2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
al benden de okadar tartıya çıkarken kalbım gup gup atıyo bu hafta 100 gr almışım sadece oda bebeğe gitmiş benden mutlusu olamaz herkesın derdı farklı

Ahhh canim sendemi kilo almaktan sikayetcisin..bende cok asiriya kactim 3 gündür abur cuburu kestim dikkat etmeye calisiyorum umarim ise yarar cünkü sekerden cok korkuyorum haftaya yapilacak bukadar kilo aldim sekerde cikar diye düsünüyorum ama insaallah cikmaz..

yaa arkadasLar size bise danısacagm ben 172 boyundatm ve 55kg iLe hamiLe kaLdım ve bu arada sigarayı bıraktım. tabiii istahım manyak arttı suan 67 kiLoyum (( gidisatım gidisat dimiiiiiii

kızlar bu arada ayrıntılı ultrasona girenler var mı ? bi de şeker yüklemesi yapan :26:

Merhaba,

Ben ayrıntılı ultrasona da girdim şeker yüklemesi yapıldı. Ayrıntılı ultrasonda bir şey çıkmadı her şey normal. Ama şekerim yüksek çıktı. Doktorum aradı şimdi yarın gel 4 saat boyunca yükleme yapacağız dedi. Çok moralim bozuk idrarımda iltihap çıktı. kan ilacı içmeme rağmen kanım çok düşük çıktı. Hepsi üst üste geldi. Bakalım yarın ne olacak çok merak ediyorum.

Kızlar bende en son birbuçuk ay önce gitmiştim doktora ama kısmetse bu hafta gidicem benim oğlumda 400 gramlara gelmiştir herhalde en son gittiğimde küçüktü daha

Kızlar kiloları yazmışınız benimde bebişim cumartesi günü 20+0 da 418 gr dı benimki biraz tombişmi olcak acaba bende 8 kilo aldım hiç bulantım olmadı bide düşük tehlikem var diye devamlı oturdum yedi yedim oturdum sonrada şiştim

Birşey merak ettim cnm çok kilo aldın mı
moralini bozma diyetle düzelebiliyor

inşallah kızlar doğum hepimiz için kolay olur daha vaktımız var bakalım zaman yaklaşınca neler olacak Allah sağlıklıca o zamanlara getirisin sankı zaman hiç geçmiyor bu 5. ayda çakıldık kaldık

evet ya aynen. 5. ay bitmek bilmedi.. ama karnım büyümeye bsşlsyınca sanki daha da güzelleşti herşey. önceden annecilik oynuyormuşum gibi geliyor şimdi:) ben normal doğum düşünüyorum. 2 sene önce hafif bri felç geçirdim. o yüzden hiç bir şekilde uyuşturulmak istemiyorum..

Kızlar bende şimdi merak edip tartıldım birbuçuk kilo almışım hamileliğin başından beri 21+3 bugün 74 kiloydum 75.5 olmuşum boyumda 1.75 ama ben başlangıçta 4-5 kilo vermiştim devamlı ne atsam ağzıma çıkarıyordum ama bundan sonra alırım çünkü ilk hamileliğimde böyleydi ayda 2 kilo alsam hedefim 10-11 kiloyla tamamlamak zaten kızlar doğumda 6 kilo filan gidiyor

yaa arkadasLar size bise danısacagm ben 172 boyundatm ve 55kg iLe hamiLe kaLdım ve bu arada sigarayı bıraktım. tabiii istahım manyak arttı suan 67 kiLoyum (( gidisatım gidisat dimiiiiiii

cnm kilo almışsın ama boyunun da maşallahı var..her boydaki aynı kiloyu alcak die bi kaide yok..farklı alt-üst sınırlar sööylüyolar boya göre..ama biraz dikkat et istersen, yürüyüş, tatlı yememek gibi..ben de bu hafta tatlıyı kaçırdım 1 kilo almışım haftadabi de milletin işi yok benm kilomu hesaplıyo ya ilginç..

hoşbulduk canım.tatil güzel geçti ama kilo olarak yaradı.çeşit çeşit hazır yemekler tatlılar olunca her gördüğümden yedim.tatil için tam zamanmış bence hava sıcaklığı olarak göbeğimin büyümemiş olması avantaj oldu uzun yol gerçekten zor geçiyo cnm.ramazan bayramında tatile gidemesen bile dinlen cnm keyip yap biraz.inş. izninide verirler tatlım.

