2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende öpüyorum canım sizi zeynepppp...ayy en sevdiğim isimlerden biridir adına layık bir kız alsun inşallah...

Mrb Ekim anneleri ben Ekim annesi değilim ama ins Aralık annesi olacağım sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim ben 1ay önce kanama yasadım şe iğne verdi ve hep yattım tammeli koyü kırmızı lekeler dvm etti tam azalıyor derken salı gecesi yine kanama yasadım Dr ultrasonlar baktı kesenin etrafında kanama var iğne yapıp ilaç verdi kanama kesildi ama kesenin etrafındaki kan duruyo sizde de oldu mu benzer seyleri yasayan

evet canım 15 gün yattım dikkat ettim geçti tabi günde 3 kez porogestan hap gün aşırı iğne oldum bu sürede hamdolsun geçti..

Ya cok sagol Cnm ya demek ki illa kanın akmasına gerek yok akmdan geçebiliyorsa ins bnm de geçer teşekkürler tekrardan

slmlar kızlar nasılsınız tacyaprakcım gecmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebise

canım benim ilk üç ay öyle oldu şimdi iyiyim şükür ama tabi korkulu ve sıkıntılı günler geçirdim iğne ve pro...tan kullandım ve hep yattım yemeğimi bile sağolsun eşim önüme getirdi afedersin tuvalet hariç pek ayağa kalkmadım sen de dikkat et kendine geçer gider inşallah
slmlar kızlar nasılsınız tacyaprakcım gecmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebise

iyiyiz canım sen nasılsın

al işte net gitti yine galiba bu ne yaa 2013teyiz hala nette sorun çıkıyor

iyiyim canım cok sukur.bebek yukarı cıktıgındanmıdır nedir kaburgalarım batıo hele aksamları. Teldenmı giriosun nete bazen tel kesio netı

iyiyim canım cok sukur.bebek yukarı cıktıgındanmıdır nedir kaburgalarım batıo hele aksamları. Teldenmı giriosun nete bazen tel kesio netı

olabilir canım belki ondandır...yok telden girmiyorum ama yine de kesiliyor nedense

ezinecim iyi akşamlar senınde doğumun kurban bayramı tatılıne denk gelıyor bende 2 gun oncesın 9 gunluk bır tatıl varmış ozaman bizler napıcaz acaba bizim doktorumuz tatıle gidecekmiş sağlık ocaklarıda kapalı olacak topuk kanı falan alınıyo bebekten dogdugundan 2,3 gun sonra sarılık falan oluyo bebekler benım sezeryan olursam 1 hafta one cekebilecegını soyledı doktorum

benim de kurban bayramının son gününe denk geliyor hayırlısı böyleymiş demekki canım ben de düşünüyorum bu konuyu ama yapacak bir şey de yok sırf tatile denk geliyor diyede sezeryan olmicaksın dimi

valla canım bende bidahaki randevuda sorcam doktoruma bakalım ona gore ayarlıcaz kendımızı . Zaten benım sezeryan olma ıhtımalım yuksek bebegın esı yukarı cıkmazsa.topuk kanı vs. bi yolu vardır elbet hele ozaman bi gelsinde Allah kerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…