2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hahha sendrom yaşıon senimkanın varsa git değiş üstünü durma öle daralmış bi şekilde, rahatlat kendini azıcık bide belin ağrıyo iyice daralmışındır, vala bu hafta olan şeyin önümüzdeki hafta olmaması olayı banada denk geldi ama artık giymiştim ve saat geçiyo diye attım kendimi dışarı sabah işe giderken, sora akşam koca daha dikkatli bakınca bana öne keyfin yerindemi die sordu, bende evet çok hemde dedim heeee o zaman deyip başladı lafa "bu elbise göbeğin sayesinde biraz daha kısalmış nerdeyse kıçının tepesinde bida giyme" diye bende o öle diyince hem zeytinyağı gibi üste çıktım banane giycem ne varmış bunda diye hemde ona kendi içimden hak verdim ki gerçekten aynaya bakınca azıcak tepeye fırlamıştı elbise

merhaba bayanlar 2 gündür aralıksız gözüm seyiriyo dr sıkıntı ve üzüntüdendir dedi
geçmesse nörölojiye gitmem lazımmış
dün bebek arabası baktık eşimle
mamas&papas urbo arka tekerleri dönmüyo o yüzden manevrası kötü
garaco mirage çok sallanıyo ve bebeğin yattığı yer incecik muşamba gibi bişey

bende bebek doğduktan sonra kışın almaya karar verdim zaten ekimde doğucak kasım aralık ocak hiç biyere çıkamam çıksamda anakucağı var

gidememki müdür burda ev taa nerde giderim geri gelesim gelmez :) suç bende sabah dar olduğunu bile bile niye giydin hemi şimdi çekiyom işte cezasını neyse saat 5 olmaya 2 saat var dayanırım inş:) çocugumda sıkıstımı ne hareketleri kısıtlandı yada bana öyle gelıyoo he bu sendrom sendromm :)

slm canım, geçer belki gözün takma kafana çoğu zaman yorgunluk ve stresten oluyo, doktorluk bişi yoktur bizde baktık canım ve en rahatı en manevrası iyi ve kolay katlanıp açılan concord neo var, diğerleri hem ağır, hemde dönmüyo tek elle, sanırım bizde onu alcaz, arabayla çıktığım için ben bebiş doğmadan alacağım şeylerden biri olacak, en azından dışarı çıkınca kışın rahat ederim alışveriş merkezlerinde diye düşünüyorum

yok ya bu ay bitmek bilmedi bide sendrom yaşatıo bizlere biraz önce bişey okurken gözlerimden yaş gelene kadar gülüoken bi anda aglamaya başladım iyimi???

neyseeeeee o zaman yapçak bişi yok oturcan oturduğun yerde, herkes yapıyo öle bi hata demekki, olsun bidakine dikkat edersin benim gibi, bebişe bişi olmaz merak etme daha küçük o yeri var onun orda

gözünüz aydın.çok şükür sağlıklı bebeklerimz.bayağı da uzunmuş senin minnoşun.inşallah perşembe günü gösterir kendini

yok ya bu ay bitmek bilmedi bide sendrom yaşatıo bizlere biraz önce bişey okurken gözlerimden yaş gelene kadar gülüoken bi anda aglamaya başladım iyimi???

sanıyomusun ki bu ay bitince diğer ay rahat olcazzzzz tabiki nooo aslında en rahatı 6-7 diyolar bakalım görcezzz, bu gelgit hepimizde var canım, çok mutluyken bir anda bütün dünyam kararıyo benimde, bir karamsarlık çöküyoki anlatamam yanlız olsam hüngür hüngür ağlarım yani öle bişi ama değişik işte, hiç kocanın yanında oldumu böle, benim oldu bizimki hortladı resmen tam gülerken bi ağlamaya başladım, yada bunun tam tersi ağlarken kahkahalarla gülüyorum bazen, afallıyo garibimm

Arkadaslar dun gece cok kötü oldum. Saat 3te bir uyandım. Nefes alamıyordum sanki. Burnum tıkalı zaten, birde boğazım şişmiş ve oksijensiz kaldım gibi. Kalktım su ictim, balkona çıktım derin derin nefes aldım. Üzerimdekileri çıkarıp kısa seyler giydim. Sanki birsey beni sıktı. Sonra esim uyandı. Oda beni okudu o arada uyumuşum sonra. Bu havalar iyice ısınınca biz ne yapacağız arkadaslar. Bugun de disaridayim ve cok sıcak geliyor bana hava. Ve henüz 28 derece.
Allah yardımcımız olsun insallah.

valla bende biraz önce yanlız olsam hüngür hüngür aglamak istedim ama yanlız deilim. eşim yanımızda deilki bizi anca 3 haftada bi görüo ah keşke yanımızda olsa

nazar değmiştir canım, insanların maaşallah demek gibi bir huyu yok neyazık ki, ara ara biliyorsan eğer nas ve felak oku kendine iyi gelir, ben çok nazara gelirim yıldızım düşük benim, o yüzden çok okurum, okuyuncada rahatlarım açıkçası

merhaba bayanlar bende ekım annesıyım 16 ekım tahmını dogum tarıhım aranızda yenıyım forum hep takıp edıyodum en sonunda dayanamadım uye oldum :)

Evet canım dediğin gibi olmus olabilir. Hafta sonu düğün vardı. Beni hamilrlikte ilk kez gördü genelde insanlar. Ay kilo ve hamilrlik cok yakışmış, söyle olmussun böyle olmussun diyen cok oldu. Okudum arada nas felak ama yetmedi demek. Benimde yıldızım cok düşüktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…