2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
spinal sezeryan deniyo sanırım ona.

ewet canım öyleydi galiba

kızlar bişe sorucam benim bu hafta akıntım ve tuvalet ihtiyacım arttı sizdede ölemi oluyo ayrıca durum böle olunca çok su içme ihtiyacı duyuyorum susuz kalmasın diye

kızlar bişe sorucam benim bu hafta akıntım ve tuvalet ihtiyacım arttı sizdede ölemi oluyo ayrıca durum böle olunca çok su içme ihtiyacı duyuyorum susuz kalmasın diye

Bende de oluyor cnm geceleri hic uyanmazdim ama artik uyaniyorum

Ben de öyle çok sık tuvalete gidiyorum çok sık su içmiyorum malesef aslında içmek daha iyi bir de hapşırma var bende 3 aydan beri hapşırınca hep kaçıırıyorum

hımm aldım taktiği

Allah cocuklarına uzun ömür versin kızın abla oluyor yani

Bende de oluyor cnm geceleri hic uyanmazdim ama artik uyaniyorum
bende uyanıyorum geceleri ozaman bile hareketli oluyo oglum :))
Ben de öyle çok sık tuvalete gidiyorum çok sık su içmiyorum malesef aslında içmek daha iyi bir de hapşırma var bende 3 aydan beri hapşırınca hep kaçıırıyorum
su içmek lazım canım bebişler için çok önemli. hapşırınca kaçırmak normalmiş banada soruolar başladımı die şimdilik yokta heran başlayabilir
Kızlar ben de normal doğum istiyorum sezaryen istemiyorum.dogumdan hiç korkmuyorum

bende öle aksilik olmazsa inşallah normal dogum istiyorum

Kızlar ben de normal doğum istiyorum sezaryen istemiyorum.dogumdan hiç korkmuyorum
ne güzel Adı üstünde normal zaten hayırlısı olun cnm
hımm aldım taktiği

Allah cocuklarına uzun ömür versin kızın abla oluyor yani
sağol cnm cümlemizin çocuklarına inşallah kısmetse bir de oğlum olacak kızımda abla alacak :)

kızlar hastaneden gelıyorum sabah şeker yüklemesi yaptırmıştım sonuç 160 yüksek çıktı. doktor üç gün sonra tekrar gel 100 mg lık yükleme yapalım dedi. yediklerine dikkat et hamur işini şekeri kes dedi. bundan sonra sıkı bi diyete giriyorum inşallah sağlıklı doğar bebeğimm

geçmiş olsun canım normale döner inşallah diyetinle. bende 10gün sonra gidicem aç karna gel demişti doktorum ama randevumuda saat 13 e aldım onu değişicem sanırım. orda bekleme fazla oluyor mu acaba? şeker için normal aralık kaç bilen var mı?

geçmiş olsun canım merak etme diyetle normale dönüo

ben epidural normal doğum istiyorum canım da bakalım nasıl olcak herşey insanın planladığı gibi gitmiyo

inşallah canım, Allah gönlüne göre versin, hayırlısı neyse o olsun senin için.
Coktandir giremiyorum nasılsınız bende dun alışveriş yaptim artik eski kıyafetleri mi giyemiyorum o yuzden hamile kıyafetleri aldım gobisim yok ama sıkı da giymek istemedim
en iyisini yapmışsın, zaten sıkı giyemiyosun istesende, göbüş büyüyünce mecbur bollara dönüş yapıyon, ben en çok elbiseyle rahat ediyorum kızlar, vaktinde almışım haberim olmadan göğüsten aşağıya bol elbiseler vala ne çok işime yarıyo şimdi, giyip giyip çıkıyommm

ayyy en güzel zamanlarımız desene bu zamanlar
valla ben babasına satıcam diyoki şimdi aldın bebeğimizi bi tek kendin hissediyosun diyor dedim doğsun sana veririm bakarsın
wala bende gaz verip babaya arada bırakma taraftarıyım, onlarda işin içine girmeliler, bende 9 ay 10 gün sona emzirmeler hariç bebiş senindir diyorum, ayy ben altını nası değiştircem diyo, alışırsın dedim bende nası değiştircemi bilmiyorum ama alışçaz mecbur çünkü ota boka midem kalkan bi insanım, kendi bebişin olunca farklı olur durumlar ondan eminim, mis gelir o koku insana hehehe

