Canım benim bende daha yeni yeni dışarı çıkabiliyorum bende hep yattım bi yerden gidip hepsini almak istiyorum zaten duyduğum kadarıyla kemeraltında mağazaya girdiğinde sana lazım olanların listesini veriyolarmış ordan istediğini seçip alıyomuşun hepsi bi yerden çıksın zaten nasıl gezcez bu halde havada sıcak çok sıcaklara denk geldik
Canım ben 3 aya kadar folik asit aspirin bide progestan kullandım sonra vitamin aspirin kullandım şimdi ise kalsiyum magnezyum vitamin aspirin bide kan hapı kullanıyorum haplarla başım belada unutmamak için çaba sarfediyorum
doktorum en son 2 ay once tahlıl yaptıgımız için cumartesı gıttıgımde tekrar tahlıl ıstedı kan ve ıdrar sonuçlar ıyı dedı ilaç vermedı yıne hamılelıgım surecınde folıkasıt dışında bn hiç ılaç kullanmadım ve hala kullanmıyorum ne kan ne demır ne vıtamın cevremdekıler ne kllanıyosun dıye soruyor hiç diyorum burdakı arkadaşlar hep kullanıyor musunuz
Allah`a sukurler olsun bebisim saglikli.. Ultrasona girdik hastanede bu sefer kadin bir doktor vardi ikili testeki gibi oyle pek detayli bakmadi. O kadar kahvaltimi yaptim, giderken yolda bir paket cikolata yedim ama bizdik sabah ne guzel hareketliydi doktora gttik duruldu.. kadin Turk oldugumu bilmiyor bakarken turkler gibi bagdas kurmus oturmus dedi esimde annesi turk nasilsa deyince kerkes guldu.. Bacani kasidi br ara ama elleriyle yuzunu bile kapadi cok nadir cekti ellerini yuzunden :)) Ama bagdas pozisyonunu hic bozmadi doktor yine cinsiyeti goremedi tam, bu seferki kadinda bence %70 kiz dedi. Kendi doktorumda 18 haftada %70 erkek gibi demisti anlicaniz basladigimiz yere geri donduk.. Annemde eger gostermek istemiyorsa kiz derler dedi, bakalim cok merak ediyorum nolucak persembede kendi doktoruma randevum var.. Asukurler olsun saglikli 370 gr 31 cm olmus minik sipam..
Allaha`a sukurler olsun saglikli isteyen herkese nasip etsin ins Rabbim..
ben sadece 3 aya kadar folıkasıt ve corasprın kullandım daha sonra da hiç birşey doktora ısrarla ddım vıtamınde almayakmıyım çunku sut falan ıçemıyorum kanın falan ıyı her şeyın iyi gerek yok dedı benım doktorum bıraz doğallıktan yana sanırım :)
Allah`a sukurler olsun bebisim saglikli.. Ultrasona girdik hastanede bu sefer kadin bir doktor vardi ikili testeki gibi oyle pek detayli bakmadi. O kadar kahvaltimi yaptim, giderken yolda bir paket cikolata yedim ama bizdik sabah ne guzel hareketliydi doktora gttik duruldu.. kadin Turk oldugumu bilmiyor bakarken turkler gibi bagdas kurmus oturmus dedi esimde annesi turk nasilsa deyince kerkes guldu.. Bacani kasidi br ara ama elleriyle yuzunu bile kapadi cok nadir cekti ellerini yuzunden :)) Ama bagdas pozisyonunu hic bozmadi doktor yine cinsiyeti goremedi tam, bu seferki kadinda bence %70 kiz dedi. Kendi doktorumda 18 haftada %70 erkek gibi demisti anlicaniz basladigimiz yere geri donduk.. Annemde eger gostermek istemiyorsa kiz derler dedi, bakalim cok merak ediyorum nolucak persembede kendi doktoruma randevum var.. Asukurler olsun saglikli 370 gr 31 cm olmus minik sipam..
