2013 ekim anneleri neredesiniz

nazlim kızımın yanigi geçti kirmizilik bile kalmadı.birde kizlsr benim kız oyuncaktan korkuyor oynamıyor babasının tesbihlerini
çok seviyor tek yaptığı oturmak konuşmak bütün gün emme memme dede ede da valls basım şişiyor birde yatirdogimda hemen oturuyor

Demek butun bebislerin hosuna gidiyo tesbihle oynamak bizimkide delisi..
Ee normal canim kiz cocugu konuskan olur alis o seslere:))))

Çok şürkür geçmiş canım sevindim..
Her bebek farklıdır canım ya.. Benim bir bebeğim var kocaman.
Tüm çocuklar, bebekler korkar. Bizimkisi yüzünü seviyor. Gülüyor.
Onu çok seviyor :)
Yere oyun alanı yaptım kızıma ben. Hep orda duruyor hiç kaldırmıyorum.,Oyuncakları herseyi orda..
Hehe :) Seninkiyle bizimki aynı. Agzına emzik sokuyorum bazen :)
Annee,, dadada,dedede,ada adaa adaa,mama, emmmm...Çığlıklarr..:)
Bir de kafasını yan tarafa çevirip bir bakışı var.. Oyyyy... Yerim onu..
Doyamıyor insan sevmeye :)
Yatırdıgında oturması da süpermiş :)

kız benim kız oyuncaktan çok korkuyor bide habire totosunu havaya dikiyor..benimki hep
ya benim kız kağıt yiyor

bende anlatıyımmmm :) baba mama dede eye bebe diyor emekliyor tutunup ayağa kalkıyor ama oturamıyor yürütülmek istiyor kedi gibi bacaklara tırmanmaya çalışıyor emeklerken bakışarak gel gel diyince geliyor

Seninki kagit yiyo bizimki pecete, karton eline ne gectiyse agzinda
Esrayi bilmiyorum canim bikac gundur yok sanirim

Aynen yaa.. Çoook dikkat etmemiz lazım. Küçk parçalar bulup agızlarına atarlar Allah korusun..
Kagıdı bizimkisi de cok seviyor :) Tadı güzel herhalde :)

Aynen yaa.. Çoook dikkat etmemiz lazım. Küçk parçalar bulup agızlarına atarlar Allah korusun..
Kagıdı bizimkisi de cok seviyor :) Tadı güzel herhalde :)

Evet en tehlikeli caglari hic yalniz birakmamak lazim bizimki bikac kez yataktan dustu hareketli bide atmis kendini(( bidaha birakmaz olduk

Evet en tehlikeli caglari hic yalniz birakmamak lazim bizimki bikac kez yataktan dustu hareketli bide atmis kendini(( bidaha birakmaz olduk

Bizimkisi bir kez düştü. Hastaneye götürdük. Film çekildi. Çok şükür bişey cıkmadı.
Bu sabah da kalktı.Aldım beşiğinden kendi yatagımıza koydum yatıodu ama uyumuyodu. Ben sanıyede dalmısım. Beşikle yatagımızın arasına düştü (
Yatak alcak bizim iyiki..Bi fırladım. Hafif düşmüş. Zaten düştüğü yer dar. Normalde beşiğiyle yatagım birleşik duruyo. Arasnı açmışım biraz.. Zaten cok aglamadı ama korktum..

Son düzenleme:

Bende tam o araya dusmesin diye yapistirdim besigini yataga zaten mobilya sadece kenarliklari cikan cinsten onlari cikardik sanki yanimizda gibi yapisik oldu bende dusunce coook uzuldum, cok fena agladi gormen lazim icim eridi( sende dikkat canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…