- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.401
Bende cok zararli oldugunu dusunuyorum engellemek gerek alismadan. MasaAllah seninkine bizimki hic sevmiyo sebze sadece sekerli meyve delisi.
Ben kuzu eti veriyorum yumusak kismini aliyoruz hasliyorum sebzelerle oyle veriyorum. Tavukta yedirdim yogurtla birlikte simdilik boyle....
Evet canım. Ben alıştı sanıyordum ama tv açmıyorum iki gündür. Oyuncaklarıyla güzel güzel oynuyor maşaAllah..
Ben meyve püresini hazırladım veremedım bugun.Banyo yaptrdım, emdi, uyuyor şimdi :)
Kalkınca veririm artık.. Çok acayip bir saatte uyudu.Gece uyur inşaAllah..
Ben de kendim et yemiyorum.. Tavuga da bir seneyi geçti başlayalı.. Köfte ve hamburger yiyebiliyorum sadece.
Balığa da hamileyken başladım.. En son ortaokula başladığımda yemiştim. Tiksindim hepsinden küçükken..
Kızıma vericem annesi gibi olmasın.. Çok unutkanım.. Küçkken bebekken çok seviyormuşum, çok yiyormusum..
Annem benimle çok ugrastı yemek konusunda. O yüzden hep dua ediyrdum bebeğim olursa herseyi yer inşaAllah diye..
Sabah kahvaltısı işkence gibi geliyo. Severek yemıyor.
Evet canım. Ben alıştı sanıyordum ama tv açmıyorum iki gündür. Oyuncaklarıyla güzel güzel oynuyor maşaAllah..
Ben meyve püresini hazırladım veremedım bugun.Banyo yaptrdım, emdi, uyuyor şimdi :)
Ben de kendim et yemiyorum.. Tavuga da bir seneyi geçti başlayalı.. Köfte ve hamburger yiyebiliyorum sadece.
Balığa da hamileyken başladım.. En son ortaokula başladığımda yemiştim. Tiksindim hepsinden küçükken..
Kızıma vericem annesi gibi olmasın.. Çok unutkanım.. Küçkken bebekken çok seviyormuşum, çok yiyormusum..
Annem benimle çok ugrastı yemek konusunda. O yüzden hep dua ediyrdum bebeğim olursa herseyi yer inşaAllah diye..
Sabah kahvaltısı işkence gibi geliyo. Severek yemıyor.[/QUOT
Bizimkide uyudu simdi valla birazdan kaldiririm heralde yoksa gece uyumaz dedigin gibi ters bi saatte uyudular. Benim oglum uykuyuda sevmiyo senin kizin uykulari nasil? Haklisin canim et, tavuk, balik bunlar cok onemli zeka gelisimleri henuz tamamlanmis degil o yuzden yedirmek lazim. Bak sen benden sanslisin ne guzel deniz urunlerini her zaman bulabilirsin antepte bulunmuyo her zaman ki ben ilcedeyim dusun yani o yuzden bende iki hafta sonra kuruyemislere baslicam omegayi cevizden bademden alir ins napalim olmayinca....
Aynen canim en zoru kahvalti yedirmek tum bebekler ayni sanirim.
nazlim kızımın yanigi geçti kirmizilik bile kalmadı.birde kizlsr benim kız oyuncaktan korkuyor oynamıyorbabasının tesbihlerini
çok seviyor tek yaptığı oturmak konuşmak bütün gün emme memme dede ede da valls basım şişiyorbirde yatirdogimda hemen oturuyor
Demek butun bebislerin hosuna gidiyo tesbihle oynamak bizimkide delisi..
Ee normal canim kiz cocugu konuskan olur alis o seslere:))))
Sabah kahvaltısı işkence gibi geliyo. Severek yemıyor.[/QUOT
Bizimkide uyudu simdi valla birazdan kaldiririm heralde yoksa gece uyumaz dedigin gibi ters bi saatte uyudular. Benim oglum uykuyuda sevmiyo senin kizin uykulari nasil? Haklisin canim et, tavuk, balik bunlar cok onemli zeka gelisimleri henuz tamamlanmis degil o yuzden yedirmek lazim. Bak sen benden sanslisin ne guzel deniz urunlerini her zaman bulabilirsin antepte bulunmuyo her zaman ki ben ilcedeyim dusun yani o yuzden bende iki hafta sonra kuruyemislere baslicam omegayi cevizden bademden alir ins napalim olmayinca....
Aynen canim en zoru kahvalti yedirmek tum bebekler ayni sanirim.
