2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba hamişleeeer
2 gündür babası geliyo karnımı ovalayıp sohbet ediyo Deren'im de ona tepki veriyo çok büyük mutluluk yaa

Cnm bende senin gibi istanbulun yabancisiyim bende anadolu yakasında oturuyorum Arnavutköy neresinde oluyor

kısmet o zaman canım

maşallah kızçene, ah benim oğluşta az hareket etse temeliz biz ya

canım eder öle deme bu ara çok sık uyuyolarmış bide bazen sırtları dönük olduğu için haraket etsede hissedmiyomuşuz

bu arada biri havuzlu handan bahsetmiş canım ben ekim annelerinin aldığı cicilere resimler ekledim ordan aldığım
hem çok fazla seçenek var hemde bir handan heeerşeyini alıp tamamlıyosun alışverişi piyasadan daha uyguna

avrupa yakasında canım istanbulun bi ucuymuş

canım eminönü belki sana ters olabilir ama bi gün içerisinde tüm ihtiyacını çok uyguna alırsınbenim aldıklarım ekim anneleri aldıkları topiğinde var mesela heeerşeyini aldım ben kızımın ordan

canım eşim götürecek ben bilmiyorum hiç, ordan çok bahsediyorlar gidecem kesin yavaş yavaş alayım birşeyler, gördüm canım aldıklarını çok güzeller

canım eşim götürecek ben bilmiyorum hiç, ordan çok bahsediyorlar gidecem kesin yavaş yavaş alayım birşeyler, gördüm canım aldıklarını çok güzeller

ben gittiğim gün herşeyini aldım
kreminden arabasına yatagından tulumuna kadar çeşit çeşit şey var canım muhakkak git

o zaman mutlaka git canım, sahilden gidersiniz. ama sabah 9-10 gibi orada olmaya bak, öğlenden sonra çok kalabalıklaşıyo hem tezgahtarlar çok ilgilenemiyolar hemde kalabalık olunca sen bunalıyosun, o nedenle erken gidip erken kaçmanı tavsiye ederim. Pazarlık yapılacak bir yer bunu aklında tut fiyatları düşüolar toplu alımlarda falan. oradan birçok eksiğini alacağına inanıyorum, ondan önce istinye parak mothercare falan gezip fiyatlara bakarsan karşılaştırma yapma şansın olur. dur sana bide örnek liste atayım, bu benim listem ona göre yapıyorum alışverişimi, kendine göre ayarlarsın maviyle boyadıklarımı aldım ben gerisi kaldı onlarıda birdahaki sefere işallah
[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 824, bgcolor: yellow"]ODA İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]UYKU SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]YATAK KORUYUCUSU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YATAK ( ODAYLA BİRLİKTE VERİLMEZSE EĞER )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]PERDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]HALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]MOBİLYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEŞİK ( YATAK ODASI İÇİN UFAKLARDAN İLK 4 AY İÇİN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]KAPI SÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]DUVAR AYDINLATMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]AVİZE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]YASTIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]NEVRESİM TAKIMI 2 ADET DEĞİŞMELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK DOLABI ASKISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEFON ( ARZUM - PHILIPS )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]DÖNENCE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]DUVAR SÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]SAAT ( ODA İÇİN )-gerek olmayabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]KİRLİ SEPETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: yellow"]BEBEK İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]2 ADET HASTANE ÇIKIŞ SETİ ( 0-3 AY YADA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ZIBIN ( İLK BAŞLARDA DAHA KOLAYLIK OLABİLİ R )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]UZUN KOLLU BODY 4-5 ADET ( ELDİVENİ OLANLAR TERCİH )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, width: 824, bgcolor: #99ccff"]UZUN KOLLU TULUM BELKİ GEREK OLMAYABİLİR BODY ALINIRSA ( AYAKLI YADA AYAKSIZ ) YENİ DOĞAN 4-5 ADET, 3-6 AY 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]PİJAMA TAKIMI 2 ADET ( İLK ZAMANLAR GEREK OLMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ÇORAP 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]YENİ DOĞAN AYAKKABI ( BELKİ GEREK OLMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ŞAPKA VE ÖNLÜK ( KIŞ BEBEĞİ İÇİN YÜN 2-3 ADET, 1-2 PAMUK )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]PENYE YELEK VE HIRKA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ELDİVEN 6 ADET ( TULUMLAR ELDİVENLİ ALINIRSA GEREK KALMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]MERMERŞAHI AĞIZ BEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]BATTANİYE ( PENYE EN AZ 2 ADET, YÜN EN AZ 2 ADET )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]BANYO SETİ ( KÜVET, FİLE, SÜNGER, KOVA, MAŞRAPA )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, width: 824, bgcolor: #99ccff"]ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, PİŞİK KREMİ, BANYO SONRASI LOSYON YADA BEBE YAĞI ( SEBAMED )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]UNIBABY ISLAK PAMUK MENDİL YENİDOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]FIRÇA VE TARAK SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]TIRNAK BAKIM SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 824, bgcolor: transparent"]TERMOMETRE ( ODA İÇİN MUTLAKA GEREKLİ BANYOYA GEREK OLMAYABİLİR, DİRSEK YÖNTEMİ UYGUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]ALT AÇMA ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BURUN ASPİRATÖRÜ ( YAKA KULAK ÇUBUĞUDA KULLANILABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: #99ccff"]BAŞLIKLI HAVLU 2 ADET ( YENİDOĞANDA BORNOZ ÖNERİLMİYOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YAN YATIRMA YASTIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]MEVLÜT İÇİN KIYAFET ( ANNE VE BEBEK SONRADA ALINABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ATEŞÖLÇER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]1 ADET EMZİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BİBERON ( İLK BAŞLARDA EMMEZSE DİYE YEDEKTE BULUNSUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BİBERON STERİLİZASYON FIRÇASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK SICAK SU TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBE TOZ SABUN VE YUMUŞATICI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK BEZİ ( ULTRA PRİMA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK TRAVEL SİSTEM ARABA ( PUSET ANA KUCAĞI İÇİNDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]ANNE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME SÜTYENİ ( DAGİ ) 2-3 ADET YADA ATLETİ - EKRU YADA SİYAH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS PEDİ ( MOTHERCARE ) - İLK ZAMANLAR ÇOK GİDİYOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KREMİ ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl23, width: 824, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KALKANI ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR ) YA BU YADA GÖĞÜS PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT POMPASI PHILIPS AVENT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT SALKAMA POŞETİ VS. GİBİ BİR ÜRÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]3 TAKIM GECELİK ( ÖNDEN AÇILIR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KULLAN AT İÇ ÇAMAŞIRI ( LOHUSALIK İÇİN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]ANNE HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]YUKARIDAKİLER OLMALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]BEBEK HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]YELEK, HIRKA, PATİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]AĞIZ BEZLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]FAZLADAN BATTANİYE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME MİNDERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ANA KUCAĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜS MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]BEBEK ŞEKERİ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben gittiğim gün herşeyini aldım
kreminden arabasına yatagından tulumuna kadar çeşit çeşit şey var canım muhakkak git
canım arabada hangi markayı öneriyorsun almışsın memnunmusun?? gidecem sizde bahsedince kaçmaz artık kocayı sürüklerim artık

