2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?

kızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
canım telaşlanma, benimde bu sıralar oluyo nedense. Ağrıyo mu sancıyo mu anlayamıyorum. Hele bir de bulantı var ki sorma gitsin :)

kızlar benim saat geldi, hazırlanıp otogara geçicez. 1.30 da binicez, akşamada ıspartada olucaz inşallah..
Dua edin olur mu ? Öptüm hepinizi..

merhaba herkese, istanbulda olan kızlar bebek eşyalarınızı nerden alacaksınız önerdiğiniz bir yerler var mı? istanbulun yabancısıyım nerden alışveriş yapacağımı bilmiyorum

gazdan olabilir mi? biraz yürüyüş yap tuvalete git gel belki rahatlarsın. bana da bir kaç akşamdır olmaya başladı resmen batıyor acıdan duramıyorum

kızlar benim saat geldi, hazırlanıp otogara geçicez. 1.30 da binicez, akşamada ıspartada olucaz inşallah..

hayırlı yolculuklar yolunuz açık olsun

canım akşam ben öyleydım resmen bom dıye patlıcam sandım hemde karnımın içi acıyodu resmen sanaırım gaz sancısıydı bu ara o patlama hıssı cok olyor bende farklı bişey yedıgımde oluyor ama bende

merhaba herkese, istanbulda olan kızlar bebek eşyalarınızı nerden alacaksınız önerdiğiniz bir yerler var mı? istanbulun yabancısıyım nerden alışveriş yapacağımı bilmiyorum

slm, istanbulun yabancısıysan sana eminönü havuzlu hanı öneririm bir önce git fiyat araştırması yap, bebişe dair herşey mevcut mobilya hariç, mobilya bakacaksan eğer demirkapı modesa var, ikitelli masko ve karşıda ( yani anadolu yakasında ) modoko var oralara bakabilirsin, bunlar alacağın şeye göre sana en iyi fiyatı verecek olan yerler. Nerede oturuyosun önemli olan o aslında? Mesela mobilyacılar içinde en uygunu Modesa ve Masko, modoko biraz daha pahalı kalıyor, o nedenle oturduğun yer ve gideceğin yer önemli

ıspartallımısın arkadaşım? bende Ispartalıyım memleketimin havasını içine çek benim yerimede ben bu yıl gidemiyorum hayırlı yolculuklar umarım güzel sorunsuz bir yolcukluk yaparsın kendine iyi bak :)))

merhaba arkadaşlar nasılsınız benım kzım oyle tekmeler atıyor kı resmen karnımdan vurulmuş hissediyorum sabah kalkmadan once oellıkle anne kalk acıktım kahvaltı yap mı demeı istiyor acaba :))) sonrakı tekmemelerımız daha kıbar

Bende de baktı Dr, daha dogrusu bakmaya çalıştı bebegin kafası tam orda duruyordu. Cok engel çıkardı bizimki o gun :)
Vallah uzunluğu ne kadar bilmiyorum.
Dur bi bakayım bulabilmiyor.
Buldum simdi servikal kanal uzunluğu 38,63mm yazıyor.

canım bana heryer uzak arnavutköyde oturuyorum burda hiçbiryer yakın değil ve alışveriş yapacağım yer yok, eşim arabayla götürür neresi olursa o yüzden sizlere sorayım dedim...eminönü havuzlu hanı çok duydum muhakak uğrayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…