Foto nasil koyacağım cnm telden giriyorummaşallah bitince foto at canım bakalım, ben hiç yetenekli değilim bu konularda :44::44:
canım bana heryer uzak arnavutköyde oturuyorum burda hiçbiryer yakın değil ve alışveriş yapacağım yer yok, eşim arabayla götürür neresi olursa o yüzden sizlere sorayım dedim...eminönü havuzlu hanı çok duydum muhakak uğrayacam
kısmet o zaman canımFoto nasil koyacağım cnm telden giriyorum
merhaba hamişleeeer
2 gündür babası geliyo karnımı ovalayıp sohbet ediyo Deren'im de ona tepki veriyo çok büyük mutluluk yaa
Cnm bende senin gibi istanbulun yabancisiyim bende anadolu yakasında oturuyorum Arnavutköy neresinde oluyor
kısmet o zaman canım
maşallah kızçene, ah benim oğluşta az hareket etse temeliz biz ya
avrupa yakasında canım istanbulun bi ucuymuş
canım eminönü belki sana ters olabilir ama bi gün içerisinde tüm ihtiyacını çok uyguna alırsınbenim aldıklarım ekim anneleri aldıkları topiğinde var mesela heeerşeyini aldım ben kızımın ordan
canım eşim götürecek ben bilmiyorum hiç, ordan çok bahsediyorlar gidecem kesin yavaş yavaş alayım birşeyler, gördüm canım aldıklarını çok güzeller
canım bana heryer uzak arnavutköyde oturuyorum burda hiçbiryer yakın değil ve alışveriş yapacağım yer yok, eşim arabayla götürür neresi olursa o yüzden sizlere sorayım dedim...eminönü havuzlu hanı çok duydum muhakak uğrayacam
canım arabada hangi markayı öneriyorsun almışsın memnunmusun?? gidecem sizde bahsedince kaçmaz artık kocayı sürüklerim artıkben gittiğim gün herşeyini aldım
kreminden arabasına yatagından tulumuna kadar çeşit çeşit şey var canım muhakkak git
o zaman mutlaka git canım, sahilden gidersiniz. ama sabah 9-10 gibi orada olmaya bak, öğlenden sonra çok kalabalıklaşıyo hem tezgahtarlar çok ilgilenemiyolar hemde kalabalık olunca sen bunalıyosun, o nedenle erken gidip erken kaçmanı tavsiye ederim. Pazarlık yapılacak bir yer bunu aklında tutfiyatları düşüolar toplu alımlarda falan. oradan birçok eksiğini alacağına inanıyorum, ondan önce istinye parak mothercare falan gezip fiyatlara bakarsan karşılaştırma yapma şansın olur. dur sana bide örnek liste atayım, bu benim listem ona göre yapıyorum alışverişimi, kendine göre ayarlarsın maviyle boyadıklarımı aldım ben gerisi kaldı onlarıda birdahaki sefere işallah
[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 824, bgcolor: yellow"]ODA İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]UYKU SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]YATAK KORUYUCUSU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YATAK ( ODAYLA BİRLİKTE VERİLMEZSE EĞER )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]PERDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]HALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]MOBİLYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEŞİK ( YATAK ODASI İÇİN UFAKLARDAN İLK 4 AY İÇİN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]KAPI SÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]DUVAR AYDINLATMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]AVİZE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]YASTIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]NEVRESİM TAKIMI 2 ADET DEĞİŞMELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK DOLABI ASKISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEFON ( ARZUM - PHILIPS )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]DÖNENCE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]DUVAR SÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]SAAT ( ODA İÇİN )-gerek olmayabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]KİRLİ SEPETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: yellow"]BEBEK İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]2 ADET HASTANE ÇIKIŞ SETİ ( 0-3 AY YADA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ZIBIN ( İLK BAŞLARDA DAHA KOLAYLIK OLABİLİ R )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]UZUN KOLLU BODY 4-5 ADET ( ELDİVENİ OLANLAR TERCİH )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, width: 824, bgcolor: #99ccff"]UZUN KOLLU TULUM BELKİ GEREK OLMAYABİLİR BODY ALINIRSA ( AYAKLI YADA AYAKSIZ ) YENİ DOĞAN 4-5 ADET, 3-6 AY 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]PİJAMA TAKIMI 2 ADET ( İLK ZAMANLAR GEREK OLMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ÇORAP 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]YENİ DOĞAN AYAKKABI ( BELKİ GEREK OLMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ŞAPKA VE ÖNLÜK ( KIŞ BEBEĞİ İÇİN YÜN 2-3 ADET, 1-2 PAMUK )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]PENYE YELEK VE HIRKA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ELDİVEN 6 ADET ( TULUMLAR ELDİVENLİ ALINIRSA GEREK KALMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]MERMERŞAHI AĞIZ BEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]BATTANİYE ( PENYE EN AZ 2 ADET, YÜN EN AZ 2 ADET )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]BANYO SETİ ( KÜVET, FİLE, SÜNGER, KOVA, MAŞRAPA )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, width: 824, bgcolor: #99ccff"]ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, PİŞİK KREMİ, BANYO SONRASI LOSYON YADA BEBE YAĞI ( SEBAMED )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]UNIBABY ISLAK PAMUK MENDİL YENİDOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]FIRÇA VE TARAK SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]TIRNAK BAKIM SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 824, bgcolor: transparent"]TERMOMETRE ( ODA İÇİN MUTLAKA GEREKLİ BANYOYA GEREK OLMAYABİLİR, DİRSEK YÖNTEMİ UYGUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ALT AÇMA ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BURUN ASPİRATÖRÜ ( YAKA KULAK ÇUBUĞUDA KULLANILABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]BAŞLIKLI HAVLU 2 ADET ( YENİDOĞANDA BORNOZ ÖNERİLMİYOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YAN YATIRMA YASTIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]MEVLÜT İÇİN KIYAFET ( ANNE VE BEBEK SONRADA ALINABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ATEŞÖLÇER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]1 ADET EMZİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BİBERON ( İLK BAŞLARDA EMMEZSE DİYE YEDEKTE BULUNSUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BİBERON STERİLİZASYON FIRÇASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK SICAK SU TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBE TOZ SABUN VE YUMUŞATICI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK BEZİ ( ULTRA PRİMA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK TRAVEL SİSTEM ARABA ( PUSET ANA KUCAĞI İÇİNDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]ANNE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME SÜTYENİ ( DAGİ ) 2-3 ADET YADA ATLETİ - EKRU YADA SİYAH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS PEDİ ( MOTHERCARE ) - İLK ZAMANLAR ÇOK GİDİYOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KREMİ ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl23, width: 824, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KALKANI ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR ) YA BU YADA GÖĞÜS PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT POMPASI PHILIPS AVENT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT SALKAMA POŞETİ VS. GİBİ BİR ÜRÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]3 TAKIM GECELİK ( ÖNDEN AÇILIR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KULLAN AT İÇ ÇAMAŞIRI ( LOHUSALIK İÇİN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]ANNE HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]YUKARIDAKİLER OLMALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]BEBEK HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]YELEK, HIRKA, PATİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]AĞIZ BEZLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]FAZLADAN BATTANİYE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME MİNDERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ANA KUCAĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜS MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]BEBEK ŞEKERİ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aslında genelde vedeyim özellikle dersaneye gittiğimde feci rhatsız ediyor meret napalım demekki herkeste var çekicez doğuma kadarselam kızlar nasılsınız ben de kuyruk sokumu ağrısı var ya acayip hemde otururken acıyor sert yere oturasım hiç gelmiyor sizde de var mı bu
var canım varrrr olmazmı, bende var, iş yerinde biraz arada ayaklarımı uzatıp oturuyorum o yüzden akşam resmen kuyruk sokumum ağrıyo yatınca geçiyo biraz ertesi gün yine başlıyo böle bişi, arada imkanın varsa uzanıp dinlenmeyi dene totonun üstüne oturmadan yani
ben daha ayrıntılıyı çektirmedim pazartesi çektiricem inşallah alttan mı bakıyorlar canım onakızlar günaydın..
nasılsınız bakalım...
biz dün ayrıntılımızı yaptırdık çok şükür herşey normal çıktı...
bişey sorcam,muayenelerde rahim ağzı uzunluğunuza (yani servikal uzunluk) baktırıyomusunuz,yada doktorunuz bakıyomu, ölçümleriniz kaç çıktı merak ettim....
ihmal edilememesi gereken bi durum çünkü...
aynene ben de nette araştırdım da normalmiş yürüyüş ve fazla kilo almamak lazımmış ağrının artmaması için ben fazla kilo da almadım ama ağrı var işte 21+4 günlük bugün ve 2-2.5 kilo arası bir şey almışım toplamdacnm bende de var o kuyruk sokumu ağrısı..senin yazını görünce aa dedim bak herkes de var
canım ben biraz baktımda eğer çok lüks bir semtte oturmuyorsan oturduğun semtte daha uygun oluyor ben biraz piyasa araştırması yaptım da esenlerde oturuyorum ben bana en uygun bura geldi kendi oturduğum semtten alıcam kısmetse beşiği filanmerhaba herkese, istanbulda olan kızlar bebek eşyalarınızı nerden alacaksınız önerdiğiniz bir yerler var mı? istanbulun yabancısıyım nerden alışveriş yapacağımı bilmiyorum
Slm kızlar bende kızıma atkilar patikler hirkalar bereler yapiyorum ♡♥bir an once dogsada giyse
maşallah sen marifetliymişsin ben de hiç yok öyle marifetler annem yapıyor benimde
canım arabada hangi markayı öneriyorsun almışsın memnunmusun?? gidecem sizde bahsedince kaçmaz artık kocayı sürüklerim artık
canım çok teşekkürler bu ne güzel bi liste hemen kaydedecemsüper oldu bu
canım ben biraz baktımda eğer çok lüks bir semtte oturmuyorsan oturduğun semtte daha uygun oluyor ben biraz piyasa araştırması yaptım da esenlerde oturuyorum ben bana en uygun bura gelıcam kısmetse beşiği filan
güzelmiş canım.... benim de 31.7mm çıktı... tekrar bakıcam 2 hafta sonra dedi..Bende de baktı Dr, daha dogrusu bakmaya çalıştı bebegin kafası tam orda duruyordu. Cok engel çıkardı bizimki o gun :)
Vallah uzunluğu ne kadar bilmiyorum.
