rica ederim canım benimki suya atılıp kullanılandan ama çok iyi geliyo kullanmadan evvel bacak ağrılarım çok şiddetliydi ama bi aydır kullanıyorum ve çok iyi geldi mutlaka kullan canım :94:
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Herkese çoook güzel bir hafta diliyorum
Selam kızlar :) karnım ağrıo benim bugun , sizce neden olabilir ?
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz,eşimi ilk günki gibi hatta daha da çok seviyorumAllah bizi eşlerimize eşlerimizi de bizlere bağışlasın inşallah..bebeklerimizle,huzurla ve sağlıkla...
Amin canım,inşallahslm canım evlilik yıldonumun bugun galiba gelecek bebeginizle saglıklı mutlu huzurlu nice senelere
Teşekkür ederim canım,aslında ilk yıldönümümüz de çok özel,varlığını hissetmem bile çok güzelamin canım nice mutlu senelere seneye de bebişinle kutlarsınız inşallah :123:
Ben 4 kilo aldım canım,4.5 da olmuş olabilir bugünlerde ağırlaştım sanki..Bi de bende hep uyku hali olmaya başladı,evdeyim ondan mı nedir,sizde de bu durum var mı?kızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:
kızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:
kızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:
23+2 yim 8 kilo aldım canım
Amin canım,inşallah
Teşekkür ederim canım,aslında ilk yıldönümümüz de çok özel,varlığını hissetmem bile çok güzel
Ben 4 kilo aldım canım,4.5 da olmuş olabilir bugünlerde ağırlaştım sanki..Bi de bende hep uyku hali olmaya başladı,evdeyim ondan mı nedir,sizde de bu durum var mı?
tabiki veriyor canımcım, bilgi vermezse doktorda işimiz ne, internetten araştırıp gidip yaptırırız, sen bence bi düşün bu doktor işini, şöle de bi durum var bazı doktorlar yoğunluktan ve emin olmak için sana bazı soruları tekrar tekrar sorabiliyolar, benim doktorum her gidişimde cinsiyet sölemesine rağmen her gidişimde ne demiştik geçen sefer diye hep sorup durdugünaydın anneler... en son doktoruma gittiğmde beni çooook sinir etti... bir önceki gittiğimde ben seni neden çağırmıştm diyo bana, iyi ama ben her ay rutin kontrole giden bir insanım insan hastasını tanımazmı.. bana şimdiye kadar sadece 2li testi söyledi.. ne 3lü test ne anamoli testi ne tetonoz ne şeker yüklemesi hiç bir şey söylemiyor bana.. ben kendim araştırdığım için bilgi sahibiyim Allahtan.. 4 defadır cinsiyetini ne demiştik diyor insan bilmez mi yaa benim bilgilerim yokmu senin önünde.. bebek iyidir şöyledir kilosu bu boyu bu vs hiç bir şey söylemiyor.. ama başka bir arkadaşımda çok memnun anlamadım ben bu işi.. 20. haftamdı gittiğmde anamoli testi 21. haftada yapılmalı ki önemli bir test şu zaman gelde demedi salak şey.. doktorumu değiştircem artık mecburen...sizin doktorlarınız bu bilgileri verdimi size ??
ay evet yaa bende izlemicem, deli gibi bakıp bakıp sora stres oluyom hahaha, bende kendime güldüm şimdi işteayy ilaaa cullucan sabah sabah güldürdün beni kız :) izleme tabi ben hiç izlemiyorum. geçen gün yemek yerken açtı eşim haberleri. kazalar bilmemneler kan gövdeyi götürüyo midem kalktı kapattırdım. sende izleme boşver çizgi film izle :) zaten benim eşimde çocuk ruhlu hep çizgi film izler ama benim ilgimi çekmiyo:)) o hareketlenmeleri hiç sorma benim bazen canımı bile yakıyo öyle bi vuruyoki paşam maşallah :) bide neresini vurduğunu anlayabilsek süper olcak yaaa
slm canım, kan ilacını sabah aç karına içiyorum, yarım saat sora kavaltı ( ama kalsiyum ürünlerini 1 saat sora tüketiyorum ), magnezyum almıyorum ben, multivitaminin içinde var sanırım o yeterli geliyo, bide gerinmemeye çalışıyorum gerinince kramp giriyo çünküGünaydın kızlar
Acaba kan ilacınızı ve magnezyum ilacınızı nasıl alıyorsunuz gün içerisinde? yani sabah-akşam ? aç-tok ?
