Gercekmiii???
ÖRNEK HAMİLE BESLENME LİSTESİ
SABAH:
1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 orta dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b
KUŞLUK:
1 meyve + 1 bardak ayran + 1 ince dilim ekmek
ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata
1 orta dilim ekmek ,1 adet meyve
İKİNDİ:
1 dilim ekmek+ 1 dilim peynir + domates , salatalık + 1meyve
AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek
GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı + 1 porsiyon meyve Kahvaltıda veya ara öğünlerde 5 zeytin, 1tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfrut olabilir.
canım bir sitede okudum 19.haftadan sonra filan haftada ortalama yarım kilo alınıyormuş ben de öyle aldım 2 haftadır ama bana çok gibi geldi
off elifim hic acma kilo konusunu bende haftada yarım kilo kesin alıyorum ole cokta yemıyorum ama doktordan fırca yiyecege benziyorum
Naber kizlar??
Suan yürüyüsten geldim ve cok rahatladigimi hissettim,birde su kilo problemi olmasa ya ben tam 14 kilo aldim sonum ne olacak bir fikri olan varmi?biri bana cok yanlis birsey yaptigimi söylesin kizsin bana en azindan biraz dikkat etmeye calisayim bunu cok istiyorum ama yapamiyorumkizin bana kizlar yoksa sonum hiiic iyi degil kimse dur demiyor bana siz diyin
hafta da 450 ve 500 gr alımı normal alınması gereken çunku bebek de kıloda artış var2 haftada 1 kılo yapıyor benım beslenmemle ben bu hafta 400 gr aldım
ezine'mmm kaç kiloyla hamiş kaldın, bir de boyun kaç ?ya canım iyi guzelde benim boy kısa haliyle yarım kilo bile cok farkedio
kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?? doktor bana elevit ile feramat yazmış ama iyimidir değilmidir bilemedim :S sizce ??
ezine'mmm kaç kiloyla hamiş kaldın, bir de boyun kaç ?
ya canım iyi guzelde benim boy kısa haliyle yarım kilo bile cok farkedio
bende kısayım 1.60 55 le hamıle kaldım 61 oldum canım ama hamılelıkte beslenme kıtapları var 4. 5. v4 6. aylarda haftada 450 ve 500 gr alınması gerekn tabı bı kısıden kısye far der ben bunu haftada 1 alıyordum takı dıyetsyene gıdene kadar bence gıt ve tahlıl yaptr canım
hmmm bir de kitle indksine baksan olmaz mı ki :26: bnmde boy 1.67 kilomda 57 di. az bi kilo alsam rahatsız olup daralıyorum bende.155 canım boy 45 le hamile kaldım şimdide 52 kiloydum geçen hafta bi kilo daha almışımdır kesin
hmmm bir de kitle indksine baksan olmaz mı ki :26: bnmde boy 1.67 kilomda 57 di. az bi kilo alsam rahatsız olup daralıyorum bende.
normal hareketli olsam belki bukadar kilo almıcam ama dinleniyorum yatıyorum onun için bukadar kilo aldım sanırım
işte bu güzel tespit ben de anca uyuyordum yatıyorum bı nette bı tv karşısında çok yemıyorum ama hareketsızdım ee havalar kotuydu ama şimdi hiç bişey olmasa markete gıdıyorum yuruyus olsun dıye kısa surelı yuruyusler ıyı gelıyor
indeksi gebelik öncesi bilgilerinle dolduruyosun canım, sonrasında sana alabileceğin kilo aralığını veriyo. Genelinde de tutuyo. Aşırıya kaçmanı engelleyebiliyo. Bende ıspartadaki hastanemin sitesinde görüp hesaplattım. Dr.ların dediği gibi bi sonuc aldım.hamilelikte vucut kitle endeksi dogru çıkıomuki :S
indeksi gebelik öncesi bilgilerinle dolduruyosun canım, sonrasında sana alabileceğin kilo aralığını veriyo. Genelinde de tutuyo. Aşırıya kaçmanı engelleyebiliyo. Bende ıspartadaki hastanemin sitesinde görüp hesaplattım. Dr.ların dediği gibi bi sonuc aldım.
Oooo cok güzel oldu canim allah razi olsun bunlari cikartmayacagim aklimdan dogru ya abur cubur sadece tok tutuyor hic yavruma fayda vermiyor..cok cok sagol tatlim insaallah simdiden sonra biraz dur derim
canım sıkma canını saglık olsun ne yapıcan
bnmde belimdeki kramp için vermişti doktorum ama midemi bulandırınca bırakmıstım ama zorlada olsa içicem artık yoksa kasıklarımın ağrısından duramıcam :26: ayranda iyi olur canım, yoğurt da yiyebilirsin, meyveli yoğurt yersin olmazsa. ben bi süre öyle idare etmiştim.
canım aynen bana bunların hepsi dokunuyor bugün kiraz bile yaptı ya şaka gibi inşallah fazla zorlamaz bizi .doktorla randevum 18inde hemen isteyeceğim iyi gelen birşey versin ilgin için sağol.karındaki yırtılmalara gelince öyle sancı şeklinde değil de yırtılma gibi iç karın yırtılıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?