- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.321
HIMMM ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM VALLA KAŞLA GÖZ ARASINDA YAPIYO YAPACAĞINI.........ŞANSINA BU ARALAR BURASI PEK BOŞ....
Evet çok tenha, benim de şimdi çıkmam gerek Allahın izniyle yarın görüşürüz.
TAMAM CANIM BYE
kız geldin mikızlar ben geldim
Nasılsınız bakemkız ben
sizi burayı hiç unuturmuyumbiraz
canım sıkılıyorduama geçti bebikler
nasıl
Tulracığım tekrar hoşgeldin cnm bebikin nasıl
Nazlım kıs egzersiz ne alemde şampuanı
denedin mi prensesin nasıl(yoksa prensmiydi:44:)
masal sare cnm buradayım geldim
Kıs esram geldim geşldim
Sare kız hiç yoksun topiğimizdekızımız
iyleştimi
Kızlar hani dotolar yav
kız geldin mi
geldimmmmm kıs nasılsın bakem
iii canım yane olsun benim oğluş 2 gündür pek huysuz onla uğraşıyom senden naber
nolsun tatlım benim kizbu aralar cooook hareketli
Nerelere tutunuyor kanepeye falanmi ne guzel iste?kiz yakında yürüyecek seninki..benimkide emeklemedi amademek hep aynı...valla iki gündür kaç kaza atlattık ...şimdi de ayağa kalkmayı öğrendi napcam bilmiyorum...yerde çok güzek oynuyordu.. Artık yere koyamıyorum...
Nerelere tutunuyor kanepeye falanmi ne guzel iste?kiz yakında yürüyecek seninki..benimkide emeklemedi ama
Done done butun salonu dolaşıyor:)emeklerse düşünemiyorum :))basını bir yere çarpacak diye korkuyorum hep yanındayım..bi yuruselerdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
demek hep aynı...valla iki gündür kaç kaza atlattık ...şimdi de ayağa kalkmayı öğrendi napcam bilmiyorum...yerde çok güzek oynuyordu.. Artık yere koyamıyorum...
kanepeye henüz yetişemiyor ama bana tutunup kalkıyor yürüteçe tutunup kalkıyo anlamadım valla 2 günde becerisi gelişti bebişin....her bulduğu yerde kalkmaya çalışıyo ama çok tehlikeli dikkat etmek lazım....valla bende sürekli başındayım yere de bırakamıyorum artık allah yardım etsin...
kış senin bebis çok aceleci masallah bizim kız poposunu
havaya dikiyor
Oyle ya hergecen gun yeni birsey öğreniyorlar :)Allah korusun minnaklarimizi..Aynen ya ev isi falan her gun kaliyo..sen naptin yapabildinmi?ama akşamları kendimi okadar yorgun hissediyorum ki..
Benimkide oyle daha popoyu havaya dikme aşamasında:)kızlar yavaş ilerliyor demekki :))
Benimkide oyle daha popoyu havaya dikme aşamasında:)kızlar yavaş ilerliyor demekki :))
kızlar bebisler gundr kaç cisli ve kakali bez yapıyor
HIMMM ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM VALLA KAŞLA GÖZ ARASINDA YAPIYO YAPACAĞINI.........ŞANSINA BU ARALAR BURASI PEK BOŞ....
Evet çok tenha, benim de şimdi çıkmam gerek Allahın izniyle yarın görüşürüz.
turla altta görünüyon burda mısın
canım eskiden çok sık yapardı şimdi günde 1 veya 2 yapıyo...foto yükledim.....doğumdan 10 dk sonra ben oğlum......1 haftalıkken ve 1 aylıkken .....diğeride benim son hal..bu kış çekildi
sağol canım tsk ederim...bu evdeki halim aslında kapalıyım....benim de var vermem gereken kilo aynen bende de iştah hat safhada....bende tutmak istiyorum bakalım hayırlısı...canım albüm ekle de orada sana tecih veriyo özel ve herkes diye...MaşAllah ne kadar güzelsin oğlun da çok tatlı, off benim kilolar duruyor tam 10 kilo vermem lazım ama o kadar iştahlıyım ki .Oruç tutacakmısınız ben istiyorum ama sütüm kesilir diye çok korkuyorum .
Ben de kızım fotolarını yüklemek istiyorum nasıl yapmam lazım herkes görmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?