Kızlar bana niye cvp vermediniz yokmu aranızda hiç fetal eko çektiren
duydum canım ama hiç bir fikrim yo neden istedı doktorun senden fetal ekoyu
Cumartesi gittim doktora herşey çok güzel dedi 2 hafta sonraya fetal eko istiyorum dedi önlem amaçlımı acaba anlayamadım
Bugun sağlık ocağına gittim dr beslenmene dikkat et dedi çok zayıf olduğumu söyledi ayima göre Karnım hiç yokmuş ayrıca 46 ya düştüm
Tatlim bol bol ye bebisini düsün ben cok kilo almaktan sikayetciyim sende almamaktan.sonumuz hayir olsun sag saglim dogursaydik bebislerimizi
canım ben cuma günü yaptırdım Allaha şükür güzel çıktı sonucum
ayrıntılı ultrason yapıldı onun içinde baktı doktorum
genelde 22 haftadan sonra bakılıyor benim riskim olmadı halde kontrol amaçlı istedi
ultrasonla bebeğin kalbine kapakçıklarına bakıyor o kadar
Sagol cnm bende yemeye çalışıyorum sma hangi dr gitsem zayifsin diyor 46 ya düştüm :'(
Kızlar faydalı olan herseyi yiyorum ama kilo alamiyorum bebeğim zayif olur diye korkuyorum balık tavuk meyve ceviz peynir falan yiyorum ama kilo veriyorum.herkez zayifsin diyor cnm sıkıldı inşallah bebeğim zayıf olmaz kafayı yiyeceğim kizlar :'(
senin kilo alıp vermenle bebeğinin hiç alakası yok canım bnde daha hiç almadım diye üzülüyodum ama bebişimin maş var
Tatlim bol bol ye bebisini düsün ben cok kilo almaktan sikayetciyim sende almamaktan.sonumuz hayir olsun sag saglim dogursaydik bebislerimizi
Kızlar faydalı olan herseyi yiyorum ama kilo alamiyorum bebeğim zayif olur diye korkuyorum balık tavuk meyve ceviz peynir falan yiyorum ama kilo veriyorum.herkez zayifsin diyor cnm sıkıldı inşallah bebeğim zayıf olmaz kafayı yiyeceğim kizlar :'(
al benden de okadar tartıya çıkarken kalbım gup gup atıyo bu hafta 100 gr almışım sadece oda bebeğe gitmiş benden mutlusu olamaz herkesın derdı farklı
Cnm dr demesine gore ben dusuk kiloyla hamile kaldim 44 le benim normsl kiloyla hamile kalanlara gore biraz daha fazla kilo almam gerekli ymis bebegim iki hafta once 303 gr di az mı korkmaya başladım bu hafta kesin dr gidecegim normalde randevu 1 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?