2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar ben ilk 3 aydaki gibi sık idrara çıkmaya başladım neredeyse 2 buçuk aydır normaldi ama özellikler 3 gündür su içsemd gidiyorum içmesemde griye kalan aylarımız hep böyle mi geçecek acaba yoksa bnde mı bır tuhaflık var böyle mıyız

aynen ben de öyleyim ya. ilk aylarda bile bu kadar sık gitmiyordum tuvalete,şimdi yarım saate bir gidiyorum,yakında tuvalette yaşamaya başlıcam :)

Iyi aksamlar kizlar..benim yarin doktorda kontrolüm var ve seker yüklemesi yapilacak ama doktorum ac mi tok mu gidecegime dair birsey söylemedi.sizde nasildi?ac mi gittiniz tok mu?yada bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim

aç gidilmeli diye biliyorum.

normal canım. rahim büyüdükçe mesaneyi sıkıştırıyor. fazla tutamıyor insan.

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım? benim bebiş fena hareketlendi, maaşallah diyeyim, dün yatarken videoya çektim yok böle bişi, resmen elini yada bacağını artık hangisiyse tam kestiremiyorum karnımda gezdirdi ve dıştanda gördüm hava çok sıcak bugün ve bunaltıcı, Allah yardımcımız olsun bizim doğuma kadar, hep dua ediyorum nolur Allahım çok sıcak olmasın en fazla 29-30, onun üstü bizi bozar eminim daha şimdiden sıkıntı basmaya başladı, saçlarımı salamıyorum hep topluyorum ve her sabah duş alıp ıslak saçlarımı toplayıp öle çıkıyorum evden ferah ferah şu memleketin hali korkutuyo beni, bebişimin geleceğini düşünür oldum kaç gündür, nereye varacak bu iş bilmiyorum:26: izlemiyim diyorum, yine kafam oraya gidiyo kendimi haber kanallarında buluyorum, sonra geceleri olaylarla ilgili kabuslar başlıyo, koşuyorum, kaçıyorum falan ay çok fena, artık izlemicim haberleri, çizgi film izlicem

günaydın anneler... en son doktoruma gittiğmde beni çooook sinir etti... bir önceki gittiğimde ben seni neden çağırmıştm diyo bana, iyi ama ben her ay rutin kontrole giden bir insanım insan hastasını tanımazmı.. bana şimdiye kadar sadece 2li testi söyledi.. ne 3lü test ne anamoli testi ne tetonoz ne şeker yüklemesi hiç bir şey söylemiyor bana.. ben kendim araştırdığım için bilgi sahibiyim Allahtan.. 4 defadır cinsiyetini ne demiştik diyor insan bilmez mi yaa benim bilgilerim yokmu senin önünde.. bebek iyidir şöyledir kilosu bu boyu bu vs hiç bir şey söylemiyor.. ama başka bir arkadaşımda çok memnun anlamadım ben bu işi.. 20. haftamdı gittiğmde anamoli testi 21. haftada yapılmalı ki önemli bir test şu zaman gelde demedi salak şey.. doktorumu değiştircem artık mecburen...sizin doktorlarınız bu bilgileri verdimi size ??

Son düzenleme:

canım sıcaklar acayip bastırdı 1 haftadır bende dışarı adım atamaz oldu evde klima altında ofiste klima altında öyle geçinip gidiyorum şimdilik...temmuz ağustosu şimdiden düşünemiyorum bile rabbim hepimize yardım etsin...
bizde bazen hareketleniyoruz canım oğluşum gece ordan oraya tepikleyip duruyor belki gündüz de çok hareketlidir ama tabi işten güçten dinleyemiyorum..benim iştahım azaldı birden bulantı yok ama sıcaklardanmıdır bilmem iştahımda yok bu ay hiç kilo almdım verdim hatta 300 gr.tetanoz iğnesi beni çok sarstı ama...
son olaylar benimde çok canımı sıkıyor benim güzel ve ferah ülkemde neler oluyor sanki halkımız 80ler öncesi sağ sol davasına girip birbirini yiyecek çok üzülüyorum,maalesef komşu komşuya ve akraba akrabaya millet birbirine hakaret yapıyor çok kötü...Allahu Teala bu güzel vatanı korusun bir daha asla eski günleri yaşatmasın...

ayy ilaaa cullucan sabah sabah güldürdün beni kız :) izleme tabi ben hiç izlemiyorum. geçen gün yemek yerken açtı eşim haberleri. kazalar bilmemneler kan gövdeyi götürüyo midem kalktı kapattırdım. sende izleme boşver çizgi film izle :) zaten benim eşimde çocuk ruhlu hep çizgi film izler ama benim ilgimi çekmiyo:)) o hareketlenmeleri hiç sorma benim bazen canımı bile yakıyo öyle bi vuruyoki paşam maşallah :) bide neresini vurduğunu anlayabilsek süper olcak yaaa

bence için ısınmadıysa işine gelmiyorsa değiştir doktorunu sonuçta doktora güven ve inanmak herşeyi daha da kolaylaştırıyor...
sonuçta paranla rezil ve üzgün olma çok tatlı sevecen insan canlısı hekimlerimiz var...

günaydın kızlaaaaaaar
dün haziran annelerinden olan arkımla sohbet muhabbet ettik sabah bi baktım doğurdum demişdarısı bize

ben kan ilacı kullanmıyorum canım magnezyumumuda yemeklerle beraber yada yemeklerden hemen sonra alıyorum

Canım çok teşekkür ederim cevabın için,peki suya atılıp içilen bir ilaç mı magnezyum ilacın ?
Doktorum vermişti 1 ay önce ama alıp kullanmadım,şimdide her gün ağrı çekiyorum,tam olarak neremin ağrıdığınıda kestiremiyorum,vücudumun çeşitli yerlerinde oluyor,ben de magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşündüm...

rica ederim canım benimki suya atılıp kullanılandan ama çok iyi geliyo kullanmadan evvel bacak ağrılarım çok şiddetliydi ama bi aydır kullanıyorum ve çok iyi geldi mutlaka kullan canım :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…