2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar benim çalıştığım ortam sıcak olmamasına rağmen bi kaç gündür acayip bunalıyorum ve terliyorum var mı sizde de böyle bi sorun ?

muhtemelen gaz sıkışması var da bu bende çok sık olmaya başladı bazıları da gaviscon şurup al falan diyolar , ayyy deli olucam resmen bomba gibiyim patlıcam birazdan sanırım offffff ......

hepinize merhaba kızlar.. tetanoz aşısı odum dün ve hala kolum ağrıyor umarım çabuk geçer...

Gecmiş olsun, herhalde birkaç günde geciyor. Dünkü kontrolümde sormayı unutmuştum. Sağlık ocağından sürekli taciz ediyorlar. gelin tatonoz aşısını vurlaım diye. Fakat tüp olduğum için dokotumun iznine göre vurcaklarmış. Neyse, az evvel doktoruma ulaştım. Dedi ki; toprakla vs. yoğun olarak uğraşmıyorsanız yaptırmayabilirsiniz. Mesela ben de hamileliğimde yaptırmadım dedi. Insiyatifi size bırakıyorum dedi. Ben de o zaman yaptırmam olur biter dedim. Annelerimiz sanki bize hamileyken tatanoz aşısı mı vuruldular?
tatanoz aşısı olanlar olsunlar, olmak istemeyenler de olmasınlar. :) Herkes haklı yani.

Kızlar telefonunuz android ise ben "bebeğim" diye bi program yükledim. Sat ı giriyosun haftalik guncelliyor kendini ve hangi haftadaysaniz ayrıntılı bilgi veriyor

muhtemelen gaz sıkışması var da bu bende çok sık olmaya başladı bazıları da gaviscon şurup al falan diyolar , ayyy deli olucam resmen bomba gibiyim patlıcam birazdan sanırım offffff ......

normalde zaten kronik mide rahatsızlığım ve kabızlık sorunum var.. hamilelikte tavan yaptı mide ağrısı ve özellikle gaz... resmen bıktırdı beni.. gaviscon şurup kullanıyorum bende mecburen.. soda içiyorum süt içmem gerekirse laktozsuz süt alıyorum.. çok sıkıntım var çok... hamile göbeğim henüz yok denecek kadar az ama gaz olunca doğum yakın gibi şişiyo pıfffff.....

sende gaviscon kullanabilirsin tabi doktoruna sor önce..

seLAMLAR kızlarr,
sizlere yine danışacağım bir konu var..

kızlar sizler bebekleri artık nerde hissediyorsunz, ben mesela bu hafta özellikle göbek deliğim çevresinde hissettim bir iki gün ama bugun yine kasıklarımda hissediyorum :18: normal mi bu?

normal canım çünkü bebek içerde döndügü için tekmeleride degişik yerlerde oluyo

demek sadece bende olmuyomuş.. bende genelde kasıklarımda hissediyorum cnm..

Bizde bugün 23 haftalık olduk iki haftadır tartilmiyorum acaba kac kilo aldım 1-2 kilo almisimdir herhâlde bu aralar cok yedim çok

kızlar mideme kramplar girio , acaip şiş durumdayım mesai bitimini çok zor bekliyorum , sizce ne yapabilir bu durumda

canım 2 gundur bendede var karnımın içi acıyo resmen tam da senın dedğin gibi kramp ben adını koyamamıştım acıyor karnımın içi diyip durdum gaz sancısı vuruyor çokda yurudum 2 gundur ama akşamları nefs aldırmıyor geçer umuduyla beklıyorum çunku olaağan bır sey değil

Kizlar benim kız çikolatayi sevmiyo galiba yiyince hareket etmiyor sma meyve yiyince coşuyor oda annesi gibi kixlar bebekleriniZ kime benzeyecek diye merak ediyor musunuz

Gobek deligimin altinda yan taraflarda ne az ne de cok bir ağrı oturunca egilince cok agriyor acaba yürüdüm diye mi oluyor

canım aynı ağrı bendede oldu bir iki gün.benim ayaklarıma ateş basıyor çok fena serinlesin diye taşlara basıyorum bu seferde kramp gibi ağrılar giriyor karnıma .tam göbek deliğinin hafif sağına veya soluna.ama geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…