2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

günaydın canım. Seninle doğum tarihimiz aynı :)
Bu aralar bebişlerin uyuma ve uyanma zamanları düzene giriyormuş yavaş yavaş. Ben de aynı sen gibiyim ama biraz hareket edip yorulsam hareketleri az hissetmeye başlıyorum. Stres yapıp kendini üzmene gerek yok, çünkü hissedemiyo olmamızın biçok nedeni de var. Yorgunluk bi kenara, bebişlerin duruş pozisyonu, kilo durumumuz vs de çok etkiliyo :)

Cnm ben onu deniyorum ama olmuyo :-( kusuyorum birseyde yemedim ama karnim catlayacak gibi
canım ya bende çok çektim o bulantıdan ben haşlanmış patateste bulmuştum çareyi, üzerine tuz ekip yiyodum belki bi yararı olur, okuyunca yazdıklarını dayanamadım

ya kızlar harıl harıl hesaplar yapmışınız hahaha, hafta hesabı en kolayı, benim 31 aralık sat olduğu için ay sonu hep dolduruyorum o açıdan süper yani bu ayın sonunda 6 ayı bitirmiş olacağım, haziran 6. ay olduğu için hehehe:) doğumda eylül sonu ekim başı gözüküyo zati, o açıdan işim kolay yani şuanda 5,5 gibi gibiyimmmm hehehe

canımcım şimdik şöle bi durum var, bazı bebişler biz yürürken hareket ederken bizim hareketlerimiz onlara ninni gibi geldiği için uyuyolarmış, biz durduğumuz zaman yani ( uyurken, yatakta hareketsiz yatarken, otururken ) uyanıyolarmış, belki senin bebiş o evreye geçti, benimki öyle mesela şuanda, bu yazıyı yazarken tepikleyip duruyo ama kalkıp yürüyeyim sesi kesiliyo takma kafana, azcık sessiz sakin bir durup tatlı bişi ye bekle bakalımmmm

günaydın kızlar, sabahtan biraz çalıştım mecburennsona geldim sizin yanınıza, kaldığım yerden okudum bi baktımki herkes ay hafta hesabına karışmış hehehe, çok karışık dimi ya, benim annem hep diyoki az söleee çünkü son aylara gelince halamı doğmadı, dişleri çıkçak bu bebeğin diye başlıcaklar hesap yapmaya diyo hihihihi

nası keyifler?

günaydın canım hoşgeldinnn :) Annenin söyledikleri çok hoşuma gitti yavv çok mantıklı konuşmuşş bencede öyle yapmak gerek.

iyi değiliz midemiz yanıyor ama iyiyiz diye kendimizi avutuyoruz.olumlu düşünüyoruz :) az önce iş yerinde kadının biri çantanı hazırladın mı diye sordu? dedim daha nereye hazırlıyoruz.küçücük çocuk doğar mı :)

kızlar günaydın
gece yine kustum yeni yıkadığım eşofmanı giydim detrjan kokusu geldi burnuma ondan oldu dün sabah akşam 2 kere oldu geçmeyeek bu koku hassasiyeti.....

günaydın canım hoşgeldinnn :) Annenin söyledikleri çok hoşuma gitti yavv çok mantıklı konuşmuşş bencede öyle yapmak gerek.

evet ya onları dinlemek lazım aslında, çok haklılar ( zamanında aynı şeyleri yaşamışlar çünkü tecrübe konuşuyo ), şuanda bile yapmıyomu millet mesela 5,5 aylık diyosun aa karnın çok küçük, kimiside ay karrın çok büyük hemen karşılaştırmaya başlıyolar, en iyisi az sölemek galba oldu bittiye gelsin onlar hesap yaparken biz doğururuz heheh

evet canım çok doğrusun. Kıyaslamarı hergün birileri mutlaka yapıyo, hiç pas geçmiyolar Bir de ben kendi arkadaşlarımdan biliyorum, hafta hesabını aya uyduramayanın vay haline, bi başlıyo etraftakiler, fil gibi 24 ayda mı doğurcanda bilmem ne de

evet canım tarıhlerımız aynıymış:) cok sukur uyandı heralde ve kıpır kıpırr ama cok korktumm cunku hep harektlıydı neşe bu ılk oldu bundan sonra daha bılınçlı olurum:)

cokk şukurr artıkk uyandı ve kıpır kıpırr :))

sevindimm tatlımmm, hepimiz aynı şeylerden muzdaribiz, böyle böyle geçicez 9 ay napalım :)

hanımlar butikbebe de bir kaç tane patikli alt gördüm. poposunda "dikkat gaz kaçağı var" "sadece annem açabilir" "babam sağolsun çatır çatır parasına ediyorum" falan yazıyor. %100 pamukmuş. haber vereyim dedim :)

Slm kızlar ben izmirdeyim izmirden alışveriş yapan yokmu uygun yerler neresi acaba bende daha hiç bişey almadım 2 haftadır bebek odası için karabağları geziyoruz daha karar veremedik ben bu kararsızlıkla doğuma kadar anca alırım

hoşgeldin canım masal gibi bır kızın olur ınşallah

doktorum en son 2 ay once tahlıl yaptıgımız için cumartesı gıttıgımde tekrar tahlıl ıstedı kan ve ıdrar sonuçlar ıyı dedı ilaç vermedı yıne hamılelıgım surecınde folıkasıt dışında bn hiç ılaç kullanmadım ve hala kullanmıyorum ne kan ne demır ne vıtamın cevremdekıler ne kllanıyosun dıye soruyor hiç diyorum burdakı arkadaşlar hep kullanıyor musunuz

ah canım ahhh guya ızmıre gıdıp alışverış yapıcaktım manısalyım trabzonda oturuyorum ucakla gıderım her şeyımı ızmırden alırım dıyordumkı doktorum ızın vermdı izmir de yok yoktur bizim şimdiden ise herşeyımız hazr

Canım ben 3 aya kadar folik asit aspirin bide progestan kullandım sonra vitamin aspirin kullandım şimdi ise kalsiyum magnezyum vitamin aspirin bide kan hapı kullanıyorum haplarla başım belada unutmamak için çaba sarfediyorum

Canım benim bende daha yeni yeni dışarı çıkabiliyorum bende hep yattım bi yerden gidip hepsini almak istiyorum zaten duyduğum kadarıyla kemeraltında mağazaya girdiğinde sana lazım olanların listesini veriyolarmış ordan istediğini seçip alıyomuşun hepsi bi yerden çıksın zaten nasıl gezcez bu halde havada sıcak çok sıcaklara denk geldik

Güzel Anneler Bebek şekerleri için size yardımcı olabilirim, beğendiğiniz varsa eniseyilmaz@gmail.com adresinden bana ulaşabilir yada sizin beğendiğiniz model varsa ( başka yerden gördüğünüz yardımcı olabilirim)

Bebek Keselerinde kampanya var istediğiniz renkte olabilir ( beyaz-mavi-pembe) içinde lavanta var fiyatı 4.-TL

Diğer ürünler için irtibata geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…