2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyyy hahaha güldürdün yaa olsun olsun bebiş beslensin, yapçak bişi yok, herşey bebiş için herşey bebiş içinnnn

bilmem bebişimde nasıl olur alırmı bilemem çok ii beslenemdim bulantılardan hayırlısı artık...........
peki benim gibi sezeryan olmayı düşünen varmı=))))))))))9

bilmem bebişimde nasıl olur alırmı bilemem çok ii beslenemdim bulantılardan hayırlısı artık...........

ben tabiki çok korkuyorum çünkü fobi benim için bu doğum olayı, iğne bile olamıyorum o derece yani düşün, o nedenle düşüncem bu şekilde, araştırdım soruşturdum, olan arkadaşlara danıştımmmmm, 2. olsam yine olurum diyenler var, 2 gün sıkıntı çektim ama sorası çok rahat diyenler var, sadece 1 gün baş ağrısı çektim diyenler var, ama sonuç olarak herkes çok memnun, hiç pişman olan yok çevremde...

yenı doğum yapmış arkadaşımdan bılıyorum canım makınede yıkadı hassas programda 15 dklıkta yıkadı ve sabun tozuyla

he bende iğne olmaktan korkuorum ama ben genel anestesi olmayı düşünüorum..
yalnız değilim yaniiiii

birde ilk 4 ay bebiş senin kanından besleniyo canım hiç merak etme, hatta sonrasındada yine sendeki vitamin ve mineralleri emio, yani hamişlikte yenen besinlerin çok etkisi yokmuş, benim doktor öle söyledi, önemli olan hamiş kalmadan önceki durumun, ayrıca aldığımız vitaminler bizim güçsüz ve vitaminsiz kalmamamız için tamamıyla, doğum sonrası dirençli olmamız için, çünkü sağolsun ve varolsun bu bebişler hüüüppp diye herşeyi çekiyo bizdeki o nedenle de bize takviye yapılorki sora biz sorun yaşamayalım diye bundan dolayıda şuanda ne yiyosan kendine aslında, bebiş senin depoları tüketene kadar devam etçek çünkü

haklısın inşallah saglıklı ama kilolu bi bebişim olur istiorumvitamin 1 aydır kullanmıorum 1 kutu decavit bitirdim vermedi bi daha bişi doktor...
oda cins ya..

he bende iğne olmaktan korkuorum ama ben genel anestesi olmayı düşünüorum..
yalnız değilim yaniiiii

hiç farketmez, genel yada epidural ikiside aynı kapı işte sadece birinde yarı uyanık oluyon diğerinde komple uyuyonnnnn kikiki, bende uyutsunlar uyanayım herşey bitsin istiyorum sadece, Allahtan hayırlısı hepimiz için, artık herşey çok gelişti, o nedenle doğumun her türlüsü kolay yapılıyo, hiçbir kötü hikayeyi dinlememek gerekiyor, anlatmak isteyenede dinlemek istemiorum diyip hemen müdehale etmemiz lazım ki ben öyle yapıyorum, sonuçta bu iş kişiden kişiye göre değişiyor, normal doğum yapıp 3 gün yatanlarda var, sezaryen olup ilk gün kalkanlarda var, bu nedenden dolayı herkesin kendi seçimi ve tercihine bağlı artık herşey, mutlu ve huzurlu olmak en önemlisi ve bende doğuma öyle girmek istiyorum. ha şöyle yapabilirz, bekleriz bebiş ne zaman gelmek istiosa o zaman gelir ama biz yine sezaryen oluruz bu da bi seçenek sonuçta, doktorla aramızda olan bişi bu

Benimde kısmetse mecburen sezeryan olacak çünkü 2 yıl önce kızım sezeryanla olmuştu

haklısın inşallah saglıklı ama kilolu bi bebişim olur istiorumvitamin 1 aydır kullanmıorum 1 kutu decavit bitirdim vermedi bi daha bişi doktor...
oda cins ya..

belki yeterli beslendiğini düşünüyodur, benimki beni biraz zayıf ve çelimsiz görünce hemen dayadı vitamini, birde ben çok et tüketen biri değilim, normaldede sevmem, mecburiyetten yerim yada çooookk canım isticek, bununda etkisi var tabiki 3. aydan beride içiyorum her gün 1 tane, doktorlarda kendi içinde değişiyo işte, sen etini, sütünü, yoğurdunu ve sebzeni eksik etme canım, güzel beslenmeye bak bundan sora, yada günde bir elevit iç bunun kimseye zararı yok, aksine yararı var, doktorunun vermesini bekleme, al ve içmeye başla gitsin

haklısın herkesin hikayesi kendine özel.dinlememek gerek..
bide ben 1.5 yıllık vajınusmustum düşün artık 1.5 yıl neler çektim

ben hiç bir şey kullanmadım vermıyo benım doktorumda ne kan ılacı ne vıtamın hiç bir şey kullanmadım ve et yıymıyorum tıksındım sut içmiyorum peynır ve ayran tuketebılıyorum sadece

ne güzel konular konuşmuşsunuz kızlar
bende bebegimin kıyafetlerini makinanın hassas programında dalinle yıkamayı düşünüyorum hem deterjan hem yumuşatıcısıyla ama bazı makinalarda bebek programı bile var çok pişmanım şimdi onlardan almadıgıma

altını temizlerkende ilk 3 ay bende su ve pamuk yapıcam daha saglıklı kuru tutmakta önemli fazla sulu olmaması lazım pişik olur yoksa o popişleri

of ya zamanları gelsede dogsalar bi an önce çok sabırsızlanıyorum ama bi yandanda daha hiç bişeyimiz yok ne zaman yetişecek ya haftaya bizde sipariş verelim dedik odamızı bakalım

Kızlar birde ıslak menilden bahsetmişsiniz ilk zamanlar uny baby nin yenidoğanını tavsiye ederim sadece pamuk ve sudan oluşuyor ben kızımdada ilk zamanlar kullanmıştım birde deterjan olarak hacışakirin bebekler için olan deterjanı granirlüydü sanırım hepsini yıkayıp ütülemiştim

ben epidural normal doğum istiyorum canım da bakalım nasıl olcak herşey insanın planladığı gibi gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…