2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kan ilacı derken hangisini kullanıyorsunuz kızlar ferro sanol mü? o beni mahvetti midem delindi sandım... kullanamadım bıraktım gynoferon verdi eski doktorum yenisi de düşük buldu onu acaba ferroyu gece içsem mi diye düşünmeye başladım ben de... ilacı almadan bir saat önce ve ilaçtan bir saat sonra süt ve ürünleri tüketmemek gerekiyor çünkü demir emilimini zorlaştırıyor... ben kan tahlili yaptırdım sonuçları almaya korkuyorum çünkü kanım düştü farkındayım... bayağı zorluyor beni...[/QUOTE]

canım ben ferrum forte kullanıyorum hap olanı, en ağırı ve etkilisi o sanırım, bende kansızlık çıktığı için vermişti doktor, kanım çok düşüktü

valla canım bende merak ediyodum bunu iyi ki sordun :26: ben makinada hassas yıkama yaparım die düşünüyorum

elde yıkayın diyen de çok ama hadi doğumdan önce yıkadın arındı ee tabii tertemiz olucak eşyaları ama ya sonra
bebeğe mi bakıcaz elde çamaşır mı yıkıcaz.
ütülemeden giydirmemekte fayda varmış bir de.

evet doğumdan sonra elde yıkamak imkansız gibi bişey yani

kuzum sağolasın.biz de orda nuna nın arabası ile ana kucağını beğendik. bu aya özel indirim var dediler.bakalım alacaz gbi.i,kisini bir alırsak 856 liraymış. kaliteli mal diye söylediler. kıyafet için de ben de bir gideyim bakayım oraya. şu olaylar yüzünden inemiyorum kızılaya.inşallah bir an önce biter şu olaylar

kizlar iyi aksamlar kac gunden belli giremiyorum
cuma gunu ultrasona girdim prensesim geliyor
kizlar aklinizda kiz isimleri var mi

ben ahu, sude, elif, inci, ayşe ve zeynep isimlerine bayılıyorum kızlarda, hepside güzel oluyolar böyle isimde olanların
Günaydınnn kızlarrrr
Günaydınnnnnn

günaydın hanımlar ve bebişleri...kaç gündür yoktum yazamadım zaten sayfalar da uçmuş gitmiş...azcık okuyabildim
evet yoksun bi kaç gündür, çok şey kaçırdın dermişim hoşgeldinn, naber?

bizden de herkeslere günaydın.
Günaydın canımmmmm, ben hala çoğul konuşamıyom yaa, hala alışamadım mı nedir

günaydınlar güzel anneler ve bebişleri
Sanada günaydın canım,

bu soru süper oldu, bende merak ediyorum, tabikiiiii araştırmama yaptımmmm bende onu ileteyim size; etrafımdaki tecrübeli anneler makinada hassas yıkama yapıp sorada ütülemişler, deterjan olarakta dalinin bebek için olanlarını kullanmışlar yumuşatıcı ve detarjan dahil ikiside aynı marka, ya sıvısı yada tozu farketmez diyolar, zaten kokmuyo o detarjan ben bir bakayım dedim hiç kokusu yok ama yumuşatıcısı bebiş gibi kokuyo, ben sanırım onları kullancam, sorada annemle bigün hepsini ütüler yerleştiririz, ütü şart diyolar mikroplar kırılsın diye.

ben de makinanın elde yıkama ayarında yıkarım diye düşünüyorum. bebekler için de yumuşatıcı varmış ben de yeni gördüm. o da mı bebekler için alerji yapıyormuş?

bu soru süper oldu, bende merak ediyorum, tabikiiiii araştırmama yaptımmmm bende onu ileteyim size; etrafımdaki tecrübeli anneler makinada hassas yıkama yapıp sorada ütülemişler, deterjan olarakta dalinin bebek için olanlarını kullanmışlar yumuşatıcı ve detarjan dahil ikiside aynı marka, ya sıvısı yada tozu farketmez diyolar, zaten kokmuyo o detarjan ben bir bakayım dedim hiç kokusu yok ama yumuşatıcısı bebiş gibi kokuyo, ben sanırım onları kullancam, sorada annemle bigün hepsini ütüler yerleştiririz, ütü şart diyolar mikroplar kırılsın diye.[/QUOTE]

evet canım ütü şartmış. neyseki bizim bez derdimiz yok Annelerimiz gibi yazık onlar bezlerimizi bile ütülerlermiş
ben de toz deterjan kullanılmasa iyi olur diye okudum. ne kadar durulansa da gözle görülemeyen tanecikler kalabiliyomuş.

