canım, dr una bir daha gittiğinde elevit ve gynoferon u detaylı sor istersen. elevit daha kompleks bir vitamin. daha çok vitamin çeşiti var içinde. folik asiti bana kestirmişti dr, elevitte var diye...
pıhtılaşmaya karşı diğer kullandıkların sanırım, sende farklı vitaminleri bu yüzden kullandırıyor olabilir.
bence tetanoz aşın için sağlık ocağına gittiğinde detaylı bir kan tahlili iste. temel vitamin değerlerine de baksınlar. gerekirse daha kompleks bir vitamin de kullanırsın.
ben elevit kullandığım halde kansızlık yine çıktı, ekstra bir demir ilacı daha kullanıyorum. kan hacmi arttığı için bu aylarda demir oranı düşüyor, dr un takviye verecektir diye tahmin ediyorum. bir de kuru kayısı, nohut-kuru fasulye-mercimek- bulgur gibi bakliyatlardan tüketmeye çalış. kırmızı et, ciğer tüketimini biraz artır. bunlar da demir takviyesinde bulunan gıdalar.
selam kızlar:Q iyi pazarlar
ara ara bende oluyo ama ole rahatsızlık verecek derecede deil sut yogurt peynır artırabilirsinkasık ve bel agrım var sızdede oluyormu kızlar
kızlarrr benim yüzümde sağ elmacık kemiğinin üzerinde leke çıktı(. napcam geçer mi acaba doktora gitsem mi. dışarı çıkarken güneş kremi falan sürmedim ondan mı oldu acaba?
artık gunes cok etkilio cildimiz hamilelikten dolayı hassas bi sekil koruyucu surmemiz lazım
ewt canım bugün alır sürerim yarın alırım derken ben sürene kadar leke çıkmış :)
bazen üşengeclik yapıyoruz bende hala catlak kremine baslamadım catlakta olusmadı daha ama gec kalmadan baslarım insallah
aynen canım bende daha bugüne kadar hiçbir şey sürmedim ne de sürcem onuda bilmiom
ben cevremden aldıgım onerilerle vazeline baslıcam yanında bol su ve vucudu nemlı tutmak adına dus cok onemliymis
bazıları ne yaparsak yapalım çatlıycağı varsa çatlıyor diyor ama bakalım bizimki nolur
zuluuuuucum nasılsın?
Hamilelik insan hiç geçmeyecekmiş gibi gelir halbuki her ay yeni birşey öğretir size, bebeğiniz yeni sinyaller verir geliyorum anne 1 gün daha geçti der, bugünlerinizin tadını çıkarın, keyfine varın, formlardan okuyorum normal doğumla alakalı şüpheleri olan annelerimiz var, korkmayın ben 9 ay boyunca kendimi normal doğuma hazırladım bir an olsun vazgeçmedim, sizde öyle yapın beyninizi buna hazırlayın ve gerçekten korkmayın, normal doğum yapmaya karar veren hamişler "İç Güdesel Doğum" kitabını okuyabilirsiniz ben öyle hazırlandım normal doğuma işte benim normal doğum hikayem ANNESİNİN PRENSİ: 268 Günlük Muhteşem Yolculuk
Hamilelik yada doğumla ilgili sorularınız olursa keyifle yanıtlamak isterim,
Kizlar dun ve bugün cok yürüdüm eminim 1 kilo vermisimdir cok yürüdüm cok :'( sizce bebegime bir zarari olur mu
kızlarrr benim yüzümde sağ elmacık kemiğinin üzerinde leke çıktı(. napcam geçer mi acaba doktora gitsem mi. dışarı çıkarken güneş kremi falan sürmedim ondan mı oldu acaba?
İyiyim cnm sen nasılsın? Cnm ben ayrıntılı ultrasona girmedim gangi haftada son
Kizlar dun ve bugün cok yürüdüm eminim 1 kilo vermisimdir cok yürüdüm cok :'( sizce bebegime bir zarari olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?