2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
26. haftada canım

4-5 haftalık hamileliğe 1 aylık denilir.
8-9 hafta bitiminde 2 ayınız bitmiştir
12-13 hafta bitiminde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir.
Alıntı

36 da 9 ay bıttıyse ve bebekler 9 ay 10 gunluk doğuyorsa 40 hafta ne oluyor sata gore hesap hep uymaz 9 ay bıtıyormuş son aya gırıyormuş anlamadım daha ay kaldımı :)

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
bu da başka bır alıntı sanırım daha mantıklı hmde kadınlar kulubunden alıntı

eksik alıntı yapmışım benim alıntının devamı
(Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)

40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

offf ben bi an önce vakit geçsin istiyorum ona göre bakıyorum işime o gelio sanırım

eksik alıntı yapmışım benim alıntının devamı
(Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)

40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

bu hafta hafta gebelik sitesine göre orada böyle yazıyor ama benım elımdeki kıtaba gore baya açıklamış odaa zaten takvımede bakarsak anlarız mayıs ayı 5 hafta ama bız onu bır ay dıye hesap ediyoruz değil mi ama sızın hesaba gore 4 hafta her aya denk gelıyor takvımde neredeyse butun aylar 4 bucuk hafta edıyor oyuzden birde hamıle kaldıgınız gun sıze gore ne zaman sata gore mı o yuzden ay olunca 2 hfta atıyor

arkadaşlar, ay olarak hesap yapıyorsanız SAT tarihinize göre hesaplayın...
1 ay ile 4 hafta birbirine eş değer değil. çevirmelerde yanlış oluyor.

ezineciğim, alıntı yaptığın yer buna dikkat etmemiş, o hesaba göre bebek 10 ayda doğacak.
normalde 9 ay 10 gün ortalama hesaptır, 40 haftaya eş oluyor. bazı ay 30-31-28 gün olduğu için en net hesap bence SAT tarihine göre yapılması ya da hafta hesabı...

katılıyorum sana arkadaşım 280 gundur üç aşağı 5 yukarı 22. haftada tam 5 aylık olunuyor 26. haftada da tam 6 aylık elınıze takvım alırsanızda 2013un rahatlıkla hesaplayabılırsınız helekı sata gore hamıle kalmadıysam ben şuan 5 aylık bıle değilim 22. haftamın bıtmesıne ragmen

bana kaç aylık diye soranlara, 5 ay bitti, 6. aya başladık diyorum arkadaşlar. araya şubat girdiği için hesap azıcık oynuyor ama küçük bir sapma olduğu için önemli değil...

bebeklerimizin doğum tarihi neredeyse aynı.
5. ayımızı doldurduk(birkaç gün önce).

artık 6. aydan gün almaya başladık. yani 6. ayın içindesin(başlarındasın)

eflacım kaçıncı ayındasın zuuulluumm 22. haftasındaysa kı bende oyle nasıl 6. aydan gun alıyor 5 buçuk bıle sayılmaz hepten karıştık ya

eflacım kaçıncı ayındasın zuuulluumm 22. haftasındaysa kı bende oyle nasıl 6. aydan gun alıyor 5 buçuk bıle sayılmaz hepten karıştık ya

Evet karistik yavvv kızlar en iyisi hafta hesabı yapmak ama dr bir ay once 5 aya girdigimi söylemişti eflacim doğru söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…