Kizlar dun ve bugün cok yürüdüm eminim 1 kilo vermisimdir cok yürüdüm cok :'( sizce bebegime bir zarari olur mu
doğum lekeleri kalıcı değil diye biliyorum canım geçer sanırım
canım bizim doktorumuz ayrıntılıya 22-24 hafta arası demisti. Canım madem 2 gun cok yordun kendini bikac gun dinlen bebisin hareketlerinde bi sıkıntı yoksa yada agrın yoksa bi sıkıntı olmaz merak etme
Cnm bizde temmuz da aşı olacaz ayrıntılı için de dr birşey konusmadik ravdevum bir ay sonra oda cok gec olur diye düşünüyorum bende ayrintiliya girsem olur muendişelenme canım yürümekle bebeğe bişey olmaz.bende henüz ayrıntılıya da gitmedim aşı da olmadım. 1 aydır bebeği de görmedim merak ediyorum bakalım inş. bu hafta gidicem.ayrıntılı için de konuşucaz sanırım. rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin..
Sagol cnm bizde iki gun sonra 22 haftalik olacağız ayrintili icin iki hsftam var galiba ben yuruyunce bile bebegin hareketini hissediyorum cnm maşallah bebisim cok hareketli sabah ac iken bile hareket ediyor
Cnm bizde temmuz da aşı olacaz ayrıntılı için de dr birşey konusmadik ravdevum bir ay sonra oda cok gec olur diye düşünüyorum bende ayrintiliya girsem olur mu
günaydınnn güzel anneler ve onların güzel bebkleri.. ii haftalar herkese...
ya ben bişey sorcaktm. hafta sonu dr a gittim. Allaha şükür herşey ii. sadece +1 kilo fazladan almışım dr birazck dikkat edersen doğumdan sonra senin için iyi olur dedi. bide vitamin kullanıyordum ben. ona ek demir eksikliği hapı verdi. bide bunlara ek magnezyum la kalsiyum verdi suda eritiliyo. eşimde bunlar çok değil mi nie bukadar çok ilaç içiyosun. tekrar soralım dra da kullanma diyo. sizde kullanıyormsnz? bende takviye diyorum kötü bişey değilki. sizce?
kızlar günaydın :)
dün garip bişi oldu sabah çengelköye ordan da anadalu fenerine gittik gezdik sonra akşam eve gelince duşa aldım duştan sonra otururken 2 defa çamaşırımı değiştirecek şekilde ıslandı . suyum gelmesi için erken , sonra devamı gelmeyince bende duştandır die çok önmesemedim bir iki kiiye soyleyince önmeli olabilir dediler ,perşembe günü detaylı ultrason günümüz bende bekliim diyorum , bebişim harekli maaşallah vuruşlara devam , bişi yoktur di mi kızlar
ya ben bişey sorcaktm. hafta sonu dr a gittim. Allaha şükür herşey ii. sadece +1 kilo fazladan almışım dr birazck dikkat edersen doğumdan sonra senin için iyi olur dedi. bide vitamin kullanıyordum ben. ona ek demir eksikliği hapı verdi. bide bunlara ek magnezyum la kalsiyum verdi suda eritiliyo. eşimde bunlar çok değil mi nie bukadar çok ilaç içiyosun. tekrar soralım dra da kullanma diyo. sizde kullanıyormsnz? bende takviye diyorum kötü bişey değilki. sizce?
kızlar günaydın :)
dün garip bişi oldu sabah çengelköye ordan da anadalu fenerine gittik gezdik sonra akşam eve gelince duşa aldım duştan sonra otururken 2 defa çamaşırımı değiştirecek şekilde ıslandı . suyum gelmesi için erken , sonra devamı gelmeyince bende duştandır die çok önmesemedim bir iki kiiye soyleyince önmeli olabilir dediler ,perşembe günü detaylı ultrason günümüz bende bekliim diyorum , bebişim harekli maaşallah vuruşlara devam , bişi yoktur di mi kızlar
merhaba hanımlar benim canım biraz sıkkın cuma günü doktora gittim şeker yüklemesi yaptılar 159 çıktı şekerim tekrar yükleme yapılcakmış yüksek çıkarsa dahiliyeye yollucam dedi moralim çok bozuk aceba şimdi ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?