neyse sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de gerekirse elde yıkarız
yeter ki sağlıcakla gelsinler kucaklarımıza
ıslak mendili hallettik. deterjanı yumuşatıcıyı da hallettik şimdi gelelim katlanabilir küvete :) katlanabili küveti uygun fiyata bulan var mı acaba?
bebek çamaşırlarında sabun tozu veya sıvı deterjan kullanacağım. ilk aylar sorun olmaz, fazla leke olmaz, ek gıdaya geçince çok yemek lekesi oluyormuş. o zaman toz deterjana geçip ek durulama yapmayı düşünüyorum.
yumuşatıcıyı pek tavsiye etmiyorlar. kullanılacaksa da bebeğe özel ürün olmalı.
ben de böyle duydum hep. ıslak mendil kullanılacaksa, alkolsüz olanlar kullanılmalıymış.
ıslak mendil de kullanmayın normal pamuğu su ile ıslatın onunla silin poposunu diyorlar.size de böyle diye oldu mu?
ıslak mendili hallettik. deterjanı yumuşatıcıyı da hallettik şimdi gelelim katlanabilir küvete :) katlanabili küveti uygun fiyata bulan var mı acaba?
kızlar belki bi çoğunuzda vardır bu durum diye tecrübemi paylaşmak istedim, benim 1 haftadır böyle bir sıkıntım var, hamişlikte oluyomuş böle şeyler, annemin tavsiyelerini dikkate alarak aşağıdakileri yapmaya başladım ve gerçekten azalmaya başladı hassasiyet, sıkıntısı olanlar varsa deneyebilirler.
1- öncelikle ekstra hassas yumuşak olan diş fırçası kullanacaksınız ( oral b nin fırçaları var bu şekilde )
2- dişler yukardan aşağıya taraklar gibi fırçalanacak hem ön hem arkaları ve fazla bastırılmayacak ( günde 3 kez sabah-öle-akşam )
3- diş macunu sensodyn f olmalı ( hassas diş ve diş etleri için özel bi ürün biraz fiyatı pahalı ama değer )
4- sabah ve akşam dişler fırçalandıktan sonra bir çay bardağı suya ( su ılık olsun soğuk olmasın ) 1 çay kaşığı tuz ve 7-8 damla limon damlatıp karıştırdıktan sonra, bir yudum alınıp ağız içinde 1-2 dakika gargara şeklinde yapılıp tükürülecek.
bunu rutin bir şekilde yaptığınız zaman etkisini görmeye başlayacaksınız, gargaranın tadı biraz kötü ama insan alışıyo
Bilginiz olsun güzel hamişlerrrr
evet canım annem de sakın ıslak mendil alma dedi bol bol pamuk ve ped pamul stoğu yapıcam hazır satılanı duymamıştım ben
ya ben bu küveti eminönü havuzlu handa bebişin küvetini aldıktan sora gördüm ve çok üzüldüm sorada dedimki amann napıyım yaa olmadı sora bitane daha alırım, hemen hemen aynıydı fiyatları ama hatırlayamıyorum şuanda kocişe sorcam müsait bir zamanda hemen yazarım burdan.
internetten baktım 130dan 100 liraya düşmüş.önceden kadının biri hepsiburada dan 55 e almış. 55 olsa hadi neyse vereyim yer kaplamıyor derim de 100 lirada veremem diye ddüşündüm
arkadaşlar ben ilk oğlumda suyu kaynatıp soğutmuş , ilk 3 ay poposunun ve genital bölgesini pamuğu bu su dolu kaba batırarak sıkarak silmiştim ...hiç pişiğimiz olmadı ...daha sonra da se .... Ed in yağlı mendillerinde kullandım .... Tavsiye ederim ...
o kat yerlerinden su sızdırmaz mı acaba? denk geldi mi öyle bi yorum?
kıxlar yaaaa 23 hafta olcamm 4 kiloya yaklaştı aldığım kilo sizler ne alemdesiniz..
internetten baktım 130dan 100 liraya düşmüş.önceden kadının biri hepsiburada dan 55 e almış. 55 olsa hadi neyse vereyim yer kaplamıyor derim de 100 lirada veremem diye ddüşündüm
canım 4 kilo süper bence ben 10 kilo aldım ah ah yürüyen bi top gibiyim :)
canım 4 kilo süper bence ben 10 kilo aldım ah ah yürüyen bi top gibiyim :)
22+2 deyim canım 7 kilo aldım
ben de
vahim değil diyosunuz yani....herkesmi böyle kilo aldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?