2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
peki her iki doktor da tam görmeden neye göre tahmin yaptılar anlamadım insanın kafası karışıyor o zaman ama genelde böyle tam göstermeyenler kız bebek oluyor canım

Annemde oyle dedi ama sanirim gectiigimiz 3 hafta icinde kendimi cok alistirdim hep oglum diye sevdim simdi kiza adepte olmaya calisiyorum ama oda kesin degil .. :44:

Annemde oyle dedi ama sanirim gectiigimiz 3 hafta icinde kendimi cok alistirdim hep oglum diye sevdim simdi kiza adepte olmaya calisiyorum ama oda kesin degil .. :44:

haklısın canım insan bir fikre alışınca diğerine alışması zor oluyor senin ki aynı ilk haftalarımız gibi olmuş ne olduğu kesin değil inşallah en kısa zamanda kesin olarak öğrenirsin cinsiyetini ama benim içimden kız geçti senin bebek kızmış gibi geliyor

7 aylık evliyim cnm yemekli gelecrk o yuzden heyecanlıyım;-)

ayy bende çok heyecanlanmıştım ilk yemekli misafirimde hatta ne yaptığımı bile hala hatırlıyorum o derece yani de sakin ol halledersin herşeyi menün de hazırsa çok kolay işin çünkü insan en çok ne pişirsem diye düşünüyor o kötü ne yapacağını bilince kolayca halledersin

Sağolun kızlar menü hazir ama ne bileyim ben normalde heyecanlı biriyim bu gece kesin uyuyamam:-D

uyursun uyursun sanki sana gelenler hiç ilk misafir ağırlamadımı hepimizin başına geldi o yüzden anlayışlı olurlar ki zaten buna gerek de kalmaz halledersin hepsini mükemmel bir şekilde

bende ilk yemekli misafirimi hatırlıyorumda aman allahım küçük çaplı bi bayılma bile geçti başımdan o derece allahtan yabancı deillerdide sorun olmadı fazla şimdi hatırladıkça tuhaf oluyorum

bende ilk yemekli misafirimi hatırlıyorumda aman allahım küçük çaplı bi bayılma bile geçti başımdan o derece allahtan yabancı deillerdide sorun olmadı fazla şimdi hatırladıkça tuhaf oluyorum

aaa neden kız heyecandan mı bayılma geçirdin anacım devlet başkanı ağırlamıyoruz sonuçta ağırladığımız kişiler akraba ya da arkadaş

aaa neden kız heyecandan mı bayılma geçirdin anacım devlet başkanı ağırlamıyoruz sonuçta ağırladığımız kişiler akraba ya da arkadaş

ya canım hiç sorma oldu öle bişey ilk olunca ister istemez elime ayagıma dolandı yapılacak şeyler bi baktım batıverdi bıçak bilegime :S delip geçmedi ama şişti bende ne yapacagımın heyecanından hafifbi kendimden geçme durumu oldu

amaan boşver canım insanlik hali olup geçmiş sonuçta o da bir anı ve yaşanmışlık takılmamak lazım

zulucum sıkıntı yapma hailesin zaten gelenlrde yardımı olurlar sana nasıl geçtigini anlamazsın

Kızlar herkese iyi gecelerrr, öğlen 1.30 da ıspartaya dönücem, biletleri aldık. Sabah nete giremeyebilirim, bana dua edin olur mu sağ salim bir aksilik olmadan gideyim. Tuvalet sorunu beni mahvetti bugün bi dışarı çıktım. İnşallah yolda da öyle olmaz. :26:

hayırlı yolculuklar canım... ısparta otobüsü fazla mola vermiodu önceden sen gene wc önlemini al

hayırlı yolculuklar canım... ısparta otobüsü fazla mola vermiodu önceden sen gene wc önlemini al
sağolasın ezine'mmm.. şimdide aynı afyonda tek mola veriyo. wc için çok endişeliyim bende ne yapıcam bilmiyorum. Fazla sıvı şeyler yememeyi düşünüyorum en azından akşam eve varana kadar.

sağolasın ezine'mmm.. şimdide aynı afyonda tek mola veriyo. wc için çok endişeliyim bende ne yapıcam bilmiyorum. Fazla sıvı şeyler yememeyi düşünüyorum en azından akşam eve varana kadar.

bencede ama genede çok sıvısız kalma yolculuktada rahatına beline dikkat et yoruldukça şekil degiştir

bencede ama genede çok sıvısız kalma yolculuktada rahatına beline dikkat et yoruldukça şekil degiştir
tamam canım, onlara dikkat ederim, zaten rahatımı bulamadım mı yol da işkence gibi geliyo. ben en çok wc konusunda tedirginim, sende daha iyi bilirsin az bi sıvı alsak hemen wc ye gidiyoruz. yinede gelirse nasıl sabredicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…