2013 ekim anneleri neredesiniz

Sarecim kizina gecmis olsun epeydir tahlillerle ugrasyodun ins temiz cikar sonuclar. Benim oglusumda iyi cok sukur teyzesi epeydir kontrole gitmedik en son 9200 kilo 70 cm di artik asiya gidince ogreniriz kilo alip almadigini. Canim artik cogu seyden verebilrsin salca tuz sekerden uzak tut. Bende pilav veriyorum yogurt katip onun disinda ev yapimi tarhana corbasi, patates, patlican, kabak, et, tavuk eger sevmedigi bisey olursa icine labne kat lezzetlendirir meyve olarakta butun mevsim meyvelerinden veriyorum sekerli herseye bayiiliyo o yuzden meyveleri zevkle yiyo ama sebzelerden cok az yiyo pek sevmiyo. Sen neler veriyosun istahli bi bebek mi?

İnşaAllah canım.. Ugrasıyoruz bakalım.. MaşaAllah oğluşuna.. Et tavuk kıyma balık falan vermedım daha..
Tatlı yiyecekleri çok seviyor. Yerken kendınden geciyor.. Hızlı hızlı ıstıyor.. Yetiştiremiyorum, kızıyor bana :)
Tuzluları pek sevmıyor..
Sabah labne peynırı, pekmez, ceviz, bir yumurta sarısı yiyoruz.
Öğlen sebze çorbası.. Ne varsa. Havuc,patates,kabak,pirinç,taze fasulye,kırmızı mercimek,ıspanak...
Sebze corbasını sevıyor..
Tarhanayı yediremedim bir türlü. Agzından cıkarıyor. Yüzünü ekşitiyor..
Öğleden sonra yogurt veriyorum.. Meyve püresi bir de..
Gece de yatmadan önce bebelac ın muhallebisini veriyorum..
Onu her gece vermıyorum. Aşırı seviyor onu.. Pek vermek istemıyorum..
Bugün farklı olarak pilav verdim.Yarım çorba kasesi yedi.
Eti nin bebek ekmeği var. Onu çorbasına katıyorum bazen..
Bazen de meyve püresinin içine cici bebe.Çok nadir..
Farklı şeyler vermek istiyorum. İnternetten çok okuyorum aslında..
Sizlere de sormak istedim. Doktoru yemek verebılırsın ezerek dedi..
Öyle yani.. Kelimelerimiz arttı.. Dede.. da daa.. mama..anne. anneanne.. en cok annee diyoo.. :)
Kafasının üzerine basılarak poposunu kaldırıyo :) Dün akşam beşiğinin tam ters yönüne dönmüştü aNlayamadım,nasıl döndü..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…