2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kızlar biz geçen arkadaşa sorduk o katlanabilir küveti 50-70 arası bişey dedi zaten çok fazla kullanamıyorlar ne gerek var bu kadar paraya dedi vazgeçti arkadaşım bende normalini alıcam 15 -20 lira bişey

nette katlanabilir küvetlere baktım 95ten aşagı yok pahalı biraz ucuza bi tane düşürürsem alırım yoksa digerleri uygun.

dogum konusundada epiduralden ben korkuyorum ya düşünmüyorumda eger bebegimin eşi yukarı çıkarda bi sorun olmazsa normal dogum yoksa mecburen sezeryan ama epidural düşünmüyorum yarım anestezi iyi olur sanırım

Kızlar doğumdan sonra bebekleri kıyafetlerini elde yıkamak filan çok zor tecrübdli anne olarak zaten uykusuz klıyorsun biraz uyusa da bende dinlensem diye bakıyorsun şimdi tıkır tıkır ilerleyen bu sayfalar o zamanlar gelince çok yavaşlıyor bsbişlerle ilgilenmekten kimse doğrudüzgün yazamıyor bile

Zaten doktorlardA her hastanede epidurali olmayın diyorlar cnm istanbulda bile iyi olan hastaneleri öneriyorlar komplikasyonları olabiliyor çünkü belde iğneyi yapacak olan doktorun işi nin ehli olması gerekiyor o yüzden ben epidurali çok düşünemiyorum e iyi bir hastaneye gitsen o da çok tuzlu olur yine genel anesteziye kaldık

benimde aklıma geldi sabah çok çabuk ilerlio sayfalar bebişler gelince böle olmıcak malesef

ha bir de yarım anestezi ne anlamadım cnm

Benim gibi ilk doğumu yapacak tecrübesiz annelerin pek internetle sıkı fıkı olamayacağı kesin..bir de annemler benden uzaktalar,kayınvalidem ilgilenirse ilgilenecek :26:
Doğum konusunda ben de iğne kesinlikle düşünmüyorum,tabi büyük konuşmamak lazım ama herşeyden önce ilk tercihim normal doğum olur,o da genel anesteziyle..
Bebek alışverişine evimi tamamlayasıya kadar başlayamayacağım,iki ay sonra falan anca sanırım,hem daha iyi araştırmış olurum..Tek korkum daha fazla ağırlaşmak ve sıcak havalarda fazla gezememek ama böyle kısmetmiş napalım..

Coktandir giremiyorum nasılsınız bende dun alışveriş yaptim artik eski kıyafetleri mi giyemiyorum o yuzden hamile kıyafetleri aldım gobisim yok ama sıkı da giymek istemedim

Evet cnm bir de ilgilenecek kimse yoksa daha zor

ayyy en güzel zamanlarımız desene bu zamanlar
valla ben babasına satıcam diyoki şimdi aldın bebeğimizi bi tek kendin hissediyosun diyor dedim doğsun sana veririm bakarsın

Öyle cnm benim eşim çok ilgiliydi he bir de babaya arada bir doğumdan sonra gaz vermek lazım o zman gör bak nasıl ilgileniyor

Coktandir giremiyorum nasılsınız bende dun alışveriş yaptim artik eski kıyafetleri mi giyemiyorum o yuzden hamile kıyafetleri aldım gobisim yok ama sıkı da giymek istemedim

Hoşgeldin cnm iyi yapmışsın ben de iki üçgündür evdeki tadilattan dalayı giremedim daha temizliğim varben de bir iki parça bişeyler aldım

sanırım senin ikinci yada üçüncü bebeğinn bize taktik versene nasıl gaz vericezz

Benim 2. cnm 2 yaşında bir kızım var özellikle başkalarının yanındayken bebekle çok iyi ilgilendiğini çok iyi gaz çıkarttığını filan anlatırsan acauip gaz oluyor benim eşim alt değiştirme dışında evde olduğu sürede bana çok yardımcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…