2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne guzel canım sen alacaksın bana aıle buyuklerı daha erken alma dıyorlar dogumuna yakın al daha hayırlı olur dendı ama bende begenmıstım sımdıden

hzır almıcam canım yaptıttırcam ağustos ortası gibi getircekler
zaten bebek 7. aydan sonra ne zaman geliyo belli olmas hem allah korusun bişe olsa son gün bile olur

Kızlaar herkese merhaba. Bugün oğluşum 22 haftalık oldu ama hala tekme atmıyor kızlar günde en fazla bir iki defa azıcık hareket ettiğini hissediyorum sanki. Milletin ki 17. haftadan beri tekme atıyor acaba bişey mi oldu ki oğluma kaygılanmaya başladım. Ne yapsam bilemedim. Var mı benim gibi bebişi tekme atmayan hala?

canım fazla hareket ediyo olabilirsin, bebeğin duruş pozisyonu hissetmene engel olabilir ve bir de biz hareketliyken bebişler genellikle uyumayı seçermiş.

kızlarrr selammmm, hayırlı akşamlarrrr
gittinmi canım nasıl gecti yolculuk

slm canım bi aksilik olsaydı belli olurdu sıkma canını eger icin rahat deilse bi doktoruna gorun icin rahatlasın

gittinmi canım nasıl gecti yolculuk

slm canım bi aksilik olsaydı belli olurdu sıkma canını eger icin rahat deilse bi doktoruna gorun icin rahatlasın
ezine'mmmm ıspartadayımm canım, umduğumdan çok daha güzel yolculuk, bebişimde eşlik etti tekmişleriyle :) şoförede binerken durumu anlattım, o da afyona varmadan bi mola daha verdi sağolsun :)

ezine'mmmm ıspartadayımm canım, umduğumdan çok daha güzel yolculuk, bebişimde eşlik etti tekmişleriyle :) şoförede binerken durumu anlattım, o da afyona varmadan bi mola daha verdi sağolsun :)

canım sevindim sıkıntısız gitmene bebisinde keyifliymis belli yolculuk sevecek galıba

ezinem ben yavaştan kaçıyım, yarın sabah kontrol var bugünde hem erken kalktım hem yolculuk derken yorulmusum farketmeden. şimcik göslerim kapanmaya basladı iyi geceler herkesee..

ezinem ben yavaştan kaçıyım, yarın sabah kontrol var bugünde hem erken kalktım hem yolculuk derken yorulmusum farketmeden. şimcik göslerim kapanmaya basladı iyi geceler herkesee..

tamam canım benim yat tabı guzel guzel dinlenin annesi Allah rahatlık versin

benim bebeğim de çok geç başladı tekmelere. 21. haftada hissetmeye başladım. günde 2-3 kere toplam hareket ancak hissediyorum bugünlerde, onlar da çok yemek yediğimde oluyor. bugün dikkat ettim, yemekten sonra uzandım. hissetmiyordum, elimi koyunca 1-2 hareketini hissettim.
her bebeğin hareketi aynı yoğunlukta olmuyormuş canım, endişe etme o yüzden. ben de daha çok hareketlerini hissetmek istiyorum ama uyumayı seviyor demek bizim bebekler. Allaha emanet olsun hepsi, olumsuz bir durum yoktur inş. belki de onlar hareket ediyorlar ama biz hissedemiyoruz. başkalarıyla kıyaslamak doğru gelmiyor bana, herkesinki kendine özel geçiyor.
olumsuz düşünme.

arkadaşlar, bende burun tıkanıklığı(şişlikten dolayı) ve kanaması yine başladı. nefes almakta zorlanıyorum. bir de kötü rüyalar görüp duruyorum. gebelikte olan şeylermiş hepsi ama inş uzun sürmez. :18:

Gecmis olsun canim...benimde burnum kaniyor arada umarim seninki fazla sürmezde iyilesirsin hemencik

Teşekkür ederim canım, içim rahatladı biraz. Ne bilim herkes şöyle tekemliyo böyle yapıyo diye anlatınca kaygılandım. Sabırsızlıkla bekliyorum tekmeleyeceği anı. Benim küçük kalp atışı gibi bikaç kere hareket o kadar. Bakalım ne zaman hareketlenecekler

günaydın günaydınnn :) biz çok acıktık işyerindeyiz bu çocuk aç olunca daha çok tekmeliyo yaa:) anneee acıktım dıyo galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…