- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.521
Aynen canım ya hic durmuyor..bi sagda bir solda...hani bazı bebekler vardır ya kucağında oturur omzuna yatar ben hic yasamadım bunu:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yasamadim canim dogdugundan beri hareketli cocuk anlamadim gitti
Hizlarina yetismek zor valla Allah hepimize yardim etsin
Benimki uyudu 20:30 da..bgn erken uyudu..seninki?
Ne guzel artik rahatsin darisi benim oglusun basina bi uyusa biraz dinlenicem ins.
Elazig nasil bi yer, nesi meshur?
ahhh ahhh bende bilmem öyle kucağımda dursunda uyusun hatta kucakta durmayı sevmiyor anca gezdireceksin yoksa öyle kucakta otursun yok :) heleki şuanki enerjisi beni öldürüyor şimdi böyleyse yürüyünce ne olacak acaba yorulmuyolarda ya
Sizinki kızmi erkekmi?ekim bebekleri hep yaramaz demekki.benim bi arkadasın bebegi ağlamıyordu bile cok şaşırmıştım:))
Kucuk bir yer,meşhur birşeyi yok ya :)))cevizli sucuğu falan var oda heryerde var:)uyumadım daha?ay insan Pert oluyo belli bir süreden sonra
Oo maasallahhh bebisine..kendini temizliğe verdin anlaşılan...ben kadın ayarlayamadim ya ole kaldımsonrada Ramazan zaten .. benim kusu hala emeklemedi :)dönüşe devam:))
kızlar yarın kızıma mr çektirecez dua bekliyorum...
Orcik diyorlar burda bilmiyorum ki,pek özel birsey yok yani..Seneye izmire gideyimde oraya özgü cok sey bulur yazarım:))))Pert olmak ne kelime bitik haldeyim hala uyumadi babasina sattim ama o da getirir verir bana cok birakmaz( hem beyin hem beden cok yorgunum suan.
Ben cevizli sucuk antepin saniyodum elazigda nasil yapiyolar bilmem ama antepte mutlaka denemelisin ayy canim cekti
erkek canım bizimkide isteği yerine gelince asla ağlamıyo yani karnı tok altı temiz uykusu olmasın hep güler hiç huysuzluğu olmadı çok şükür gaz sancılarıyla dönme isteğini saymazsak aydır çok mutlu :)
Tabiki canım dualarımız seninle ..peki neden?
canım kızım 6 yaşında beyin tümöründen ameliyat oldu iyi huylu çıktı ek tedavi almadıfakat yılda 1 kez kontrol var mr onun için yarın merkezde çektirip cumartesi ank dr gidiyoruz....duan için sağol....
Gecmis olsun Canim benim Allahım yavrularımızı korusun..
kızlar yarın kızıma mr çektirecez dua bekliyorum...
Orcik diyorlar burda bilmiyorum ki,pek özel birsey yok yani..Seneye izmire gideyimde oraya özgü cok sey bulur yazarım:))))
Ya benim ki kıyafet giymekten nefret ediyo çığlığı basiyo hemen:)bide istemediği birşeyi hayatta yaptıramazsin mesela sabahları kahvaltı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?