2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım benım sıkıldıysan okumayacaksın ve de yazmayacaksın ozaman ınsanlar burda kendııyle aynı şeylerı yaşayan insanlarla paylaşmak ıstedıklerini yazıyorlar ayrıca hamılelıkte beslenme ve kılo onemlı bır durum oldugu için konu oluyor ve acaba diğer anneler nasıl ben ortalamının nersındeyım demelerı yada sormaları gayet nomal sız ıstemedıgınız konunun dışında kalabılırsınız.çok kılo alan yada az alan telaş yapıp soruyor merak edıyor kendı gıbı olan var mı dıye helede ılk gebelıkse...

Kizlar bu hastaneyi aradim 4 boyutlu ultrason icin sigortalilara 300 normal 500 + kadin dogum uzmani muayene ucreti sigortalilara 10 normal 75 dediler.. Ucmus fiyatlar tabi benim sigorta gecmiyor TR`de ((
canım bu bahsettiğin Medipol Mega Hastaneler Kompleksi mi?? evet ücretleri çok uçmuş, doğum fiyatları neki bu hastaneyi çok övüyorlar bilgin var mı

büşracım bende zamanında ne kabakulak ne su cıcegı ne kızamıkcık gecırmedım hamılelıkte gecırmesı tahlıklelı oldugunu bılıyorum ve sordum doktoruma en başından sağlık ocagınada sordum bız hamıle kaldıgımızda bazı testler istiyorlar o testlerden 1 tanesı bularla ılgılıymış aıle hekımım oyle demışti demekkı problem yok kı demedı bana bir şey bana bu test hamıle kalmadan once yapılmış doktora gıtmiştim hamaıle kalmak ııstıyorum dıye ozaman yapılmış .ama gecenelerde bana ddıler kı salgın var çocugu olan okula gıdne ınsanlarda uzak dur dıye bende korktum ama herşey olacagına varıyor Allahh bızım meleklerımız korusun ona emanetler karnıızda bız taşıcıyız sadece kılona gelınce Allah yardımcın olsun zordur hamılelkte dıyet ama sağlıgınız için gereklıyse uymaya çalış ama lutfen uzme kendnı hepimiz aynı senın gıbıyız aşı olmadık tehlıke altındayız

hem anasaglıkta hem evde hem dr tarttı cnm
gayet iyi yiorum ama almadım henüz bnde anlamadım dr bebek kilo aldığı sürece sıkıntı yok dedi kilosu fln iyimiş

Evet artik olan olmus demekten baska caremiz yok canim..yorumun icin cok sagol.demekki cogumuzun bu asidan haberi yok.ama ben anneme sordum dedi sen kücükken hem hastiligi gecirdin hemde asini oldun.cok ilginc kanda görülmemis.umarim rabbimin izniyle meleklerimize birsey olmaz.ama aklimizda olsun hamilelikten sonra hemen asi olalim.sagliklica alsaydik bebislerimizi kucagimiza rahatlayacagiz insaallah

merhabalar kızlarr.. inş. hepinizin hamileliği iyi gidiyordur.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin.. 21 haftalık oldum bu arada bende :)

canım ya üzülme sakın... benim de su çiçeği konusunda sıkıntım vardı ben anaokulunda çalışıyorum üstelik bütün gün çocuklarla... hiç olmayacağım kadar çok grip oldum bu sene... öğretmen arkadaş su çiçeği geçirdi ona izin verdik bana bulaşmasın diye elhamdulillah bulaşmadı sen içini ferah tut rabbim korur bebeklerimizi... tevekkeltualalllah...

ay canımm ne güzel sevindim iyi geçmesine... gerçekten çok duygulanıyor insan... ben de videoları izleyip duruyorum telefonun ekranına ultrason resmini koydum bakıp duruyorum karnımı sevip duruyorum... bir daha ne zaman göreceğim diye düşünüyorummm

canım ben kullanmıyorum kan ilacını midemi rahatsız ediyor..

kan ilacı derken hangisini kullanıyorsunuz kızlar ferro sanol mü? o beni mahvetti midem delindi sandım... kullanamadım bıraktım gynoferon verdi eski doktorum yenisi de düşük buldu onu acaba ferroyu gece içsem mi diye düşünmeye başladım ben de... ilacı almadan bir saat önce ve ilaçtan bir saat sonra süt ve ürünleri tüketmemek gerekiyor çünkü demir emilimini zorlaştırıyor... ben kan tahlili yaptırdım sonuçları almaya korkuyorum çünkü kanım düştü farkındayım... bayağı zorluyor beni...

