bende oturunca bi sure sonra agrıo kalkarken baya zorlanıyorum o derece yanicnm bende de var o kuyruk sokumu ağrısı..senin yazını görünce aa dedim bak herkes de var
alttan muayeneyle mi bakılıyo cnm bana hiç yapılmadı da sanırsam:26:
yok canım karından,bazı dr. lar bakıyo da söylemiyo sanırsam bazıları da bakmıyo...
ama sormak lazım...
kızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
canım telaşlanma, benimde bu sıralar oluyo nedense. Ağrıyo mu sancıyo mu anlayamıyorum. Hele bir de bulantı var ki sorma gitsin :)kızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
kızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
kızlar benim saat geldi, hazırlanıp otogara geçicez. 1.30 da binicez, akşamada ıspartada olucaz inşallah..
Dua edin olur mu ? Öptüm hepinizi..
sağolasın bitanemmm sizde Allah'a emanetsiniz..hayırlı yolculuklar canım Allah'a emanet olun
gazdan olabilir mi? biraz yürüyüş yap tuvalete git gel belki rahatlarsın. bana da bir kaç akşamdır olmaya başladı resmen batıyor acıdan duramıyorumkızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
kızlar benim saat geldi, hazırlanıp otogara geçicez. 1.30 da binicez, akşamada ıspartada olucaz inşallah..
merhaba herkese, istanbulda olan kızlar bebek eşyalarınızı nerden alacaksınız önerdiğiniz bir yerler var mı? istanbulun yabancısıyım nerden alışveriş yapacağımı bilmiyorum
kızlar günaydın..
nasılsınız bakalım...
biz dün ayrıntılımızı yaptırdık çok şükür herşey normal çıktı...
bişey sorcam,muayenelerde rahim ağzı uzunluğunuza (yani servikal uzunluk) baktırıyomusunuz,yada doktorunuz bakıyomu, ölçümleriniz kaç çıktı merak ettim....
ihmal edilememesi gereken bi durum çünkü...
slm, istanbulun yabancısıysan sana eminönü havuzlu hanı öneririm bir önce git fiyat araştırması yap, bebişe dair herşey mevcut mobilya hariç, mobilya bakacaksan eğer demirkapı modesa var, ikitelli masko ve karşıda ( yani anadolu yakasında ) modoko var oralara bakabilirsin, bunlar alacağın şeye göre sana en iyi fiyatı verecek olan yerler. Nerede oturuyosun önemli olan o aslında? Mesela mobilyacılar içinde en uygunu Modesa ve Masko, modoko biraz daha pahalı kalıyor, o nedenle oturduğun yer ve gideceğin yer önemli
Slm kızlar bende kızıma atkilar patikler hirkalar bereler yapiyorum ♡♥bir an once dogsada giyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?