sağol canım, sonunda kavuştuk sana, hoşgeldin, işi yarılamana sevindim, işallah tez zamanda biterde rahatlarsın sende. sanada süper bi hafta diliyorummmm.Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Herkese çoook güzel bir hafta diliyorum
Maaşallah canım, Allah nice seneler nasib etsin, sevgin hep artsın azalmasın işallah, hep huzurlu ve sağlıklı olun...Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz,eşimi ilk günki gibi hatta daha da çok seviyorumAllah bizi eşlerimize eşlerimizi de bizlere bağışlasın inşallah..bebeklerimizle,huzurla ve sağlıkla...
üşütmüş olabilir misin acaba? son 2 günü bi gözden geçir bakalım, bide yediklerini gözden geçir? Bağırsakların falan bozulmuş olabilir mi, birde gaz ihtimali var o çok pis karın ağrısı yapar...Selam kızlar :) karnım ağrıo benim bugun , sizce neden olabilir ?
şekercim ben 24 haftayı bitirdim yarın 24+1 olucam, 2 hafta önce tartıldığımda 58kg çıktım, 52 ile hamile kaldım, 6 kg almışım, her aya bir kilo vala ohhhhh bana hahahakızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:
sende bendensin o zaman tatlım:125:
Şimdilik böyleyim ama ilerleyen zamanlarda nasıl olurum bilmem..inşallah fazla kilo almam ama almayayım diye az yemek de yemiyorum..az almışın sen canım ne güzel
tabiki veriyor canımcım, bilgi vermezse doktorda işimiz ne, internetten araştırıp gidip yaptırırız, sen bence bi düşün bu doktor işini, şöle de bi durum var bazı doktorlar yoğunluktan ve emin olmak için sana bazı soruları tekrar tekrar sorabiliyolar, benim doktorum her gidişimde cinsiyet sölemesine rağmen her gidişimde ne demiştik geçen sefer diye hep sorup durduçok önemli değil bu tabiki benim için, önemli olan yapılması gereken test ve muayeneler bunları yapmıyosa doktorunu değiştirebilirsin, güven önemli bu işte, zaten hassasız şuandaaaaa
ay evet yaa bende izlemicem, deli gibi bakıp bakıp sora stres oluyom hahaha, bende kendime güldüm şimdi işteya ben sağıma yatınca canımı acıtıyo benimde bu çocuk, istemiyo heralde, sola yatayım az bişi vuruyo yerleşene kadar sora duruyo ama sağ taraf aman allammm, vurmalar hiç bitmiyo vala
slm canım, kan ilacını sabah aç karına içiyorum, yarım saat sora kavaltı ( ama kalsiyum ürünlerini 1 saat sora tüketiyorum ), magnezyum almıyorum ben, multivitaminin içinde var sanırım o yeterli geliyo, bide gerinmemeye çalışıyorum gerinince kramp giriyo çünküonu anladığımdan beri gerinmiyorum, zaten artık göbüşte engelliyo gerinmeyi
sağol canım, sonunda kavuştuk sana, hoşgeldin, işi yarılamana sevindim, işallah tez zamanda biterde rahatlarsın sende. sanada süper bi hafta diliyorummmm.
Maaşallah canım, Allah nice seneler nasib etsin, sevgin hep artsın azalmasın işallah, hep huzurlu ve sağlıklı olun...ilk sene daha kıymetlidir, ilk yıldönümü sonuçta e bide bebiş var ayyy ne güzellll, maaşallah sizeee
üşütmüş olabilir misin acaba? son 2 günü bi gözden geçir bakalım, bide yediklerini gözden geçir? Bağırsakların falan bozulmuş olabilir mi, birde gaz ihtimali var o çok pis karın ağrısı yapar...
şekercim ben 24 haftayı bitirdim yarın 24+1 olucam, 2 hafta önce tartıldığımda 58kg çıktım, 52 ile hamile kaldım, 6 kg almışım, her aya bir kilo vala ohhhhh bana hahaha
Şimdilik böyleyim ama ilerleyen zamanlarda nasıl olurum bilmem..inşallah fazla kilo almam ama almayayım diye az yemek de yemiyorum..
ORANTILI ALMIŞSIN CANIM HER AYA Bİ KİLOCUK
BEBİŞİN NE DURUMDA CANIM KİLOSU BOYU FALAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?