Kızlar bu arada deminden beri kızım bana sevgi gösterilerinde bulunuyor gelip yanağımdan öpüyor anna seni çok seviuorum diyor doğru düzgün yazamıyorum ilgi bekliyor tabi inş sizin bebişlerinizde bir gün böyle olacak çok güzel bir duygu karnı acıktı galiba gidip birşeyler yedireyim

slm kızlarrr, ben geldiimmmm, sabahtan beri mail topla iş topla valla yoruldum yaa, bıraktım birazcık yarın devam etçem benimkide can yaniii siz neler yapıyosunuz bakalım, sıkıntı yok dimi, herkes süper ötesi dimi

Kızlar kiloları yazmışınız benimde bebişim cumartesi günü 20+0 da 418 gr dı benimki biraz tombişmi olcak acaba bende 8 kilo aldım hiç bulantım olmadı bide düşük tehlikem var diye devamlı oturdum yedi yedim oturdum sonrada şiştim

kızlar ben 22+0 iken ayrıntılıya girdim bebişimde saç ve kaşlar yoktu doktor saç için henüz erken dedi ama haftalarına göre nette çıkmış olması gerektiği yazıyo.sizin bebişlerde durumlar nasıl saçları bellimi?

hanımlar doğum için,bebek bakımı içn kitap okuyor musunuz? okuyanlar varsa paylaşımda bulunabilir misiniz?
canım ben tracy hogg bebek bakımı için mucizevi çözümleri okuyorum, tavsiye ederim güzel bi kitap, doğum için tavsiyem yok bilmiyorum çünkü

hımmm, ama boyunda var senin sonuç olarak orantı önemli, ama birazcık almışın gibime geldi, şimdi hamişlikte var hormonlar nedeniyle moralini bozmanı istemiyorum sadece hamur işi, tatlı ve abur cuburu çıkar hayatından bir müddet, tatlı isteyince meyve yemeye çalış, çikolata içinde bitter yemeye çalış, tavsiye edeceklerim bunlar benim, birde bol su tüket canım, sabahları ılık limonlu su içebilir misin aç karına? o metabolizmayı acayip hızlandırıyo tavsiye ederim, sonuçta hamişiz, kiloda alırız, kiloda veririz bu normal bi durum, kimseye bakmayın, onlara ne, senin rahatın yerindemi ona bak, sora verirsin kiloları takma, 6-7 kg doğumda fışttt diye gitçekk

millet kafayı yemiş onlara ne yaaa, hahaha, sende inadına yiyorum ben umurumdada değil de hehehe benimde bi göbüş çıktı, kimisi ay ne küçük diyo kimisi ay ne büyük, manyaklaşmışlar iyice hahaha, senin çocuk 1kg doğarmı acaba diye bile söyleyen var, takıyomuyumm?? kesinlikle hayırrr, benim keyfim yerimdemi yerindeeeee o yüzden gerisi tın, bi bakmışın 3,5 kg doğurmuşum milletin ağzı açık kalırmış hahaha, olur mu oluuurrr

oh ne güzel işte bebiş besleniyo demekki sorun yok annesi boşver sen tombişi mombişiiitakma kiloyu gitçek onlar, sağlık önemli gerisi boşşşş

cnm benim nasılsın?oğluşun nasıl?eve döndük tatil güzel geçti şükür.siz neler yaptınız?
iyilik canım ne olsun oglumda iyi bugun biraz korkkuttu beni sabah saglık ocagına gittik ası olduk kalp atısını bulamadı hemsire megersem ac oldugum icinmis :)
umarım hersey yolunda gider korkma bunlar halledilir bendede iltihap ve kansızlık cıktı.bol bol su ic iltihap icin.ben seker yuklemesi yaptırmadım daha.

benim oglumda 22+2yken 520 gramdı gecen hafta.bugün itibariyle 8 kilo almısım toplamda bende yedim yedim yattım siştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…