2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Herkese çoook güzel bir hafta diliyorum

Son düzenleme:
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz,eşimi ilk günki gibi hatta daha da çok seviyorumAllah bizi eşlerimize eşlerimizi de bizlere bağışlasın inşallah..bebeklerimizle,huzurla ve sağlıkla...

slm canım evlilik yıldonumun bugun galiba gelecek bebeginizle saglıklı mutlu huzurlu nice senelere
Amin canım,inşallah
amin canım nice mutlu senelere seneye de bebişinle kutlarsınız inşallah :123:
Teşekkür ederim canım,aslında ilk yıldönümümüz de çok özel,varlığını hissetmem bile çok güzel
kızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:
Ben 4 kilo aldım canım,4.5 da olmuş olabilir bugünlerde ağırlaştım sanki..Bi de bende hep uyku hali olmaya başladı,evdeyim ondan mı nedir,sizde de bu durum var mı?

az almışın sen canım ne güzel

tabiki veriyor canımcım, bilgi vermezse doktorda işimiz ne, internetten araştırıp gidip yaptırırız, sen bence bi düşün bu doktor işini, şöle de bi durum var bazı doktorlar yoğunluktan ve emin olmak için sana bazı soruları tekrar tekrar sorabiliyolar, benim doktorum her gidişimde cinsiyet sölemesine rağmen her gidişimde ne demiştik geçen sefer diye hep sorup durdu çok önemli değil bu tabiki benim için, önemli olan yapılması gereken test ve muayeneler bunları yapmıyosa doktorunu değiştirebilirsin, güven önemli bu işte, zaten hassasız şuandaaaaa

ay evet yaa bende izlemicem, deli gibi bakıp bakıp sora stres oluyom hahaha, bende kendime güldüm şimdi işte ya ben sağıma yatınca canımı acıtıyo benimde bu çocuk, istemiyo heralde, sola yatayım az bişi vuruyo yerleşene kadar sora duruyo ama sağ taraf aman allammm, vurmalar hiç bitmiyo vala

Günaydın kızlar

Acaba kan ilacınızı ve magnezyum ilacınızı nasıl alıyorsunuz gün içerisinde? yani sabah-akşam ? aç-tok ?
slm canım, kan ilacını sabah aç karına içiyorum, yarım saat sora kavaltı ( ama kalsiyum ürünlerini 1 saat sora tüketiyorum ), magnezyum almıyorum ben, multivitaminin içinde var sanırım o yeterli geliyo, bide gerinmemeye çalışıyorum gerinince kramp giriyo çünküonu anladığımdan beri gerinmiyorum, zaten artık göbüşte engelliyo gerinmeyi

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Herkese çoook güzel bir hafta diliyorum
sağol canım, sonunda kavuştuk sana, hoşgeldin, işi yarılamana sevindim, işallah tez zamanda biterde rahatlarsın sende. sanada süper bi hafta diliyorummmm.

Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz,eşimi ilk günki gibi hatta daha da çok seviyorumAllah bizi eşlerimize eşlerimizi de bizlere bağışlasın inşallah..bebeklerimizle,huzurla ve sağlıkla...
Maaşallah canım, Allah nice seneler nasib etsin, sevgin hep artsın azalmasın işallah, hep huzurlu ve sağlıklı olun... ilk sene daha kıymetlidir, ilk yıldönümü sonuçta e bide bebiş var ayyy ne güzellll, maaşallah sizeee

Selam kızlar :) karnım ağrıo benim bugun , sizce neden olabilir ?
üşütmüş olabilir misin acaba? son 2 günü bi gözden geçir bakalım, bide yediklerini gözden geçir? Bağırsakların falan bozulmuş olabilir mi, birde gaz ihtimali var o çok pis karın ağrısı yapar...

kızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:
şekercim ben 24 haftayı bitirdim yarın 24+1 olucam, 2 hafta önce tartıldığımda 58kg çıktım, 52 ile hamile kaldım, 6 kg almışım, her aya bir kilo vala ohhhhh bana hahaha

ORANTILI ALMIŞSIN CANIM HER AYA Bİ KİLOCUK

BEBİŞİN NE DURUMDA CANIM KİLOSU BOYU FALAN

ORANTILI ALMIŞSIN CANIM HER AYA Bİ KİLOCUK

BEBİŞİN NE DURUMDA CANIM KİLOSU BOYU FALAN

hee aynen napimm, son aylarda da 2 2 alırım 14-15kg da tamamlarım hahaha tam bir ay önce detaylı ultrasonda 325grdı canım, bu hafta sonu tekrar bi doktora gidim diyorum, çünkü o zaman doktor bundan sora 2ye katlanacak her ay demişti, yani şuanda 650gr olmuştur herhalde bizimki boyunu artık sölemiyolar çünkü ölçemiyolarmış bebiş büyüdüğü için tahmini bişiler sölemişti ama unuttum, bundan sora gr ve kg konuşçaz dedi doktor, bakalımm, bende bi gitsem diyorum ya doktora, baya büyüdü bu, hareketlerinden anlıyorum çünkü, güçlü sallıyo tekmeleri, bazen canımı yakarcasına, önceden böle pıt pıt şeklindeydi ama artık öle değil, 1 ay oldu görmeyeli bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…