2013 ekim anneleri neredesiniz

kız geldin mi

demek hep aynı...valla iki gündür kaç kaza atlattık ...şimdi de ayağa kalkmayı öğrendi napcam bilmiyorum...yerde çok güzek oynuyordu.. Artık yere koyamıyorum...
Nerelere tutunuyor kanepeye falanmi ne guzel iste?kiz yakında yürüyecek seninki..benimkide emeklemedi ama
Done done butun salonu dolaşıyor:)emeklerse düşünemiyorum :))basını bir yere çarpacak diye korkuyorum hep yanındayım..bi yuruselerdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kanepeye henüz yetişemiyor ama bana tutunup kalkıyor yürüteçe tutunup kalkıyo anlamadım valla 2 günde becerisi gelişti bebişin....her bulduğu yerde kalkmaya çalışıyo ama çok tehlikeli dikkat etmek lazım....valla bende sürekli başındayım yere de bırakamıyorum artık allah yardım etsin...

Oyle ya hergecen gun yeni birsey öğreniyorlar :)Allah korusun minnaklarimizi..Aynen ya ev isi falan her gun kaliyo..sen naptin yapabildinmi?ama akşamları kendimi okadar yorgun hissediyorum ki..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla günlük işe ek olarak 2 cam sildim perdeleri yıkadım o kadar pazartesi annemi çağırmayı düşünüyorum yoksa bu temizlik bitmez

canım eskiden çok sık yapardı şimdi günde 1 veya 2 yapıyo...foto yükledim.....doğumdan 10 dk sonra ben oğlum......1 haftalıkken ve 1 aylıkken .....diğeride benim son hal..bu kış çekildi

MaşAllah ne kadar güzelsin oğlun da çok tatlı, off benim kilolar duruyor tam 10 kilo vermem lazım ama o kadar iştahlıyım ki .Oruç tutacakmısınız ben istiyorum ama sütüm kesilir diye çok korkuyorum .

Ben de kızım fotolarını yüklemek istiyorum nasıl yapmam lazım herkes görmesin diye.

sağol canım tsk ederim...bu evdeki halim aslında kapalıyım....benim de var vermem gereken kilo aynen bende de iştah hat safhada....bende tutmak istiyorum bakalım hayırlısı...canım albüm ekle de orada sana tecih veriyo özel ve herkes diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…