• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Ek gıda maceraları devam ediyor..bende kahvaltıya yeni başladım light labne kullanıyorum peynir olarak peki ya siz??corbalara et koymaya başlamadım daha başlarsam kavurup koymayı düşünüyorum siz basladinizmi ?bide dis çıkarma dönemlerinde sık tuvalet yapma,burun tıkanıklıgi,basını sallama gibi belirtiler oldumu kizmda bunlar var gibide..netten bi Dr bu belirtileri yazmistida sizdede oldumu merak ettim...

Cnm disi çıkınca öksürük oldu çünkü salyasi genzinw
kaçıyordu özellikle yatinca burnuda tıkalı oluyordu
çişe gelince fazlaydı çünkü hep süt içiyordu katı yada
ek gıda istemiyordu.et için erken Cnm 7.ayda başlamak
gerekli kiymayla..biz peynir olarak tussuz taze yumuşak
peynir yiyoruz cokta seviyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gonderildi

Canım çok teşekkür ederim bilgiler için :) drumuz tuzu, salçayı, balı 1,5 yaşına kadar vermemizi söylemişti. ama ıspanağı sebze çorbasında denedık daha önce, şimdiden sizin gibi ıspanakla yogurt deneyım. inşallah işe yarar
Cnm iyotlu tuza bebislerinde ihtiyacı var senin bebis yemediği için
tatlandirmak amaçlı ver ve bol bol şu icir

eşim çok araştırır. Bizde kararsız kalmıştık mama sandalyesinde. sonunda aldık :1: Holmer Kids High Tech Maxi Comfort Mama Sandalyesi aldık fiyatı biraz tuzlu ama emin olun o kadar kullanışlı ki hiç pişman değilim. sadece şimdi değil büyüdüğündede kullanabileceğim bişey. şiddetle tavsiye ediyorum.

Sağol canım tavsiye için.. Ben hafif ve portatif bir şey arıyorum. Sabit bir yerde olamıyoruz. Sürekli odadan odaya balkona falan taşınıyoruz.

valla cnm bizimki 1 ayı gecik günde en az 2 kere yapar 4-5 kere yapıyo yani süreklide öksürüyor salyalarından oda diş belirtisiymiş başını sallama da şöyle oluyo bişeye mutlu oluyo yattığı yerden kafa karın ayrı oynuyo kafa sağa sola dönüp duruyo ama diş miş yok :) yada çok yavaş çıkıyo bilmiyom dr geç çıkar bişey yok dedi birde bu ara dudağını emiyo önceden 1 kere yapmıştı dudağını morartmıştı şimdide yapıyo hem alt dudağını hem üst dudağını diliyle bastırıyo burnuda tıkalı nezleydi tabi hala geçmedi çokta uzun sürdü nezlesi akıntı yoktu sadece burnu tıkalı hala hırıltı var burnunda bi türlü açamıyorum :( ama ben dişten umudumu kestim artık çıktığı zaman görürüm artık peynir olarakta şu plastik şeffaf kaplarda açık peynir oluyoya ondan alıyorum ben herzaman kapalı peynirlere güvenemiyorum yoksa çökelek veriyorum cnm
Umarimm disdendir canım ya sürekli bir izleme halindeyiz:)bu ara cunku yine sık uyanmayada basladi ..herseyi dişe yoruyorum bi kontrole götürmeyi düşünüyorum icim rahat etsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba,

Çorbalara tuz konması konusunda çok kararsızım.Bende hamileleiğimde preklemsi riski vardı,o yüzden tuzsuz yedim.Şu ana bebek te hipoton,gelişimi geriden geliyor.

O yüzden koysam diye düşünüyorum,ne dersiniz?

merhaba,

Çorbalara tuz konması konusunda çok kararsızım.Bende hamileleiğimde preklemsi riski vardı,o yüzden tuzsuz yedim.Şu ana bebek te hipoton,gelişimi geriden geliyor.

O yüzden koysam diye düşünüyorum,ne dersiniz?

Cnm en iyisi dr danis bebegin yemek yemesi nasıl duzelmedi mı

yemek az az olsa da tüm öğünleri yiyebiliyor.Yumurtalı mama karışımı,meyve suyu ya da püresi,çorba,
akşam yatarken yine mama,
neskafe fincanının yarısından biraz az.

yemek az az olsa da tüm öğünleri yiyebiliyor.Yumurtalı mama karışımı,meyve suyu ya da püresi,çorba,
akşam yatarken yine mama,
neskafe fincanının yarısından biraz az.

Cnm tuz koymaktan korkuyorsan yogurtla
ver benim kizimda yumurtsyi yemiyordu
Yumurta sarisinin ceyregini yogurtla karıştırıp
verince yedi..hiç denedin mi tatsız olunca
yogurtla ver o zaman yiyor bende çok az tuz ekliyorum
yoksa yemez:1:salcayi zaten koymuyorum
Yeni basladiysan alismaya calisiyordur bebis

Aslında benim 3. çocuğum bu ama bütün ezberlerimi bozdu.Diğer ikisini çok kolay büyütmüşüm.

Yoğurdu seviyor ,aslında denemeliyim.
Teşekkürler

Aslında benim 3. çocuğum bu ama bütün ezberlerimi bozdu.Diğer ikisini çok kolay büyütmüşüm.

Yoğurdu seviyor ,aslında denemeliyim.
Teşekkürler

Gerçekten mi Allah bağışlasın CNm
Ne güzel büyük aile:16:sen deneyimli
Annesin senden öğreneceğimiz çok şey var
Desene:34:her çoçuk farklı oluyor tatlım
Bu bebişte annesinin nazlısı olacak:emir_bebek:

Allahim ne guzel 3cocugun varmis bize yardimci olursun dimi benim daha ilk cocugum bilincsizce yaptigim kafamin karistigi cok sey oluyr bazen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalarr benimde 17 ekim dogumlu bi kızım var suan 7 aylık 3915 grm 53 cm dogdu suan 9 kilo 72 cm

evet artık gunluk bi yumurta yiyo yogurda ekmek içi dograyıp veriyorum corba yapıp veriyorum sizler neler yediriyosunuz bebişlere
sabahları yarimdan az yumurta sarısı yoğurt birazcık peynir
ve iki çay kassigi pekmex veriyorum Cnm
saat üçte sebze yemeği yara çorba
akşam da meyve gerisi anne sütü

ya herkesin bebişi kızmı bi benimkimi oğlan :) kız çok galiba

Yok tatlım iki arkadaşın da oğlu var yalnız degilsin:1:

ben yumurtayı bi tama cıkardım bol bol su meyve suyu falan boyle idare ediyoruz :) dişiniz cıktımı

Back
X