2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım bu hamıleleıkte değişiyor ben diyetısyen eşliğinde beslenıyorum tahlıllre göre beslenme şeklı değişiyor benımkı bundan bıraz farklı

off elifim hic acma kilo konusunu bende haftada yarım kilo kesin alıyorum ole cokta yemıyorum ama doktordan fırca yiyecege benziyorum

hafta da 450 ve 500 gr alımı normal alınması gereken çunku bebek de kıloda artış var2 haftada 1 kılo yapıyor benım beslenmemle ben bu hafta 400 gr aldım

kılo dan dert yanan bırı olarak 22. haftamdayım ve toplam 6 kılo aldım 3 kılosunu son 3 haftada almştım 1 haftada 1 kılo ve koşa koşa dıyetısyene gıttım çunku sadece sebze ve meyveyle beslenıyordum ve kan tahlılı verdım 2 kolestrolum yuksk çıktı ve beslenme yazdı bana işe yaradı bu hafta sadece 400 gr aldım kı bunun içinde bebeğime giden de var suyu var şimdi rahatladım yaında kontrolum war

kızlar bu haftalardan sonra haftada yarım kilo alınması normal olanıymış. bir de vücut kitle indeksine göre kilo alımı çok işe yarıyormuş. bende bugün hesaplama yaptırdım netten, alt sınır 11- üst sınır 18 çıktı. bu aralarda doğumun sağlıklı geçme ihtimali yüksekmiş.

hafta da 450 ve 500 gr alımı normal alınması gereken çunku bebek de kıloda artış var2 haftada 1 kılo yapıyor benım beslenmemle ben bu hafta 400 gr aldım

ya canım iyi guzelde benim boy kısa haliyle yarım kilo bile cok farkedio

kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?? doktor bana elevit ile feramat yazmış ama iyimidir değilmidir bilemedim :S sizce ??

canım feramat ne için ? hiç duymadım. ben de elevit ve kan ilacı kullanıyorum, ayrıca devit 3 diye d vitamini de var. Eleviti hergün içmiyorum,bi gün içip bi gün içmiyorum, doktorum hergün almak zorunda değilsin demişti. Doktorun verdiyse kullan tabi ki de :)
şimdi baktım da feramat da bi çeşit kan ilacı, kesinlikle kullanman lazım canım, gebelikte çok önemli.

Son düzenleme:
ya canım iyi guzelde benim boy kısa haliyle yarım kilo bile cok farkedio

bende kısayım 1.60 55 le hamıle kaldım 61 oldum canım ama hamılelıkte beslenme kıtapları var 4. 5. v4 6. aylarda haftada 450 ve 500 gr alınması gerekn tabı bı kısıden kısye far der ben bunu haftada 1 alıyordum takı dıyetsyene gıdene kadar bence gıt ve tahlıl yaptr canım

normal hareketli olsam belki bukadar kilo almıcam ama dinleniyorum yatıyorum onun için bukadar kilo aldım sanırım

155 canım boy 45 le hamile kaldım şimdide 52 kiloydum geçen hafta bi kilo daha almışımdır kesin
hmmm bir de kitle indksine baksan olmaz mı ki :26: bnmde boy 1.67 kilomda 57 di. az bi kilo alsam rahatsız olup daralıyorum bende.

normal hareketli olsam belki bukadar kilo almıcam ama dinleniyorum yatıyorum onun için bukadar kilo aldım sanırım

işte bu güzel tespit ben de anca uyuyordum yatıyorum bı nette bı tv karşısında çok yemıyorum ama hareketsızdım ee havalar kotuydu ama şimdi hiç bişey olmasa markete gıdıyorum yuruyus olsun dıye kısa surelı yuruyusler ıyı gelıyor

bende haziranın 28inde kontrole gidince doktoruma sorcam yürüyüş yapabilirmiyim diye sonrasında rahatlarım sanırım inşallah

hamilelikte vucut kitle endeksi dogru çıkıomuki :S
indeksi gebelik öncesi bilgilerinle dolduruyosun canım, sonrasında sana alabileceğin kilo aralığını veriyo. Genelinde de tutuyo. Aşırıya kaçmanı engelleyebiliyo. Bende ıspartadaki hastanemin sitesinde görüp hesaplattım. Dr.ların dediği gibi bi sonuc aldım.

hesapladım şimdi ama normal dedi kilo aralıgı göremedim

Oooo cok güzel oldu canim allah razi olsun bunlari cikartmayacagim aklimdan dogru ya abur cubur sadece tok tutuyor hic yavruma fayda vermiyor..cok cok sagol tatlim insaallah simdiden sonra biraz dur derim

umarım istediğin gibi kendini frenlersin canım.

canım sıkma canını saglık olsun ne yapıcan

sağlık olsun tabii, olumsuz bir haber vermedi, o da güzel. yine de hevesle açmıştım CD yi eve gelince. ailelere de gösterirdik, iyi olurdu.

canım, dr un bana verdiği ilaç Magnorm isminde, efervesan tablet şeklinde. öğlen saatlerinde tok karnına almaya dikkat ediyorum, beni pek rahatsız etmedi. akşamları midem daha kötü oluyor, o yüzden gündüz almayı deniyorum.

canım, dr una tam tarif et rahatsızlığını bir dahaki kontrolde. benimki detaylı sormuştu. ona göre ilaç verdi. belki aynı tür ağrılar ama farklı tarif ediyoruz. en iyi dr anlar. eğer bacağında-ayağında da sıklıkla kramp oluyorsa magnezyum eksikliğine bağlı kasılmadan olabilir. geçmiş olsun.

Gunaydin tatli annislerrnasilsiz. Ben bugun artik kendimi uzmemeye basladim. Brbegim ve kizimla kahvaltiya cikicam. ... hayat bana guzel olacak bugun :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…