2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar dun ve bugün cok yürüdüm eminim 1 kilo vermisimdir cok yürüdüm cok :'( sizce bebegime bir zarari olur mu

kendını yormadan yuruyusun bır zararı yok faydası var zulucum doktorum bana kendını yormadan yurumelısın dedı bende bu gun 1 km den fazla yurudum sonra eve gelıp guzelce uyudum sık yapmak lazım bunu

doğum lekeleri kalıcı değil diye biliyorum canım geçer sanırım

inş. canım.bizim bir akrabamızda baya olmuştu ve kalmıştı. doğumdan sonra anne sütüyle silmek gerekiyomuş.çoğu da geçiyomuş nadiren kalıyormuş benimki zaten şimdilik küçük sadece bir yerde var

canım bizim doktorumuz ayrıntılıya 22-24 hafta arası demisti. Canım madem 2 gun cok yordun kendini bikac gun dinlen bebisin hareketlerinde bi sıkıntı yoksa yada agrın yoksa bi sıkıntı olmaz merak etme

Sagol cnm bizde iki gun sonra 22 haftalik olacağız ayrintili icin iki hsftam var galiba ben yuruyunce bile bebegin hareketini hissediyorum cnm maşallah bebisim cok hareketli sabah ac iken bile hareket ediyor

Cnm bizde temmuz da aşı olacaz ayrıntılı için de dr birşey konusmadik ravdevum bir ay sonra oda cok gec olur diye düşünüyorum bende ayrintiliya girsem olur mu

Sagol cnm bizde iki gun sonra 22 haftalik olacağız ayrintili icin iki hsftam var galiba ben yuruyunce bile bebegin hareketini hissediyorum cnm maşallah bebisim cok hareketli sabah ac iken bile hareket ediyor

masallah canım bise olmaz mrk etme yuruyus iyıdır abartmadıkca

Cnm bizde temmuz da aşı olacaz ayrıntılı için de dr birşey konusmadik ravdevum bir ay sonra oda cok gec olur diye düşünüyorum bende ayrintiliya girsem olur mu

canım o zaman 26. haftan oluyor sanırım.sen en son ne zaman gittin kontrole doktor şu zaman yaptır diye demedimi. ayrıntılıyı başka bir yerde mi yaptırcaksın. doktorunla bi görüş istersen ona göre yaptırırsın

Kızlar iyi geceler hepinize.. :)
Neredeyse son 1 haftadır çektiğim sağ boşluk ve kasık ağrısı bugün biraz geçti, sadece iğnelenme şeklinde batması devam ediyor.
Bu ağrılardan sonra karnımın altında ilk çatlakların oluştuğunu farkettim.
Krem, yağ vs kullanmıyordum ama artık başlasam iyi olacak.

günaydınnn güzel anneler ve onların güzel bebkleri.. ii haftalar herkese...
ya ben bişey sorcaktm. hafta sonu dr a gittim. Allaha şükür herşey ii. sadece +1 kilo fazladan almışım dr birazck dikkat edersen doğumdan sonra senin için iyi olur dedi. bide vitamin kullanıyordum ben. ona ek demir eksikliği hapı verdi. bide bunlara ek magnezyum la kalsiyum verdi suda eritiliyo. eşimde bunlar çok değil mi nie bukadar çok ilaç içiyosun. tekrar soralım dra da kullanma diyo. sizde kullanıyormsnz? bende takviye diyorum kötü bişey değilki. sizce?

kızlar günaydın :)

dün garip bişi oldu sabah çengelköye ordan da anadalu fenerine gittik gezdik sonra akşam eve gelince duşa aldım duştan sonra otururken 2 defa çamaşırımı değiştirecek şekilde ıslandı . suyum gelmesi için erken , sonra devamı gelmeyince bende duştandır die çok önmesemedim bir iki kiiye soyleyince önmeli olabilir dediler ,perşembe günü detaylı ultrason günümüz bende bekliim diyorum , bebişim harekli maaşallah vuruşlara devam , bişi yoktur di mi kızlar

ben 2013 ikiz anne adaylarindan :) ayni zamanda ikizlerden dolayi dogumu belli olmamakla birlikte muhtemel dogum tarihi ekim olanlardanim :) umarim hepimiz cok guzel bir hamilelik sureci geciriiz.

merhaba hanımlar benim canım biraz sıkkın cuma günü doktora gittim şeker yüklemesi yaptılar 159 çıktı şekerim tekrar yükleme yapılcakmış yüksek çıkarsa dahiliyeye yollucam dedi moralim çok bozuk aceba şimdi ne olucak

Günaydin kizlaaar..insaallah hepimiz icin iyi bir hafta olur bebislerimizle beraber.
Kizlar ben her sabah kalktigimda hep sirtüstü yatmis vaziyette kalkiyorum sonrada sanki bebegime biseymi oldu diye kendimi yiyorum.suandada öyleyim.. sonra tekmeleri beni rahatlatiyo ama o tekmeleri beklemek cok zor korkuyorum,yasayaniniz varmi?

Canim ben okadar fazla kullanmiyorum bir tane yeterli olur dedi doktorum tabiiki sende belki farklidir ama acikcasi banada fazla geldi ama sonucta dr un vermis fazlada takma derim yinede sor icin rahat etsin

Korkma tatlim birsey yoktur insaallah..stres yapip dahada üzme kendini ve bebisini persembede sorarsin dr una

bizlerde ayni durumdayiz inan.bebisler saglikli dogsunlarda

cnm ben sadece vitaminle demir hapı kullanıyorum..eğer geçmeyen krampların olursa magnezyum takviyesi yaparız dedi..kalsiyumu da süt içemiyosun die filan mı vverdi? bana günde 2 bardak süt dedi..içmeye çalışıyorum..

bişi yoktur cnm inşallah..benm de ufak ufak ıslanma olabiliyo ama altına kaçırmış gibi olunca deniyo su gelmesi die..

ablamda da çıkmıştı bişi yapmıyolar sadece yediğine içtiğine dikkat ediyosun..çoğunlukla da hamilelikten soora geçiyo..dikkat etmessen geçmeyebilir ama

samsunlu cnm ben özel msj gonderemıyorum. ayrıntılıya daha girmedim haftaya falan gıtcem gecmı kalmıs olurum bılemıyorum .tam zamanı ne zaman acıkcası onuda bılmıyorum yardımcı olamadıgım ıcın de özür diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…