tetenos aşısının ağrısı pek fenaymış arkadaşlar. herhangi bir çözüm öneriniz var mı? kolumu kaldıramıyorum bile
Bende yarın olcam aşı çokmu ağrıyo inşallah bir günde geçer ağrısı pazar denize gitmeyi düşünüyodum ama soğuk suda iyi gelir deme
Kızlar herkese merhaba
dün kşam öksürmekten uyuyamadım 3 aydan beri öksürüyorum geçmiyor özellikle geceleri yatarken daha çok oluyor birde ard arda hapşırıyorum hamilelikten önce birşeyim yoktu birşeye alerjim mi var acaba benim
ah be canım istanbulda olaydın tüm dükkanlar senin, dökerdim şimdik ama ankarayı hiççç bilmiyom, arkadaşların hepsi burda değil henüz, gelince onlar sana tavsiyede bulunurlar merak etme
kuzum kentpark ile cepayı yanlış hatrlamışımalışveriş yapmadığım için bilmiyorum nerde ne olduğunu ama inan ben de senin bildiğin yerlere gideceğim. c&a ile gap kids ve zara kids den alışveriş yapanlar da memnunmuş
bak şimdi senin için googleda ankarada bebek alışveriş yerleri diye arama yaptım aşağıdakiler çıktı, bunlara bi bak istersen
ankarada samanpazarı çıkrıkçılar çarşısı var orada toptancılar oluyor ara sokaklar da dahil hep bebek ürünleri satılıyor kesinlikle oralara bak derim. bir de armada avm nin arkasında ismini hatırlamıyorum bi bebek mağazası varmış daha çok bebek arabası bebek telsizi gibi anne bebek ürünleri uygun fiyata imiş. benim yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarım oralardan alışveriş yaptılar.bir de kızılayda onur çarşısı var ulusta da anarfartalar çarşısı var oralarda da bebek ürünleri bulabilirsin.kolay gelsin diyorum ne keyifli olur bebişe bi şeyler almak....
Armadanın arkasında Mesa Hastanesinin yanında Tivmaş'ın içinde Bebeğim mağazası var bencede en uygun yer orası hatta Ulustaki Konya Sokaktan bile daha uygun ayrıca markalı ürünler almak istiyorsanız Eryaman Optimum'daki bebek- çocuk mağazalarında her zaman uygun birşeyler bulunabiliyor
saman pazarı çıkrıkçılar yokusu diyede gecıo canım ulus tarafında
canım bende not alıyım buralarada ugrayalım ilk cocuk olunca acemilik iste ankarada buyumeme ragmen bilmıyorum avmler dısında
ezinecim sen sordunmu şeker yüklemesini doktoruna?
kızlar biz eşimle daha evlenmeden önce kızımız olursa adını masal koyucaz demiştik.adı hazır yani kızımızın ama ben 2 isim düşünüyorum biride kuranda geçen bi isim olsun diye ama yanına yakışan bi isim gelmiyo aklıma.sizce ne olabilir?
hamiLe giyimi de mi buraLardan haLLettnz?
Selam kızlar
Benimde bugun diş etlerim acıyor hamilelikte olağan bir durummuş. Fırçalayınca kanama oluyor.
ben 1 ay önce tatile çıkacağız diye bir ton para verip cepa daki gebe giyimden iki pantolon almıştım. ince kot pantolon arıyordum orda bulmuştum mecbur kalıp aldım. kapalı olunca kıyafet sorun oluyor.şimdi sezon yaz da olunca herşey bana olmuyor ya kolu kısa ya yakası açık oluyor bir türrlü bir sey bulamıyorum. şimdilik lcw den büyük beden gömlekler aldım.
saol canım inşallah kimsede çıkmaz ben hop oturup hop kalktım bişi olcak diye annelik böle bişey demekki ağladım hep ya aklım hiç yerinde değildi neyseki sonuçlar güzeldi inşallah herkesin güzel çıkar sonuçlarıGecmis olsun caniimmm kurtulmussun sen darisi bizim basimizabende cok korkuyorum cikacak diye pazartesi ögrenecegim insaallah kimsede cikmaz gebelik sekeri
bu msgnLa yardım etmıs kadar oLdun saoL cnmmmmmm
c&a kids Listemdeydi gercekten guzeLLL
cookk tesekkur ederim arkadasım :) bebek arabası ıcın Lıstemde AKP binasının karsısındaki magaza die bi secenek varadı yok :))) acaba senin bu dediğin bebeğim mağazasıyLa aynı yer mı ???
tesekkur ederım sana da cnm
hamiLe giyimi de mi buraLardan haLLettnz?
Diş etlerimde aşagı dogru bir çekilme var cnmödem olmuş olabilir mi acaba? herkes söylemiştir sen de okumuşsundur amabir de ben söyleyeyim yumuşak fırça kullanmak ve dişleri yumuşak bir şekilde fırçalamak gerekiyormuş
kızlar , bu isim bulmak ne kadar zormuş hala karar vermedik kızımın ismine
masal çok hoş geliyor kulağa ama yanına başka bir isim yakışmazmış gibi geliyor tek başına daha güzel hem illaki kuranda geçen bir isim olması şart değil ki peygamber efendimiz çocuklarınıza güzel anlamlı hoş isimler koyun buyurmuş yani kuranda geçsin dememiş önemli olan dalga geçilmeyecek güzel anlamlı bir isim olması bence
kızlar herkesin karnı bellimi dışardan bakan anlıyomu hamile olduğunuzu.3.5 ay kaldı doğuma bende daha hiç bişey belli değil.kimse inanmyo hamile olduğuma strese girdimaslında çok rahatlık hareketlerimiz kısıtlanmıyo ama ne bileyim sanki hep böle gitçekmiş hamileliğin tadını çıkarmadan bitivercek sanki
Kızlar herkese merhaba
dün kşam öksürmekten uyuyamadım 3 aydan beri öksürüyorum geçmiyor özellikle geceleri yatarken daha çok oluyor birde ard arda hapşırıyorum hamilelikten önce birşeyim yoktu birşeye alerjim mi var acaba benim
Birden büyür belki cnm senin göbüşündeBenimki baya çıktı.
ben 1 ay önce tatile çıkacağız diye bir ton para verip cepa daki gebe giyimden iki pantolon almıştım. ince kot pantolon arıyordum orda bulmuştum mecbur kalıp aldım. kapalı olunca kıyafet sorun oluyor.şimdi sezon yaz da olunca herşey bana olmuyor ya kolu kısa ya yakası açık oluyor bir türrlü bir sey bulamıyorum. şimdilik lcw den büyük beden gömlekler aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?