Dur bi bakayım bulabilmiyor.
Buldum simdi servikal kanal uzunluğu 38,63mm yazıyor.
aslında genelde vedeyim özellikle dersaneye gittiğimde feci rhatsız ediyor meret napalım demekki herkeste var çekicez doğuma kadar
ben daha ayrıntılıyı çektirmedim pazartesi çektiricem inşallah alttan mı bakıyorlar canım ona
aynene ben de nette araştırdım da normalmiş yürüyüş ve fazla kilo almamak lazımmış ağrının artmaması için ben fazla kilo da almadım ama ağrı var işte 21+4 günlük bugün ve 2-2.5 kilo arası bir şey almışım toplamda
canım ben biraz baktımda eğer çok lüks bir semtte oturmuyorsan oturduğun semtte daha uygun oluyor ben biraz piyasa araştırması yaptım da esenlerde oturuyorum ben bana en uygun bura geldi kendi oturduğum semtten alıcam kısmetse beşiği filan
maşallah sen marifetliymişsin ben de hiç yok öyle marifetler annem yapıyor benimde
aslında genelde vedeyim özellikle dersaneye gittiğimde feci rhatsız ediyor meret napalım demekki herkeste var çekicez doğuma kadar
ben daha ayrıntılıyı çektirmedim pazartesi çektiricem inşallah alttan mı bakıyorlar canım ona
aynene ben de nette araştırdım da normalmiş yürüyüş ve fazla kilo almamak lazımmış ağrının artmaması için ben fazla kilo da almadım ama ağrı var işte 21+4 günlük bugün ve 2-2.5 kilo arası bir şey almışım toplamda
canım ben biraz baktımda eğer çok lüks bir semtte oturmuyorsan oturduğun semtte daha uygun oluyor ben biraz piyasa araştırması yaptım da esenlerde oturuyorum ben bana en uygun bura geldi kendi oturduğum semtten alıcam kısmetse beşiği filan
Cnm ben 25 yaşından beri el işleriyle kafayı bozdumbutun evi el işleri malzemesiyle doldurmustum is teklifi bile gelmişti cok seviyorum el islerini önceden dogum yapan herkese hediye olarak yapardım
tamam canım, onlara dikkat ederim, zaten rahatımı bulamadım mı yol da işkence gibi geliyo. ben en çok wc konusunda tedirginim, sende daha iyi bilirsin az bi sıvı alsak hemen wc ye gidiyoruz. yinede gelirse nasıl sabredicem bakalım
kızlar günaydın..
nasılsınız bakalım...
biz dün ayrıntılımızı yaptırdık çok şükür herşey normal çıktı...
bişey sorcam,muayenelerde rahim ağzı uzunluğunuza (yani servikal uzunluk) baktırıyomusunuz,yada doktorunuz bakıyomu, ölçümleriniz kaç çıktı merak ettim....
ihmal edilememesi gereken bi durum çünkü...
kızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
merhaba herkese, istanbulda olan kızlar bebek eşyalarınızı nerden alacaksınız önerdiğiniz bir yerler var mı? istanbulun yabancısıyım nerden alışveriş yapacağımı bilmiyorum
canım yola çıkmışsın bile. Allaha emanet, iyi yolculuklar.
otobüs yolculuğu olsa bile molalarda mutlaka yürüyüş yapın. kan dolaşımı için gerekli. o saatlerde fazla su içmeyince pek zararı olmaz, akşam telafi edersin.
bana hiçbir dr bir şey söylemedi şimdiye kadar. ultrasonda bakmışlardır umarım. bir daha gittiğimde sorayım.
canım, yürümeye çalış fırsat buldukça. gaz olmuştur. hareket iyi gelir.
eminönünde her şeyi birden alabileceğiniz havuzlu han var. ben arkadaşımla gitmiştim ama çok yorucu bir gündü, son 1-2 aya bırakmamak lazım. bir de her şeyi birden alınca taşımak zor oluyor. güçlü kuvvetli biri yanınızda şart. arabayla dibine kadar gidemiyorsunuz hanın. bunlar yorucu gelmişti bana. fiyat açısından fena değil. kaliteli şeylerin fiyatı yine yüksek oluyor, pazarlık imkanı güzel...
ben normal mağazalardan azar azar alacağım. fırsat buldukça gezip bakarım. kampanyalara denk geldikçe uyguna bulunuyor birçok şey. bir de gereksiz bir şey almayı düşünmüyorum. kesin kullanacaklarımdan alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?