Sana yazarken uyandı bizimki :) Evet kaldır canım sonra zor olur. Meyvesini yedirdim. şimdi bir de emdi. Oynuyor.. Gözleri hep bende.. Çığlıklar atıyor..
İlgi, alaka hastası.. Uykusuna maşAallah.. Aksam 9 da en geç 10 oldu mu uyuyor. Gece 1, bazen iki kez emmeye kalkıyor.
Emip uyuyor. Gözleri kapalı emiyor zaten.. Sabah bazen 7-7.30 ama genelde 8-8.30 civarlarında kalkıyor. iki, iki buçuk saat sonra tekrar uyuyor..
Sonra da ya bir kez ya da ıkı kez uyuyor.. Normalde gunde iki kez uyumaya başlamıştı. Şu son günlerde yine 3 kez uyumaya başladı..
Yan sbh uykusu bir, öğlen civarları bir, bir de ıkındıden önce uyuyor.. Bir ara hiç uyutamıyordum. Düzene girdi.
Benm eşim balık tutma hastası.. Durmadan balık tutmaya gider. En büyük zevki.. Sahil de 5 dk yakın.
Taze taze yemek de daha iyi oluyor.. Her zaman tutamasa da :)
Ben ceviz veriyorum üç hafta falan oldu.. Ihlamur çayı vermeyi düşünüyorum bir de kahvaltılarda..
Yeni çeşitler arayışındayım.. :) Sizler de paylaşın çok iyi oluyor.
Zulluya sorucaktım ıspanaklı yogurt veriyordu nasıl yapıyor diye. Arastırdım. Ispanagın yogurtla karışması da iyi değilmiş :)
Nedenlerini de unuttum hatırlayamıyorum.. Süt ve yogurt pekmezle karıştırılmamalıymıs.. Bilmediklerimiz.... ve yanlış bildiklerimiz ne kadar çok..
nazlim kızımın yanigi geçti kirmizilik bile kalmadı.birde kizlsr benim kız oyuncaktan korkuyor oynamıyorbabasının tesbihlerini
çok seviyor tek yaptığı oturmak konuşmak bütün gün emme memme dede ede da valls basım şişiyorbirde yatirdogimda hemen oturuyor
kız benim kız oyuncaktan çok korkuyor bide habire totosunu havaya dikiyor..benimki hepÇok şürkür geçmiş canım sevindim..
Her bebek farklıdır canım ya.. Benim bir bebeğim var kocaman.
Tüm çocuklar, bebekler korkar. Bizimkisi yüzünü seviyor. Gülüyor.
Onu çok seviyor :)
Yere oyun alanı yaptım kızıma ben. Hep orda duruyor hiç kaldırmıyorum.,Oyuncakları herseyi orda..
Hehe :) Seninkiyle bizimki aynı. Agzına emzik sokuyorum bazen :)
Annee,, dadada,dedede,ada adaa adaa,mama, emmmm...Çığlıklarr..:)
Bir de kafasını yan tarafa çevirip bir bakışı var.. Oyyyy... Yerim onu..
Doyamıyor insan sevmeye :)
Yatırdıgında oturması da süpermiş :)
Sana yazarken uyandı bizimki :) Evet kaldır canım sonra zor olur. Meyvesini yedirdim. şimdi bir de emdi. Oynuyor.. Gözleri hep bende.. Çığlıklar atıyor..
İlgi, alaka hastası.. Uykusuna maşAallah.. Aksam 9 da en geç 10 oldu mu uyuyor. Gece 1, bazen iki kez emmeye kalkıyor.
Emip uyuyor. Gözleri kapalı emiyor zaten.. Sabah bazen 7-7.30 ama genelde 8-8.30 civarlarında kalkıyor. iki, iki buçuk saat sonra tekrar uyuyor..
Sonra da ya bir kez ya da ıkı kez uyuyor.. Normalde gunde iki kez uyumaya başlamıştı. Şu son günlerde yine 3 kez uyumaya başladı..
Yan sbh uykusu bir, öğlen civarları bir, bir de ıkındıden önce uyuyor.. Bir ara hiç uyutamıyordum. Düzene girdi.
Benm eşim balık tutma hastası.. Durmadan balık tutmaya gider. En büyük zevki.. Sahil de 5 dk yakın.
Taze taze yemek de daha iyi oluyor.. Her zaman tutamasa da :)
Ben ceviz veriyorum üç hafta falan oldu.. Ihlamur çayı vermeyi düşünüyorum bir de kahvaltılarda..
Yeni çeşitler arayışındayım.. :) Sizler de paylaşın çok iyi oluyor.
