elifim hoşgeldin canım maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın. ah canım ben hiç anlamıyorum ben senelerdir bekledim bekledim oglumu anca buldum millet dogurup bide tuvalete atıolar bırak kürtajı
hiç sorma canım bir de onlar var ki ben onları ayrı bir kategoriye alıyorum dünyaya gelmiş bir canlıyı sen nasıl çöpe ya da tuvalete atıp kaçarsın yaaa insanlıktan çıkmış artık onlar
süt geliyodur çok normal bazı hamilelerde görülebilen bir şeymiş
canım doktorun fazla evham yapmış aşı yaptırmayan herkes kızamıkçık mı oluyormuş kaldıki öyle bir salgın filan da yok bence endiş etme ben de aşı olmadım ve doktorum hiiiç öyle birşey demedi...bu arada çok mu kilo aldınki diyet verdi ya da şekerin filan mı çıktı
allah mutlu etsinnn bir ömür boyu bebişinizle birlikte
ben 2 kilo 600 gram kadar almışım 22+1 günlük bebeğimde....adaderenim sen nasıl kilo almıyorsun yaa tartı yanlış olmasınya da hiçbir şey yemiyormusun anlamadım sonuçta bebek ve plesentası toplam 1 kilo yapıyor
öyle dedi canım merak etme eger kotu rıskli bi durum olsaydı doktorum bana soylerdı benim gebeligim sıkıntılı gectıgı ıcin kızamıkcık gecırenlerden uzak dur allahın ıznıyle bıse olmaz
nası bi doktormuş o ya, 2 hafta önce gördün bir daha bakmamıza gerek yok demek ne demek, ay sinirlendimmm, saçını başını yolasım geldi, benim doktora sordum ben ayrıntılıdan sora birdaha ne zaman gelcem ben diye, 1 ay sonra ama bebişini özlersen 2 hafta sora gene gel diyo düşün yaniiii
süt geliyodur çok normal bazı hamilelerde görülebilen bir şeymiş
canım doktorun fazla evham yapmış aşı yaptırmayan herkes kızamıkçık mı oluyormuş kaldıki öyle bir salgın filan da yok bence endiş etme ben de aşı olmadım ve doktorum hiiiç öyle birşey demedi...bu arada çok mu kilo aldınki diyet verdi ya da şekerin filan mı çıktı
allah mutlu etsinnn bir ömür boyu bebişinizle birlikte
ben 2 kilo 600 gram kadar almışım 22+1 günlük bebeğimde....adaderenim sen nasıl kilo almıyorsun yaa tartı yanlış olmasınya da hiçbir şey yemiyormusun anlamadım sonuçta bebek ve plesentası toplam 1 kilo yapıyor
amin canım, sağol. ayrıntılı ultrasonu çok beğenceksin buna inan, ben mest olmuştum 45dk bebişi seyretmiştik heheşuanda 22. haftandasın sen 24 e bi gelde gör, şuanki tepikler ne ki, resmen karnım hopluyo artık ve dışardan nereye geçtiğini bile görmeye başladım dün itibariyle, şöle söyliyim karşında oturan kişi çok rahat görüyo artık tepikleri o derece belli oluyo yani, az daha sabret geliyooo seninkidee çok değişik bi duygu, bi yandan tırstım bi yandan sevindim, garip bişi bu hamişlik canım
Cok sagol canim rahatladim biraz olsun
Ayy evet bende cok sinir oldum bu doktora..insaallah bir dahaki kontrolümde kendi doktorum gelmis olur.bu arada tatlim anneme sordum ben kücükken hem gecirmisin kizamikcigi hemde asisini olmusum.insaallah kimsede böyle birsey cikmaz.
Evet canim cok kilo aldim tami tamina 16 kilo ve doktor bu böyle gitmez dedi hemen diyet nerdeyse hersey yasak.bende öyle bir istah varki bu aralar hic sorma nasil dayanacagim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun
erken gelenler de oluyormuş burda bir arkadaş çok daha önce yazmıştı düşün yani o yüzden takma sen kaç kiloyla hamile kaldın ben 65.5 filandım şimdi 67.7 geldim bugün doktordacanım çok erken değil mi peki genelde 7. aydan sonra diyorlar, bu arada maşallah senin bebişede kiloda gayet iyi ,ben zayıf oldugum için ne kadar kilo alsam bana daha iyi, birde şeker taramasına ne zamana gün verdi
Cok sagol canim rahatladim biraz olsun
Ayy evet bende cok sinir oldum bu doktora..insaallah bir dahaki kontrolümde kendi doktorum gelmis olur.bu arada tatlim anneme sordum ben kücükken hem gecirmisin kizamikcigi hemde asisini olmusum.insaallah kimsede böyle birsey cikmaz.
Evet canim cok kilo aldim tami tamina 16 kilo ve doktor bu böyle gitmez dedi hemen diyet nerdeyse hersey yasak.bende öyle bir istah varki bu aralar hic sorma nasil dayanacagim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun
erken gelenler de oluyormuş burda bir arkadaş çok daha önce yazmıştı düşün yani o yüzden takma sen kaç kiloyla hamile kaldın ben 65.5 filandım şimdi 67.7 geldim bugün doktorda
canım benim evet fazla almışsın ama inşallah bundan sonra almazsın fazla düzenli gider umarım diyetine de uyabilirsin
Geçen hafta pazartesi günü gitmiştim 506 gramdı,boyu da 26 cm di sanırım canım..son aylarda da fazla almazsın canım bebişin ne durumda kilosu boyu ?