evet doğumdan sonra elde yıkamak imkansız gibi bişey yani

olmaz kızlar ne elde yıkaması, makinede yüksek ısıda az deterjanla yıkayacağız işte bide ütü tamam, elde yıkamayı nerden çıkardınız, zaten işimiz başımızdan aşmış olcak, hele bide sorada çalışmaya başlamak ki ben çalışan bi anne olcam, mümkün değil yetişemem.

birde bebişleri çok hassas alıştırmamak lazım, bi arkadaş poposunu satın suyla yıkıyodu bebekten hiç pişik eksik olmadı, bi diğeride çeşme suyuyla yıkadı vala ne pişik ne bişi, buradan örnekle çok hassas alıştırmayalım derim, sora hapşıran nazik bebişlerimiz olmasın

ben de makinanın elde yıkama ayarında yıkarım diye düşünüyorum. bebekler için de yumuşatıcı varmış ben de yeni gördüm. o da mı bebekler için alerji yapıyormuş?

alerji yapabiliyor diye gördüm ama denemek lazım tabii her bebekte farklı reaksiyon verecektir mutlaka.

ıslak mendil de kullanmayın normal pamuğu su ile ıslatın onunla silin poposunu diyorlar.size de böyle diye oldu mu?

alerji yapabiliyor diye gördüm ama denemek lazım tabii her bebekte farklı reaksiyon verecektir mutlaka.

az koycaz kızlar hem deterjanı hem yumuşatıcıyı, çünkü iyi durulanması lazım, bide bol su durulama yaptırırsak bence sıkıntı olmaz, ama kendi çamaşırlarımız gibi bol det.bol yumuşatıcı yapmamamız lazım, tamam hoşumuza gidiyo mis gibi kokması ama bebişin tenine fazlası zarar verebilir belki deneyerek öğrencez bunuda, ilk başlarda az az koyarsak ve yüksek ısı ütü yaparsak bence bi sıkıntı olmayacaktır çünkü ütü kıracak tüm mikrobu, iyi durulama ve ütü bence en önemlisi bu

satın alma suyla da yıkamayız heralde artık canım zaten vücudu neye tepki veriyo zamanla görürüz inş. Allah o günleri de göstersin

ıslak mendil de kullanmayın normal pamuğu su ile ıslatın onunla silin poposunu diyorlar.size de böyle diye oldu mu?

evet canım en güzeli su ve pamuk diyolar, kimse yenidoğanlar için kokulu ıslak mendilleri kullanmayı önermiyo markası ne olursa olsun sonuçta katkı maddeleri var içinde, hatta unibaby yenidoğan mendil var bu şekilde içinde hiç katkı maddesi yok sadece ıslak pamuklardan ibaret, koku ve kimyasal içermiyo, ben onlardan stok yapmayı düşünüyorum, kullananlar çok memnun 3 lü paketini 12,50tl ye satıyolar, tek avantajı hazır ıslak pamuk mendil olması, yoksa e bebekte vs pamuklar var hazır satılan bizim makyaj temizleme pamuklarının biraz daha büyüğü onlardan alınıp ıslatılıp temizlemede yapılabilir, unibaby pratikleştirmiş sadece ve kullanan herkes çok memnun.

bebek çamaşırlarında sabun tozu veya sıvı deterjan kullanacağım. ilk aylar sorun olmaz, fazla leke olmaz, ek gıdaya geçince çok yemek lekesi oluyormuş. o zaman toz deterjana geçip ek durulama yapmayı düşünüyorum.
yumuşatıcıyı pek tavsiye etmiyorlar. kullanılacaksa da bebeğe özel ürün olmalı.

ben de böyle duydum hep. ıslak mendil kullanılacaksa, alkolsüz olanlar kullanılmalıymış.

haklısın elde ben şahsen baş edemem
ilk zamanlar bi heves yapılır belki de sonra benim için pek mümkün değil dediğin gibi çalışan bi anne olucam inş. bi aksilik çıkmazsa
bizimkinin eşyaları küçük bi gardrop olabilir şu anda zaten

ıslak mendili hallettik. deterjanı yumuşatıcıyı da hallettik şimdi gelelim katlanabilir küvete :) katlanabili küveti uygun fiyata bulan var mı acaba?

veeee ilave olarak tabii ki POPOLİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…