deme öyle 1 haftada 1.5 kilo aldım şok oldum..çeyrek öküz mü yedim die düşündüm
ben de
vahim değil diyosunuz yani....herkesmi böyle kilo aldı ki
değil canım değil, rahat ol, 6 kg aldım 25. haftamdayım kikikiki
ayyyy hahaha güldürdün yaaolsun olsun bebiş beslensin, yapçak bişi yok, herşey bebiş için herşey bebiş içinnnn
bilmem bebişimde nasıl olur alırmı bilemem çok ii beslenemdim bulantılardan hayırlısı artık...........
peki benim gibi sezeryan olmayı düşünen varmı=))))))))))9
Günaydın tüm Anneler ve Kuzularrıııııı
kızlar aldığınız kıyafetleri nasıl yıkıycaksınız? makinede mi elde mi?
yumuşatıcı alerrji yapıyor diye okudum mesela.
özellikle ikinci bebeğini bekleyen annelerden tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum
ben tabikiçok korkuyorum çünkü fobi benim için bu doğum olayı, iğne bile olamıyorum o derece yani düşün, o nedenle düşüncem bu şekilde, araştırdım soruşturdum, olan arkadaşlara danıştımmmmm, 2. olsam yine olurum diyenler var, 2 gün sıkıntı çektim ama sorası çok rahat diyenler var, sadece 1 gün baş ağrısı çektim diyenler var, ama sonuç olarak herkes çok memnun, hiç pişman olan yok çevremde...
bilmem bebişimde nasıl olur alırmı bilemem çok ii beslenemdim bulantılardan hayırlısı artık...........
peki benim gibi sezeryan olmayı düşünen varmı=))))))))))9
birde ilk 4 ay bebiş senin kanından besleniyo canım hiç merak etme, hatta sonrasındada yine sendeki vitamin ve mineralleri emio, yani hamişlikte yenen besinlerin çok etkisi yokmuş, benim doktor öle söyledi, önemli olan hamiş kalmadan önceki durumun, ayrıca aldığımız vitaminler bizim güçsüz ve vitaminsiz kalmamamız için tamamıyla, doğum sonrası dirençli olmamız için, çünkü sağolsun ve varolsun bu bebişler hüüüppp diye herşeyi çekiyo bizdeki o nedenle de bize takviye yapılorki sora biz sorun yaşamayalım diyebundan dolayıda şuanda ne yiyosan kendine aslında, bebiş senin depoları tüketene kadar devam etçek çünkü
he bende iğne olmaktan korkuorum ama ben genel anestesi olmayı düşünüorum..
yalnız değilim yaniiiii
ben de
vahim değil diyosunuz yani....herkesmi böyle kilo aldı ki
Ben 5 kilo aldım o da önceleri kusmalardan dolayı verdiğim 3 kioonun üzerine 2 kilo
hiç farketmez, genel yada epidural ikiside aynı kapı işte sadece birinde yarı uyanık oluyon diğerinde komple uyuyonnnnn kikiki, bende uyutsunlar uyanayım herşey bitsin istiyorum sadece, Allahtan hayırlısı hepimiz için, artık herşey çok gelişti, o nedenle doğumun her türlüsü kolay yapılıyo, hiçbir kötü hikayeyi dinlememek gerekiyor, anlatmak isteyenede dinlemek istemiorum diyip hemen müdehale etmemiz lazım ki ben öyle yapıyorum, sonuçta bu iş kişiden kişiye göre değişiyor, normal doğum yapıp 3 gün yatanlarda var, sezaryen olup ilk gün kalkanlarda var, bu nedenden dolayı herkesin kendi seçimi ve tercihine bağlı artık herşey, mutlu ve huzurlu olmak en önemlisi ve bende doğuma öyle girmek istiyorum. ha şöyle yapabilirz, bekleriz bebiş ne zaman gelmek istiosa o zaman gelir ama biz yine sezaryen oluruz bu da bi seçenek sonuçta, doktorla aramızda olan bişi bu
haklısın inşallah saglıklı ama kilolu bi bebişim olur istiorumvitamin 1 aydır kullanmıorum 1 kutu decavit bitirdim vermedi bi daha bişi doktor...
oda cins ya..
hiç farketmez, genel yada epidural ikiside aynı kapı işte sadece birinde yarı uyanık oluyon diğerinde komple uyuyonnnnn kikiki, bende uyutsunlar uyanayım herşey bitsin istiyorum sadece, Allahtan hayırlısı hepimiz için, artık herşey çok gelişti, o nedenle doğumun her türlüsü kolay yapılıyo, hiçbir kötü hikayeyi dinlememek gerekiyor, anlatmak isteyenede dinlemek istemiorum diyip hemen müdehale etmemiz lazım ki ben öyle yapıyorum, sonuçta bu iş kişiden kişiye göre değişiyor, normal doğum yapıp 3 gün yatanlarda var, sezaryen olup ilk gün kalkanlarda var, bu nedenden dolayı herkesin kendi seçimi ve tercihine bağlı artık herşey, mutlu ve huzurlu olmak en önemlisi ve bende doğuma öyle girmek istiyorum. ha şöyle yapabilirz, bekleriz bebiş ne zaman gelmek istiosa o zaman gelir ama biz yine sezaryen oluruz bu da bi seçenek sonuçta, doktorla aramızda olan bişi bu
Ben 5 kilo aldım o da önceleri kusmalardan dolayı verdiğim 3 kioonun üzerine 2 kilo
bende verdiğim kiloya ulaştım şu an da bende 5 e yakın verdim
belki yeterli beslendiğini düşünüyodur, benimki beni biraz zayıf ve çelimsiz görünce hemen dayadı vitamini, birde ben çok et tüketen biri değilim, normaldede sevmem, mecburiyetten yerim yada çooookk canım isticek, bununda etkisi var tabiki3. aydan beride içiyorum her gün 1 tane, doktorlarda kendi içinde değişiyo işte, sen etini, sütünü, yoğurdunu ve sebzeni eksik etme canım, güzel beslenmeye bak bundan sora, yada günde bir elevit iç bunun kimseye zararı yok, aksine yararı var, doktorunun vermesini bekleme, al ve içmeye başla gitsin
deme öyle 1 haftada 1.5 kilo aldım şok oldum..çeyrek öküz mü yedim die düşündüm
resmen bunalıma soktu beni bu kilolar ya ama olsun doğumdan sonra vericem inşallah :)
ben tabikiçok korkuyorum çünkü fobi benim için bu doğum olayı, iğne bile olamıyorum o derece yani düşün, o nedenle düşüncem bu şekilde, araştırdım soruşturdum, olan arkadaşlara danıştımmmmm, 2. Olsam yine olurum diyenler var, 2 gün sıkıntı çektim ama sorası çok rahat diyenler var, sadece 1 gün baş ağrısı çektim diyenler var, ama sonuç olarak herkes çok memnun, hiç pişman olan yok çevremde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?