canım çok teşekkürler bu ne güzel bi liste hemen kaydedecem süper oldu bu

yok canım araba alcaktım vazgeçtim
zaten kış bebeği olcak ilk 6 ay anakucağında olcağı için havalar açmaya başayınca kızımla gitcem araba seçmeye

canım lüks falan değil burası ama birşeyde yok ki, arnavutköydeyim burda birşey bulmak çok zor

Son düzenleme:

kızlar diğer ay sonu mobilyacıyla konuşup bu mobilyaları yaptırcam gardrop tülleri pembe olcak ve kapı kulpları elmas gibi olcak bide cibinlik taktırcam

güzelmiş canım.... benim de 31.7mm çıktı... tekrar bakıcam 2 hafta sonra dedi..

yok canım karından bakıyor...

Son düzenleme:

canım yola çıkmışsın bile. Allaha emanet, iyi yolculuklar.
otobüs yolculuğu olsa bile molalarda mutlaka yürüyüş yapın. kan dolaşımı için gerekli. o saatlerde fazla su içmeyince pek zararı olmaz, akşam telafi edersin.

bana hiçbir dr bir şey söylemedi şimdiye kadar. ultrasonda bakmışlardır umarım. bir daha gittiğimde sorayım.

kızlar karnım çok raatsız patlıcak gbyim sabah bi tost yedim her zamnki gb nie böle oldum anlamdım , ne yapabilirim tavsiyeniz var mı ?

canım, yürümeye çalış fırsat buldukça. gaz olmuştur. hareket iyi gelir.

merhaba herkese, istanbulda olan kızlar bebek eşyalarınızı nerden alacaksınız önerdiğiniz bir yerler var mı? istanbulun yabancısıyım nerden alışveriş yapacağımı bilmiyorum

eminönünde her şeyi birden alabileceğiniz havuzlu han var. ben arkadaşımla gitmiştim ama çok yorucu bir gündü, son 1-2 aya bırakmamak lazım. bir de her şeyi birden alınca taşımak zor oluyor. güçlü kuvvetli biri yanınızda şart. arabayla dibine kadar gidemiyorsunuz hanın. bunlar yorucu gelmişti bana. fiyat açısından fena değil. kaliteli şeylerin fiyatı yine yüksek oluyor, pazarlık imkanı güzel...

ben normal mağazalardan azar azar alacağım. fırsat buldukça gezip bakarım. kampanyalara denk geldikçe uyguna bulunuyor birçok şey. bir de gereksiz bir şey almayı düşünmüyorum. kesin kullanacaklarımdan alacağım.

araştırıyroum canım bende gidebileceğim yerleri, tek yerle kalmakda istemiyorum

Son düzenleme:
temmuz 2013 annelerinin forumuna baktım azcık, şuanda bebişlerini kıyafetlerini yıkayıp dizme aşamasındalar 35. hafta civarındalar bir çoğu, çok duygulandım, Allahım bizlerede o günleri nasib etsin inşallah, iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlıcam boğazım falan düğümlendi çok güzel bir zamandalar hepsi, artık gelsin diye bekliyolar, müthiş bişi bu, bizimde az kaldı sayılır dimi kızlar, 4 ayımız ya var ya yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…