2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba herkese birşey soaracam 2,3 hafta kadardır gögsümden su geliyor sanki ( sürekli değil ama ara ara )doktora daha gitmedim önemli birşey değildir değil mi

Ya kizlar doktordan geldim ama moralim cok bozuk.seker yüklemesi yapildi,diyet verdi doktorum bebegime bakmadi tek alttan muayene etti.sonra kan sonuclarima bakti gecen vermistim dediki sen kizamikcik asisi olmamissin.cok dikkatli olman gerek.sakin kizamikcik olan kisilere yaklasma.bende sok oldum nasil yani fln dedim evet yakalanirsan bebegin cok tehlikede olur dedi.ben neye ugradigimi sasirdim.internettende arastirinca iyce cöktüm.siz kizamikcik asisini oluptami hamile kaldiniz?yada size birsey dedimi doktorunuz.ben cok korkuyorum ne yapacagim bebegime bisey olursa allahim korusun

maşallah canım

ben de yarın gidicem ayrıntılı ultrasona inşallah bebişimi görücem ben de doya doya

ne güzel artık dışardan da hissediyosundur tekmeleri ben yavaş yavaş hissetmeye başladım çok tatlı güzel bi duygu

haydaaaa, dur bozma moralini hemen, kaç kg aldınki sen diyet verdi sana? bide niye alttan baktı, artık hep üstten bakıyolar ne alaka onu anlamadım? ne aşısı ayol, kimse olmamıştır tahminimce, sonuçta bi çok şeyi soradan öğreniyoruz, senin doktorun özel mi yani özelemi gidiyosun devlete mi?

amin canım, sağol. ayrıntılı ultrasonu çok beğenceksin buna inan, ben mest olmuştum 45dk bebişi seyretmiştik hehe şuanda 22. haftandasın sen 24 e bi gelde gör, şuanki tepikler ne ki, resmen karnım hopluyo artık ve dışardan nereye geçtiğini bile görmeye başladım dün itibariyle, şöle söyliyim karşında oturan kişi çok rahat görüyo artık tepikleri o derece belli oluyo yani, az daha sabret geliyooo seninkideeçok değişik bi duygu, bi yandan tırstım bi yandan sevindim, garip bişi bu hamişlik canım

merhaba herkese birşey soaracam 2,3 hafta kadardır gögsümden su geliyor sanki ( sürekli değil ama ara ara )doktora daha gitmedim önemli birşey değildir değil mi
yok canım telaslanma bende de oluyo hemde bayadır ara ara hamilelikte normalmis

canım dur bende gecirmemısim kızamıkcık doktorum kızamıkcık gecırenlere yaklasma bısey olmaz dedi doktorun bıraz sert galıba ve bende neden alttan muayene yaptıgını anlamadım

vala canımcım öle bişi olmadı ama şimdi bi netten bakayım dedim, hamişlikte olabiliyomuş böle şeyler, gittiğinde doktoruna da ayrıca sorarsın bu durumu.

teşekkürler canım
vala canımcım öle bişi olmadı ama şimdi bi netten bakayım dedim, hamişlikte olabiliyomuş böle şeyler, gittiğinde doktoruna da ayrıca sorarsın bu durumu.

haftaya gidecez bakalım sorarım teşekkürler

Özele gidiyorum...ve bugün baska doktor vardi doktorum izinde diye.ne biliyim alttan bakti yani bebege bakmadi eliyle birseyler yapti hersey tmm dedi karnimdan bakmadi onada tmm dedim,diyetide cok asiri kilo aldim diye verdi.ama benim moralin kizamikcik asidi midir nedir ona bozuldu canim.hele internetten bir bak cok kötü seyler yaziyo yaptirmamissak ben ne biliyim hamile kalmadan asi olacagimi.anlican agliyorum suan

kızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:

ben 24. haftamdayım iki hafta önce doktora gittiğimde tartılmıştım 6 kilo almışım şimdiye kadar. bu iki hafta içinde kilo aldımmı bilmiyorum eve tartı alıcam unutuyorum. kızlar az öncede sağlık ocağından geldim tansiyonumu ölçtürdüm başım döner gibi olmuştu işten çıkıp gittim. tansiyonum normal çıktı ama yarın sabah gel açlık şekerini ölçelim dedi hemşire. yaa ben korkuyorum inşallah şeker cıkmaz yaa. doktorumda şeker yüklemesini 26. haftada yaptır dedi ama o kadar bekleyemıycem galibaa (

