rica ederim elifcim hamilelik hamdolsun iyi gidiyor bebişimde son detaylıda gördük gayet iyi dedi doktor...seninde herşey yolundadır umarım canım...
bende bişey almadım hiç sadece çevre daha heyecanlı bizden hediyelerimiz gelmeye başladı...
Allahım bidaha yastamasın bende cok sey atlattım bu hamileligimden once. Simdı pozıtıf bakmaya çalısıyorum rabbim utandırmasın ınsallah
benim de iyi şimdilik inşallah böyle de devam eder bizim doktorumuz ayrıntılı için baya geç randevu verdi haftaya pazartesi çektirice inşallah iyi çıkar sonuçları da..senin bebiş kız mıydı erkek mi canım
arkadaşlar benım doğumum krban bayramından 1 gun once pazartesi arifede şimdı doktordan gelıyorum bende ve doktorum bayramda tatıle gidiyor9 gunluk tatıl varmış normal doğum olmazsa daha once alırız dede hem daha çk var ozaman dedı ben ıse normal dogum istiyorum ama dogum snasında normaalde acıklık olmazsa sezeryana alıyorlar ama o zamanda doktorum tatılde başka doktora amelıyat olmak da ıstemıyorum bakalım nolucak oooooooooff daha da 4 ay var koca
bizde bayram tatiline denk gelebiliriz yani doğumlar 1 hafta önce 1 hafta sonra belli olmaz valla benimde 10 ekim aman hayırlısı olsun bulunur bir çaresi...bayram diye doğurmayacazmı doktoruna çok güven ama bağlanma o olmasa doğurmayacakmısın bayramı bırak başka sorunlarıda olabilir doktorun ada insan hastalık sağlık herşey onun içinde geçerli her zaman herşeye hazırlıklı olmak lazım baktın doktor yok ya allah diyip alnın eline bırkacan kendini mecburrr...
bizim 2 akraba seneler evel köye gitmişler hatta yaylaya tatile dönüşte köy minübüsüne binmişler 15-20 kişilik minübüs içi ful dolu bizim akrabalar 2 kardeş abla kardeş abla evli kardeş bekar 15 yaşında birde 9 aylık hamile bir bayan doğuma 1 hafta 10 gün kala şehre gitmek için binmiş tabi yolda kadın minübüste silkeleyince sancısı tutmuş dağın başı ambulans çağırsalar 3 saaten evvel gelmez mecbur en yakın yere bakmışlar bu arada minübüsün geri kalanı hep erkekmiş bir kahve bulmuşlar ilerlerde erkekler kahveye gitmişler bizim abla kardeş mecbur doğum işini ele almışlar kadını salahiyetle minibüste doğurtmuşlar kahveden sıcaksu felan temin edilmiş battaniye sonra bir dere kenarında minübüsü yıkayıp yola devam etmişler...
ne hikaye demi yani vakit geldiyse ocanlar doğacak ama öyle ama böyle...
ama canım bne daha once bebeğimi kaybettım ve çok doktor aradım kurtaj ıçın ve bu doktoru buldum guvendım çok da memnunum araştrdım amelıyatı da cok tıtız mış zaten doğumdan korkuyorum bırde doktorum olmazsa daha cok stres yaparım şimdiden düşündürüyor benı gecen arkadaşım doğuma gonderdık ben onu beklerken bende dudagıda uçuk çıktı stresten kendı doğumu duşenemıyorum kı
canım bunlar anca turk filimlerinde olur devır teknolojı devri ultrosana gırıyosun bebğin avuc içi çizgılerını sayıyor doktor bızler normal yollardan dpğduk evet ama her şey değişti bebeklerde turlu turlu hastalıklar doğumlar zorlaştı annenın yedıklerı hepsi etken Allah yardımcımız olsun
Merhaba kizlar,
Bugun antibiyotige basadim cunku 10 gun oldu hala iyilesemedim, doktor sart dedi(
Allah'im minigimi korusun, saglikla bana bagislasin ins..
erkek teyzesii...
erceeeeeeeee canım arkadaşımmmm....sen bizim topiğe misafirmi oldunnn aklımdaydınnn kız arayacaktım seni nasılsın diyee...
canımmmm
arada sızıyorum buraya .baktım online sin bi merhaba diyeyim dedim
benimde sen hep aklımdasın kontesçiimmm
ayyy ercemmm çok sevindim maşallah zeynep su bebişee rabbim seni 2. defa kız annesi yapıyor ne mübarek hatunsun...
sağol canımm çokk sevindim inan rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?