2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
elifim hoşgeldin canım maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın. ah canım ben hiç anlamıyorum ben senelerdir bekledim bekledim oglumu anca buldum millet dogurup bide tuvalete atıolar bırak kürtajı

hiç sorma canım bir de onlar var ki ben onları ayrı bir kategoriye alıyorum dünyaya gelmiş bir canlıyı sen nasıl çöpe ya da tuvalete atıp kaçarsın yaaa insanlıktan çıkmış artık onlar

hiç sorma canım bir de onlar var ki ben onları ayrı bir kategoriye alıyorum dünyaya gelmiş bir canlıyı sen nasıl çöpe ya da tuvalete atıp kaçarsın yaaa insanlıktan çıkmış artık onlar

insan degillerde zaten söyleyebilceimiz bi kelime yok onlar için

canım çok erken değil mi peki genelde 7. aydan sonra diyorlar, bu arada maşallah senin bebişede kiloda gayet iyi ,ben zayıf oldugum için ne kadar kilo alsam bana daha iyi, birde şeker taramasına ne zamana gün verdi

öyle dedi canım merak etme eger kotu rıskli bi durum olsaydı doktorum bana soylerdı benim gebeligim sıkıntılı gectıgı ıcin kızamıkcık gecırenlerden uzak dur allahın ıznıyle bıse olmaz

Cok sagol canim rahatladim biraz olsun

Ayy evet bende cok sinir oldum bu doktora..insaallah bir dahaki kontrolümde kendi doktorum gelmis olur.bu arada tatlim anneme sordum ben kücükken hem gecirmisin kizamikcigi hemde asisini olmusum.insaallah kimsede böyle birsey cikmaz.

Evet canim cok kilo aldim tami tamina 16 kilo ve doktor bu böyle gitmez dedi hemen diyet nerdeyse hersey yasak.bende öyle bir istah varki bu aralar hic sorma nasil dayanacagim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun

İnşallah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı neasip etsin yavrularımızı

canım ben artık netten hastalıktı saglıktı bişey araştırmıyorum seneler önce dersimi aldım 2 hafta süren bi ses kısıklıgı yüzünden lenf kanseriiydi netin teşhisi bana o günleri unutmam ogün bugündür araştırmam en dogrusu doktora gitmek bi şeyden sıkıntılıysak sıkma kendini bi dahaki kontrolünde doktoruna ayrıntılı bi şekilde sorarsın

canım çok erken değil mi peki genelde 7. aydan sonra diyorlar, bu arada maşallah senin bebişede kiloda gayet iyi ,ben zayıf oldugum için ne kadar kilo alsam bana daha iyi, birde şeker taramasına ne zamana gün verdi
erken gelenler de oluyormuş burda bir arkadaş çok daha önce yazmıştı düşün yani o yüzden takma sen kaç kiloyla hamile kaldın ben 65.5 filandım şimdi 67.7 geldim bugün doktorda

canım benim evet fazla almışsın ama inşallah bundan sonra almazsın fazla düzenli gider umarım diyetine de uyabilirsin

canım ben 48le hamile kaldım 56 falanım şuan....

Teşekkür ederim canım,büyüyor bebişlerimiz biz anlamadan Allah onları bize bağışlasın

sen niye forumlarda geziniyon bakim, senin evlilik yıldönümün değil mi, yokmu bi program falan, yada evde süpriz bi yemek mum ışı vs., makyaj falan hazırlanmak süslenmekkkkkkk?? hımmm

Bende kan ilacımı içince gün içinde sanki midemi fena yapıyor,yada bana öyle geliyor...birde yatmadan içmeyi deneyeyim,teşekkür ederim

Kan ilacı benide rahatsiz ediyor. Ama doktorum şunu söyledi. Kan ilacını yemek yedikten 2saat sonra al dedi.aldiktan sonrada yarim saat en az yemek yeme ddi.amac ilacın baska maddekerle etkileşime girmemesi.birde ilac aldiktan sonra 1sat süt icme dedi

canım ben kullanmıyorum kan ilacını midemi rahatsız ediyor..

canım ben özele gidiyorum ve doktorum 2li 3lü tarama testlerini, şeker yüklemesini, kan idrar tahlili yapılcak zamanları bile söyledi. Tetanoz aşısınıda sağlık ocağı yapıyor zaten onu da orada yaptırmamı istedi. Senin doktorunu anlayamadım nasıl bi dr.muş o ya !
slm kızlar kaçıncı haftadasıznız kaç kilo aldınız acaba ? :26:
canımmmm aynı haftaları geçtik aynı günlerde ilerliyoruz toplamda 3,5 tu ama yarım kilosu gitmiş 2 gündür :26:
Günaydın kızlar

Acaba kan ilacınızı ve magnezyum ilacınızı nasıl alıyorsunuz gün içerisinde? yani sabah-akşam ? aç-tok ?
canım ben kan ilacını midemi rahatsız ettiği için yatmadan önce alıyorum, magnezyumu da akşam yemeğinden sonra içmeye başladım. bir de vitamin var onu da gün içerisinde alıyorum.
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz,eşimi ilk günki gibi hatta daha da çok seviyorumAllah bizi eşlerimize eşlerimizi de bizlere bağışlasın inşallah..bebeklerimizle,huzurla ve sağlıkla...
Allah birlikteliğinizi daim etsin canım, artık bebişinle kutlarsınız inşallah :)
Selam kızlar :) karnım ağrıo benim bugun , sizce neden olabilir ?
nedense benimde iki gündür ağrıyo kısa süreli olarak :)
merhaba herkese birşey soaracam 2,3 hafta kadardır gögsümden su geliyor sanki ( sürekli değil ama ara ara )doktora daha gitmedim önemli birşey değildir değil mi
nuarinimmm göğüsten su veya koyu kıvamlı sütümsü sıvıların gelmesi normal diye biliyorum.

maşallah canımmm bende perşembe gidicem iyice heyecan bastı :)

kızlar kızmayın ama habire ben 3 kilo aldım sen 5 kilo aldın muhabbetinden çok sıkıldım ben... hamilelikte bu kadar kilo takıntılı olmayalım bence.. sadece bu forum değil bütün forumlarda aynı muhabbet...

haklısın cancazımmmm, aynı fikirdeyim şahsen ama merak işte arkadaşlar merak ediyoooo

sen niye forumlarda geziniyon bakim, senin evlilik yıldönümün değil mi, yokmu bi program falan, yada evde süpriz bi yemek mum ışı vs., makyaj falan hazırlanmak süslenmekkkkkkk?? hımmm
Canım yemek yaparken biyandan da ara sıra foruma bakıyorum,özledim sizleri aaa Eşim bu tarz konularda çok da başarılı olmadığı için nolur nolmaz yemek yaptım Bir çift güzel söz söylese bile kafi Akşamüstü duş alıp süslenicem tab, cnm o kadar da değil,daha ilk yıldönümünden salmayalım di mi

Kizlar bu hastaneyi aradim 4 boyutlu ultrason icin sigortalilara 300 normal 500 + kadin dogum uzmani muayene ucreti sigortalilara 10 normal 75 dediler.. Ucmus fiyatlar tabi benim sigorta gecmiyor TR`de ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…