2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar selam ne var ne yok?
ben bugün inanılmaz bir baş dönmesi yaşıyorum. oturduğum yerde dönüyor kafam. Tansiyonumu falan ölçtüm herhangi bir sıkıntı yok şükürler olsun.
Şuan masıl uykum var size anlatamam. Masaya düşücek kafam birazdan gözcüklerim ağırlaştı ki sormayın

canım şeker yüklemesi için erken deilmi daha 24ten sonra yapılıo die biliyorum. dünde ben aşımı yaptırdım kolum agrıo sadece başka bişede yok bende çok şükür

bilmemki cnm geçen gün doktorda dedi şeker yüklemesi zamanın gelmiş diye doktordan doktorada mı değişiyo acaba :)

cnm şuan için bi ağrı sancı yok aşı vurunurken bile hissetmedim bişey maş. diyeyim.üstünden 3-4 saat geçti seviniyorum bişey olmadı diye ondan sordum yan etki yapıyosa ne zaman başlar sevinmek için erken mi yani :) neyse ağrı olursada olsun artık bebişler iyi olsun ağrı önemli değil.benim acı eşiğim yüksek baya çok şükür.

babalar günü için eşime bir sey bulamadım daha.aramaktayım.belki ona almam da minnoşumuza üzerinde babayla alakalı esprileri olan kıyafetlerden alırım yine minnoşum karlı çıkacak
tetanoz aşısı için bizim doktor gerek görmüyorum nasıl olsa streil ortamda doğum yapacaksınız dedi(işin evde doğurma kısmını unuttu.)bizim sağlık ocağı tahlil mahlil de yapmıyor kaydımı yaptırmıştım ayda bir arıyorlar.belki aşı için de haftaya ararlar

benim bazı arkadaşlarım yaptırmadı mesela aşıyı ama şimdiki sağlık ocakları ne hikmetse yapıyolar, bende bizim sağlık ocağını dürtenlerdenim wala, ilk başta bi kayıt yaptılar sora ne arayan ve ne soran, sağdan soldan duyunca bu aşıyı bizim kayınvalideyi gönderdim sorsun diye ( hafta içi çalışıyorum çünkü 4 te kapatıyolar yetişebilene aş kolsun ), sora demişler ay onun gelmesi lazımdı 20. haftada niye gelmedi? gülermisin ağlarmısın sanki ben bir sürü doğum yapmış biri olarak tecrübeli herşeyi bilen müneccim b.ku yemiş biriyim, hey allam yaa, sinirlendim gittim cuma günü fırçayıda kaydım, sora ne dese beğenirsin, ama biz sizin bilgilerinizi zaten alıyoruz, hemen açtı dosyasını 23/05 te doktora görünmüşsünüz siz bilmem ne hastanesinde, o yüzden aramıyoruz biz sizi, siz zaten tüm kontrollerinizi yaptırıyosunuz falan filan, yani anlıcanız sağlık ocakları değişebiliyo, bizimki bir okadar rahat olanınndan, sen aramasan sormasan hiiççç arıcakları yok wala, tesadüfe örendim ben aşıyıda sordum onlara hahaha

bana da bir arkadaşım hamile olduğumuz ilk muayenede hastaneden bilgilerimiz sağlık bakanlığına gidiyor oradan da sağlık ocağına gidiyor sağlık ocağı da gelin kaydınızı yaptıralım diyor demişti.ben de ararlar diye bekledim bekledim arayan olmadı sonra gitmiştim kaydımı yaptırdım.önceki 2 ay kontrole gittiniz mi tansiyonunuz kilonuz kan değerleriniz nasıl çıktı diye aramışlardı.hatta bir kere bana ulaşamamışlar eşimi aramışlar.bu haftalarda ararlar diye bekliyorum.aramazlarsa da ben haftaya gider yaptırırım diyorum

kızlar babalar gününde eşinize ne alıcaksınız bişey belirlediniz mi ?

o bana annneler gününde almadı bende ona almıcammmm gerçi yurtdışına tatile götürdü beni o hediyeden sayılırmı ki:26: hahah, ay bak bilemedim şindik yaa, şu bi kaç gündür kocama gıcık kapıyorum hormonlardan sanırsam hiç iyi bişi değil aslında dimi

öyle yap canım, sadece son ay yapılmıyormuş sakıncalışmış bu aşı ve iki dozun mutlaka yapılması lazımmış doğum öncesi o nedenle şimdi birini yaptırsan, temmuzdada diğerini tamam işte, 20. haftadan sora yapılıyomuş çünkü doktoru arayıp sormuştum ben, o nedenle git müsait bi zamanda yaptırt, ben kendim gidip yaptırdım

yaa ne zaman geççek bu bel ağrısı sendeki, benimde ayaklar şişorrrr, hafifte bacakları havaya kaldırmaktan totom ağrorr hahaha, ha bide diş eti hassasiyeti var ayyy allmmm ne bu yaaa

yaa bilmiyorumm bugün gıydıgım seyde beni acayip daralttı patlamak üzereyım.. daha geçen hafta olan şey şimdi olmuyo yaa öyle darda dğil ama bunaldımm nefes alamıyorum eve gidip değişsemmi naapsam yaa ölücemm

Canım gözün aydın. Bizde dun gittik. Bizimki de yüzünü pek göstermedi. Eli yüzündeydi genelde. Birde kordon gelmişti önüne. Bizimki de gidince hiç hareket etmedi. Pozisyon cok kötüydü 2 saate yakın uğraştık döndürmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…