2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
pekii benim için hic magaza soLuccekk yok mu

cook guzeL bi magazaya benzio bakaLım yaLnız ankamaLL da gordion da bi de 365avm de varmıs soLuum

kuzum kentpark ile cepayı yanlış hatrlamışım alışveriş yapmadığım için bilmiyorum nerde ne olduğunu ama inan ben de senin bildiğin yerlere gideceğim. c&a ile gap kids ve zara kids den alışveriş yapanlar da memnunmuş

pekii benim için hic magaza soLuccekk yok mu

bak şimdi senin için googleda ankarada bebek alışveriş yerleri diye arama yaptım aşağıdakiler çıktı, bunlara bi bak istersen

ankarada samanpazarı çıkrıkçılar çarşısı var orada toptancılar oluyor ara sokaklar da dahil hep bebek ürünleri satılıyor kesinlikle oralara bak derim. bir de armada avm nin arkasında ismini hatırlamıyorum bi bebek mağazası varmış daha çok bebek arabası bebek telsizi gibi anne bebek ürünleri uygun fiyata imiş. benim yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarım oralardan alışveriş yaptılar.bir de kızılayda onur çarşısı var ulusta da anarfartalar çarşısı var oralarda da bebek ürünleri bulabilirsin.kolay gelsin diyorum ne keyifli olur bebişe bi şeyler almak....

Armadanın arkasında Mesa Hastanesinin yanında Tivmaş'ın içinde Bebeğim mağazası var bencede en uygun yer orası hatta Ulustaki Konya Sokaktan bile daha uygun ayrıca markalı ürünler almak istiyorsanız Eryaman Optimum'daki bebek- çocuk mağazalarında her zaman uygun birşeyler bulunabiliyor

şu sirke olayını bir deneyeyim. teşekkürler :)

tetenos aşısının ağrısı pek fenaymış arkadaşlar. herhangi bir çözüm öneriniz var mı? kolumu kaldıramıyorum bile

Bende yarın olcam aşı çokmu ağrıyo inşallah bir günde geçer ağrısı pazar denize gitmeyi düşünüyodum ama soğuk suda iyi gelir deme

Bende yarın olcam aşı çokmu ağrıyo inşallah bir günde geçer ağrısı pazar denize gitmeyi düşünüyodum ama soğuk suda iyi gelir deme

bazılarının hiç ağrımıyormuş. inşallah senin de ağrımaz. şimdi annemle konuştum pamuğa kolonya döküp aşı yerine bastırınca da iyi gelir dedi şimdi deniyorum.

Ne kadar olumlu ve güzel mesajlar bunlar bayıldım :))

bazılarının hiç ağrımıyormuş. inşallah senin de ağrımaz. şimdi annemle konuştum pamuğa kolonya döküp aşı yerine bastırınca da iyi gelir dedi şimdi deniyorum.

Bende olurolmaz hemen kolanyalı pamuk tutayım bari belki hiç ağrımadan atlatırım seninde inşallah geçer hemen canım

benimde ağrımadı hiç cnm kişiden kişiye değişiyo demekki.hemşire bana ağrı olursa kolonyayı dolaba koy gidince soğusun iyice dedi.dediğin gibi pamuğa döküp aşı yerine koymayı dene.inş hemen geçer cnm.

samanpazarı ne tarafta oLuor cnmm??

smyk duymamıstım kesın ordayım haftasonu :) teskkurLer
saman pazarı çıkrıkçılar yokusu diyede gecıo canım ulus tarafında

canım bende not alıyım buralarada ugrayalım ilk cocuk olunca acemilik iste ankarada buyumeme ragmen bilmıyorum avmler dısında

yaaa kizlar ben bu bebek banyosu nasil yaptirilir fln birkac video seyrettim.. Ayy minnaciklar nasil bakicaz onlara korkarim valla bir yerine bisi olcak diye.. Sanki bana dogucak 1 yasinda fln olcak gibi geliyor :)))

kızlar müjde dün bütün gün nerdeyse hastanedeydim; cuma günü şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmıştı ve beni çok korkutmuştu.tabi dün tekrar gidip 100 gr yükleme yaptırdım aç karnına o kadar glukozu içmek insanın içini gerçekten bulandırıyor.saat başı olmak üzere 4 kez kan verdim kollarım mosmor oldu bebeğim için değer.sonuçları alana kadar açlıktan ve glukozun midemi bulandırmasından dolayı çok skntılı geçti istifra edersen iptal olur tekrar başka bi gün gelmen gerekecek dediler zor durdum inanın. Ama sonuçlar beklememe değdi herşey normal dedi doktor gebelik şekerim yokmuş çok şükür çok mutluyum aşı konusuna değinmiş bazı arkadaşlar 2 gün çok ağrıdı benimde hele ilk gün dokunamıyordum ama şükür oda geçti bebişleri sabırsızlıkla bekliyoruzz :)

yaaa kizlar ben bu bebek banyosu nasil yaptirilir fln birkac video seyrettim.. Ayy minnaciklar nasil bakicaz onlara korkarim valla bir yerine bisi olcak diye.. Sanki bana dogucak 1 yasinda fln olcak gibi geliyor :)))

merak etme cnm alışırsın bi kaç kere tutunca.ALLAH tarafından bişey geliyo anneye sanki daha önceden bakıp büyütmüş gibi zorlanmıyosun.

Kızlar herkese merhaba
dün kşam öksürmekten uyuyamadım 3 aydan beri öksürüyorum geçmiyor özellikle geceleri yatarken daha çok oluyor birde ard arda hapşırıyorum hamilelikten önce birşeyim yoktu birşeye alerjim mi var acaba benim

Coook sevindim canim, Allah saglik sihat versin sanada bebisinede ins..
Bu arada benim doktor bisi demedi asi icin bugun kontrol var bakalim nolcak :44:

canım gecmis olsun oksuruk icin gece yatmadan bal yersen icin yumusar biraz. Haşırık bendede oluyo ama zaten hamilelikte normalmıs

cnm bende de alerji var ama benm önceden de vardı..biyerde okudum hamilelerin yüzde 30 unda alerji artar, yüzde 30 unda aynı kalır, yüzde 30 unda azalırmış..benm aynı kaldı belki senn de bilmediğin bi alerjin vardı arttı:26:

Gecmis olsun caniimmm kurtulmussun sen darisi bizim basimiza bende cok korkuyorum cikacak diye pazartesi ögrenecegim insaallah kimsede cikmaz gebelik sekeri

hadi inşallah bu sefer kesin öğrenirsin cinsiyeti inatçı bebiş bu sefer göstersin artık annesi meraktan çatladı ama ben de merak ettimm hee gelince yazarsın bize de

canım alerji olabilir misin acaba benim alerjim var tıpkı senin gibi oluyor yapacak bir şey yok malesef ama hapşuruk için okyanus suyu ve keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor öksürük için de ballı süt derim ılık içince rahatlatıyor ben bunları yapıyorum ilaç kullanamadığımız için bunlar bir nebze de olsa rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…