ben o anı canlı yaşamak istiyorum bebegim dogdugu gibi görüyüm sadece belden aşagısnı uyuşturup sezeryan yapıldıgını duymuştum epiduralle degil
ben o anı canlı yaşamak istiyorum bebegim dogdugu gibi görüyüm sadece belden aşagısnı uyuşturup sezeryan yapıldıgını duymuştum epiduralle degil
spinal sezeryan deniyo sanırım ona.
spinal sezeryan deniyo sanırım ona.
bildiğim kadarıyla zaten genel anestezi ile doğum yapılmıyor artık..
ewet canım öyleydi galiba
kızlar bişe sorucam benim bu hafta akıntım ve tuvalet ihtiyacım arttı sizdede ölemi oluyo ayrıca durum böle olunca çok su içme ihtiyacı duyuyorum susuz kalmasın diye
ewet canım öyleydi galiba
kızlar bişe sorucam benim bu hafta akıntım ve tuvalet ihtiyacım arttı sizdede ölemi oluyo ayrıca durum böle olunca çok su içme ihtiyacı duyuyorum susuz kalmasın diye
benim 2. Cnm 2 yaşında bir kızım var özellikle başkalarının yanındayken bebekle çok iyi ilgilendiğini çok iyi gaz çıkarttığını filan anlatırsan acauip gaz oluyor benim eşim alt değiştirme dışında evde olduğu sürede bana çok yardımcı olmuştur
bende uyanıyorum geceleri ozaman bile hareketli oluyo oglum :))Bende de oluyor cnm geceleri hic uyanmazdim ama artik uyaniyorum
su içmek lazım canım bebişler için çok önemli. hapşırınca kaçırmak normalmiş banada soruolar başladımı die şimdilik yokta heran başlayabilirBen de öyle çok sık tuvalete gidiyorum çok sık su içmiyorum malesef aslında içmek daha iyi bir de hapşırma var bende 3 aydan beri hapşırınca hep kaçıırıyorum
Kızlar ben de normal doğum istiyorum sezaryen istemiyorum.dogumdan hiç korkmuyorum
ne güzel Adı üstünde normal zaten hayırlısı olun cnmKızlar ben de normal doğum istiyorum sezaryen istemiyorum.dogumdan hiç korkmuyorum
sağol cnm cümlemizin çocuklarına inşallah kısmetse bir de oğlum olacak kızımda abla alacak :)hımm aldım taktiği
Allah cocuklarına uzun ömür versin kızın abla oluyor yani
ne güzel Adı üstünde normal zaten hayırlısı olun cnm
sağol cnm cümlemizin çocuklarına inşallah kısmetse bir de oğlum olacak kızımda abla alacak :)
ben cooooookkkkk korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm :'(Kızlar ben de normal doğum istiyorum sezaryen istemiyorum.dogumdan hiç korkmuyorum
kızlar hastaneden gelıyorum sabah şeker yüklemesi yaptırmıştım sonuç 160 yüksek çıktı. doktor üç gün sonra tekrar gel 100 mg lık yükleme yapalım dedi. yediklerine dikkat et hamur işini şekeri kes dedi. bundan sonra sıkı bi diyete giriyorum inşallah sağlıklı doğar bebeğimm
kızlar hastaneden gelıyorum sabah şeker yüklemesi yaptırmıştım sonuç 160 yüksek çıktı. doktor üç gün sonra tekrar gel 100 mg lık yükleme yapalım dedi. yediklerine dikkat et hamur işini şekeri kes dedi. bundan sonra sıkı bi diyete giriyorum inşallah sağlıklı doğar bebeğimm
ben epidural normal doğum istiyorum canım da bakalım nasıl olcak herşey insanın planladığı gibi gitmiyo
en iyisini yapmışsın, zaten sıkı giyemiyosun istesende, göbüş büyüyünce mecbur bollara dönüş yapıyon, ben en çok elbiseyle rahat ediyorum kızlar, vaktinde almışım haberim olmadan göğüsten aşağıya bol elbiseler vala ne çok işime yarıyo şimdi, giyip giyip çıkıyommmCoktandir giremiyorum nasılsınız bende dun alışveriş yaptim artik eski kıyafetleri mi giyemiyorum o yuzden hamile kıyafetleri aldım gobisim yok ama sıkı da giymek istemedim
