2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ebebek te leke çıkarıcı da gördüm belki ileride işimizi görür

kızlar belki bi çoğunuzda vardır bu durum diye tecrübemi paylaşmak istedim, benim 1 haftadır böyle bir sıkıntım var, hamişlikte oluyomuş böle şeyler, annemin tavsiyelerini dikkate alarak aşağıdakileri yapmaya başladım ve gerçekten azalmaya başladı hassasiyet, sıkıntısı olanlar varsa deneyebilirler.

1- öncelikle ekstra hassas yumuşak olan diş fırçası kullanacaksınız ( oral b nin fırçaları var bu şekilde )
2- dişler yukardan aşağıya taraklar gibi fırçalanacak hem ön hem arkaları ve fazla bastırılmayacak ( günde 3 kez sabah-öle-akşam )
3- diş macunu sensodyn f olmalı ( hassas diş ve diş etleri için özel bi ürün biraz fiyatı pahalı ama değer )
4- sabah ve akşam dişler fırçalandıktan sonra bir çay bardağı suya ( su ılık olsun soğuk olmasın ) 1 çay kaşığı tuz ve 7-8 damla limon damlatıp karıştırdıktan sonra, bir yudum alınıp ağız içinde 1-2 dakika gargara şeklinde yapılıp tükürülecek.

bunu rutin bir şekilde yaptığınız zaman etkisini görmeye başlayacaksınız, gargaranın tadı biraz kötü ama insan alışıyo

Bilginiz olsun güzel hamişlerrrr

ıslak mendili hallettik. deterjanı yumuşatıcıyı da hallettik şimdi gelelim katlanabilir küvete :) katlanabili küveti uygun fiyata bulan var mı acaba?

ya ben bu küveti eminönü havuzlu handa bebişin küvetini aldıktan sora gördüm ve çok üzüldüm sorada dedimki amann napıyım yaa olmadı sora bitane daha alırım, hemen hemen aynıydı fiyatları ama hatırlayamıyorum şuanda kocişe sorcam müsait bir zamanda hemen yazarım burdan.

benimki de çok hassas canım sensodyn hassas dişler için olan macun ve fırçasını kullanıyorum memnunum sonuçtan verdiğin gargara tarifi için de tşk ederim

evet canım annem de sakın ıslak mendil alma dedi bol bol pamuk ve ped pamul stoğu yapıcam hazır satılanı duymamıştım ben

arkadaşlar ben ilk oğlumda suyu kaynatıp soğutmuş , ilk 3 ay poposunun ve genital bölgesini pamuğu bu su dolu kaba batırarak sıkarak silmiştim ...hiç pişiğimiz olmadı ...daha sonra da se .... Ed in yağlı mendillerinde kullandım .... Tavsiye ederim ...

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım :) sohbet almış başını gitmiş hepsini okudum tek tek. bebişimin kıyafetini bende dalinin bebek için olan deterjanlarından alıp yıkamayı düşünüyorum. yumuşatıcı hakkında bi fikrim yok zararlımı oluyomuş? küvete gelince daha hiç araştırmadım :) kızlar ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar öğleden sonra çıkacak. içerken fazla zorlanmadım sadece beklerken biraz midem bulandı ama eşim yanımdaydı ondan destek aldım ve çıkartmadım çok şükür :) inşallah yüksek çıkmaz yaa. oğluşumuda gördüm yüzüstü dönmüş yatıyodu kuzum :) kilosu 670 gr boyu 30 cm olmuşş paşamın :)

internetten baktım 130dan 100 liraya düşmüş.önceden kadının biri hepsiburada dan 55 e almış. 55 olsa hadi neyse vereyim yer kaplamıyor derim de 100 lirada veremem diye ddüşündüm

internetten baktım 130dan 100 liraya düşmüş.önceden kadının biri hepsiburada dan 55 e almış. 55 olsa hadi neyse vereyim yer kaplamıyor derim de 100 lirada veremem diye ddüşündüm

o kat yerlerinden su sızdırmaz mı acaba? denk geldi mi öyle bi yorum?

sağol canım bilgi için not edildi hemen, bende çeşme suyu kullancam, baktım pişik oluyo senin dediğin gibi yaparım. Birde bebiş ürünlerinde doktorlar sebamed öneriyo kesinlikle, duş, saç şampuanı, bebe yağı herşey için o nedenle 3 ay sonrası bende bu markanın ıslak mendillerini kullanacammmm, zaten duş setini sebamed aldım, kesinlikle konak yapmıyormuş, diğerleri hemen konak yapıyomuş bebişe.

yuhunuzzzz 100tl mi, o ne be, ben yanlış hatırlıyorum demekki, kocişe sordum 15tl ye aldık biz küveti havuzlu handan ( bide en iyisi plastik içermeyen zararlı madde olmayan cinsinden aldık ), ama katlananın fiyatı okadar değil di yaa, olsa olsa 45-50, yüksek olsa kesin aklımda kalırdı benim, ay gerek yok katlanananaa, diğer önemli bi ihtiyacını alırız o paraya ne gerek ya, banyoda küvetin içine koy gitsin onuda napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…