kizlar iyi aksamlar kac gunden belli giremiyorum
cuma gunu ultrasona girdim prensesim geliyor
kizlar aklinizda kiz isimleri var mi

merhaba arkadasLar;
persembeden bu yana giremiodm ne kadar cok konu yazmıssınz anca bu saatte bitirebildim okumayı:)

onceLikLe ceyiz aLısverişinde bana yardımcı oLan tum ankaraLı anneLere cooooooook tesekkur ederim. OgLusumun kuvet ve giyecek hariç hediye oLarak geLemeyecek ne varsa aLdık sizLer için yazayım.O kadar Liste yaptım tam yoLcuLuga cıktıımda ebebekten 1500tL aLısveriş yapana 500tL indirim kazandm zaten puset ana kucagı fLn 950 tuttu o yuzden cukurambar ebebek e gittik. Dukkan da gercekten cook guzeLdı ben ebebek e uye fLn oLmadıysanız oLun derim. İşin iLginç tarafı hiç gereksiz bise aLmadım 2000 tuttu haa hersey :O

son oLarak ayrıntıLıya girdim Ozgur Deren de cok guseLLdii.....
477gr yavrumun geLişimi 1hafta ondenmiş coookkkk sevindiimmm darısı sızınkıLerın basına ınsaLLahh

hmmmmm bide kendim içinde Cepa daki GeBe magazasında aLt grup aLana ust grup yarı fıyatına kampanyası vardı. Oradan bayaa yararLandm bide KızıLay daki mine bayaa işimi gorduu

biraz viraL rekLam gbi oLdu ama gercekten cok gezmenizi istemem 3gun ıcınde bu kadar az yer gezdim ama nasL yoruLduk oglusumLa...

su ekstra 1 haftaLık izin artısı mevzuusuna geLince daa kesin gorunen bise yok die okudum ama uzgun ve sızLer gbı kızgın oLarak geLısmeLeri takip edecegmm peki su 2500tL Lık dogum parası hakkında bıLgısı olan var mı???????????

biz de 24+6 günlük, 56 kiloyuz.5 kilo aldım :) bugün kontrole gittim. oğluşum 1100 gr olmuş. 27 haftalık görünüyor maşallah. Ama yüzünü göstermedi yine

Canim bilmiyorum dogum ucretini ama eger bir muyene bu kadarsa dogumu dusunemiyorum bile..

Medipol mega da doğum ücretleri normal doğum 800 , sezeryan 1.250. oda süslemesi,lohusa şerbeti,bebek bakımı gibi hizmetler dahil.ben bu hastaneye gidiyorum ve Allah kısmet ederse burada doğum yapacağım. diğer özel hastanelere nazaran bu hastane çok iyi bence..
Ayrıntılı ultrason evet biraz pahalı ama diğer hastaneleri de araştırdım hepsi en az 280 - 300 TL

ben görüntüleme merkezi araştırıyorum uygun ve güzel bir yer bulursam orada yaptıracağım.

mrb tatLım ebebek magazasının dediğine gore bazıLarına rastgeLe yoLLuomus bu msgı ben ekstra bise yapmadım yani yani en fazLa sey diyebiLirim aLakası oLduunu sanmıorum ama 2 haftadır su showtv de pazar yayınLanan bebek programı var ya onun cekıLısıne katıLıorum sıfreyı ıLk yoLLayanLara ebebekten o gun harcamak zorunda oLduun ındırım cekı verıoLar en fazLa 50tL Lık bu yani. Hatta cnm bu 1500tLye 500tL indirim promosyonunu kuLLanırsan sıstem magazanın yaptıı ındırımLerı yaptırmıo.

minede tektuk vardı ama kadın maL geLecek dedı. Ebru maternıty ve livaa nın kaLıtesıne bakmak ıcın gıtmıstım cnm

Günaydın tüm Anneler ve Kuzularrıııııı
kızlar aldığınız kıyafetleri nasıl yıkıycaksınız? makinede mi elde mi?
yumuşatıcı alerrji yapıyor diye okudum mesela.
özellikle ikinci bebeğini bekleyen annelerden tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum

valla canım bende merak ediyodum bunu iyi ki sordun :26: ben makinada hassas yıkama yaparım die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…