Gercekten öyle mi dedi?birsey olmaz demi?bu benim doktorum degildi benimki izinde onun yerine bakiyor.bebegimide göremedim zaten.alttan bakti elleriyle birsey yapti ph degerimi ne ona bakti hersey iyi dedi.amaan cok kötüydü canim yaa

dur be güzelimmmm, sakin, derin nefes al rahatla bakalım, bişi olmaz merak etme, herkes doktora mı gidiyo hamişlikte onu düşün bi, millet bi doğumda doktor yüzü görüyo onlara hiçbişi olmuyo, stres ve üzüntü kötü bişi hamişlikte yapma bunu kendine ve bebişine, keşke kendi doktorun hariç başkasına gitmeseydin, ben yoksa bile doktorum başka güne atıyorum randevumu, başkasıyla kafanı karıştırmışsın, deli midir nedir, okuma öle şeyleri nette, hastalık araştırmak çok fena bu nette, hemen kötü senaryolar çıkıyo karşına, rahata bakim azcık, evdemisin çalışıyonmu? evdeysen çık dışarı bi hava al, bi süt ısıt kendine yada sevdiğin bişiyi yap yada sevdiğin bi müziği dinle, biraz mutlu et kendini, çalışıosanda uzaklaş masandan bi dolaş şöle hadi

Evdeyim tatlim..cok sagol evet bu internet cok kötü birsey bazen.ben ne güzel bebegimi görcem derken alt üst oldu günüm.kendi doktorum demisti ama ben diger kontrolde yokum benim yerime baskasi bakacak dedi.bende tmm dedim bu kadarini beklemiyordumki.dedi 2 hafta önce ayrintilida gördün o yüzden simdi birdaha bakmamiza gerek yok.ben tmm dedim ama iste bu kizamikcik beni cökertti kendi doktorum hic birsey demenisti acaba moralim bozulmasin diyemi yoksa önemli degil diyemi bilemiyorum.anliyacagin durum bu istedigim seyleride yiyemiyecegim artik tabii bu benim sucum cok kilo aldim.ama cok sagol motive ettin beni canim

Gercekten öyle mi dedi?birsey olmaz demi?bu benim doktorum degildi benimki izinde onun yerine bakiyor.bebegimide göremedim zaten.alttan bakti elleriyle birsey yapti ph degerimi ne ona bakti hersey iyi dedi.amaan cok kötüydü canim yaa

öyle dedi canım merak etme eger kotu rıskli bi durum olsaydı doktorum bana soylerdı benim gebeligim sıkıntılı gectıgı ıcin kızamıkcık gecırenlerden uzak dur allahın ıznıyle bıse olmaz

kızlar merhabaa bugun şeker yuklemesı yaptırdım 75gr lık olanından.açlık kan şekerım 80mg 1.saat 81.4mg 2. saat 99.2 çıktı ama bana değerler cok dusuk geldı bıde normalde ılk saat degerı daha yüksek çıkması gerekmezmıydı bu konuda bılgısı olan varmıı sızın degerlerınız nasıldıı acaba bı hata mı oldu aynı testı bıda yapmak ıstemıorumm

selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz kızımla bugün ayrıntılı ultrason ve doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel maşallah normal felişiminde bebişimiz 22+1 günlük ve 450 gr civarında maşallah.o kalbinin minik minik atışı filan çok güzeldi bebeğini aldıranlar nasıl kıyıyor diye düşündüm o an ben öyle herşeyini minik mink görünce çok duygulandım onlar nasıl o minik yavruya kıyar onu düşündüm yani nedense aklıma bu geldi orda

slm kızlar, nasılsınızzzz? kilo sorulmuş bende 7 kilo aldım.
ayrıntılı olarak kendi doktorum baktı sorun yok çok şükür. aşımızıda olduk hiç acı yok ertesi gün sadece hafif bir kas ağrısı oldu.
kızamıkcığa gelince ilk defa duydum.doktorum hiç böle bişey sormadı.

nası bi doktormuş o ya, 2 hafta önce gördün bir daha bakmamıza gerek yok demek ne demek, ay sinirlendimmm, saçını başını yolasım geldi, benim doktora sordum ben ayrıntılıdan sora birdaha ne zaman gelcem ben diye, 1 ay sonra ama bebişini özlersen 2 hafta sora gene gel diyo düşün yaniiii

elifim hoşgeldin canım maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın. ah canım ben hiç anlamıyorum ben senelerdir bekledim bekledim oglumu anca buldum millet dogurup bide tuvalete atıolar bırak kürtajı

süt geliyodur çok normal bazı hamilelerde görülebilen bir şeymiş
canım doktorun fazla evham yapmış aşı yaptırmayan herkes kızamıkçık mı oluyormuş kaldıki öyle bir salgın filan da yok bence endiş etme ben de aşı olmadım ve doktorum hiiiç öyle birşey demedi...bu arada çok mu kilo aldınki diyet verdi ya da şekerin filan mı çıktı
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz,eşimi ilk günki gibi hatta daha da çok seviyorumAllah bizi eşlerimize eşlerimizi de bizlere bağışlasın inşallah..bebeklerimizle,huzurla ve sağlıkla...
allah mutlu etsinnn bir ömür boyu bebişinizle birlikte
kızlar kaç kilo aldınız cevap bekliyorum hala :124::124::124:

1 kilo almıştım geri verdim canım

ben 2 kilo 600 gram kadar almışım 22+1 günlük bebeğimde....adaderenim sen nasıl kilo almıyorsun yaa tartı yanlış olmasın ya da hiçbir şey yemiyormusun anlamadım sonuçta bebek ve plesentası toplam 1 kilo yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…