pekii benim için hic magaza soLuccekk yok mu
cook guzeL bi magazaya benzio bakaLım yaLnız ankamaLL da gordion da bi de 365avm de varmıs soLuum
çok geçmiş olsun canım, ağrıyomu yoksa sadece aşının ağırlığından kolunmu ağırlaştı? Çok ağrıyorsa parol yada minoset alabilirsin 1 tane, bide bi arkadaş önermişti tecrübeli, ıslak tülbente azıcık sirke damlatıp aşı olan yere sarın çok iyi geliyo diye, dene istersen, birde buz koyabilirsin, bildiklerim bunlar şuanda.
tetenos aşısının ağrısı pek fenaymış arkadaşlar. herhangi bir çözüm öneriniz var mı? kolumu kaldıramıyorum bile
Bende yarın olcam aşı çokmu ağrıyo inşallah bir günde geçer ağrısı pazar denize gitmeyi düşünüyodum ama soğuk suda iyi gelir deme
Günaydın kızlarrrrrr, hepinize güzel bir gün diliyorum, bol tepikli ve kahkalalı olsun, biz gülünce bebeklerde gülüyomuş içerdeeeee ne güzel dimi e tabi bunun tam terside malum ağlayınca ağlıyorlar o nedenle ağlamak yoookkkkkkk, bol bol gülün, hüzün yok, ağlamak yok, endişeye hiç mi hiç yer yok herşey güzel olcak, hep olumlu düşünün, bişi olsada hayırlısı neyse o olsun diyin rahatlatın kendinizi olur mu? hiçbirşey sebebsiz yere olmaz çünkü, tesadüf yoktur hayatta bunu unutmayın, rahat olun, stres hiç yapmayın sakınnnnnn
hehehee
bazılarının hiç ağrımıyormuş. inşallah senin de ağrımaz. şimdi annemle konuştum pamuğa kolonya döküp aşı yerine bastırınca da iyi gelir dedi şimdi deniyorum.
bazılarının hiç ağrımıyormuş. inşallah senin de ağrımaz. şimdi annemle konuştum pamuğa kolonya döküp aşı yerine bastırınca da iyi gelir dedi şimdi deniyorum.
saman pazarı çıkrıkçılar yokusu diyede gecıo canım ulus tarafındasamanpazarı ne tarafta oLuor cnmm??
smyk duymamıstım kesın ordayım haftasonu :) teskkurLer
bak şimdi senin için googleda ankarada bebek alışveriş yerleri diye arama yaptım aşağıdakiler çıktı, bunlara bi bak istersen
ankarada samanpazarı çıkrıkçılar çarşısı var orada toptancılar oluyor ara sokaklar da dahil hep bebek ürünleri satılıyor kesinlikle oralara bak derim. bir de armada avm nin arkasında ismini hatırlamıyorum bi bebek mağazası varmış daha çok bebek arabası bebek telsizi gibi anne bebek ürünleri uygun fiyata imiş. benim yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarım oralardan alışveriş yaptılar.bir de kızılayda onur çarşısı var ulusta da anarfartalar çarşısı var oralarda da bebek ürünleri bulabilirsin.kolay gelsin diyorum ne keyifli olur bebişe bi şeyler almak....
Armadanın arkasında Mesa Hastanesinin yanında Tivmaş'ın içinde Bebeğim mağazası var bencede en uygun yer orası hatta Ulustaki Konya Sokaktan bile daha uygun ayrıca markalı ürünler almak istiyorsanız Eryaman Optimum'daki bebek- çocuk mağazalarında her zaman uygun birşeyler bulunabiliyor
yaaa kizlar ben bu bebek banyosu nasil yaptirilir fln birkac video seyrettim.. Ayy minnaciklar nasil bakicaz onlara korkarim valla bir yerine bisi olcak diye.. Sanki bana dogucak 1 yasinda fln olcak gibi geliyor :)))
kızlar müjde dün bütün gün nerdeyse hastanedeydim; cuma günü şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmıştı ve beni çok korkutmuştu.tabi dün tekrar gidip 100 gr yükleme yaptırdım aç karnına o kadar glukozu içmek insanın içini gerçekten bulandırıyor.saat başı olmak üzere 4 kez kan verdim kollarım mosmor oldu bebeğim için değer.sonuçları alana kadar açlıktan ve glukozun midemi bulandırmasından dolayı çok skntılı geçti istifra edersen iptal olur tekrar başka bi gün gelmen gerekecek dediler zor durdum inanın. Ama sonuçlar beklememe değdi herşey normal dedi doktor gebelik şekerim yokmuş çok şükür çok mutluyum aşı konusuna değinmiş bazı arkadaşlar 2 gün çok ağrıdı benimde hele ilk gün dokunamıyordum ama şükür oda geçti bebişleri sabırsızlıkla bekliyoruzz :)
Kızlar herkese merhaba
dün kşam öksürmekten uyuyamadım 3 aydan beri öksürüyorum geçmiyor özellikle geceleri yatarken daha çok oluyor birde ard arda hapşırıyorum hamilelikten önce birşeyim yoktu birşeye alerjim mi var acaba benim
Kızlar herkese merhaba
dün kşam öksürmekten uyuyamadım 3 aydan beri öksürüyorum geçmiyor özellikle geceleri yatarken daha çok oluyor birde ard arda hapşırıyorum hamilelikten önce birşeyim yoktu birşeye alerjim mi var acaba benim
kızlar müjde dün bütün gün nerdeyse hastanedeydim; cuma günü şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmıştı ve beni çok korkutmuştu.tabi dün tekrar gidip 100 gr yükleme yaptırdım aç karnına o kadar glukozu içmek insanın içini gerçekten bulandırıyor.saat başı olmak üzere 4 kez kan verdim kollarım mosmor oldu bebeğim için değer.sonuçları alana kadar açlıktan ve glukozun midemi bulandırmasından dolayı çok skntılı geçti istifra edersen iptal olur tekrar başka bi gün gelmen gerekecek dediler zor durdum inanın. Ama sonuçlar beklememe değdi herşey normal dedi doktor gebelik şekerim yokmuş çok şükür çok mutluyum aşı konusuna değinmiş bazı arkadaşlar 2 gün çok ağrıdı benimde hele ilk gün dokunamıyordum ama şükür oda geçti bebişleri sabırsızlıkla bekliyoruzz :)
canım gecmis olsun oksuruk icin gece yatmadan bal yersen icin yumusar biraz. Haşırık bendede oluyo ama zaten hamilelikte normalmıs
hadi inşallah bu sefer kesin öğrenirsin cinsiyeti inatçı bebiş bu sefer göstersin artık annesi meraktan çatladı ama ben de merak ettimm hee gelince yazarsın bize deGunaydin kizlar bugunde uyudum valla 9`a kadar kozalak gidince, kalktik meyvamizi yedik simdide kahvalti zamani..
16:30 da randevumuz var kendi doktoruma ins bizim nazli kizmi diyim, inatci oglanmi artik gosterir kendini catlicam meraktan..
Sali gunu doktora gitmeden kahvaltimi yaptim bir paket cikolata yedim yok anacim banamisin demedihic bozmadi kendini, ama aksam 9-10 arasi bir basliyor sabah 1`e 2`ye kadar kipir kipr her aksam uyutmuyor simdiden :)))
Kızlar herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?