2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Cumartesi gittim doktora herşey çok güzel dedi 2 hafta sonraya fetal eko istiyorum dedi önlem amaçlımı acaba anlayamadım

internetten araştır ıstersen nıçın fetal eko çekılır dıye ama sıkıntılı bişey olamdıgı kesın yoksa doktorun gereken açıklamayı sana yapardı

slm kızlar nasılsınız bakalım bebişlerınız nasıl bu arada cok hızlısınız masallah yetişemıyorum valla sıze

Bugun sağlık ocağına gittim dr beslenmene dikkat et dedi çok zayıf olduğumu söyledi ayima göre Karnım hiç yokmuş ayrıca 46 ya düştüm

Tatlim bol bol ye bebisini düsün ben cok kilo almaktan sikayetciyim sende almamaktan.sonumuz hayir olsun sag saglim dogursaydik bebislerimizi

Kızlar bana niye cvp vermediniz yokmu aranızda hiç fetal eko çektiren

canım ben cuma günü yaptırdım Allaha şükür güzel çıktı sonucum
ayrıntılı ultrason yapıldı onun içinde baktı doktorum

genelde 22 haftadan sonra bakılıyor benim riskim olmadı halde kontrol amaçlı istedi
ultrasonla bebeğin kalbine kapakçıklarına bakıyor o kadar

Çok sağol canım inşallah benimde güzel çıkar

merhaba güzel annecikleeer
bebişim 2 gündür o kadar haraketli ki annesini uykudan uyandırıyo

Kızlar faydalı olan herseyi yiyorum ama kilo alamiyorum bebeğim zayif olur diye korkuyorum balık tavuk meyve ceviz peynir falan yiyorum ama kilo veriyorum.herkez zayifsin diyor cnm sıkıldı inşallah bebeğim zayıf olmaz kafayı yiyeceğim kizlar :'(

senin kilo alıp vermenle bebeğinin hiç alakası yok canım bnde daha hiç almadım diye üzülüyodum ama bebişimin maş var

senin kilo alıp vermenle bebeğinin hiç alakası yok canım bnde daha hiç almadım diye üzülüyodum ama bebişimin maş var

Cnm dr demesine gore ben dusuk kiloyla hamile kaldim 44 le benim normsl kiloyla hamile kalanlara gore biraz daha fazla kilo almam gerekli ymis bebegim iki hafta once 303 gr di az mı korkmaya başladım bu hafta kesin dr gidecegim normalde randevu 1 ay sonra

Tatlim bol bol ye bebisini düsün ben cok kilo almaktan sikayetciyim sende almamaktan.sonumuz hayir olsun sag saglim dogursaydik bebislerimizi

al benden de okadar tartıya çıkarken kalbım gup gup atıyo bu hafta 100 gr almışım sadece oda bebeğe gitmiş benden mutlusu olamaz herkesın derdı farklı

bebeğin seni sömürüyor canım 2 hafta once 300 gr olması da haftası gore tam değil mi benıkıde gecen pazartesi 400 gr dı cumartsi 430 5 gunde sadece 30 gr almış az dedım doktoruma bu aylar böyle dedı esas 7 de falan çok alacaklarmış sen merak etme bebeğin senden besin alır yıyorum dıyosun cunku sadce senı dırençsız bırakır okadar bırde yuruyus falan yapma dun 1 kılo vermişimdir dedın ye ye otur

kızlar merhaba bebişime müzik dinletmeye başlıyorum artık sızlerınde bıldıgı müzikler varsa paylaşırsanız sevınırımm

Kızlar bana niye cvp vermediniz yokmu aranızda hiç fetal eko çektiren

derincim merhaba ben fetal eko kardiyografi çektirdim ama bir sorunu araştırmak için normal ultrason gibi çekiliyor sadece çocuk kalbi uzmanı olması lazım çekenin veyada ekipteki birinin...
hangi şehirdesin bilmiyorum ama öncelikle başka bir kadın doğumcuya git durup dururken fetal ekokardiyografi istemesi ilginç bi kere çok pahalı bir işlem..diğer doktorda isterse ki muhakkak bir nedeni vardır onu iyice öğren ve ona göre iyi bir uzaman yaptır...

çok zayıfmışsın canım sen de ama bebişin yeterli kilodaysa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…