wala bende gaz verip babaya arada bırakma taraftarıyım, onlarda işin içine girmeliler, bende 9 ay 10 gün sona emzirmeler hariç bebiş senindir diyorum, ayy ben altını nası değiştircem diyo, alışırsın dedim bende nası değiştircemi bilmiyorum ama alışçaz mecbur çünkü ota boka midem kalkan bi insanım, kendi bebişin olunca farklı olur durumlar ondan eminim, mis gelir o koku insana heheheayyy en güzel zamanlarımız desene bu zamanlar
valla ben babasına satıcam diyoki şimdi aldın bebeğimizi bi tek kendin hissediyosun diyor dedim doğsun sana veririm bakarsın
aynen aynen gaza getirmek lazım, tek başımıza olmaz bu işler, babalarda sahaya inecek o kadarrrrrrÖyle cnm benim eşim çok ilgiliydi he bir de babaya arada bir doğumdan sonra gaz vermek lazım o zman gör bak nasıl ilgileniyor
canım belden aşağı uyuşturularak yapılan doğum zaten epidural oluyor, yani belden aşağısına uyuşturma uygulayacaklar, genel anestezi tamamen uyutulan olanı. Senin istediğin bu durumda epidural sezaryen oluyo.ben o anı canlı yaşamak istiyorum bebegim dogdugu gibi görüyüm sadece belden aşagısnı uyuşturup sezeryan yapıldıgını duymuştum epiduralle degil
oluyo canım, çok sık gidiyorum az yapıyorum, bunun sebebide içtiğin suyun bebişe gitmesi, ama olsun su içmeye devam bebişin suyu içtiğiniz suyla 3 saatte bir değişiyo bunu unutmayın ona göre su içimini bol yapın kızlar, hele şimdi yaz sıcaktan terleme falan oluyo suyun bi kısmı öyle çıkıyo, o nedenle daha çok su ve sulu gıdalar tüketçezzzzzzewet canım öyleydi galiba
korkma canım, ilk doğumumuz bunlar bizim, kimin nası olacağını Allah bilir, tavsiyem kimsenin kötü doğum hikayesini dinleme ve okuma nettede araştırma sakın, iyileri dinle sadece. doğurduğunu anlamayan hastaneye gittiğinde 4-5cm açılma olan arkadaşlarım var benim düşün yani, o kadar rahat bir doğum yaptılar, bu kişiye göre değişir tamamen, o nedenle hayırlısını iste. Bi arkadaşım doktora gitti kontrole 4 cm açılma var sen doğuruyosun demişler sonra suyu falan gelmiş ve doğumhaneye almışlar 3 avazda ( yalan yok tam tamına öyle ) doğurmuş, inşallah bizimde öyle olur, ben normal doğumdan korkuyorum ama ben iğnedende korkuyorum, hastane, doktor hiç hoşlanmam o nedenle kesin sezaryen diyorum ama bakarsın doktor derki senin açılman var işte ozaman bi cesaret gelir normal yaparım belli mi olurben cooooookkkkk korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm :'(
kuzum sağolasın.biz de orda nuna nın arabası ile ana kucağını beğendik. bu aya özel indirim var dediler.bakalım alacaz gbi.i,kisini bir alırsak 856 liraymış. kaliteli mal diye söylediler. kıyafet için de ben de bir gideyim bakayım oraya. şu olaylar yüzünden inemiyorum kızılaya.inşallah bir an önce biter şu olaylar
kıxlar yaaaa 23 hafta olcamm 4 kiloya yaklaştı aldığım kilo sizler ne alemdesiniz..
ben tabikiçok korkuyorum çünkü fobi benim için bu doğum olayı, iğne bile olamıyorum o derece yani düşün, o nedenle düşüncem bu şekilde, araştırdım soruşturdum, olan arkadaşlara danıştımmmmm, 2. olsam yine olurum diyenler var, 2 gün sıkıntı çektim ama sorası çok rahat diyenler var, sadece 1 gün baş ağrısı çektim diyenler var, ama sonuç olarak herkes çok memnun, hiç pişman olan yok çevremde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?