Zulluya sorucaktım ıspanaklı yogurt veriyordu nasıl yapıyor diye. Arastırdım. Ispanagın yogurtla karışması da iyi değilmiş :)
Nedenlerini de unuttum hatırlayamıyorum.. Süt ve yogurt pekmezle karıştırılmamalıymıs.. Bilmediklerimiz.... ve yanlış bildiklerimiz ne kadar çok..
Nedenini ben soyliyim canim pekmez ve ispanagin icindeki demir kalsiyumla birlesince demir emilimi yapilamiyo o yuzden ayri ayri vermek lazim.
Bizimkide oyle canim ilgi delisi oyun oynarken bile yaninda olmami istiyo. Ceviz 8 aydan once verilmemeli diye biliyorum canim bi arastir bence sen yinede. Sare senin tek cocuk dimi?
kız benim kız oyuncaktan çok korkuyor bide habire totosunu havaya dikiyor..benimki hep
ya benim kız kağıt yiyor
Nedenini ben soyliyim canim pekmez ve ispanagin icindeki demir kalsiyumla birlesince demir emilimi yapilamiyo o yuzden ayri ayri vermek lazim.
Bizimkide oyle canim ilgi delisi oyun oynarken bile yaninda olmami istiyo. Ceviz 8 aydan once verilmemeli diye biliyorum canim bi arastir bence sen yinede. Sare senin tek cocuk dimi?
Evet canım, aynen :)
Evet nette öyle kumustum ben de. 8.aydan sonra yaıyordu.
Kahvaltı da 7.aydan sonra yazıyor ama benkahvaltıya da 6da başlamıştım..
Doktorumuz vermemin bir sakıncası olmadığını söyleyınce aldım.
Her gün veriyorum o gün bugündür..
Tek çocuk canım.. Senin?
Evet canım, aynen :)
Evet nette öyle kumustum ben de. 8.aydan sonra yaıyordu.
Kahvaltı da 7.aydan sonra yazıyor ama benkahvaltıya da 6da başlamıştım..
Doktorumuz vermemin bir sakıncası olmadığını söyleyınce aldım.
Her gün veriyorum o gün bugündür..
Tek çocuk canım.. Senin?
Benimde tek cocuk canim. Aslen mersinli misin?
Seninki kagit yiyo bizimki pecete, karton eline ne gectiyse agzinda
Esrayi bilmiyorum canim bikac gundur yok sanirim
Benimde tek cocuk canim. Aslen mersinli misin?
Yok canım. Doğma, büyüme İstanbul..
Eşimin tayini nedeniyle Mersdeyiz.. Geziciyiz..
İstanbu'u çook özlüyorum...(((((
Sen nerelisin aslen?
Aynen yaa.. Çoook dikkat etmemiz lazım. Küçk parçalar bulup agızlarına atarlar Allah korusun..
Kagıdı bizimkisi de cok seviyor :) Tadı güzel herhalde :)
Yok canım. Doğma, büyüme İstanbul..
Eşimin tayini nedeniyle Mersdeyiz.. Geziciyiz..
İstanbu'u çook özlüyorum...(((((
Sen nerelisin aslen?
Aynen canim bizde esimin isi nedeniyle antepin bi ilcesindeyiz
Hatayliyim aslen antakya merkezden. Gittin mi hic?
Evet en tehlikeli caglari hic yalniz birakmamak lazim bizimki bikac kez yataktan dustu hareketli bide atmis kendini(( bidaha birakmaz olduk
Aynen canim bizde esimin isi nedeniyle antepin bi ilcesindeyiz
Hatayliyim aslen antakya merkezden. Gittin mi hic?
Anladım canım.. Bu sene bütün arkadaşlarım şark görevi nedeniyle gidiyorlar.
Diyarbakır ve Şırnak yoğunlukta.. Biz de seneye ya da öbür sene gideceğiz..
İstanbul'a gidiyorum canım ara ara.. Annemler de geliyorlar..
Bugün biletimi alacaktık nette sorun vardı sanırım.
Yarın alacagız. Agustosta yolcuyum:) Zaman hemen geçsin istiyorum..
Benim de Hatay lı arkadaslarım var burada..
Bizimkisi bir kez düştü. Hastaneye götürdük. Film çekildi. Çok şükür bişey cıkmadı.
Bu sabah da kalktı.Aldım beşiğinden kendi yatagımıza koydum yatıodu ama uyumuyodu. Ben sanıyede dalmısım. Beşikle yatagımızın arasına düştü(
Yatak alcak bizim iyiki..Bi fırladım. Hafif düşmüş. Zaten düştüğü yer dar. Normalde beşiğiyle yatagım birleşik duruyo. Arasnı açmışım biraz.. Zaten cok aglamadı ama korktum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?