Kızlar hala midesi bulanıp kusan var var mı benim arada bir geliyor sabahta çıkardım zaten.
al benden de okadar tartıya çıkarken kalbım gup gup atıyo bu hafta 100 gr almışım sadece oda bebeğe gitmiş benden mutlusu olamaz herkesın derdı farklı
kızlar bu arada ayrıntılı ultrasona girenler var mı ? bi de şeker yüklemesi yapan :26:
Merhaba,
Ben ayrıntılı ultrasona da girdim şeker yüklemesi yapıldı. Ayrıntılı ultrasonda bir şey çıkmadı her şey normal. Ama şekerim yüksek çıktı. Doktorum aradı şimdi yarın gel 4 saat boyunca yükleme yapacağız dedi. Çok moralim bozuk idrarımda iltihap çıktı. kan ilacı içmeme rağmen kanım çok düşük çıktı. Hepsi üst üste geldi.Bakalım yarın ne olacak çok merak ediyorum.
inşallah kızlar doğum hepimiz için kolay olur daha vaktımız var bakalım zaman yaklaşınca neler olacak Allah sağlıklıca o zamanlara getirisin sankı zaman hiç geçmiyor bu 5. ayda çakıldık kaldık
Birşey merak ettim cnm çok kilo aldın mı
moralini bozma diyetle düzelebiliyor
Hayır çok almadım. Toplamda 6 kg aldım.
yaa arkadasLar size bise danısacagm ben 172 boyundatm ve 55kg iLe hamiLe kaLdım ve bu arada sigarayı bıraktım. tabiii istahım manyak arttı suan 67 kiLoyum(( gidisatım gidisat dimiiiiiii
hoşgelmişsiniz. tatilinizin güzel geçmesine sevndim. tatile gidenlere çok imrreniyorum valla. cullucan da gidecekti. ben de bir an önce sıcaklar yüzünden bizlere verecekleri idari izini bekliyorum(sanki çok verecekler gbi) sonra ramazan bayramı gelecek diye kendimi avutuyorum
hoşgelmişsiniz. tatilinizin güzel geçmesine sevndim. tatile gidenlere çok imrreniyorum valla. cullucan da gidecekti. ben de bir an önce sıcaklar yüzünden bizlere verecekleri idari izini bekliyorum(sanki çok verecekler gbi) sonra ramazan bayramı gelecek diye kendimi avutuyorum
canım ben tracy hogg bebek bakımı için mucizevi çözümleri okuyorum, tavsiye ederim güzel bi kitap, doğum için tavsiyem yok bilmiyorum çünkühanımlar doğum için,bebek bakımı içn kitap okuyor musunuz? okuyanlar varsa paylaşımda bulunabilir misiniz?
hımmm, ama boyunda var senin sonuç olarak orantı önemli, ama birazcık almışın gibime geldi, şimdi hamişlikte var hormonlar nedeniyle moralini bozmanı istemiyorum sadece hamur işi, tatlı ve abur cuburu çıkar hayatından bir müddet, tatlı isteyince meyve yemeye çalış, çikolata içinde bitter yemeye çalış, tavsiye edeceklerim bunlar benim, birde bol su tüket canım, sabahları ılık limonlu su içebilir misin aç karına? o metabolizmayı acayip hızlandırıyo tavsiye ederim, sonuçta hamişiz, kiloda alırız, kiloda veririz bu normal bi durum, kimseye bakmayın, onlara ne, senin rahatın yerindemi ona bak, sora verirsin kiloları takma, 6-7 kg doğumda fışttt diye gitçekkyaa arkadasLar size bise danısacagm ben 172 boyundatm ve 55kg iLe hamiLe kaLdım ve bu arada sigarayı bıraktım. tabiii istahım manyak arttı suan 67 kiLoyum(( gidisatım gidisat dimiiiiiii
millet kafayı yemiş onlara ne yaaa, hahaha, sende inadına yiyorum ben umurumdada değil de hehehecnm kilo almışsın ama boyunun da maşallahı var..her boydaki aynı kiloyu alcak die bi kaide yok..farklı alt-üst sınırlar sööylüyolar boya göre..ama biraz dikkat et istersen, yürüyüş, tatlı yememek gibi..ben de bu hafta tatlıyı kaçırdım 1 kilo almışım haftadabi de milletin işi yok benm kilomu hesaplıyo ya ilginç..
Kızlar kiloları yazmışınız benimde bebişim cumartesi günü 20+0 da 418 gr dı benimki biraz tombişmi olcak acaba bende 8 kilo aldım hiç bulantım olmadı bide düşük tehlikem var diye devamlı oturdum yedi yedim oturdum sonrada şiştim
iyilik canım ne olsun oglumda iyi bugun biraz korkkuttu beni sabah saglık ocagına gittik ası olduk kalp atısını bulamadı hemsire megersem ac oldugum icinmis :)cnm benim nasılsın?oğluşun nasıl?eve döndük tatil güzel geçti şükür.siz neler yaptınız?
umarım hersey yolunda gider korkma bunlar halledilir bendede iltihap ve kansızlık cıktı.bol bol su ic iltihap icin.ben seker yuklemesi yaptırmadım daha.Merhaba,
Ben ayrıntılı ultrasona da girdim şeker yüklemesi yapıldı. Ayrıntılı ultrasonda bir şey çıkmadı her şey normal. Ama şekerim yüksek çıktı. Doktorum aradı şimdi yarın gel 4 saat boyunca yükleme yapacağız dedi. Çok moralim bozuk idrarımda iltihap çıktı. kan ilacı içmeme rağmen kanım çok düşük çıktı. Hepsi üst üste geldi.Bakalım yarın ne olacak çok merak ediyorum.
Kızlar kiloları yazmışınız benimde bebişim cumartesi günü 20+0 da 418 gr dı benimki biraz tombişmi olcak acaba bende 8 kilo aldım hiç bulantım olmadı bide düşük tehlikem var diye devamlı oturdum yedi yedim oturdum sonrada şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?