Geçen hafta pazartesi günü gitmiştim 506 gramdı,boyu da 26 cm di sanırım canım..
Teşekkür ederim canım,büyüyor bebişlerimiz biz anlamadanMAŞALLAH MAŞALLAH
Teşekkür ederim canım,büyüyor bebişlerimiz biz anlamadanAllah onları bize bağışlasın
Bende kan ilacımı içince gün içinde sanki midemi fena yapıyor,yada bana öyle geliyor...birde yatmadan içmeyi deneyeyim,teşekkür ederim
Kan ilacı benide rahatsiz ediyor. Ama doktorum şunu söyledi. Kan ilacını yemek yedikten 2saat sonra al dedi.aldiktan sonrada yarim saat en az yemek yeme ddi.amac ilacın baska maddekerle etkileşime girmemesi.birde ilac aldiktan sonra 1sat süt icme dedi
canım ben özele gidiyorum ve doktorum 2li 3lü tarama testlerini, şeker yüklemesini, kan idrar tahlili yapılcak zamanları bile söyledi. Tetanoz aşısınıda sağlık ocağı yapıyor zaten onu da orada yaptırmamı istedi. Senin doktorunu anlayamadım nasıl bi dr.muş o ya !günaydın anneler... en son doktoruma gittiğmde beni çooook sinir etti... bir önceki gittiğimde ben seni neden çağırmıştm diyo bana, iyi ama ben her ay rutin kontrole giden bir insanım insan hastasını tanımazmı.. bana şimdiye kadar sadece 2li testi söyledi.. ne 3lü test ne anamoli testi ne tetonoz ne şeker yüklemesi hiç bir şey söylemiyor bana.. ben kendim araştırdığım için bilgi sahibiyim Allahtan.. 4 defadır cinsiyetini ne demiştik diyor insan bilmez mi yaa benim bilgilerim yokmu senin önünde.. bebek iyidir şöyledir kilosu bu boyu bu vs hiç bir şey söylemiyor.. ama başka bir arkadaşımda çok memnun anlamadım ben bu işi.. 20. haftamdı gittiğmde anamoli testi 21. haftada yapılmalı ki önemli bir test şu zaman gelde demedi salak şey.. doktorumu değiştircem artık mecburen...sizin doktorlarınız bu bilgileri verdimi size ??
canımmmm aynı haftaları geçtik aynı günlerde ilerliyoruzslm kızlar kaçıncı haftadasıznız kaç kilo aldınız acaba ? :26:
canım ben kan ilacını midemi rahatsız ettiği için yatmadan önce alıyorum, magnezyumu da akşam yemeğinden sonra içmeye başladım. bir de vitamin var onu da gün içerisinde alıyorum.Günaydın kızlar
Acaba kan ilacınızı ve magnezyum ilacınızı nasıl alıyorsunuz gün içerisinde? yani sabah-akşam ? aç-tok ?
Allah birlikteliğinizi daim etsin canım, artık bebişinle kutlarsınız inşallah :)Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz,eşimi ilk günki gibi hatta daha da çok seviyorumAllah bizi eşlerimize eşlerimizi de bizlere bağışlasın inşallah..bebeklerimizle,huzurla ve sağlıkla...
nedense benimde iki gündür ağrıyo kısa süreli olarak :)Selam kızlar :) karnım ağrıo benim bugun , sizce neden olabilir ?
nuarinimmm göğüsten su veya koyu kıvamlı sütümsü sıvıların gelmesi normal diye biliyorum.merhaba herkese birşey soaracam 2,3 hafta kadardır gögsümden su geliyor sanki ( sürekli değil ama ara ara )doktora daha gitmedim önemli birşey değildir değil mi
maşallah canımmmselam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz kızımla bugün ayrıntılı ultrason ve doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel maşallah normal felişiminde bebişimiz 22+1 günlük ve 450 gr civarında maşallah.o kalbinin minik minik atışı filan çok güzeldi bebeğini aldıranlar nasıl kıyıyor diye düşündüm o an ben öyle herşeyini minik mink görünce çok duygulandım onlar nasıl o minik yavruya kıyar onu düşündüm yani nedense aklıma bu geldi orda
kızlar kızmayın ama habire ben 3 kilo aldım sen 5 kilo aldın muhabbetinden çok sıkıldım ben... hamilelikte bu kadar kilo takıntılı olmayalım bence.. sadece bu forum değil bütün forumlarda aynı muhabbet...
Canım yemek yaparken biyandan da ara sıra foruma bakıyorum,özledim sizleri aaasen niye forumlarda geziniyon bakim, senin evlilik yıldönümün değil mi, yokmu bi program falan, yada evde süpriz bi yemek mum ışı vs., makyaj falan hazırlanmak süslenmekkkkkkk?? hımmm
ne güzel :26: Ben 22. Haftadayım 7 kilo aldım canım bu gidişle doğuma kadar sumocular gibi olucam die korkuyom :84::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?