kızlar ben ciğer sapladım şişe sizce bu hamileler ciğere dokunursa leke filan olur diyorlar bebekte hurafemi sizce
benimde erkek canım isimide belli hasan mirhan olacak inşallah
kızlar ben ciğer sapladım şişe sizce bu hamileler ciğere dokunursa leke filan olur diyorlar bebekte hurafemi sizce
allah analı babalı buyutsun canım ısmıde cok guzel :)
hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)
ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...
okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
ikisinide okursan daha ıyı ınsll rabbım meryem annemıse verdıgımucızeden bıze verdıgı mucızeden hayılrısı ıse o nada bagıslar ınslllcanım iki duayı birdenmi yoksa tekini okusam yetermi ayetel kürsiyi okudum
ikisinide okursan daha ıyı ınsll rabbım meryem annemıse verdıgımucızeden bıze verdıgı mucızeden hayılrısı ıse o nada bagıslar ınslll
sımıdden allah razı olsunn
ayatel kursi okudum ezberımde oldugu için Allahım ısteyen herkse nasıp etsın ınş.hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)
ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...
okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
Kizlar bebegim bugün sabah hareket etti dahada etmiyoryine pinpiriklendim galiba sizce normalmi??oldumu sizdede böyle?
Selam kizlar yogun gunlerin ardindan gecmise yine bakamadim herkes iyidir insaallah
korkma canım oldu gecen bana eğer morelın bozuksa bırseye uzulduysen tepki vermıyo, çıkolata yedım şeker yok sola yattım aağa yattım yok sağlık ocagına gıttım kalp atısını almak ıçın çok korktum neysekı her şey normal normalde çok hareketlı kızım ultrasonda bıle kıpır kıpır harket etmeyınce paniklıyorum bnde
merhaba bayanlar bende ekım annesıyım 16 ekım tahmını dogum tarıhım aranızda yenıyım forum hep takıp edıyodum en sonunda dayanamadım uye oldum :)
Yaa kizlar Bgn Dr geldigimden beri icim icimi yiyiyor.
18 haftada kendi doktorum yan donmus tek bacagini goruyorum ikinciyi gormeden bisi soylemek yanlis olur ama %70 erkek dedi.
Bgn detayli ultrason icin dogum yapicam hastaneye gittim bebis bagdas kurmus ustunde oturuyor gozukmuyor ama bence %70 kiz dedi. Erkek doktor erkek, kadin kodtor kiz diyor yani basladigiiz yerdeyiz tekrar..
Bebis artik kocaman oldu niye ben cinsiyeti ogrenemiyorum, niye gostermiyor acaba cok merak ediyorum..
öyle yap canım, sadece son ay yapılmıyormuş sakıncalışmış bu aşı ve iki dozun mutlaka yapılması lazımmış doğum öncesi o nedenle şimdi birini yaptırsan, temmuzdada diğerini tamam işte, 20. haftadan sora yapılıyomuş çünkü doktoru arayıp sormuştum ben, o nedenle git müsait bi zamanda yaptırt, ben kendim gidip yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?