- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.341
MaşAllah ne kadar güzelsin oğlun da çok tatlı, off benim kilolar duruyor tam 10 kilo vermem lazım ama o kadar iştahlıyım ki .Oruç tutacakmısınız ben istiyorum ama sütüm kesilir diye çok korkuyorum .
Ben de kızım fotolarını yüklemek istiyorum nasıl yapmam lazım herkes görmesin diye.
sağol canım tsk ederim...bu evdeki halim aslında kapalıyım....benim de var vermem gereken kilo aynen bende de iştah hat safhada....bende tutmak istiyorum bakalım hayırlısı...canım albüm ekle de orada sana tecih veriyo özel ve herkes diye...
Bende kapanmayı çok istiyorum 3 tane kap aldım netten ama bir türlü vakit bulup şal alamadım ama Ramazana girmeden halledicem inşAllah . Senin paşa çok tatlı ne güzel keyifli poz vermiş ama tabi ki kızıma göstermedim.
hımmm bende evlendikten sonra kapandım....herhalde ev hanımı olacak en son kişiydim...iyi uyum sağladım...sen de yükle de bakalım resimlere arkadaşlardan başlkası göremiyo...
foto yüklemeye uğraşıyorum ama beceremedim ya . Baya resim yükledim ama nere bilmiyorum.
KıZlar ben geldim
Nasılsınız bakemkız ben
Sizi burayı hiç unuturmuyumbiraz
Canım sıkılıyorduama geçti bebikler
Nasıl
Tulracığım tekrar hoşgeldin CNm bebikin nasıl
Nazlım kıs egzersiz ne alemde şampuanı
Denedin mi prensesin nasıl(yoksa prensmiydi:44:)
Masal sare CNm buradayım geldim
Kıs esram geldim geşldim
SARE kız hiç yoksun topiğimizdekızımız
İyleştimi
Kızlar hani dotolar yav
canım nerdesin ya uğramaz oldunuz
kıs geldim geldimtopik topik geziyom
Ayyy hiç sorma nende temizliği saldim ev barbat yakında tasinacaz diye pekevet gördüm canım ne yapıyosun yaaa..ben temizliğe başladım sözde....sıyırmaya az kaldı
Ayyy hiç sorma nende temizliği saldim ev barbat yakında tasinacaz diye pek
temizlik yapmadim
yeni foto yükledim seni bekliyom bak ta silecem...
kızz taşınıyon mu....çocukla zor olur yaaa...
baktım bilesenin kilo felan yok tassin masallah
oglusun yakisikli olcak ne canlar yakacak yakisikli
Cnm sen aslen nerelisin
çok istoyorum ama ramazan geliypr inşallah tasiniriz
sağol canım böle iltifat edeceksen hergün resim koyyum bendikkat et senin prensesle yolları kesişmesin alırım kızının haaa.....çorumluyum canım....ilçesinden
heee taşın sen bu aralar dardasın yine iii gelir.....kendine dikkat et özlüyom ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?