- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.541
Kizlar bebegi hala kusan var mi? Benim oglum eskisi kadar degil ama hala kusmalari devam ediyo sizinkiler ne durumda?
benimkide çok nadirde olsa kusar çok yediği zaman kusuyo birazcık kusmaları bitti diyebilirimtek sorunumuz çok altına yapıyodu oda bu ara azaldı çoğalırmı bilmiyorum günde 6-8 kez yapardı sizdede böylemi ya
Guzel sonuclarla donersiniz ins...
Kizlar bebegi hala kusan var mi? Benim oglum eskisi kadar degil ama hala kusmalari devam ediyo sizinkiler ne durumda?
tsk canım çektirdik cumartesi ankara ya kendi dr gidecez....ne yapıyorsun ahmet nasıl?pek giremiyorum haftaya başlarım artık....öptüm
Yok canım benimki kusmayi bıraktı..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bebeğim huy değiştirdi bütün gün canıma okuyodu şimdide uyumuyo yha uyusamda olur uyumasamda havalarında canım çıkıyo uyutana kdr oda azcık uyuyoooooneden olabilir böyle birdenbire anlamıyorum
Belki sicaklardandir.,banyo yaptır gunubirlik
kızlar bebeğim huy değiştirdi bütün gün canıma okuyodu şimdide uyumuyo yha uyusamda olur uyumasamda havalarında canım çıkıyo uyutana kdr oda azcık uyuyoooooneden olabilir böyle birdenbire anlamıyorum
Kizlarrr masalın ilk disi göründü cok sevindim ya..zor donemi atlattimi daha yenimi başlıyor acaba,ne kadar surede cikarki???
Kizlarrr masalın ilk disi göründü cok sevindim ya..zor donemi atlattimi daha yenimi başlıyor acaba,ne kadar surede cikarki???
kızlar bebişi parmağını emen varmı bizimki emmeye başladı hiç böyle yapmazdı
kızlar bebişi parmağını emen varmı bizimki emmeye başladı hiç böyle yapmazdı
Benimkide emiypr CNm
Merhaba kizlar oglumun son zamanlarda istahi azaldi disten olabilir mi ?? Daha once iki disi cikti boyle bir sorun yoktu neden boyle oldu anlamadim((
Ayni durumda olan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?