Ben normal istiyorum aslında. Ama benimki tup bebek oldugu icin sezeryan olur diyen cok. Benim Dr normal dogum olabilir digerleri de tup bebek kadar kıymetli sonuçta dedi. Ama kısmet tabii. Kimisi sezeryandan cok rahatsız. Kimisi memnun. Kısmet artık.
Ay bende de var o :) bende arada kaçırıyorum hapsirinca yada cok oksurunce.Ben de öyle çok sık tuvalete gidiyorum çok sık su içmiyorum malesef aslında içmek daha iyi bir de hapşırma var bende 3 aydan beri hapşırınca hep kaçıırıyorum
tüp bebegin sezeryanlahiç bi alakası yok çevremde tüp bebek yaptıranların hepsi normal dogum yaptı bence doktorlar fazla bekleypte riske atmak istemiyolar bebegi beklersen normal dogum olur bi sıkıntı yoksa bence
kızlar hastaneden gelıyorum sabah şeker yüklemesi yaptırmıştım sonuç 160 yüksek çıktı. doktor üç gün sonra tekrar gel 100 mg lık yükleme yapalım dedi. yediklerine dikkat et hamur işini şekeri kes dedi. bundan sonra sıkı bi diyete giriyorum inşallah sağlıklı doğar bebeğimm
dikkat etmemmiz lazım , hamur işi şeker sıkıntısı olmasada , bizler içinde geçerli çıkmalı hayatımızdan , geçmiş olsun cnm kısa sürede diyetle normale dönersin zaten sakın sıkma canını ....
Aynen öyle bende cok duydum. Kısmetse normal istiyorum bende o yüzden. Hayırlısı neyse o olur insallah.
evet doğumdan sonra elde yıkamak imkansız gibi bişey yani
ıslak mendili hallettik. deterjanı yumuşatıcıyı da hallettik şimdi gelelim katlanabilir küvete :) katlanabili küveti uygun fiyata bulan var mı acaba?
internetten baktım 130dan 100 liraya düşmüş.önceden kadının biri hepsiburada dan 55 e almış. 55 olsa hadi neyse vereyim yer kaplamıyor derim de 100 lirada veremem diye ddüşündüm
kızlar belki bi çoğunuzda vardır bu durum diye tecrübemi paylaşmak istedim, benim 1 haftadır böyle bir sıkıntım var, hamişlikte oluyomuş böle şeyler, annemin tavsiyelerini dikkate alarak aşağıdakileri yapmaya başladım ve gerçekten azalmaya başladı hassasiyet, sıkıntısı olanlar varsa deneyebilirler.
1- öncelikle ekstra hassas yumuşak olan diş fırçası kullanacaksınız ( oral b nin fırçaları var bu şekilde )
2- dişler yukardan aşağıya taraklar gibi fırçalanacak hem ön hem arkaları ve fazla bastırılmayacak ( günde 3 kez sabah-öle-akşam )
3- diş macunu sensodyn f olmalı ( hassas diş ve diş etleri için özel bi ürün biraz fiyatı pahalı ama değer )
4- sabah ve akşam dişler fırçalandıktan sonra bir çay bardağı suya ( su ılık olsun soğuk olmasın ) 1 çay kaşığı tuz ve 7-8 damla limon damlatıp karıştırdıktan sonra, bir yudum alınıp ağız içinde 1-2 dakika gargara şeklinde yapılıp tükürülecek.
bunu rutin bir şekilde yaptığınız zaman etkisini görmeye başlayacaksınız, gargaranın tadı biraz kötü ama insan alışıyo
Bilginiz olsun güzel hamişlerrrr
sağol canım bilgi için not edildi hemen, bende çeşme suyu kullancam, baktım pişik oluyo senin dediğin gibi yaparım. Birde bebiş ürünlerinde doktorlar sebamed öneriyo kesinlikle, duş, saç şampuanı, bebe yağı herşey için o nedenle 3 ay sonrası bende bu markanın ıslak mendillerini kullanacammmm, zaten duş setini sebamed aldım, kesinlikle konak yapmıyormuş, diğerleri hemen konak yapıyomuş bebişe.
canım 4 kilo süper bence ben 10 kilo aldım ah ah yürüyen bi top gibiyim :)
geçmiş olsun canım normale döner inşallah diyetinle. bende 10gün sonra gidicem aç karna gel demişti doktorum ama randevumuda saat 13 e aldım onu değişicem sanırım. orda bekleme fazla oluyor mu acaba? şeker için normal aralık kaç bilen var mı?
kızlar hastaneden gelıyorum sabah şeker yüklemesi yaptırmıştım sonuç 160 yüksek çıktı. doktor üç gün sonra tekrar gel 100 mg lık yükleme yapalım dedi. yediklerine dikkat et hamur işini şekeri kes dedi. bundan sonra sıkı bi diyete giriyorum inşallah sağlıklı doğar bebeğimm
yok arkadasim nerdeeeeee ben emzirirken uyuyakaLmayım die yatakta emzirmeyi dusunmuorum sen nediosn
ya benimde bi kuvetim kaLdı aLtı balkon masası gbi katLanabiLen bi modeL var babyjem de onun ustune gıderLı bı kuvet aLırsanız daa uygun oLuo gercı ben de daaa tam kararımı veremedım ama
ne guzeL payLasım 1 cocuk 1 diş derLer amaaan kımsenın basına geLmez ınsaLLah...
bir de eger sarjLı dısfırcası kuLLanıosanız beım gbı onu hamıLeLıgınız sırasınca bırakın yoksa ekstra dısetı cekıLmesı yasayabıLırsınz
arkadasLar mınnakLarımız aLLah korusun konak oLursa saf zeytınyagı surun derım etkısını kendı gozLerımLe gormus bırı oLarak hatta dogumdan once aLın kenara koyun derim ama dediim gbi aLabiLirseniz su fabrikaLardan direk cekiLen kokusu agır oLanLardan bahsediorum
vaLLaa kımse uzuLmesın rekor ben de22+1 deyim 12 kiLo aLdım sakın uzuLmeyın verırız fLn dııcem ama cocuga yarardan cok zararrı var ne kadar cok kıLo o kadar cok hamıLeLık sekerı artısı sakının arkadasLar benım gbı oLmayn
geçmiş olsun canm. ya peki çok şeker mi kullanıyosun genetik olarak mı var? ben şeker, tatlı çok seviyorum oyüzden korkuyorum.
gerçi çıksada diyet yapıcaz yapcak bişey yokda sadece merak ettim..
kızlar mideme kramplar girio , acaip şiş durumdayım mesai bitimini çok zor bekliyorum , sizce ne yapabilir bu durumda
kızlar mideme kramplar girio , acaip şiş durumdayım mesai bitimini çok zor bekliyorum , sizce ne yapabilir bu durumda
hepinize merhaba kızlar..tetanoz aşısı odum dün ve hala kolum ağrıyor umarım çabuk geçer...
yok cnm öyle tatlı felanda hiç sevmem yani hiç aram yok sadece oğluşum hareket etsin diye arada bi çikolata yiyorum o kadar. nasıl çıktı bu şeker anlamadım. anneannemde şeker var benim bilmiyorum onunlamı alakalı. işyerınde sabahları puaça yıyorum onu kesicem artık kepek ekmek yıycem kendım kahvaltımı yapıcam dikkat edıcem yaa
kızlar tetanoz aşımın ilk dozunu vurdurdum bugün.bakıyorum alışverişlere başlamışsınız.ben daha başlamadım sanki erken daha.çok fazla birşey almayı düşünmüyorum zaten beşik filan var hastane çıkışı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?