kızlar günaydın.normalde bebegım cok hareketlı olurdu gece lavaboya kalksam o saatte bıle hareket ederdı sabhh kalktığımda hele tekmeler atardı ama dun geceden berı hıc harekt hıssetmedım acaba uyuomu dıe dusunuorum ama butun keyfım kaçtı.nekadr beklesem acaba hareket edermı dıe bole yasayanlar var mı
hamilelik öncesi 5-6 ay ve ilk 3 ay folik asit kullandım, şimdide multivitamin+kalsiyum ve d vitamini+demir hapı kullanıyorum canım, multivitamini hamilelik süresince kullancakmışım, hatta lohusalık döneminde bile dedi bakalım
iyi değiliz midemiz yanıyor ama iyiyiz diye kendimizi avutuyoruz.olumlu düşünüyoruz :) az önce iş yerinde kadının biri çantanı hazırladın mı diye sordu? dedim daha nereye hazırlıyoruz.küçücük çocuk doğar mı :)
uzun zamandır okuyordum ama artık daha fazla dayanamadım ve aranızdayım hanımlar. ben de bir ekim annesi olacağım kısmetse. güzel kızımızı kucağımıza almak için sabırsızlanıyorum vee tabloda olmayı ben de istiyorum:)
kızlar nasılsınız?biz bugün sağlık ocağına gittik şeker yüklemesi yapıldı.aşı vuruldu ayrıca kan tahlilide yaptılar damarım bulunmuyo kevgire döndüm en sonunda bilekten aldılar.aşı yan etki yapıyomuş çoğu kişide.ne zaman başlıyo peki kızlar?
hoşgeldin canım, Allah prensesini sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallahuzun zamandır okuyordum ama artık daha fazla dayanamadım ve aranızdayım hanımlar. ben de bir ekim annesi olacağım kısmetse. güzel kızımızı kucağımıza almak için sabırsızlanıyorum vee tabloda olmayı ben de istiyorum:)
kirpik ve saç dökülmesi varsa sor canım doktoruna, çünkü tam tersi benim saçlarım gürleşti hamişlikte aldığım vitaminlerden, daha sağlıklı durduğum kesin, yüzümdeki sivilceler bile azaldı ( ilk başlarda hep atmıştı yüzümde hamişlik nedeniyle ), ne kadar yersek yiyelim ne yazıkki yetmiyor, yada yanlış yiyebiliyoruzda yani etle beraber salata yemezsek vitaminlerin emilimi gerçekleşmiyor o nedenle takviye şart. lohusalık döneminde saç dökülmesi, tırnak kırılması gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyosan doktoruna sor en azından bir multivitamin kullan derim ben, elevit örneğin hiçbir zararı yok, günde 1 adet tok içiceksin. sen sor doktoruna canım mutlaka bunune bıleyım aslında kullanırım dıyordum çunku ben hamıleleıgıme kadar sut yogurt yemedım hiç sutun tadına hamileliğimde tatım kı ıcemıyorum bebek benı sömuruyor takvıyeye ıhtıyacım olur dıye dusunuyordum saçlarım çok dokuluyor eıkkat ettım dun kırpıklerımın bı kısmı dokulmuş aile hekımıme de danışmak istıyorum en kısa zamanda
ay ahaha çok afedersiniz ama bi tarafımla güldüm gerçekten kız bunlar ne manyak yaaa, çüşş be daha ne çantası hahahah unutmuş bunlar belli belliyuhh ya ne çantası bu millet iyice uçmuş..bence bu kadınlar unutmuş kendi hallerini herşeyi birbirine karıştırmışlar..
kızlar nasılsınız?biz bugün sağlık ocağına gittik şeker yüklemesi yapıldı.aşı vuruldu ayrıca kan tahlilide yaptılar damarım bulunmuyo kevgire döndüm en sonunda bilekten aldılar.aşı yan etki yapıyomuş çoğu kişide.ne zaman başlıyo peki kızlar?
hanımlar butikbebe de bir kaç tane patikli alt gördüm. poposunda "dikkat gaz kaçağı var" "sadece annem açabilir" "babam sağolsun çatır çatır parasına ediyorum" falan yazıyor. %100 pamukmuş. haber vereyim dedim :)
ne bıleyım aslında kullanırım dıyordum çunku ben hamıleleıgıme kadar sut yogurt yemedım hiç sutun tadına hamileliğimde tatım kı ıcemıyorum bebek benı sömuruyor takvıyeye ıhtıyacım olur dıye dusunuyordum saçlarım çok dokuluyor eıkkat ettım dun kırpıklerımın bı kısmı dokulmuş aile hekımıme de danışmak istıyorum en kısa zamanda
hoşgeldin aramıza minimit loori arkadaşımıza msjla bilgilerini gönderisen senide listeye ekleruzun zamandır okuyordum ama artık daha fazla dayanamadım ve aranızdayım hanımlar. ben de bir ekim annesi olacağım kısmetse. güzel kızımızı kucağımıza almak için sabırsızlanıyorum vee tabloda olmayı ben de istiyorum:)
Nasılsıniz biz de kızım la evde sıkılıyoruz havalar da sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?