bana kaç aylık diye soranlara, 5 ay bitti, 6. aya başladık diyorum arkadaşlar. araya şubat girdiği için hesap azıcık oynuyor ama küçük bir sapma olduğu için önemli değil...
eflacım sen daha 5 ayı doldurmamış oluyosun hamilelik imzanda 22 hafta içerisindesin gözüküo 22 hafta bitmedi ozaman
of karıştı kafam iyice
Şükür cnm altinci aydan gün almışım o zaman :-D senin dogum tarihi kaç cnm
eflacım kaçıncı ayındasın zuuulluumm 22. haftasındaysa kı bende oyle nasıl 6. aydan gun alıyor 5 buçuk bıle sayılmaz hepten karıştık ya
evet, şimdi de 6. ayın başındasın. çok başında :)Cnm ben gecen ayin 10 da dr gitmiştim 5. Ayın badindasin demisti
eflacım sen daha 5 ayı doldurmamış oluyosun hamilelik imzanda 22 hafta içerisindesin gözüküo 22 hafta bitmedi ozaman
of karıştı kafam iyice
evet, şimdi de 6. ayın başındasın. çok başında :)
canım benim de 16 ekimde bekleniyor. az önce cevap yazmamışım.
canım, ya hafta ya da ay hesabından git, çevirmelerde zorlanıyorsan.
5. ayım yeni doldu benim.
evet, şimdi de 6. ayın başındasın. çok başında :)
canım benim de 16 ekimde bekleniyor. az önce cevap yazmamışım.
canım, ya hafta ya da ay hesabından git, çevirmelerde zorlanıyorsan.
5. ayım yeni doldu benim.
Gözün aydın cnm iyi sonuç almışsın medicanada mı girdin ne kadarmış fiyatı?
Gözünaydınn canımmm :) darısı diğer kızların başına..Teşekkür ederim canım, evet medicana da girdim. 375 TL ozel sigortalı oldugum icin 70 civarı ödedim.
Bizim bebiş bugun cok inatti. Bir türlü donmedi. Bir buçuk saat uğratsan sonra dondü :)
Ama sonuc iyi cok sukur.
Gözünaydınn canımmm :) darısı diğer kızların başına..
günaydın kızlar :)
günaydınnnn kızlarr . uzun zamandır siteye girmiyorum herkes nasıl keyifler nasıl bakalım? ay hesapları yapılmış ben 22. haftanın içinde gittiğimde doktorum bana 5 bçuk aylıksın demişti bu hesaba göre 24 doluncada 6 aylık oldum diyorum ama geriye 3 ay kalması gerekirken daha fazla kalıyo :) kafam iyice karıştı yaa hafta hesaplamak dahamı mantıklı ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?