kızlar kızmayın ama habire ben 3 kilo aldım sen 5 kilo aldın muhabbetinden çok sıkıldım ben... hamilelikte bu kadar kilo takıntılı olmayalım bence.. sadece bu forum değil bütün forumlarda aynı muhabbet...
canım bu bahsettiğin Medipol Mega Hastaneler Kompleksi mi?? evet ücretleri çok uçmuş, doğum fiyatları neki bu hastaneyi çok övüyorlar bilgin var mıKizlar bu hastaneyi aradim 4 boyutlu ultrason icin sigortalilara 300 normal 500 + kadin dogum uzmani muayene ucreti sigortalilara 10 normal 75 dediler.. Ucmus fiyatlar tabi benim sigorta gecmiyor TR`de((
süt geliyodur çok normal bazı hamilelerde görülebilen bir şeymiş
canım doktorun fazla evham yapmış aşı yaptırmayan herkes kızamıkçık mı oluyormuş kaldıki öyle bir salgın filan da yok bence endiş etme ben de aşı olmadım ve doktorum hiiiç öyle birşey demedi...bu arada çok mu kilo aldınki diyet verdi ya da şekerin filan mı çıktı
allah mutlu etsinnn bir ömür boyu bebişinizle birlikte
ben 2 kilo 600 gram kadar almışım 22+1 günlük bebeğimde....adaderenim sen nasıl kilo almıyorsun yaa tartı yanlış olmasınya da hiçbir şey yemiyormusun anlamadım sonuçta bebek ve plesentası toplam 1 kilo yapıyor
canım bu bahsettiğin Medipol Mega Hastaneler Kompleksi mi?? evet ücretleri çok uçmuş, doğum fiyatları neki bu hastaneyi çok övüyorlar bilgin var mı
büşracım bende zamanında ne kabakulak ne su cıcegı ne kızamıkcık gecırmedım hamılelıkte gecırmesı tahlıklelı oldugunu bılıyorum ve sordum doktoruma en başından sağlık ocagınada sordum bız hamıle kaldıgımızda bazı testler istiyorlar o testlerden 1 tanesı bularla ılgılıymış aıle hekımım oyle demışti demekkı problem yok kı demedı bana bir şey bana bu test hamıle kalmadan once yapılmış doktora gıtmiştim hamaıle kalmak ııstıyorum dıye ozaman yapılmış .ama gecenelerde bana ddıler kı salgın var çocugu olan okula gıdne ınsanlarda uzak dur dıye bende korktum ama herşey olacagına varıyor Allahh bızım meleklerımız korusun ona emanetler karnıızda bız taşıcıyız sadece kılona gelınce Allah yardımcın olsun zordur hamılelkte dıyet ama sağlıgınız için gereklıyse uymaya çalış ama lutfen uzme kendnı hepimiz aynı senın gıbıyız aşı olmadık tehlıke altındayız
Özele gidiyorum...ve bugün baska doktor vardi doktorum izinde diye.ne biliyim alttan bakti yani bebege bakmadi eliyle birseyler yapti hersey tmm dedi karnimdan bakmadi onada tmm dedim,diyetide cok asiri kilo aldim diye verdi.ama benim moralin kizamikcik asidi midir nedir ona bozuldu canim.hele internetten bir bak cok kötü seyler yaziyo yaptirmamissak ben ne biliyim hamile kalmadan asi olacagimi.anlican agliyorum suan
selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz kızımla bugün ayrıntılı ultrason ve doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel maşallah normal felişiminde bebişimiz 22+1 günlük ve 450 gr civarında maşallah.o kalbinin minik minik atışı filan çok güzeldi bebeğini aldıranlar nasıl kıyıyor diye düşündüm o an ben öyle herşeyini minik mink görünce çok duygulandım onlar nasıl o minik yavruya kıyar onu düşündüm yani nedense aklıma bu geldi orda
Kan ilacı benide rahatsiz ediyor. Ama doktorum şunu söyledi. Kan ilacını yemek yedikten 2saat sonra al dedi.aldiktan sonrada yarim saat en az yemek yeme ddi.amac ilacın baska maddekerle etkileşime girmemesi.birde ilac aldiktan sonra 1sat süt icme dedi
canım ben kullanmıyorum kan ilacını midemi rahatsız ediyor..
Canim bilmiyorum dogum ucretini ama eger bir muyene bu kadarsa dogumu dusunemiyorum bile..
Günaydın tüm Anneler ve Kuzularrıııııı
kızlar aldığınız kıyafetleri nasıl yıkıycaksınız? makinede mi elde mi?
yumuşatıcı alerrji yapıyor diye okudum mesela.
özellikle ikinci bebeğini bekleyen annelerden tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?