güzelmiş canım.... benim de 31.7mm çıktı... tekrar bakıcam 2 hafta sonra dedi..
yok canım karından bakıyor...
Eki Görüntüle 733331
Eki Görüntüle 733332
kızlar diğer ay sonu mobilyacıyla konuşup bu mobilyaları yaptırcam gardrop tülleri pembe olcak ve kapı kulpları elmas gibi olcak bide cibinlik taktırcam
ne guzel canım sen alacaksın bana aıle buyuklerı daha erken alma dıyorlar dogumuna yakın al daha hayırlı olur dendı ama bende begenmıstım sımdıden
Kızlaar herkese merhaba. Bugün oğluşum 22 haftalık oldu ama hala tekme atmıyor kızlargünde en fazla bir iki defa azıcık hareket ettiğini hissediyorum sanki. Milletin ki 17. haftadan beri tekme atıyor acaba bişey mi oldu ki oğluma kaygılanmaya başladım. Ne yapsam bilemedim. Var mı benim gibi bebişi tekme atmayan hala?
gittinmi canım nasıl gecti yolculukkızlarrr selammmm, hayırlı akşamlarrrr
Kızlaar herkese merhaba. Bugün oğluşum 22 haftalık oldu ama hala tekme atmıyor kızlargünde en fazla bir iki defa azıcık hareket ettiğini hissediyorum sanki. Milletin ki 17. haftadan beri tekme atıyor acaba bişey mi oldu ki oğluma kaygılanmaya başladım. Ne yapsam bilemedim. Var mı benim gibi bebişi tekme atmayan hala?
ezine'mmmm ıspartadayımm canım, umduğumdan çok daha güzel yolculuk, bebişimde eşlik etti tekmişleriyle :) şoförede binerken durumu anlattım, o da afyona varmadan bi mola daha verdi sağolsun :)gittinmi canım nasıl gecti yolculuk
slm canım bi aksilik olsaydı belli olurdu sıkma canını eger icin rahat deilse bi doktoruna gorun icin rahatlasın
ezine'mmmm ıspartadayımm canım, umduğumdan çok daha güzel yolculuk, bebişimde eşlik etti tekmişleriyle :) şoförede binerken durumu anlattım, o da afyona varmadan bi mola daha verdi sağolsun :)
sağol canım benimm :) şimdiki çocuklar milenyumun ötesinde gerçekten ezine'mm, herşeyi biliyolar maşallah :))canım sevindim sıkıntısız gitmene bebisinde keyifliymis belli yolculuk sevecek galıba
sağol canım benimm :) şimdiki çocuklar milenyumun ötesinde gerçekten ezine'mm, herşeyi biliyolar maşallah :))
ezinem ben yavaştan kaçıyım, yarın sabah kontrol varbugünde hem erken kalktım hem yolculuk derken yorulmusum farketmeden. şimcik göslerim kapanmaya basladı iyi geceler herkesee..
arkadaşlar, bende burun tıkanıklığı(şişlikten dolayı) ve kanaması yine başladı. nefes almakta zorlanıyorum. bir de kötü rüyalar görüp duruyorum. gebelikte olan şeylermiş hepsi ama inş uzun sürmez. :18:
benim bebeğim de çok geç başladı tekmelere. 21. haftada hissetmeye başladım. günde 2-3 kere toplam hareket ancak hissediyorum bugünlerde, onlar da çok yemek yediğimde oluyor. bugün dikkat ettim, yemekten sonra uzandım. hissetmiyordum, elimi koyunca 1-2 hareketini hissettim.
her bebeğin hareketi aynı yoğunlukta olmuyormuş canım, endişe etme o yüzden. ben de daha çok hareketlerini hissetmek istiyorum ama uyumayı seviyor demek bizim bebekler. Allaha emanet olsun hepsi, olumsuz bir durum yoktur inş. belki de onlar hareket ediyorlar ama biz hissedemiyoruz. başkalarıyla kıyaslamak doğru gelmiyor bana, herkesinki kendine özel geçiyor.
olumsuz düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?