şuan bizleri yavrularımıza bağlayan en kuvvetli iletişim aracı o minik tekmeler....
ewet canım saglıkla zamanında dogsunlarda o tekme atan elleri ayakları bi yesek :)
tamam canım buralardayım ben mamanızı yeyıp gelinBiz şimdi çok acıktık ezine teyzesi mama yiyip gelcez sen biyere kaybolma ......
gececek tabi insallah hayırlı saglıklı mutluayyyyyyy çokkk yürekten inşallah diyorum canımmm.geçermi kız bu 4 ay
KIZLARRR TOPİĞİN 2.000 SAYFASINIDA HUZURLARINIZDA KENDİ AÇILIŞIMLA DEVİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ NİCE BİNLERCE SAYFALARA .
kontes canım paylastıgın guzel bilgıler ıcın saol canım
tamam canım buralardayım ben mamanızı yeyıp gelin
gececek tabi insallah hayırlı saglıklı mutlu
maşallah daha 4 ay var kac bin oluruz
ewet canım paylasalımki acemilik yasamayalımrica ederim canım ne demek ben işlerimden dolayı çok giremesemde ara ara girip bakıyorum...
ve beğendiğim yazıları muhakkak paylaşırım hepimiz bilgilensin değilmi...
daha fazla heyecanlanmamız gerek dimi ama hazırlıklar var daha yapılacak :)biz geldikkk yedik mamamızı şifa olsun ....
şekerin aslında sallamasak 4 ayda 2000 sayfa daha olabilir ilk aydaki katılım olsa 4 ayda 4000 yapardıkta vakit ilerledikçe heyecan azaldı ....
KIZLAR selamlar, bugun doktora gittik, herşey yolunda dedi çok şükür..Allah kısmet ederse salı günü 11,30 a detaylı randevusu aldıkda çok heyecanlıyım stresliyim inanın doktora çektirmene gerek yok derseniz gitmicem dedimm, oda olur mu gitmelin dedi, inşAllah hayırlısıyla sağlıklı haberlerle döneriz bizde.. bu arada ben bazen yüzükoyun yatarken buluyorum kendimi onu sordum doktor sen rahat yat o rahatsız olunca seni uyandırır zaten dedi,Allah herkesin evladına bizlerinkinede sağlık sıhhat versin inşAllah.
ewet canım paylasalımki acemilik yasamayalım
daha fazla heyecanlanmamız gerek dimi ama hazırlıklar var daha yapılacak :)
KIZLAR selamlar, bugun doktora gittik, herşey yolunda dedi çok şükür..Allah kısmet ederse salı günü 11,30 a detaylı randevusu aldıkda çok heyecanlıyım stresliyim inanın doktora çektirmene gerek yok derseniz gitmicem dedimm, oda olur mu gitmelin dedi, inşAllah hayırlısıyla sağlıklı haberlerle döneriz bizde.. bu arada ben bazen yüzükoyun yatarken buluyorum kendimi onu sordum doktor sen rahat yat o rahatsız olunca seni uyandırır zaten dedi,Allah herkesin evladına bizlerinkinede sağlık sıhhat versin inşAllah.
2. 3aylık en rahat dönem her açıdan son 3 yada görcem ben kızları patır patır gelecekler topiğee...
evet hazırlık dönemleri hem yorucu hem çok güzell
bebişime ilk hediyeler bu hafta geldi canım kardeşim içinde oyuncak ayı olan bir hastane çıkışı almış muhteşem bide kuzucuklu ayakkabı,eşimin bir arkadaşıda şarkı söyleyen eşşek getirmiş biz şimdiden başladık oynamaya...
valla cnm ben hamilelıgimi soyledıgımde 7 aydan once hıc bıse almıcaz sizde almayın dedik ama dayanamadık bikac parca bıseler aldık caktırmayın :)
kontes çok güzel bilgiler paylaşmışsın sağol canım..nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik bebek nasılKIZLARRR TOPİĞİN 2.000 SAYFASINIDA HUZURLARINIZDA KENDİ AÇILIŞIMLA DEVİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ NİCE BİNLERCE SAYFALARA .
valla cnm ben hamilelıgimi soyledıgımde 7 aydan once hıc bıse almıcaz sizde almayın dedik ama dayanamadık bikac parca bıseler aldık caktırmayın :)
kontes çok güzel bilgiler paylaşmışsın sağol canım..nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik bebek nasıl
bir çöp bile almayan bir ben varım herhalde yaa herkes bir parçada olsa bir şey almış ama ben hiiiiçççç birşey almadım
allahım güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin...ama ben daha bişey alamıyorum piskolojik birazda.
eee gayet normal bende mağazalara girip kaç kere göz yaşıyla çıktığımı bilirim..almak istresin bakarsın bakarsın ve alamamak ne kötü şeydir rabbim kimselere yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?