2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana kaç aylık diye soranlara, 5 ay bitti, 6. aya başladık diyorum arkadaşlar. araya şubat girdiği için hesap azıcık oynuyor ama küçük bir sapma olduğu için önemli değil...

eflacım sen daha 5 ayı doldurmamış oluyosun hamilelik imzanda 22 hafta içerisindesin gözüküo 22 hafta bitmedi ozaman
of karıştı kafam iyice

Şükür cnm altinci aydan gün almışım o zaman :-D senin dogum tarihi kaç cnm

eflacım kaçıncı ayındasın zuuulluumm 22. haftasındaysa kı bende oyle nasıl 6. aydan gun alıyor 5 buçuk bıle sayılmaz hepten karıştık ya

canım, biraz karışık anlattım sanırım :)
şimdi senin de 5. ayın doldu, 6.aydan gün alıyorsun. ama 6.aydan gün almak hemen 6 aylık oldun demek değildir. hesaplamalar bu şekilde yapılıyor bu tür durumlarda.
tam 6 aylık ne zaman olacağız dersen, ortalama olarak temmuzun ilk haftası civarında olacağız. o zaman 6. ayımızı doldurmuş olacağız.

şimdi gebelik haftalarından örnek vereyim. daha iyi anlaşılır.
22. haftadayız diyoruz ya, bu
21+1
21+2
21+3
21+4
21+5
21+6
olan tüm günleri kapsıyor. yani 21 haftayı doldurduk, üstüne günleri ekliyoruz. ama 22. hafta içindeyiz diyoruz.

bu hesaplar karışık olduğu için dr lar hep haftalık hesabı dikkate alarak yorum yapıyormuş...

kızlar iyi gecelerrr, aylar haftalar karışmış yavv :)) bende karıştırdım okudukça :)

Cnm ben gecen ayin 10 da dr gitmiştim 5. Ayın badindasin demisti
evet, şimdi de 6. ayın başındasın. çok başında :)

canım benim de 16 ekimde bekleniyor. az önce cevap yazmamışım.

eflacım sen daha 5 ayı doldurmamış oluyosun hamilelik imzanda 22 hafta içerisindesin gözüküo 22 hafta bitmedi ozaman
of karıştı kafam iyice

canım, ya hafta ya da ay hesabından git, çevirmelerde zorlanıyorsan.
5. ayım yeni doldu benim.

evet 5. ayımız yenı doldu hatta 5 bucuk bıle olmadık aya gore şukur anladık bırbırımızı efla aslında aynı seyı anlatıyoruz ıkımız o yuzden 26 da 6. ay olucaz oleyyyy anladık 28 de 6 buçuk ....

canım çevirmelerde zorlanmıyorum senin şu an 21in dolmuş 22den gün alıosun 22 dolunca 5 ayı doldurmuş olacaksın demek istedigim buydu
benim şuan 22+ 3 oldu hesaba göre 5 ay bitti 3 gün almış oluyorum ben

Gözün aydın cnm iyi sonuç almışsın medicanada mı girdin ne kadarmış fiyatı?

Teşekkür ederim canım, evet medicana da girdim. 375 TL ozel sigortalı oldugum icin 70 civarı ödedim.
Bizim bebiş bugun cok inatti. Bir türlü donmedi. Bir buçuk saat uğratsan sonra dondü :)
Ama sonuc iyi cok sukur.

Gözünaydınn canımmm :) darısı diğer kızların başına..

kızlar yorumlarınızı okuyana kadar ben 4 haftada bir ay olduğunu sanıyordum yani 4 hafta 1. ay 8 hafta 2. ay 12hafta 3 ay... böyle sanıyordum araştırdım meğer
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

böyleymiş
yani ben 6.ayı doldurdum sanıyordum 24e girdim yani 5bucuk aylık oluyorum :44:

Kızlar ıyı geceler bende ekım annesı olcam ısallah 29 ekım benıde lısteye eklermısınız 4 gebelık ama ılk bebek olcak ısallah 23 yasındayım cınsıyetımız kız ısımde bulduk Masal olcak ısallah

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

merhaba kıslar..sabah çok kişi olurdu kimse gelmemiş..çalışanlar işi mi astı bakim?evdekiler de uyuyo mu ohh...

ay-hafta olayında herkes kaç aylık dediği için hafta hesabını sölemiyorum sorulmadıkça ama kendim tutuyorum..

ay olarak da ayın 25 i son adetimdi ona göre her ayın 25 inde 1 ay doldu diorum..

şimdi bugün ayın 11 i mesela 5 ay+16 gün olmuş, 5 buçuk ay diyorum..

günaydınnnn kızlarr . uzun zamandır siteye girmiyorum herkes nasıl keyifler nasıl bakalım? ay hesapları yapılmış ben 22. haftanın içinde gittiğimde doktorum bana 5 bçuk aylıksın demişti bu hesaba göre 24 doluncada 6 aylık oldum diyorum ama geriye 3 ay kalması gerekirken daha fazla kalıyo :) kafam iyice karıştı yaa hafta hesaplamak dahamı mantıklı ne :)

günaydınlar herkeslere.işi asmadık malesef keşke asabilseydik sabah sabah biraz evrak çıkardık. yeni bakabildik buraya. ay hesaplanması konusunda tavuklumakarnaya katılıyorum. bize de doktor senin satın 10 ocakmış,ayın 10unuda ayın doluyor demişti.(ben de yorumumu yapayım )

günaydın kızlar :)

günaydın canım

yukarda kızlar harıl harıl hesap yapmışlar ama bu otomatik hesaplayıcılara göre gebelik 10 ay oluyor aklınızda bulunsun
normalde ay hesabı yapmayın diyor doktorlar hafta hesabı yaparak gitmek daha mantıklıymış 40.hafta dolmadan bebişler nihayetinde kucaklarda ...benim şöyle 3 ocak sat olunca 10 ekim doğum tarihi gözüküyor zaten ay olarak baktığımda ocak 1. ayımız eylül 9. ayımız oluyor ekimin 10 uda son 10 gün...:)))

canım işte 9 değil 10 ay üzerinden değerlendirmen lazım..

kızlar günaydın.normalde bebegım cok hareketlı olurdu gece lavaboya kalksam o saatte bıle hareket ederdı sabhh kalktığımda hele tekmeler atardı ama dun geceden berı hıc harekt hıssetmedım acaba uyuomu dıe dusunuorum ama butun keyfım kaçtı.nekadr beklesem acaba hareket edermı dıe bole yasayanlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…