günaydın güzide ekim anneleri ... Biz kahvaltımızı yaptık , mesaiye başladık ... Neler neler yedik , yani yemek olsa onu da yicektik:)) Şimdi içimde prensim kadar olmasa büyük bi heyecan daha var ...Biliyorsunuz ki şarktan batıya tayinimiz çıktı ve Çeşmeye gideceğiz ... Çok güsel bi yer , Rabbim utandırmasın inş ...Hepinize hayırlı günler diliyorum , sağlıcakla kalın .....
günaydın güzide ekim anneleri ... Biz kahvaltımızı yaptık , mesaiye başladık ... Neler neler yedik , yani yemek olsa onu da yicektik:)) Şimdi içimde prensim kadar olmasa büyük bi heyecan daha var ...Biliyorsunuz ki şarktan batıya tayinimiz çıktı ve Çeşmeye gideceğiz ... Çok güsel bi yer , Rabbim utandırmasın inş ...Hepinize hayırlı günler diliyorum , sağlıcakla kalın .....
ayy ne kadar güzel.ben tayininizin çıkması ayrıntısını atlamışım :) gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah.
bu arada şu ücretli doğum iznini 1 hafta arttırma fikri canımı sıktı.gece uyuyamadım.biz çalışan annelerin alacağı fazladan 2 aylık maaş gzlerine batmış herhalde.bir de çocuk yapın diye bağırıyorlar.
ayy ne kadar güzel.ben tayininizin çıkması ayrıntısını atlamışım :) gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah.
bu arada şu ücretli doğum iznini 1 hafta arttırma fikri canımı sıktı.gece uyuyamadım.biz çalışan annelerin alacağı fazladan 2 aylık maaş gzlerine batmış herhalde.bir de çocuk yapın diye bağırıyorlar.
bu hafta sonu kontroLLerim için 2 gunLuuune ankara ya geLiorummmm
sivasta otrduum için burada pek hamiLe kıyafeti buLamadım
ceva da GeBe varmıs oraya gidicem ama internetten baska da buLamadmmm
yardımLarınızı bekLıormmmmmmmmmmm
bir de,
ogLusum icin teezeLeri
samanpazarı
cukurambar daki ebebek magazası
akp bınasının karsısındakı bebek magazası
uLustaki ozeLcan
uLusta yokusun sonundaki biLimum magaza:)
mothercare
dısında bana guzel kaLiteLi magazaLar soLeyebiLir msnz????????????
not: evt anLadıınız uzere ankarayı pek bilmiorum ama buLurum mekanı sıkıntı yok
bu hafta sonu kontroLLerim için 2 gunLuuune ankara ya geLiorummmm
sivasta otrduum için burada pek hamiLe kıyafeti buLamadım
ceva da GeBe varmıs oraya gidicem ama internetten baska da buLamadmmm
yardımLarınızı bekLıormmmmmmmmmmm
bir de,
ogLusum icin teezeLeri
samanpazarı
cukurambar daki ebebek magazası
akp bınasının karsısındakı bebek magazası
uLustaki ozeLcan
uLusta yokusun sonundaki biLimum magaza:)
mothercare
dısında bana guzel kaLiteLi magazaLar soLeyebiLir msnz????????????
not: evt anLadıınız uzere ankarayı pek bilmiorum ama buLurum mekanı sıkıntı yok
canım ben ankaradayım bende oglumun alısverisini yavas yavas yapıyorum simdilik begendiklerimi alıyorum toptan alısverisi samanpazarından dusunuyorum yengem ordan yaptı bebek alısverisini kalitesinden cok memnun kalmıstı bakalım 1 ay sonra yapıcam ben alısverisi
arkadaşım ben de ankaradyım ama senin bildiğin yerleri biliyorum.SMYK diye bir mağaza varmış ankamall de varmış.cepada ya da kentparkta da varmış.oranın ürünlerinn de kaliteli olduğunu söylediler ama gidip bakmadım
tetenos aşısının ağrısı pek fenaymış arkadaşlar. herhangi bir çözüm öneriniz var mı? kolumu kaldıramıyorum bile
Gunaydin kizlar bugunde uyudum valla 9`a kadar kozalak gidince, kalktik meyvamizi yedik simdide kahvalti zamani..
16:30 da randevumuz var kendi doktoruma ins bizim nazli kizmi diyim, inatci oglanmi artik gosterir kendini catlicam meraktan..
Sali gunu doktora gitmeden kahvaltimi yaptim bir paket cikolata yedim yok anacim banamisin demedihic bozmadi kendini, ama aksam 9-10 arasi bir basliyor sabah 1`e 2`ye kadar kipir kipr her aksam uyutmuyor simdiden :)))
sende başlarsın canım sıkma canını 2 günde çıkıp alıncak şeyler hepsi, yeterki sağlık ve maddiyat olsun, takmaaa hepsi olur çıplak kalcak hali yokyaaaay kızlar siz ne güzel alışver,şlere başlamışsınz ben halaaa çok kararsızım
hangi marka iyi önce ne almalıyım nerden almalıyım vb ...
bu cumartesi ben de alışveriş yapıcam inşallah güzel şeyler bulup doğru şeyler alabilirim
aaaa bumuuu, çok vermiş geri alsın bence, 1 hafta ne yaa haha dalga geçer gibi, şu 6 ay yada 1 yılı bi çözsünler valla adağım var heee onu yapçam, çok dua ediyorumm bu konuda çalışan bir anne adayı olarakBUGÜN gazetesi dün bu haberi yapmış
DOĞUM İZNİNDE ARTIŞ
Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarı zamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında
ESNEK ÇALIŞMA
Çocuğun doğumundan ilkokula başlama zamanına kadar ebeveyne esnek çalışma imkanı verilecek. Böylece anne baba, ilk 5-6 yılda çocuklarına daha fazla zaman ayırabilecek. İşveren, bu konuda yaşadığı eleman sıkıntısını istihdam bürolarından geçici personel teminiyle çözecek
hadi bakalım, belkide diğer doktor yabancı geldi senin pıtırcığa, kendine baktırmıyo öle herkese kıymetliiiiii hehehe, bugün göstertir belkimmmGunaydin kizlar bugunde uyudum valla 9`a kadar kozalak gidince, kalktik meyvamizi yedik simdide kahvalti zamani..
16:30 da randevumuz var kendi doktoruma ins bizim nazli kizmi diyim, inatci oglanmi artik gosterir kendini catlicam meraktan..
Sali gunu doktora gitmeden kahvaltimi yaptim bir paket cikolata yedim yok anacim banamisin demedihic bozmadi kendini, ama aksam 9-10 arasi bir basliyor sabah 1`e 2`ye kadar kipir kipr her aksam uyutmuyor simdiden :)))
arkadaşım ben de ankaradyım ama senin bildiğin yerleri biliyorum.SMYK diye bir mağaza varmış ankamall de varmış.cepada ya da kentparkta da varmış.oranın ürünlerinn de kaliteli olduğunu söylediler ama gidip bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?