2013 ekim anneleri neredesiniz

kızlar günaydın bu aralar buluşamıyoruz.....dualarınızın kabul olduğu bir kandil dileğiyle....

Selam arkadaşlar

Bende Ekim annesiyim uzun zamandır okumak istediğim kitaplar vardı o yüzden pek yazamıyordum ama sizi takipteydim, bundan sonra bende sohbete katılmak isterim.

KıZlar ben geldim

Nasılsınız bakemkız ben
Sizi burayı hiç unuturmuyumbiraz
Canım sıkılıyordu ama geçtibebikler
Nasıl

Tulracığım tekrar hoşgeldin CNm bebikin nasıl

Nazlım kıs egzersiz ne alemde şampuanı
Denedin mi prensesin nasıl(yoksa prensmiydi:44:)

Masal sare CNm buradayım geldim

Kıs esram geldim geşldim

SARE kız hiç yoksun topiğimizde kızımız
İyleştimi

Kızlar hani dotolar yav

bence de öyle oldu...nbişey sorucam senin bebişin kafasında konak oluştu mu...bizim çok oldu yağ felan geçirdim tekrar oldu canım sıkılıyo ya:44:

Ya ben cok duymuştum olmasın diye masal ilk doğduğunda dermatolaga götürdüm ne yapabiliriz diye eczanede karışım hazırlatin dedi aspirin ve zeytinyağı onu sürdüm her banyoda hic olmadı cnm..sende aspirin ekle sıkma canını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence de öyle oldu...nbişey sorucam senin bebişin kafasında konak oluştu mu...bizim çok oldu yağ felan geçirdim tekrar oldu canım sıkılıyo ya:44:

Ya ben cok duymuştum olmasın diye masal ilk doğduğunda dermatolaga götürdüm ne yapabiliriz diye eczanede karışım hazırlatin dedi aspirin ve zeytinyağı onu sürdüm her banyoda hic olmadı cnm..sende aspirin ekle sıkma canını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımm benim kızımda olmayınca bilemedim ben.....eşime sorayım bakalım varmıymış bi bilgisi.....bizimkiler labaratuar kullanmıyo gerçi aöma...sağol cnm

hoşbuldum

07 ekim doğumlu Güneş isminde bir kızım var ilk bebeğim ,34 yaşındayım Samsun da yaşıyorum sana komşuyum yani.

ayy ne güzel...benim oğlumda 7 ekimli....ismi güzelmiş kızının benim oğlumun adı yiğit erdem en son 9 kğ 72 cm di...seninki

Bu ay kontrole götürmedim daha, en son 7.800 gr. kilosu 68 cm de boyu idi benim kız minnak ya ,Oğlunun ismi de çok güzel özellikle Erdem.

erdem aslında eşimin de ismi..yani babasının adını koyduk...canım kız çocukları ile erkeklerin arasında fark oluyo bi de minyonsa tamam....bende götürmedim bu ay aşı falan olmadığı sürece götürmüyorum şimdilik bi sıkıntısı da yok.....temmuza aşı var o zaman gideriz....ev hanımı mısın...

kızlar oğlum 2 gündür tutunup kalkmayı öğrendi sürekli kucağımda koyamıyorum bir yere ayaklansa dedik ama çok zor korkuyorum valla bugün salıncakta bağlı olmasına rağmen sıyırmış kendini çok korktum ya....kimsecikler yok ne yapıyonuz heyyyy

Adıyla yaşasın uzun ömürlü olsun.Aman sağlığı yerinde olsun da zaten çok hareketli bir saniye durmuyor kıpır kıpır, benim kızda tutunup kalkmaya çalışıyor
bende çok korkuyorum gözümüzün önün de olmasına rağmen ufak tefek kazalar genede oluyor.

Çaılşıyorum canım kızıma annem bakıyor.

HIMMM ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM VALLA KAŞLA GÖZ ARASINDA YAPIYO YAPACAĞINI......... ŞANSINA BU ARALAR BURASI PEK BOŞ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…