arada bir sabahları dişlerimi fırçalarken bulanıyor, çıkarıyorum
hanımlar doğum için,bebek bakımı içn kitap okuyor musunuz? okuyanlar varsa paylaşımda bulunabilir misiniz?
canım ben tracy hogg bebek bakımı için mucizevi çözümleri okuyorum, tavsiye ederim güzel bi kitap, doğum için tavsiyem yok bilmiyorum çünkü
hımmm, ama boyunda var senin sonuç olarak orantı önemli, ama birazcık almışın gibime geldi, şimdi hamişlikte var hormonlar nedeniyle moralini bozmanı istemiyorum sadece hamur işi, tatlı ve abur cuburu çıkar hayatından bir müddet, tatlı isteyince meyve yemeye çalış, çikolata içinde bitter yemeye çalış, tavsiye edeceklerim bunlar benim, birde bol su tüket canım, sabahları ılık limonlu su içebilir misin aç karına? o metabolizmayı acayip hızlandırıyo tavsiye ederim, sonuçta hamişiz, kiloda alırız, kiloda veririz bu normal bi durum, kimseye bakmayın, onlara ne, senin rahatın yerindemi ona bak, sora verirsin kiloları takma, 6-7 kg doğumda fışttt diye gitçekk
millet kafayı yemiş onlara ne yaaa, hahaha, sende inadına yiyorum ben umurumdada değil de hehehebenimde bi göbüş çıktı, kimisi ay ne küçük diyo kimisi ay ne büyük, manyaklaşmışlar iyice hahaha, senin çocuk 1kg doğarmı acaba diye bile söyleyen var, takıyomuyumm?? kesinlikle hayırrr, benim keyfim yerimdemi yerindeeeee o yüzden gerisi tın, bi bakmışın 3,5 kg doğurmuşum milletin ağzı açık kalırmış hahaha, olur mu oluuurrr
evet canım çok önemli bişi bu, bilinçli olmak lazım, artık net var kitap var, körü körüne büyütmemek lazım çocuklarımızı, kime sorduysam bu kitabı çok tavsiye ettiler bende aldım okuyorum, biraz kalın bişi ama çabuk akıyo, bide merak ettikçe insan içine dalıp kalıyo kitabın heheheaynen cnm..mucize çözümleri ben de duydum çok tavsie ediolar..
şekercim yoğun ve şiddetli bir ağrımı bu? şiddeti önemli çekilemeyecek gibiyse doktoruna danış ama hafif bişise rahimden geliyor endişe etmene gerek yok, şiddeti önemli bu tarz ağrıların...bu haftalarda adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı ?
kızlarrrrrr, şimdi beni iyi dinleyin, istanbulda oturanlar için sölüyom, bebiş için alışveriş yapmadan önce eminönü havuzlu hana gitmenizi tavsiye ederim, yok yok orada, cuma günü gittim ben ( tatilden 1 gün erken döndük sırf alışveriş yapalım diye ), allamm neler var neler, bebiş için lazım olacak herşey var orada mobilya hariç ve fiyatlar piyasaya göre daha uygun ve pazarlık yapma şansınız var yani nakit alcam vs diyince %20 - % 30 civarı indirim yapıolar, kredi kartıda olsa birçok şey alınca adamlar ikramda bulunuolar toplam fiyatta. aklınızda bulunsun giderseniz oraya uğramadan başlamayın derimmben bayağı bişiler aldım bebişime oradan uyku seti, çarşaf takımı, hastane çıkışları, battaniye, banyo seti, havlu vs. azıcık birazcık alışveriş yaptım iyi geldi valla ne yalan söyliyim, daha da bi ciddileşti durum böle olunca hahaha
evet canım çok önemli bişi bu, bilinçli olmak lazım, artık net var kitap var, körü körüne büyütmemek lazım çocuklarımızı, kime sorduysam bu kitabı çok tavsiye ettiler bende aldım okuyorum, biraz kalın bişi ama çabuk akıyo, bide merak ettikçe insan içine dalıp kalıyo kitabın hehehe
şekercim yoğun ve şiddetli bir ağrımı bu? şiddeti önemli çekilemeyecek gibiyse doktoruna danış ama hafif bişise rahimden geliyor endişe etmene gerek yok, şiddeti önemli bu tarz ağrıların...
kızlarrrrrr, şimdi beni iyi dinleyin, istanbulda oturanlar için sölüyom, bebiş için alışveriş yapmadan önce eminönü havuzlu hana gitmenizi tavsiye ederim, yok yok orada, cuma günü gittim ben ( tatilden 1 gün erken döndük sırf alışveriş yapalım diye ), allamm neler var neler, bebiş için lazım olacak herşey var orada mobilya hariç ve fiyatlar piyasaya göre daha uygun ve pazarlık yapma şansınız var yani nakit alcam vs diyince %20 - % 30 civarı indirim yapıolar, kredi kartıda olsa birçok şey alınca adamlar ikramda bulunuolar toplam fiyatta. aklınızda bulunsun giderseniz oraya uğramadan başlamayın derimmben bayağı bişiler aldım bebişime oradan uyku seti, çarşaf takımı, hastane çıkışları, battaniye, banyo seti, havlu vs. azıcık birazcık alışveriş yaptım iyi geldi valla ne yalan söyliyim, daha da bi ciddileşti durum böle olunca hahaha
hemen hemen ne kadara geldi toplam fiyat? Bebek arabası falan var mı?
ben de gittim geçen hafta..ilk girdiğimiz mağazadan herşeyi alacaktık..dedik biraz gezelim..sonra ordan değil hep başka mağazalardan aldık..ufak tefek bişiler..
onlarda var canım, beşikler, lohusa araç gereçleri, bebek süs malzemeleri ve şekerleri aklına gelecek herşey, ağız mendiline kadar hepsi var, duş ürünleri ( bu arada marka hepsi, nivea, büschen, sebamed, johnson baby vs ) aldıklarımı tek tek yazmam lazım ki fiyat karşılaştırması yapabilesin, çok şey aldım, yani şöyle söyliyim ortalama olarak 750-800 tl verip alacağın şeyleri ben 640tl ye aldım toplamda, oraya gitmeden önce mağazalarada gittim ben hemen hemen çoğu şeyin fiyatı belli yani.
evt canim benim oldu sabah ama gecti simdibu haftalarda adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı ?
kizlar mrhb daha cinsiyetini ogrenemeyen anne var mi
ben daha ogrenemedim insallah cuma gunu ogrenirim
kızlar ben 22+0 iken ayrıntılıya girdim bebişimde saç ve kaşlar yoktudoktor saç için henüz erken dedi ama haftalarına göre nette çıkmış olması gerektiği yazıyo.sizin bebişlerde durumlar nasıl saçları bellimi?
slmlar kızlar ben bugün saglık ocagına gittim tetanoz aşısını oldum ordaki hemşire bana devit 3 damla verdi ama zaten ben fazlasıyla ilaç kullanıyorum folikasit coraspin gyneferon ve cleaxne igne bide bu devit 3 damlayı kullanmam fazla deilmi???
aklım karıştı az bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?