araştırıyroum canım bende gidebileceğim yerleri, tek yerle kalmakda istemiyorum
temmuz 2013 annelerinin forumuna baktım azcık, şuanda bebişlerini kıyafetlerini yıkayıp dizme aşamasındalar 35. hafta civarındalar bir çoğu, çok duygulandım, Allahım bizlerede o günleri nasib etsin inşallah, iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlıcam boğazım falan düğümlendi çok güzel bir zamandalar hepsi, artık gelsin diye bekliyolar, müthiş bişi bu, bizimde az kaldı sayılır dimi kızlar, 4 ayımız ya var ya yok
kesinlikle önce bir alışveriş merkezine gidip mağazaları gezmeni öneririm, benim ilk bebişim ve benden önce tecrübe edineceğim kimse yok herkes bekar o nedenle insan tecrübesiz olunca dahada zor oluyo bu işler, çoğu şeyin ne olduğunu bile bilmiyosun ama mağazalarda biraz dolaşınca az çok fikir sahibi oluyosun ve alışverişe gittiğinde net bi şekilde gidiyosun, gerçi birçok tezgahtar yardımcı oluyor sana, satmak için uğraşmıyorlar, bu gereksiz dedikleri şeyler bile oluyo mesela o nedenle, önce bir göz gezdir, sonra almaya git, kızların dediği gibi havuzlu han yorucu oluyo, sona bırakmayın, bide merdivenler var içinde çık çık bitmiyo, aldığın şeyleri arabaya taşımada başka bir yük, biz kocişle gitmiştik o açıdan iyi oldu, ama arabaya 2 tur yaptık resmen, çünkü elindekilerle gezilmiyo mecbur arabaya bırakıp tekrar geliyosun biz öle yapmıştık rahat oluyo.
arabaya gelince 2-3 aydır her mağazaya girişimde arabalara bakıyorum, şuanda graco evo var mothercare getirmiş bi tek, puseti, araması, yağmurluğu şeklinde set olarak satıyorlar 1300tl ( tabi alırsan sana 300tl lik hediye çekide veriolar o nedenle araba 1000tlye geliyo ). sonra concorde neo ya baktım diğer arabalara göre en hafif en manevrası rahat olan bu araba, sanırım biz onu alıcaz. Birde araba alırken sizin tercihiniz önemli, aracınız varmı? yoksa ağır arabaları kimse tavsiye etmiyor çünkü taşıması zor oluyor, baston tipini herkes öneriyor ama arabanız varsa o zaman takım travel set bakabilirsiniz çünkü puset ilk 1 sene araba koltuğu olarak kullanılıyor, bizim araba olduğu için ve bende aktif kullandığım için travel set almayı istiyorum, ve şuanda gönlüm concorde neodan yana, tek elle bile dönüyo namussuzzzz, çok anlattım diminapıyım araştırdıkça herkese yardımcı olmak istiyorum.
Kızlar moralim çok bozuk.. Sabahtan beri durup durup ağlıyorum. Dün akşam herşey iyi güzelken birden karnıma bir acı girdi bıçak saplanması gibi. Sonra mide bozulmasına benzer bir ağrıya döndü ve tüm karnımı kapladı. Kımıldayamadım. Yürüdüm geçmedi. Tuvalete çıkamadım. Gidip yatağa uzandım öyle uyuya kalmışım. Sabah uyandığımdan beri de önceki günler gibi tekmesini hissetmiyorum. Doktoru aramaya korkuyorum. Çok üzgünüm. İş yerindeyim ve zaman geçmiyor. Ara ara hala ağrı var karnımda ne yapacağım bilemiyorum.
Kızlar moralim çok bozuk.. Sabahtan beri durup durup ağlıyorum. Dün akşam herşey iyi güzelken birden karnıma bir acı girdi bıçak saplanması gibi. Sonra mide bozulmasına benzer bir ağrıya döndü ve tüm karnımı kapladı. Kımıldayamadım. Yürüdüm geçmedi. Tuvalete çıkamadım. Gidip yatağa uzandım öyle uyuya kalmışım. Sabah uyandığımdan beri de önceki günler gibi tekmesini hissetmiyorum. Doktoru aramaya korkuyorum. Çok üzgünüm. İş yerindeyim ve zaman geçmiyor. Ara ara hala ağrı var karnımda ne yapacağım bilemiyorum.
ay hanımlar bugün gördüğüm rüyadan birtürlü kurtulamıyorum rüyamda eşimin başka bir kadınla ilişkisi varmış ve o kadında hamileymiş hem de eşimdenkadını tanıyorum gerçek hayatta da ve o da evli hem de akrabamız...rüyamda ağlaya ağlaya içim çıktı resmen eşime çok kızızyorum ama ondan vazgeçemiyeceğimi de söylüyürom rüyamda onu çok sevdiğim için ayrılamıyorum ay ne biçim bir rüyaydı rüyası da kötü Allahım gerçekte ve rüyada hiç bir kadına yaşatmasın bunu...şu n sanki gerçekmiş gibi geliyor Allahtan eşim yanımda değil şu an yoksa kızıcam o derece etkilendim yani aklımdan çıkmıyor
cullucan arkadaşım chicconun i-move u ile senin söylediğin diğer 2 modelle ne farkı var?
aman cnm eşine filan kızma, hamilelikte normalmiş garip rüyalar..bi kitapta okudum arada ben de saçma sapan görüyorum..
merhaba anneler bugun bebısler nasıl....
ikisinide e-bebekten karşılaştır canım çok fark var, concorde 10kg iken i move 13 mesela en basit örnek olarak ve bu önemli bi özellik, birde concord alman üretimi, almanlar güvenlikte çok sıkı ve kuralcılardır o nedenle benim gönlüm concorde neo ya kayıo hep
merhaba anneler bugun bebısler nasıl....
cnm yaa içim gitti sana bilirim o metrobüsü..ayy geçen bi kere bindim zincirlikuyu da aşırı kalabalık karnımı koruycam die nasıl kastım kendimi...inşallah yer veriyorlardır
yok canım kızmam zaten kızamam da evde değil kaç gündür hem aklına karpuz kabuğu düşürmenin bir anlamı yok dimi...bu hamişlik başladığından beri dediğin gibi garip rüyalar görüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?