Kızlar faydalı olan herseyi yiyorum ama kilo alamiyorum bebeğim zayif olur diye korkuyorum balık tavuk meyve ceviz peynir falan yiyorum ama kilo veriyorum.herkez zayifsin diyor cnm sıkıldı inşallah bebeğim zayıf olmaz kafayı yiyeceğim kizlar :'(
aa ne güzel ben çok kilo aldım yaa :125:
iyiyim canım sağol umarım iyi geçmiştir tatilin
kızlar bu arada ayrıntılı ultrasona girenler var mı ? bi de şeker yüklemesi yapan :26:
Kızlar çok yorgunum badana bitti dış montalama başladı kafam şişti dışarıdaki seslerden. dolap yaptırdım istediğim gibi olmamış sökülecek geri gidecel tekrar yapılacak bir türlü toplanmadı ev her taraf dağınık bende oturdum dinleniyorum napayım dolaplar gelmeden toparlanamam
canım nasıl gecti tatilin?
kolay gelsın yorma knedını çok taşınma telaşı mı bende de bugun temızlık war bıraz ayakta kaldım ama o halde bıle kızım kıpır kıpır
kızlar 22. haftada bebeğiniz kaç gramdı benim ki 432,90 gram sizce normal mi
Yok taşınma değil evin içinde olup birşeyler yapınca daha zor oluyor ben elektrik süpürgesi bile açmamıştım baştan beri kadın geliyordu haftalık bu ara biraz iyi olunca kendimi fazla yordum gliba
pazartesi ayrıntılıda 21+0 da 400 grdı, cumartesi doktorumda21+4 de 27 gramdı. şuan 21+6 haftalığım tahmınım 445 falan ortalama doktorum en son normal ddı bana az gelmıştı
bende 4 ayıma kadar her hafta kadın geldı sonra çok dınç hissettım kndımı 1 ay kendım azar azar yaptım en son yaptıgımda karnımda ağırlık hıssettım ve korktum şimdı tekrar kadına dondum her pazartesi ama tabıkıde yemek hazrlamak falan derken ayakta kalıyosun durmuyrum bende bı yerlerın tozunu alıyorum şuan oturdum çunku karnım ağırlaştı
derincim merhaba ben fetal eko kardiyografi çektirdim ama bir sorunu araştırmak için normal ultrason gibi çekiliyor sadece çocuk kalbi uzmanı olması lazım çekenin veyada ekipteki birinin...
hangi şehirdesin bilmiyorum ama öncelikle başka bir kadın doğumcuya git durup dururken fetal ekokardiyografi istemesi ilginç bi kere çok pahalı bir işlem..diğer doktorda isterse ki muhakkak bir nedeni vardır onu iyice öğren ve ona göre iyi bir uzaman yaptır...
cnm benim nasılsın?oğluşun nasıl?eve döndük tatil güzel geçti şükür.siz neler yaptınız?
kızlar 22. haftada bebeğiniz kaç gramdı benim ki 432,90 gram sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?