2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba arkadaslar, hafta sonu pek giremedim, kaynimin nikahı ve yemeği vardı. Bugun de detaylı ultrason vardı. Saat 15 te gittik, fakat bizimkinin pozisyonu iyi degildi. Biraz baktı, sonra biz gittik yürüdük, tatli falan yedim ben. Sonra yarım saat sonra geldik yine donmemiş. Biraz daha gittik hastane disinda dolanmaya. En sonunda saat 16.45 gibi girdiğimizde dr'un yanına dönmuştu cok sukur :)
Detaylı baktı Dr. Ama bakarken cok fazla anlatmadı, çünkü tekrardan döner göremeyiz diye. Cd verdiler. Daha bakmadık. Fena degildi. Ama cok fazla anlatmadı.
Ama bebeğimiz iyimis cok sukur.

inş. doğumumzda istediğimiz gibi gelişir canım evet artık hamıle oldugum dışardan anlaşılıyor bol bıle gıysem

yazyağmuru artık başlamalısınnn canım ama lutfen doktoruna danış bazı yağlar tuylenmeye neden oluyor badem yagı gıbı
tımam canımcım bu hafta kendi dr.uma gidicem inşallah, gittiğimde sorayım.

bebişin sağlıksıyla kilo konusunu çok fazla dert etme canım. Zaten ideal kilolarla devam edenler çok az. Kimisi fazla kilodan kimisi düşük kilodan şikayetçi. Bebişler sağlıklı olsunda gerisi gelir. Sen bol bol ye fazla hareket etmemeye çalış. Daha çabuk alabilirsin belki.

Kızlar hala midesi bulanıp kusan var var mı benim arada bir geliyor sabahta çıkardım zaten.
Bende hamileliğimin başından beri hiç kusma olmamıştı, bulantılarla geçmişti. 4. ayda tamamen geçmişti o da. Ama bu ara yine bulanmaya başladı midem, kusmuyorum ama bulantım oluyo. Özellikle süt içtiğimde çok oluyo.

bu haftalarda adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı ?
Bu haftalarda çok şiddetli olmamak kaydıyla ağrı sancı çekenler var canım. Kasık sancıları, bacak ve bel ağrıları gibi şeyler hepimizde var ama önemli olan şiddeti.

Gözün aydın cnm iyi sonuç almışsın medicanada mı girdin ne kadarmış fiyatı?

Iyi aksamlar kızlar mide bulantisini geçirecek önerileriniz var mı acil ölüyorum mide bulantisindan cook kötüyüm

Cnm ben onu deniyorum ama olmuyo :-( kusuyorum birseyde yemedim ama karnim catlayacak gibi

peyaz peynir ekmek te iyi gelir derler ama yiyebilirmisin bilmiyorum :S dktoruna bi sor istersen bi önerisi olaabilir artık kilo alman lazım vermen deil.. aşermiomusun onları yesen..

peyaz peynir ekmek te iyi gelir derler ama yiyebilirmisin bilmiyorum :S dktoruna bi sor istersen bi önerisi olaabilir artık kilo alman lazım vermen deil.. aşermiomusun onları yesen..
Aseriyorum cnm ama abuk sabuk seyler ;-) dr fazla kusmuyorsan onemli degil diyor ama ben kusmaktan nefret ediyorum cikartiinca midem yanıyor offff offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…