Nasılsıniz biz de kızım la evde sıkılıyoruz havalar da sıcak
canım şeker yüklemesi için erken deilmi daha 24ten sonra yapılıo die biliyorum. dünde ben aşımı yaptırdım kolum agrıo sadece başka bişede yok bende çok şükür
Arkadaşım ilk hamileliğinden edindiğim tecrübeden dolayı bu kez aşının hiç yan etkisi olmadi.sana tavsiyem şimdi kullanmadığın bi bez veya tülbenti ıslat ve bi bölümüne sirke dök.sirkeli olan kısmı aşı olguğun yere gelecek şekilde sar. Sıkıntısız atlatırsın
bilmemki cnm geçen gün doktorda dedi şeker yüklemesi zamanın gelmiş diye doktordan doktorada mı değişiyo acaba :)
kızlar babalar gününde eşinize ne alıcaksınız bişey belirlediniz mi ?
valla canım bilemedimki bugün doktorumu arıcam bakalım soruyum bi
olur cnm aynı gidiyo bizim günlerimiz
babalar günü için eşime bir sey bulamadım daha.aramaktayım.belki ona almam da minnoşumuza üzerinde babayla alakalı esprileri olan kıyafetlerden alırımyine minnoşum karlı çıkacak
tetanoz aşısı için bizim doktor gerek görmüyorum nasıl olsa streil ortamda doğum yapacaksınız dedi(işin evde doğurma kısmını unuttu.)bizim sağlık ocağı tahlil mahlil de yapmıyor kaydımı yaptırmıştım ayda bir arıyorlar.belki aşı için de haftaya ararlar
benim bazı arkadaşlarım yaptırmadı mesela aşıyı ama şimdiki sağlık ocakları ne hikmetse yapıyolar, bende bizim sağlık ocağını dürtenlerdenim wala, ilk başta bi kayıt yaptılar sora ne arayan ve ne soran, sağdan soldan duyunca bu aşıyı bizim kayınvalideyi gönderdim sorsun diye ( hafta içi çalışıyorum çünkü 4 te kapatıyolar yetişebilene aş kolsun ), sora demişler ay onun gelmesi lazımdı 20. haftada niye gelmedi? gülermisin ağlarmısın sanki ben bir sürü doğum yapmış biri olarak tecrübeli herşeyi bilen müneccim b.ku yemiş biriyim, hey allam yaa, sinirlendim gittim cuma günü fırçayıda kaydım, sora ne dese beğenirsin, ama biz sizin bilgilerinizi zaten alıyoruz, hemen açtı dosyasını 23/05 te doktora görünmüşsünüz siz bilmem ne hastanesinde, o yüzden aramıyoruz biz sizi, siz zaten tüm kontrollerinizi yaptırıyosunuz falan filan, yani anlıcanız sağlık ocakları değişebiliyo, bizimki bir okadar rahat olanınndan, sen aramasan sormasan hiiççç arıcakları yok wala, tesadüfe örendim ben aşıyıda sordum onlara hahaha
kızlar babalar gününde eşinize ne alıcaksınız bişey belirlediniz mi ?
bana da bir arkadaşım hamile olduğumuz ilk muayenede hastaneden bilgilerimiz sağlık bakanlığına gidiyor oradan da sağlık ocağına gidiyor sağlık ocağı da gelin kaydınızı yaptıralım diyor demişti.ben de ararlar diye bekledim bekledim arayan olmadı sonra gitmiştim kaydımı yaptırdım.önceki 2 ay kontrole gittiniz mi tansiyonunuz kilonuz kan değerleriniz nasıl çıktı diye aramışlardı.hatta bir kere bana ulaşamamışlar eşimi aramışlar.bu haftalarda ararlar diye bekliyorum.aramazlarsa da ben haftaya gider yaptırırım diyorum
Kizlar gobis topigimize yeni resmimizi ekledim :))
bel ağrısı bel ağrısıııııııııı ölücemmm haaa şimcik(
yaa ne zaman geççek bu bel ağrısı sendeki, benimde ayaklar şişorrrr, hafifte bacakları havaya kaldırmaktan totom ağrorr hahaha,ha bide diş eti hassasiyeti var ayyy allmmm ne bu yaaa
Allah`a sukurler olsun bebisim saglikli.. Ultrasona girdik hastanede bu sefer kadin bir doktor vardi ikili testeki gibi oyle pek detayli bakmadi. O kadar kahvaltimi yaptim, giderken yolda bir paket cikolata yedim ama bizdik sabah ne guzel hareketliydi doktora gttik duruldu.. kadin Turk oldugumu bilmiyor bakarken turkler gibi bagdas kurmus oturmus dedi esimde annesi turk nasilsa deyince kerkes guldu.. Bacani kasidi br ara ama elleriyle yuzunu bile kapadi cok nadir cekti ellerini yuzunden :)) Ama bagdas pozisyonunu hic bozmadi doktor yine cinsiyeti goremedi tam, bu seferki kadinda bence %70 kiz dedi. Kendi doktorumda 18 haftada %70 erkek gibi demisti anlicaniz basladigimiz yere geri donduk.. Annemde eger gostermek istemiyorsa kiz derler dedi, bakalim cok merak ediyorum nolucak persembede kendi doktoruma randevum var.. Asukurler olsun saglikli 370 gr 31 cm olmus minik sipam..
Allaha`a sukurler olsun saglikli isteyen herkese nasip etsin ins Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?