2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben çok su tükettigim için biliyorum okadar sık oluyo. umarım sıkıntısız geçirirsin yolculugunu

biz iyiyiz canım oglumla seninde yogunluk bitmistir artık okullar kapanıo rahatlarsın

Canim valla ozel okul olunca hic oyle kapanmaya falan bakmiyor 23unde gosteri var ben 28inde tatile cikacagim galiba... aslinda 23unden sonra hemen cikmak istiyorum artik dayanamiyorum her gün beylikduzunden gungorene gitmeye... metrobus cilesi malum bir de tramvaya biniyorum sabah 1.5 aksam 1.5 gunde 3 saatim yolda geciyor

kızlar günaydın :) yarın ayrıntılı ultrason randevumuz vardı dun hastaneden aradılar haftaya cumaya ertelendi doktorumuz sınava giricekmiş o yuzden yok çok heycanlıydık ama maalesef olmadı beklemeye devam ....

ben ayetel kürsi okudum rabbim inşallah hayırlısıyla bir sağlıklı evlar verir inşallah hacer kardeşimize

Asimizin ilk dozunu vurulduk bir de kan tahlili yaptirdik bakalim sonuclari nasil olacak...

kızlar günaydın..

nasılsınız bakalım...

biz dün ayrıntılımızı yaptırdık çok şükür herşey normal çıktı...

bişey sorcam,muayenelerde rahim ağzı uzunluğunuza (yani servikal uzunluk) baktırıyomusunuz,yada doktorunuz bakıyomu, ölçümleriniz kaç çıktı merak ettim....

ihmal edilememesi gereken bi durum çünkü...

saol canım hosbulduk ınsallah :))

gunaydın kızlarr nasılsınız bugun bebısler nasıl :)

benım ayrıntılı ultrasonda haftaya heyecanla beklıyorum dualarınızı eksık etmeyın.benım doktorum bakıyor ve uzun oldugunu soyluyor sımdılık ıyıymıs ama dogumda acılması zor olabılırmıs.

sagol canim cuma gunu oyle yaparim artik evet gecen hafta girmistim detyli ultrasyina ama malesef yine gostermedi
anladım canım senin bebik inatçi olacak galiba :)

istanbuldaydın demi canım Allah kolaylık versin inşallah bi an once tatiline cıkarsın

çok güzel bişey canım... güzel haberlerle dönersn inşallahhhhh...

uzun olması daha iyidir herhalde.... kaç olduğunu söylüyor mu?

canım bugun evlilik yıldonumunuz mu? İmzanda gosteriyorda 3 yıl die nice seneleriniz olsun insallah

cnm yaa içim gitti sana bilirim o metrobüsü..ayy geçen bi kere bindim zincirlikuyu da aşırı kalabalık karnımı koruycam die nasıl kastım kendimi...inşallah yer veriyorlardır

saol canım hosbulduk ınsallah :))

gunaydın kızlarr nasılsınız bugun bebısler nasıl :)

Günaydin tatlim vallahi benim bebis dün sabahtan beri fazla kimildamiyor nedense bugün biraz olsun hareket etti ama cok güclü degildi anlican beyefendiyi bekliyorum sabirsizlikla bir tekme atsin diye..
Sen ve bebisin nasilsiniz??
Ve galiba bugün evlilik yildönümünüz..rabbim hic ayirmasin sizi insaallah daha nice nice yilla tatlim

alttan muayeneyle mi bakılıyo cnm bana hiç yapılmadı da sanırsam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…