2013 ekim anneleri neredesiniz

oğlumun son hali bu da 2 gün oluyo çekileli.......kızına gösterme ayıp...

Bende kapanmayı çok istiyorum 3 tane kap aldım netten ama bir türlü vakit bulup şal alamadım ama Ramazana girmeden halledicem inşAllah . Senin paşa çok tatlı ne güzel keyifli poz vermiş ama tabi ki kızıma göstermedim.

hımmm bende evlendikten sonra kapandım....herhalde ev hanımı olacak en son kişiydim...iyi uyum sağladım...sen de yükle de bakalım resimlere arkadaşlardan başlkası göremiyo...

hımmm bende evlendikten sonra kapandım....herhalde ev hanımı olacak en son kişiydim...iyi uyum sağladım...sen de yükle de bakalım resimlere arkadaşlardan başlkası göremiyo...

Foto yüklemeye uğraşıyorum ama beceremedim ya . baya resim yükledim ama nere bilmiyorum.

Son düzenleme:

canım nerdesin ya uğramaz oldunuz

evet gördüm canım ne yapıyosun yaaa..ben temizliğe başladım sözde....sıyırmaya az kaldı

baktım bilesenin kilo felan yok tassin masallah
oglusun yakisikli olcak ne canlar yakacak yakisikli
Cnm sen aslen nerelisin

sağol canım böle iltifat edeceksen hergün resim koyyum bendikkat et senin prensesle yolları kesişmesin alırım kızının haaa.....çorumluyum canım....ilçesinden

sağol canım böle iltifat edeceksen hergün resim koyyum bendikkat et senin prensesle yolları kesişmesin alırım kızının haaa.....çorumluyum canım....ilçesinden

kis köy biz hep iltifat ederiz am gerçekben kizimi evlendirmicem
ayrilamam ondanbende hatayliyim hemşerileri cekariz
dediydimbu arada saçların çok canlı görünüyor ızel yaptigin birşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…