Öyle cnm benim eşim çok ilgiliydi he bir de babaya arada bir doğumdan sonra gaz vermek lazım o zman gör bak nasıl ilgileniyor
aynen aynen gaza getirmek lazım, tek başımıza olmaz bu işler, babalarda sahaya inecek o kadarrrrrr

ben o anı canlı yaşamak istiyorum bebegim dogdugu gibi görüyüm sadece belden aşagısnı uyuşturup sezeryan yapıldıgını duymuştum epiduralle degil
canım belden aşağı uyuşturularak yapılan doğum zaten epidural oluyor, yani belden aşağısına uyuşturma uygulayacaklar, genel anestezi tamamen uyutulan olanı. Senin istediğin bu durumda epidural sezaryen oluyo.

oluyo canım, çok sık gidiyorum az yapıyorum, bunun sebebide içtiğin suyun bebişe gitmesi, ama olsun su içmeye devam bebişin suyu içtiğiniz suyla 3 saatte bir değişiyo bunu unutmayın ona göre su içimini bol yapın kızlar, hele şimdi yaz sıcaktan terleme falan oluyo suyun bi kısmı öyle çıkıyo, o nedenle daha çok su ve sulu gıdalar tüketçezzzzzz

ben cooooookkkkk korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm :'(
korkma canım, ilk doğumumuz bunlar bizim, kimin nası olacağını Allah bilir, tavsiyem kimsenin kötü doğum hikayesini dinleme ve okuma nettede araştırma sakın, iyileri dinle sadece. doğurduğunu anlamayan hastaneye gittiğinde 4-5cm açılma olan arkadaşlarım var benim düşün yani, o kadar rahat bir doğum yaptılar, bu kişiye göre değişir tamamen, o nedenle hayırlısını iste. Bi arkadaşım doktora gitti kontrole 4 cm açılma var sen doğuruyosun demişler sonra suyu falan gelmiş ve doğumhaneye almışlar 3 avazda ( yalan yok tam tamına öyle ) doğurmuş, inşallah bizimde öyle olur, ben normal doğumdan korkuyorum ama ben iğnedende korkuyorum, hastane, doktor hiç hoşlanmam o nedenle kesin sezaryen diyorum ama bakarsın doktor derki senin açılman var işte ozaman bi cesaret gelir normal yaparım belli mi olur Allah hepimiz için en hayırlısını versin, annene sor nası yapmış, genelde onlar nasılsa bizde öyle oluruz, benim annem çok kolay normal doğum yapmış hemde evde, biraz daha bekliyim, hastaneye öyle gideriz diye diye çok afedersiniz leğende doğurmuş beni halada hiç anlamadım nası oldu diyo, hafif bi karın ağrısı vardı artsın diye beklersen geldin diyo hehehe, işallah öyle olur.

geçmiş olsun canım, biraz diyet ve dikkat yeterli, merak etme, düzelir.

biz de nuna yı aLdık acaba karsıLastık mı sımdı onu merak ettım :)))))))))))))))))))))))))))))
ama sana bise soLuum mu ben quinny die gittim kesinLikLe nuna yı tek gecerim ii karar vermissinz
mine oLayLardan doLayı cok maL getıremıomus bıraz dınsın oLeee git zaten

Ben normal istiyorum aslında. Ama benimki tup bebek oldugu icin sezeryan olur diyen cok. Benim Dr normal dogum olabilir digerleri de tup bebek kadar kıymetli sonuçta dedi. Ama kısmet tabii. Kimisi sezeryandan cok rahatsız. Kimisi memnun. Kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…