tamam canım, onlara dikkat ederim, zaten rahatımı bulamadım mı yol da işkence gibi geliyo. ben en çok wc konusunda tedirginim, sende daha iyi bilirsin az bi sıvı alsak hemen wc ye gidiyoruz. yinede gelirse nasıl sabredicem bakalım
inşallahh canım çokk sağolllben çok su tükettigim için biliyorum okadar sık oluyo. umarım sıkıntısız geçirirsin yolculugunu
sagol canim cuma gunu oyle yaparim artik evet gecen hafta girmistim detyli ultrasyina ama malesef yine gostermediçikolata yeyip git canım bu sefer gösterir artık. ayrıntılıya girdinmi???
biz iyiyiz canım oglumla seninde yogunluk bitmistir artık okullar kapanıo rahatlarsın
selam kızlar nasılsınız ben de kuyruk sokumu ağrısı var ya acayip hemde otururken acıyor sert yere oturasım hiç gelmiyor sizde de var mı bu
var canım varrrr olmazmı, bende var, iş yerinde biraz arada ayaklarımı uzatıp oturuyorum o yüzden akşam resmen kuyruk sokumum ağrıyo yatınca geçiyo biraz ertesi gün yine başlıyo böle bişi, arada imkanın varsa uzanıp dinlenmeyi dene totonun üstüne oturmadan yani
hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)
ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...
okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
selam kızlar nasılsınız ben de kuyruk sokumu ağrısı var ya acayip hemde otururken acıyor sert yere oturasım hiç gelmiyor sizde de var mı bu
hoşgeldin canım iyi yapmışsın üye olmakla bundan sonra hep beraber olmak dileğiyle
kızlar günaydın..
nasılsınız bakalım...
biz dün ayrıntılımızı yaptırdık çok şükür herşey normal çıktı...
bişey sorcam,muayenelerde rahim ağzı uzunluğunuza (yani servikal uzunluk) baktırıyomusunuz,yada doktorunuz bakıyomu, ölçümleriniz kaç çıktı merak ettim....
ihmal edilememesi gereken bi durum çünkü...
anladım canım senin bebik inatçi olacak galiba :)sagol canim cuma gunu oyle yaparim artik evet gecen hafta girmistim detyli ultrasyina ama malesef yine gostermedi
Canim valla ozel okul olunca hic oyle kapanmaya falan bakmiyor 23unde gosteri var ben 28inde tatile cikacagim galiba... aslinda 23unden sonra hemen cikmak istiyorum artik dayanamiyorum her gün beylikduzunden gungorene gitmeye... metrobus cilesi malum bir de tramvaya biniyorum sabah 1.5 aksam 1.5 gunde 3 saatim yolda geciyor
benım ayrıntılı ultrasonda haftaya heyecanla beklıyorum dualarınızı eksık etmeyın.benım doktorum bakıyor ve uzun oldugunu soyluyor sımdılık ıyıymıs ama dogumda acılması zor olabılırmıs.
benım ayrıntılı ultrasonda haftaya heyecanla beklıyorum dualarınızı eksık etmeyın.benım doktorum bakıyor ve uzun oldugunu soyluyor sımdılık ıyıymıs ama dogumda acılması zor olabılırmıs.
cnm yaa içim gitti sana bilirim o metrobüsü..ayy geçen bi kere bindim zincirlikuyu da aşırı kalabalık karnımı koruycam die nasıl kastım kendimi...inşallah yer veriyorlardırCanim valla ozel okul olunca hic oyle kapanmaya falan bakmiyor 23unde gosteri var ben 28inde tatile cikacagim galiba... aslinda 23unden sonra hemen cikmak istiyorum artik dayanamiyorum her gün beylikduzunden gungorene gitmeye... metrobus cilesi malum bir de tramvaya biniyorum sabah 1.5 aksam 1.5 gunde 3 saatim yolda geciyor
saol canım hosbulduk ınsallah :))
gunaydın kızlarr nasılsınız bugun bebısler nasıl :)
kızlar günaydın..
nasılsınız bakalım...
biz dün ayrıntılımızı yaptırdık çok şükür herşey normal çıktı...
bişey sorcam,muayenelerde rahim ağzı uzunluğunuza (yani servikal uzunluk) baktırıyomusunuz,yada doktorunuz bakıyomu, ölçümleriniz kaç çıktı merak ettim....
ihmal edilememesi gereken bi durum çünkü...
alttan muayeneyle mi bakılıyo cnm bana hiç yapılmadı da sanırsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?