2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ya her çesit besleniyorum artık bebisler Allaha emanet yavrum inşallah baska sıkıntı vermesin rabbim. Doktorumada ayrıca detaylı soruyum ona gore ilacları degiselim olmadı

kızlarrr benim yüzümde sağ elmacık kemiğinin üzerinde leke çıktı (. napcam geçer mi acaba doktora gitsem mi. dışarı çıkarken güneş kremi falan sürmedim ondan mı oldu acaba?

kasık ve bel agrım var sızdede oluyormu kızlar
ara ara bende oluyo ama ole rahatsızlık verecek derecede deil sut yogurt peynır artırabilirsin
kızlarrr benim yüzümde sağ elmacık kemiğinin üzerinde leke çıktı (. napcam geçer mi acaba doktora gitsem mi. dışarı çıkarken güneş kremi falan sürmedim ondan mı oldu acaba?

artık gunes cok etkilio cildimiz hamilelikten dolayı hassas bi sekil koruyucu surmemiz lazım

bazen üşengeclik yapıyoruz bende hala catlak kremine baslamadım catlakta olusmadı daha ama gec kalmadan baslarım insallah

aynen canım bende daha bugüne kadar hiçbir şey sürmedim ne de sürcem onuda bilmiom

ben cevremden aldıgım onerilerle vazeline baslıcam yanında bol su ve vucudu nemlı tutmak adına dus cok onemliymis

bazıları ne yaparsak yapalım çatlıycağı varsa çatlıyor diyor ama bakalım bizimki nolur

Hamilelik insan hiç geçmeyecekmiş gibi gelir halbuki her ay yeni birşey öğretir size, bebeğiniz yeni sinyaller verir geliyorum anne 1 gün daha geçti der, bugünlerinizin tadını çıkarın, keyfine varın, formlardan okuyorum normal doğumla alakalı şüpheleri olan annelerimiz var, korkmayın ben 9 ay boyunca kendimi normal doğuma hazırladım bir an olsun vazgeçmedim, sizde öyle yapın beyninizi buna hazırlayın ve gerçekten korkmayın, normal doğum yapmaya karar veren hamişler "İç Güdesel Doğum" kitabını okuyabilirsiniz ben öyle hazırlandım normal doğuma işte benim normal doğum hikayem ANNESİNİN PRENSİ: 268 Günlük Muhteşem Yolculuk

Hamilelik yada doğumla ilgili sorularınız olursa keyifle yanıtlamak isterim,

Kizlar dun ve bugün cok yürüdüm eminim 1 kilo vermisimdir cok yürüdüm cok :'( sizce bebegime bir zarari olur mu

canım rabbim oglunuzla guzel gunler nasip etsin benimde oglum olacak insallah okurken kendimi zor tuttum :)

Kizlar dun ve bugün cok yürüdüm eminim 1 kilo vermisimdir cok yürüdüm cok :'( sizce bebegime bir zarari olur mu

endişelenme canım yürümekle bebeğe bişey olmaz.bende henüz ayrıntılıya da gitmedim aşı da olmadım. 1 aydır bebeği de görmedim merak ediyorum bakalım inş. bu hafta gidicem.ayrıntılı için de konuşucaz sanırım. rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin..

doğum lekeleri kalıcı değil diye biliyorum canım geçer sanırım

İyiyim cnm sen nasılsın? Cnm ben ayrıntılı ultrasona girmedim gangi haftada son

canım bizim doktorumuz ayrıntılıya 22-24 hafta arası demisti. Canım madem 2 gun cok yordun kendini bikac gun dinlen bebisin hareketlerinde bi sıkıntı yoksa yada agrın yoksa bi sıkıntı olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…