2013 ekim anneleri neredesiniz

Avokado besin degeri cok yüksek zararı yok cnm hep bildik seyleri vermekten veremiyoruz iste onu diyorum bende..mesela kahvaltıda haslama yumurta yerine kasarli yumurta verebiliriz ama birazda bildik şeyler daha kolay geliyor otomatige bağlanmış gibi yapıyoruz sanırım ama haftaya kızımın menüsünü senginlestiricem..kek yapmadım hic ..onu yaparım hem parmak besin olarakda yer..yanindada meyve suyu ohh mis gibi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cnm otomatiğe bağlamıyoruz aslında şuan mideleri küçük mesela kabaklı omlet demişsin yumurta beyazı yasak hadi sarısıyla yaptın diyelim bu sefer peynirini tereyağını ekmeğini tam yiyemiycek belki kabaktan daha besleyici diğerleri o yüzden onları veryoruz mesela kaynanam sağolsun sabah kahvaltısında çocuğa çorba vermem için ısrar ediyo bi kere yapmış beslemiş sabah sabah çocuğu çorbayla e zaten ben ona çorba veriyorum ne gereği var dimi ama eski kadınya onun yaptığı çorba kahvaltıdan daha iyiymiş gibi davranıyor meyve veriyom akşamda meyve veriyo e süt içmesi gerekiyor planlı programlı gittiğimiz zaman aslında çok şey yiyolar ama bizim gözümüz doymuyo anneyizya sabah peynir tereyağı yumurta reçel ekmek daha ne olsun meyve desen meyve çorba desen çorba et yoğurt muhallebi hep veriyoruz daha ne olsunki biz bile yemiyoruz bu kadar yeri geliyor sırf karnım doysun diye yiyorum ama çocuklar öyle değil

Evet canım mideleri küçükte bende fazla verelim demiyorumki çeşit ve yapılış seklini arttıralım diyorum böylelikle sıkılmazlar ve yemek seçmezler..benim
Kızım haslanmis yumurta yemiyor mesela e gunluk de almasi lazım zorla yedirmektensr yağını yumurta sarısının peynirini icine koyup guzel bir omlet ve yiyebilecegi kadar pekmez ve ekmek ile vermek d aha mantıklı geliyor bana:)

Kızlar nasılsınız,
Eseacigim masallah diyelim biticek okul.inşallah banada kismet olur.kızlar ben aşı yaptırmadımdr çok güveniyorum.birde emzirmeye devam ediyorum ek gidaya gecmedik bqkalim ne olucak.kan sayimimiz çok iyi çıktı.ayrıca demir damlasini kyllanmiyorum.devit3 u mutlaka 5 damla verin.kabızlık çeken bebislere üzüm,şeftali kayısı bire bir.nazlim sen bebise hep robotta cektigiin için taneli yiyemiordur Cnm...

Iyiyiz cnm..ben yaptırdım asiyi uzun araştırmalardan sonra,kendi Dr um önermedi ama başka cocuk Dr lari yaptır dedi bende cesaret edemedim yaptırdım bakalımüzüm ile şeftali veriyorum cnm..isilik varmi hic cnm ya masalımda var gibi ya isilik ya alerji geçmezse Dr a göstericem..aile hekimi sıcaktan dedi ama güvenmiyorum

sağol canım...sevindim emzirmeyi kesmediğin için....devit 3 fix 3 damla diye biliyorum öyle de veriyorum...:44:

veriyorum canım....sabah kahvaltı öğle yoğurt meyve ikindi yemek akşam muhallebi aralarda da emiyo....bu kadar yediğini ne yapıyo anlamıyorum...ahım şahım kilo da almıyo...boya veriyo herhalde

Bizimkinden yok Cnm.eğer kalın giydiriyorsan ondandir bizim kız pencere açık üstü açık ve atletle yatıyor isilik sıcaktan oluyor tatlım

bende şuan 4+ kullanıyorum bu son bez bi daha 5 e geçecem inş....aslında bu pakette değiştirecektim ama eşime söylemeyi unutmuşum o da yine aynısını almış gelmiş

Canım benim oğlum Kasım doğumlu ve şu an 10kilo ve ben 3 numara bez kullanıyorum 4buyuk oluyo sizin çocuklar kac kilo nasıl hemen 5e geciyosunuz ben cok mu sıktırıyorum acaba ama napiim 3+ yok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

owww maşallah ona....sıkmıyor mu bacaklarını? benim oğlum daha 9.600 5 e geçecem... canım sayıdan ziyade kilosunu takip et bence....en azından 4 e geçmelisin

Evet canim onlarda bende yogurt mayaladim guzel oluyo bizimki yogurt sevmiyo zorla veriyorum mecbur yogurt cok onemli. Sen kuruyemisleri nasil veriyosun? Ben cevizi robottan iyice geciriyorum ama yinede hafif diri kaliyo bi zarari olmaz ins.

Kis Allah iyiligini versin bamyayi buyuk cocuklar bile yemiyo seninki de yememekte hakli tadi tuhaf geliyodur bende kucukken sevmedim sonradan muptelasi oldum ama kabakli omlet fikrini begendim bak o iyi fikir biraz daha zorlarsak ureticilikte uzay olcaz:))))

Evet canim onlarda bende yogurt mayaladim guzel oluyo bizimki yogurt sevmiyo zorla veriyorum mecbur yogurt cok onemli. Sen kuruyemisleri nasil veriyosun? Ben cevizi robottan iyice geciriyorum ama yinede hafif diri kaliyo bi zarari olmaz ins.

kuruyemiş yaşına kadar yasak diye biliyorum hiç vermedim....yoğurda bayılıyor benimki ek gıdaya geçtiğimiz günden beri o kavanozlardan günde 1 tane yoğurt yiyor bazen 2....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…