valla canım bende merak ediyodum bunu iyi ki sordun :26: ben makinada hassas yıkama yaparım die düşünüyorum
elde yıkayın diyen de çok ama hadi doğumdan önce yıkadın arındı ee tabii tertemiz olucak eşyaları ama ya sonra
bebeğe mi bakıcaz elde çamaşır mı yıkıcaz.
ütülemeden giydirmemekte fayda varmış bir de.
mrb tatLım ebebek magazasının dediğine gore bazıLarına rastgeLe yoLLuomus bu msgı ben ekstra bise yapmadım yani yani en fazLa sey diyebiLirim aLakası oLduunu sanmıorum ama 2 haftadır su showtv de pazar yayınLanan bebek programı var ya onun cekıLısıne katıLıorum sıfreyı ıLk yoLLayanLara ebebekten o gun harcamak zorunda oLduun ındırım cekı verıoLar en fazLa 50tL Lık bu yani. Hatta cnm bu 1500tLye 500tL indirim promosyonunu kuLLanırsan sıstem magazanın yaptıı ındırımLerı yaptırmıo.
minede tektuk vardı ama kadın maL geLecek dedı. Ebru maternıty ve livaa nın kaLıtesıne bakmak ıcın gıtmıstım cnm
evet doğumdan sonra elde yıkamak imkansız gibi bişey yani
kizlar iyi aksamlar kac gunden belli giremiyorum
cuma gunu ultrasona girdim prensesim geliyor
kizlar aklinizda kiz isimleri var mi
GünaydınnnnnnGünaydınnn kızlarrrr
evet yoksun bi kaç gündür, çok şey kaçırdın dermişimgünaydın hanımlar ve bebişleri...kaç gündür yoktum yazamadım zaten sayfalar da uçmuş gitmiş...azcık okuyabildim
Günaydın canımmmmm, ben hala çoğul konuşamıyom yaa, hala alışamadım mı nedirbizden de herkeslere günaydın.
Sanada günaydın canım,günaydınlar güzel anneler ve bebişleri
bu soru süper oldu, bende merak ediyorum, tabikiiiii araştırmama yaptımmmm bende onu ileteyim size; etrafımdaki tecrübeli anneler makinada hassas yıkama yapıp sorada ütülemişler, deterjan olarakta dalinin bebek için olanlarını kullanmışlar yumuşatıcı ve detarjan dahil ikiside aynı marka, ya sıvısı yada tozu farketmez diyolar, zaten kokmuyo o detarjan ben bir bakayım dedim hiç kokusu yok ama yumuşatıcısı bebiş gibi kokuyo, ben sanırım onları kullancam, sorada annemle bigün hepsini ütüler yerleştiririz, ütü şart diyolar mikroplar kırılsın diye.Günaydın tüm Anneler ve Kuzularrıııııı
kızlar aldığınız kıyafetleri nasıl yıkıycaksınız? makinede mi elde mi?
yumuşatıcı alerrji yapıyor diye okudum mesela.
özellikle ikinci bebeğini bekleyen annelerden tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum
Günaydın tüm Anneler ve Kuzularrıııııı
kızlar aldığınız kıyafetleri nasıl yıkıycaksınız? makinede mi elde mi?
yumuşatıcı alerrji yapıyor diye okudum mesela.
özellikle ikinci bebeğini bekleyen annelerden tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum
evet doğumdan sonra elde yıkamak imkansız gibi bişey yani
ben de makinanın elde yıkama ayarında yıkarım diye düşünüyorum. bebekler için de yumuşatıcı varmış ben de yeni gördüm. o da mı bebekler için alerji yapıyormuş?
günaydın kızlar :) bu sabah ikinci doz tetanoz aşımı oldum ....
olmaz kızlar ne elde yıkaması, makinede yüksek ısıda az deterjanla yıkayacağız işte bide ütü tamam, elde yıkamayı nerden çıkardınız, zaten işimiz başımızdan aşmış olcak, hele bide sorada çalışmaya başlamak ki ben çalışan bi anne olcam, mümkün değil yetişemem.
birde bebişleri çok hassas alıştırmamak lazım, bi arkadaş poposunu satın suyla yıkıyodu bebekten hiç pişik eksik olmadı, bi diğeride çeşme suyuyla yıkadı vala ne pişik ne bişi, buradan örnekle çok hassas alıştırmayalım derim, sora hapşıran nazik bebişlerimiz olmasın
alerji yapabiliyor diye gördüm ama denemek lazım tabii her bebekte farklı reaksiyon verecektir mutlaka.
olmaz kızlar ne elde yıkaması, makinede yüksek ısıda az deterjanla yıkayacağız işte bide ütü tamam, elde yıkamayı nerden çıkardınız, zaten işimiz başımızdan aşmış olcak, hele bide sorada çalışmaya başlamak ki ben çalışan bi anne olcam, mümkün değil yetişemem.
birde bebişleri çok hassas alıştırmamak lazım, bi arkadaş poposunu satın suyla yıkıyodu bebekten hiç pişik eksik olmadı, bi diğeride çeşme suyuyla yıkadı vala ne pişik ne bişi, buradan örnekle çok hassas alıştırmayalım derim, sora hapşıran nazik bebişlerimiz olmasın
ıslak mendil de kullanmayın normal pamuğu su ile ıslatın onunla silin poposunu diyorlar.size de böyle diye oldu mu?
ıslak mendil de kullanmayın normal pamuğu su ile ıslatın onunla silin poposunu diyorlar.size de böyle diye oldu mu?
az koycaz kızlar hem deterjanı hem yumuşatıcıyı, çünkü iyi durulanması lazım, bide bol su durulama yaptırırsak bence sıkıntı olmaz, ama kendi çamaşırlarımız gibi bol det.bol yumuşatıcı yapmamamız lazım, tamam hoşumuza gidiyo mis gibi kokması ama bebişin tenine fazlası zarar verebilir belki deneyerek öğrencez bunuda, ilk başlarda az az koyarsak ve yüksek ısı ütü yaparsak bence bi sıkıntı olmayacaktır çünkü ütü kıracak tüm mikrobu, iyi durulama ve ütü bence en önemlisi bu
evet canım en güzeli su ve pamuk diyolar, kimse yenidoğanlar için kokulu ıslak mendilleri kullanmayı önermiyo markası ne olursa olsun sonuçta katkı maddeleri var içinde, hatta unibaby yenidoğan mendil var bu şekilde içinde hiç katkı maddesi yok sadece ıslak pamuklardan ibaret, koku ve kimyasal içermiyo, ben onlardan stok yapmayı düşünüyorum, kullananlar çok memnun 3 lü paketini 12,50tl ye satıyolar, tek avantajı hazır ıslak pamuk mendil olması, yoksa e bebekte vs pamuklar var hazır satılan bizim makyaj temizleme pamuklarının biraz daha büyüğü onlardan alınıp ıslatılıp temizlemede yapılabilir, unibaby pratikleştirmiş sadece ve kullanan herkes çok memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?