peki her iki doktor da tam görmeden neye göre tahmin yaptılar anlamadım insanın kafası karışıyor o zaman ama genelde böyle tam göstermeyenler kız bebek oluyor canım
sen ne kadarlık evlisinki canım ilk defa misafir geliyor yemekli mi gelecekler?Slm kizlar cok heyecanlıyım yarın akşam misafirlerimiz var ilk defa misafir gelecek cok heyecanlıyım ama cok ta korkuyorum
Annemde oyle dedi ama sanirim gectiigimiz 3 hafta icinde kendimi cok alistirdim hep oglum diye sevdim simdi kiza adepte olmaya calisiyorum ama oda kesin degil .. :44:
7 aylık evliyim cnm yemekli gelecrk o yuzden heyecanlıyım;-)sen ne kadarlık evlisinki canım ilk defa misafir geliyor yemekli mi gelecekler?
7 aylık evliyim cnm yemekli gelecrk o yuzden heyecanlıyım;-)
7 aylık evliyim cnm yemekli gelecrk o yuzden heyecanlıyım;-)
Sağolun kızlar menü hazir ama ne bileyim ben normalde heyecanlı biriyim bu gece kesin uyuyamam:-D
bende ilk yemekli misafirimi hatırlıyorumda aman allahım küçük çaplı bi bayılma bile geçti başımdan o derece allahtan yabancı deillerdide sorun olmadı fazla şimdi hatırladıkça tuhaf oluyorum
aaa neden kız heyecandan mı bayılma geçirdin anacım devlet başkanı ağırlamıyoruz sonuçta ağırladığımız kişiler akraba ya da arkadaş
ya canım hiç sorma oldu öle bişey ilk olunca ister istemez elime ayagıma dolandı yapılacak şeyler bi baktım batıverdi bıçak bilegime :S delip geçmedi ama şişti bende ne yapacagımın heyecanından hafifbi kendimden geçme durumu oldu
amaan boşver canım insanlik hali olup geçmiş sonuçta o da bir anı ve yaşanmışlık takılmamak lazım
Kızlar herkese iyi gecelerrr, öğlen 1.30 da ıspartaya dönücem, biletleri aldık. Sabah nete giremeyebilirim, bana dua edin olur mu sağ salim bir aksilik olmadan gideyim. Tuvalet sorunu beni mahvetti bugün bi dışarı çıktım. İnşallah yolda da öyle olmaz. :26:
sağolasın ezine'mmm.. şimdide aynı afyonda tek mola veriyo. wc için çok endişeliyim bende ne yapıcam bilmiyorum. Fazla sıvı şeyler yememeyi düşünüyorum en azından akşam eve varana kadar.hayırlı yolculuklar canım... ısparta otobüsü fazla mola vermiodu önceden sen gene wc önlemini al
sağolasın ezine'mmm.. şimdide aynı afyonda tek mola veriyo. wc için çok endişeliyim bende ne yapıcam bilmiyorum. Fazla sıvı şeyler yememeyi düşünüyorum en azından akşam eve varana kadar.
tamam canım, onlara dikkat ederim, zaten rahatımı bulamadım mı yol da işkence gibi geliyo. ben en çok wc konusunda tedirginim, sende daha iyi bilirsin az bi sıvı alsak hemen wc ye gidiyoruz. yinede gelirse nasıl sabredicem bakalımbencede ama genede çok sıvısız kalma yolculuktada rahatına beline dikkat et yoruldukça şekil degiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?