2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hanımlar doğum için,bebek bakımı içn kitap okuyor musunuz? okuyanlar varsa paylaşımda bulunabilir misiniz?

eşim bi yerde okumuş bebeğinize ne aldığınız değil ne verdiğiniz önemli diye..yani eğitim olarak..daha başında bi sürü kitap aldık netten..bebeğimi beklerken beni neler bekler i okuyorum..bir de aynı yazarın bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler kitabına da başladım..

aynen cnm..mucize çözümleri ben de duydum çok tavsie ediolar..

aynen cnm..mucize çözümleri ben de duydum çok tavsie ediolar..
evet canım çok önemli bişi bu, bilinçli olmak lazım, artık net var kitap var, körü körüne büyütmemek lazım çocuklarımızı, kime sorduysam bu kitabı çok tavsiye ettiler bende aldım okuyorum, biraz kalın bişi ama çabuk akıyo, bide merak ettikçe insan içine dalıp kalıyo kitabın hehehe

bu haftalarda adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı ?
şekercim yoğun ve şiddetli bir ağrımı bu? şiddeti önemli çekilemeyecek gibiyse doktoruna danış ama hafif bişise rahimden geliyor endişe etmene gerek yok, şiddeti önemli bu tarz ağrıların...

kızlarrrrrr, şimdi beni iyi dinleyin, istanbulda oturanlar için sölüyom, bebiş için alışveriş yapmadan önce eminönü havuzlu hana gitmenizi tavsiye ederim, yok yok orada, cuma günü gittim ben ( tatilden 1 gün erken döndük sırf alışveriş yapalım diye ), allamm neler var neler, bebiş için lazım olacak herşey var orada mobilya hariç ve fiyatlar piyasaya göre daha uygun ve pazarlık yapma şansınız var yani nakit alcam vs diyince %20 - % 30 civarı indirim yapıolar, kredi kartıda olsa birçok şey alınca adamlar ikramda bulunuolar toplam fiyatta. aklınızda bulunsun giderseniz oraya uğramadan başlamayın derimm ben bayağı bişiler aldım bebişime oradan uyku seti, çarşaf takımı, hastane çıkışları, battaniye, banyo seti, havlu vs. azıcık birazcık alışveriş yaptım iyi geldi valla ne yalan söyliyim, daha da bi ciddileşti durum böle olunca hahaha

hemen hemen ne kadara geldi toplam fiyat? Bebek arabası falan var mı?

teşekkürler......

ben de gittim geçen hafta..ilk girdiğimiz mağazadan herşeyi alacaktık..dedik biraz gezelim..sonra ordan değil hep başka mağazalardan aldık..ufak tefek bişiler..

hemen hemen ne kadara geldi toplam fiyat? Bebek arabası falan var mı?

onlarda var canım, beşikler, lohusa araç gereçleri, bebek süs malzemeleri ve şekerleri aklına gelecek herşey, ağız mendiline kadar hepsi var, duş ürünleri ( bu arada marka hepsi, nivea, büschen, sebamed, johnson baby vs ) aldıklarımı tek tek yazmam lazım ki fiyat karşılaştırması yapabilesin, çok şey aldım, yani şöyle söyliyim ortalama olarak 750-800 tl verip alacağın şeyleri ben 640tl ye aldım toplamda, oraya gitmeden önce mağazalarada gittim ben hemen hemen çoğu şeyin fiyatı belli yani.

tracy hogg un kitabını duymuştum da normal doğuma hazırlık için de "içgüdüsel doğum" diye bir kitap varmış onu bileniniz var mı acaba? kimi iyi diyor kimi çok bir şey yok diyor.
benm mesaim bitiyor. çıkıyorum hepinizi öptük yarın görüşürz inşallah. iyi akşamlar

ben de gittim geçen hafta..ilk girdiğimiz mağazadan herşeyi alacaktık..dedik biraz gezelim..sonra ordan değil hep başka mağazalardan aldık..ufak tefek bişiler..

zaten iyice bi gezmek lazım, onlarda kendi aralarında fiyat kırıolar çünkü, bazen aynı şeyi farklı fiyata verenler var, ben baya bişiler aldım ya, alt açma bezi ve örtüsü bile aldım, organik takımlar var ( hastane çıkışı 10lu set ) onlardan bile aldım bebişimeee,

Allah giydirmeyi nasib etsin hepimiz için işallahhhhhh

iyiymiş o zaman mutlaka gideyim bende oraya. bende aventten biberon aldım göğüs pedi falan aldım. artık başladım mecbuuuurrrr. az kaldı şaka maka çiftli rakamlara düşücez

toptan alışveriş taraftarıyım bende. bende öle yapıcam inşallah bidahaki ay hem uyguna gelir hemde hepsi bi arada çıkar odan sonrada odasıydı yerleştirmesiydi geçer gider inşallah bi bakmışız kucagıımıza almışız Allahım düşüncesi bile nasıl heyecan verici :)

slmlar kızlar ben bugün saglık ocagına gittim tetanoz aşısını oldum ordaki hemşire bana devit 3 damla verdi ama zaten ben fazlasıyla ilaç kullanıyorum folikasit coraspin gyneferon ve cleaxne igne bide bu devit 3 damlayı kullanmam fazla deilmi???
aklım karıştı az bi fikir verin

bizede saçlı bebek olacak dedı :) şimdiden 1 ,2 tel görunuyor dedı ayrıntılıda

Seninki tüp bebek mi cnm
bende önceden ecoprin gyneferon kullanıyordum şimdi sadece elevit kullanıyorum devit 3 kullanmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…