2013 ekim anneleri neredesiniz

Deponun dolu oldugunu sanmam secici davraniyo napalim sabirla beklicem ama yemediginde ne kadar uzuluyorum gorsen.....
Evet dogru tv acikken gozlerini ayirmiyo yemek falan pek umursamiyo acmamak lazim yemek sirasinda.

Slm kızlar
İki gündür yokum maalesef çok hastaydım
Sürekli kusma karın ağrısı baş dönmesi
Nedeniyle acile gittik üç tane serum aldım
Enfwksiyon varmiş

Sizler nasılsınız?bebişlwr nasıl

Gecmis olsun canim dikkat et kendine.... bebisi nasil emziriyosun ilaclar sute gecmedi mi?
Bebisim iyi Allah'a sukur teyzesi yeni yemeklere alisma surecindeyiz ins istahli bi bebek olur.
Senin kuzucuk nasil?

Herkese gunaydiiiin bebislerinizi kocaman opuyoruuum. Ne yapyosunuz kislar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb kızlar nasılsınız ben geldim.....bebişleriniz nasıl ben kızımı götürdüm ank bugün geldim....şükür herşey aynı değişen birşey yok 1 senede olan kantrolü 1.5 seneye çıkardı....bu kadar sık takibe gerek yokmuş.....oğluşum iyi çok hareketlendi sürekli başındayım.....
bende hastayım yarın merkeze gidecem allerjik astım mış sanırım:2:

kızlar ya bebeklerinize gece ne veriyorsunuz bizimki baya değişti kafayı yicem yatarken mamasından muhallebi yapıp veriyorum ama pirinç ununu çok az koyuyorum biberonda içebiliyor yani sabahın dördünde mama veriyorum sabah kalkıncada mama çok iştahlı içiyo sanırım doymuyo ya bide günde 3-4 kere mutlaka kakasını yapıyo genelde besleyici şeyler veriyorum ama en iyi yine maması doyuruyo çorba veriyorum 1 1buçuk saate acıkıyor meyve püresindede öyle kahvaltının zaten hemen ardından içiyo onu saymıyorum aslında çok fazlada besleniyo diyemem günde 600 ml fln mama içiyo diğerlerinide çok yiyo bi kase çorba içiyo içinde pirinç oluyo bulgur oluyo ama hiç doyurmuyo niye öyle ya anlayamadım gitti öyle tombişte değil bu yemesine rağmen gece nasıl doyurup uyumasını sağlayabilirim acaba

mrb canım günaydın ben gece yalnızca anne sütü veriyorum....yatmadan önce de muhallebi....bu ara gece uykusu düzeldi 2 kez kalkıyo.....bizim de senin gibi çok yiyoruz fakat kilo alımı yavaş metabolizmasıhızlıymış ve bu işyi birşeymiş....bebişin kaç kilo adı ne cnm

geçmiş olsun canım bende yoktum yeni geldim...bende hastayım dün dr gittim sünizit astım allerjik rinit varmış...ilaç yazdı 10 gün emzirmeye ara ver dedi.....kullanmayı düşünmüyorum...10gün uzun süre sütüm kesilir oğlyum emmeyi unutur diye korkuyorum..bitkisel devam edecem ......

Herkese gunaydiiiin bebislerinizi kocaman opuyoruuum. Ne yapyosunuz kislar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım mrb ne yapıyorsun bebiş nasıl?bizimki iii baya çok nhareketlendi her fırsatta kanepelere tutunup kalkıyo..sürekli başındayım...hastayım da napcam bilmiyorum:2:

7. ayda 8.870di cnm bizim hiç uyku sorunumuz olmadı şimdiye kadar akşam yatırırdım sabah uyanırdı şimdi parça parça uyuyo değişti iyice alışkanlık desem değil aç yani bi yerde bi hatamı yapıyorum acaba diyorum metabolizma hızlı kesinlikle daha düne kdr 6-7 kere yapıyodu şimdilerdede azaldı 3-4 bazen 2-3 bebişimin adıda eray cnm seninki kaç kilo adı ne

benimki de sık yapardı şimdi günde 1 e düştü...iştahı bu aralar azaldı gibi...okudum verdiklerini gayet iyi yiyor....bence bi tahlil yaptır idrar yolu enfeksyonıu olabilir...bende önümüzdeki ay aşıyla braber yaptıracam....biz 8.5 aylık olduk tam... kilomuz 9.6 oldu...kilo alımı bu birkaç aydır az....hayırlısı...oğlunun adı güzelmiş...bizim adımız yiğit erdem...

seninde oğlunun adı güzelmiş cnm Allah bağışlasın yavrularımızı bize bakalım 2 hafta sonra kontrolü var o zaman ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…