- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.841
eeeee onlarıda zamanla yer o didiklerin ne bilmiyomdaaz kaldı bir yaşına o zaman vereceğiz inş. avokado veriliyo diye biliyorum ben aslında hep aynı şeyler gibi geliyosa sende çeşitlendir hergün farklı meyve ver mesela günde iki kere pilav vb şeyler vermemiz lazım bi öğün pilav diğerinde kek ver mesela bir sabah kahvaltısına badem bir sabah ceviz bir sabah fındık koy muhallebisini meyveli yap bi gün beyaz peynir birgün kaşar ver maalesef yedikleri şuan kısıtlı ama bunlarla büyüyecekler her zaman
Avokado besin degeri cok yüksek zararı yok cnm hep bildik seyleri vermekten veremiyoruz iste onu diyorum bende..mesela kahvaltıda haslama yumurta yerine kasarli yumurta verebiliriz ama birazda bildik şeyler daha kolay geliyor otomatige bağlanmış gibi yapıyoruz sanırım ama haftaya kızımın menüsünü senginlestiricem..kek yapmadım hic ..onu yaparım hem parmak besin olarakda yer..yanindada meyve suyu ohh mis gibi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cnm otomatiğe bağlamıyoruz aslında şuan mideleri küçük mesela kabaklı omlet demişsin yumurta beyazı yasak hadi sarısıyla yaptın diyelim bu sefer peynirini tereyağını ekmeğini tam yiyemiycek belki kabaktan daha besleyici diğerleri o yüzden onları veryoruz mesela kaynanam sağolsun sabah kahvaltısında çocuğa çorba vermem için ısrar ediyo bi kere yapmış beslemiş sabah sabah çocuğu çorbayla e zaten ben ona çorba veriyorum ne gereği var dimi ama eski kadınya onun yaptığı çorba kahvaltıdan daha iyiymiş gibi davranıyor meyve veriyom akşamda meyve veriyo e süt içmesi gerekiyor planlı programlı gittiğimiz zaman aslında çok şey yiyolar ama bizim gözümüz doymuyo anneyizya sabah peynir tereyağı yumurta reçel ekmek daha ne olsun meyve desen meyve çorba desen çorba et yoğurt muhallebi hep veriyoruz daha ne olsunki biz bile yemiyoruz bu kadar yeri geliyor sırf karnım doysun diye yiyorum ama çocuklar öyle değil
4+ cnm zaten şimdi 9-16 bi büyüğü varsa ona geçerim yoksa 5+ya geçmiş oluyoruz yani 4+ dönemi sona eriyo
benim oğluşa kaşarlı yumurta yapıyorum bayılıyo....
Kızlar nasılsınız,
Eseacigim masallah diyelim biticek okul.inşallah banada kismet olur.kızlar ben aşı yaptırmadımdr çok güveniyorum.birde emzirmeye devam ediyorum ek gidaya gecmedik bqkalim ne olucak.kan sayimimiz çok iyi çıktı.ayrıca demir damlasini kyllanmiyorum.devit3 u mutlaka 5 damla verin.kabızlık çeken bebislere üzüm,şeftali kayısı bire bir.nazlim sen bebise hep robotta cektigiin için taneli yiyemiordur Cnm...
Kızlar nasılsınız,
Eseacigim masallah diyelim biticek okul.inşallah banada kismet olur.kızlar ben aşı yaptırmadımdr çok güveniyorum.birde emzirmeye devam ediyorum ek gidaya gecmedik bqkalim ne olucak.kan sayimimiz çok iyi çıktı.ayrıca demir damlasini kyllanmiyorum.devit3 u mutlaka 5 damla verin.kabızlık çeken bebislere üzüm,şeftali kayısı bire bir.nazlim sen bebise hep robotta cektigiin için taneli yiyemiordur Cnm...
Bende yapayım bakalım yrn..bgn ilk defa bamya yaptım kıymalı sevmedi
benim oğluma gönder o seviyo her türlü sebzeyi........benim oğluşum makarna yedi bugün
Ne guzel ya benimki ispanak dışında pek sevmiyor..hemen gondereyim sana:)geceleri muhallebi veriyomusunn ben vermiyorum pes ettim:)bizimle aksam yemeğini yiyor
Iyiyiz cnm..ben yaptırdım asiyi uzun araştırmalardan sonra,kendi Dr um önermedi ama başka cocuk Dr lari yaptır dedi bende cesaret edemedim yaptırdım bakalımüzüm ile şeftali veriyorum cnm..isilik varmi hic cnm ya masalımda var gibi ya isilik ya alerji geçmezse Dr a göstericem..aile hekimi sıcaktan dedi ama güvenmiyorum
sağol canım...sevindim emzirmeyi kesmediğin için....devit 3 fix 3 damla diye biliyorum öyle de veriyorum...:44:
Genelde dr lar üç der ama 5 tir Cnm.bende mutluyum emzirmeyi kesmedigim için:)
bende şuan 4+ kullanıyorum bu son bez bi daha 5 e geçecem inş....aslında bu pakette değiştirecektim ama eşime söylemeyi unutmuşum o da yine aynısını almış gelmiş
Canım benim oğlum Kasım doğumlu ve şu an 10kilo ve ben 3 numara bez kullanıyorum 4buyuk oluyo sizin çocuklar kac kilo nasıl hemen 5e geciyosunuz ben cok mu sıktırıyorum acaba ama napiim 3+ yok...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben onlardan yeni ek gıdaya geçtiğinde vermiştim bayağı...o zaman taze meyve yoktu fazla....şimdi onların kavanozlarına yoğurt yapıyorum süper oluyo.....pratik misafirliğe bile at çantaya tertemiz aç yedir...dökülme derdi de yok....
Ne guzel ya benimki ispanak dışında pek sevmiyor..hemen gondereyim sana:)geceleri muhallebi veriyomusunn ben vermiyorum pes ettim:)bizimle aksam yemeğini yiyor
Evet canim onlarda bende yogurt mayaladim guzel oluyo bizimki yogurt sevmiyo zorla veriyorum mecbur yogurt cok onemli. Sen kuruyemisleri nasil veriyosun? Ben cevizi robottan iyice geciriyorum ama yinede hafif diri kaliyo bi zarari olmaz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?