- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.301
Oglusun cok tatlı maasallah sende cok iyi bakmisin tombik :)evinde cok ccici,köpeğin vişnen güllerin hepsi sirin evini tamamlamış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne bileyim tatlım mutsuzum galiba
bende iyiyim Cnm kız ne guzelgoreceydik seni
kızlar günaydın bu aralar buluşamıyoruz.....dualarınızın kabul olduğu bir kandil dileğiyle....
Ikimiz kaldık terkettiler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam arkadaşlar
bende ekim annesiyim uzun zamandır okumak istediğim kitaplar vardı o yüzden pek yazamıyordum ama sizi takipteydim, bundan sonra bende sohbete katılmak isterim.
bence de öyle oldu...nbişey sorucam senin bebişin kafasında konak oluştu mu...bizim çok oldu yağ felan geçirdim tekrar oldu canım sıkılıyo ya:44:
bence de öyle oldu...nbişey sorucam senin bebişin kafasında konak oluştu mu...bizim çok oldu yağ felan geçirdim tekrar oldu canım sıkılıyo ya:44:
ya ben cok duymuştum olmasın diye masal ilk doğduğunda dermatolaga götürdüm ne yapabiliriz diye eczanede karışım hazırlatin dedi aspirin ve zeytinyağı onu sürdüm her banyoda hic olmadı cnm..sende aspirin ekle sıkma canını
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm canım hoşgeldin...biraz bahseder misin kendinden....
hoşbuldum
07 ekim doğumlu Güneş isminde bir kızım var ilk bebeğim ,34 yaşındayım Samsun da yaşıyorum sana komşuyum yani.
ayy ne güzel...benim oğlumda 7 ekimli....ismi güzelmiş kızının benim oğlumun adı yiğit erdem en son 9 kğ 72 cm di...seninki
Bu ay kontrole götürmedim daha, en son 7.800 gr. kilosu 68 cm de boyu idi benim kız minnak ya ,Oğlunun ismi de çok güzel özellikle Erdem.
erdem aslında eşimin de ismi..yani babasının adını koyduk...canım kız çocukları ile erkeklerin arasında fark oluyo bi de minyonsa tamam....bende götürmedim bu ay aşı falan olmadığı sürece götürmüyorum şimdilik bi sıkıntısı da yok.....temmuza aşı var o zaman gideriz....ev hanımı mısın...
Adıyla yaşasın uzun ömürlü olsun.Aman sağlığı yerinde olsun da zaten çok hareketli bir saniye durmuyor kıpır kıpır, benim kızda tutunup kalkmaya çalışıyor
bende çok korkuyorum gözümüzün önün de olmasına rağmen ufak tefek kazalar genede oluyor.
Çaılşıyorum canım kızıma annem bakıyor.
HIMMM ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM VALLA KAŞLA GÖZ ARASINDA YAPIYO YAPACAĞINI.........ŞANSINA BU ARALAR BURASI PEK BOŞ....
Evet çok tenha, benim de şimdi çıkmam gerek Allahın izniyle yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?