2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

doktorun daha ii bilir cnm ama çok kilol alıp bebeği düşük kilolı olanlar az kilo alıp tosun gibi doğuranlar var önemli olan bebeğin sağlıklı olmsı

iyiyim canım sağol umarım iyi geçmiştir tatilin

canım nasılsın?bebiş nasıl?ben eve döndüm giremedim bi kaç gündür tatil güzel geçti çok şükür c.tesi de ayrıntılıya girdim oda maşallah çok iyimiş.sizler nasılsınız bakalım daha okumayı bitiremedim sonuna kadar varmı değişen bişeyler?

Kızlar çok yorgunum badana bitti dış montalama başladı kafam şişti dışarıdaki seslerden. dolap yaptırdım istediğim gibi olmamış sökülecek geri gidecel tekrar yapılacak bir türlü toplanmadı ev her taraf dağınık bende oturdum dinleniyorum napayım dolaplar gelmeden toparlanamam

kolay gelsın yorma knedını çok taşınma telaşı mı bende de bugun temızlık war bıraz ayakta kaldım ama o halde bıle kızım kıpır kıpır

Kızlar ben ayrıntılıya 18. hatada girmiştim bir prolem görmemişti doktor ama 1 ay sonra yine girmn gerekiyor erken dedi acaba tekrar girsem mi

kolay gelsın yorma knedını çok taşınma telaşı mı bende de bugun temızlık war bıraz ayakta kaldım ama o halde bıle kızım kıpır kıpır

Yok taşınma değil evin içinde olup birşeyler yapınca daha zor oluyor ben elektrik süpürgesi bile açmamıştım baştan beri kadın geliyordu haftalık bu ara biraz iyi olunca kendimi fazla yordum gliba

Yok taşınma değil evin içinde olup birşeyler yapınca daha zor oluyor ben elektrik süpürgesi bile açmamıştım baştan beri kadın geliyordu haftalık bu ara biraz iyi olunca kendimi fazla yordum gliba

bende 4 ayıma kadar her hafta kadın geldı sonra çok dınç hissettım kndımı 1 ay kendım azar azar yaptım en son yaptıgımda karnımda ağırlık hıssettım ve korktum şimdı tekrar kadına dondum her pazartesi ama tabıkıde yemek hazrlamak falan derken ayakta kalıyosun durmuyrum bende bı yerlerın tozunu alıyorum şuan oturdum çunku karnım ağırlaştı

Evet yinede dikkatli olmalıyız ben de azar azar yapıyorum şu işler tam bitsin çağırıcam kadını valla

Canım ben özel hastaneye gidiyorum ama bunu çektirmek için devlet hastanesini önerdi doktorun isminide yazdı burda çektir dedi benim tüp bebek olduğu için çok inceliyolar galiba

cnm benim nasılsın?oğluşun nasıl?eve döndük tatil güzel geçti şükür.siz neler yaptınız?

hoşgelmişsiniz. tatilinizin güzel geçmesine sevndim. tatile gidenlere çok imrreniyorum valla. cullucan da gidecekti. ben de bir an önce sıcaklar yüzünden bizlere verecekleri idari izini bekliyorum(sanki çok verecekler gbi) sonra ramazan bayramı gelecek diye kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…