kızlar mideme kramplar girio , acaip şiş durumdayım mesai bitimini çok zor bekliyorum , sizce ne yapabilir bu durumda
hepinize merhaba kızlar..tetanoz aşısı odum dün ve hala kolum ağrıyor umarım çabuk geçer...
kızlar mideme kramplar girio , acaip şiş durumdayım mesai bitimini çok zor bekliyorum , sizce ne yapabilir bu durumda
muhtemelen gaz sıkışması var da bu bende çok sık olmaya başladı bazıları da gaviscon şurup al falan diyolar , ayyy deli olucam resmen bomba gibiyim patlıcam birazdan sanırım offffff ......
seLAMLAR kızlarr,
sizlere yine danışacağım bir konu var..
kızlar sizler bebekleri artık nerde hissediyorsunz, ben mesela bu hafta özellikle göbek deliğim çevresinde hissettim bir iki gün ama bugun yine kasıklarımda hissediyorum :18: normal mi bu?
seLAMLAR kızlarr,
sizlere yine danışacağım bir konu var..
kızlar sizler bebekleri artık nerde hissediyorsunz, ben mesela bu hafta özellikle göbek deliğim çevresinde hissettim bir iki gün ama bugun yine kasıklarımda hissediyorum :18: normal mi bu?
Bizde bugün 23 haftalık olduk iki haftadır tartilmiyorum acaba kac kilo aldım 1-2 kilo almisimdir herhâlde bu aralar cok yedim çok
maşallah canım al tabi kilo artık çok zayıflamıştın sen
Cnm en son 46 su an kac oldum bilmiyorum ama kilo aldım gibi eski kıyafetlerim olmuyosu an gobus fırladı iki gündür Karnım ağrıyor. Normal mi sence
nasıl bi agrı canım karnındaki
Gobek deligimin altinda yan taraflarda ne az ne de cok bir ağrı oturunca egilince cok agriyor acaba yürüdüm diye mi oluyor
Kizlar benim kız çikolatayi sevmiyo galiba yiyince hareket etmiyor sma meyve yiyince coşuyor oda annesi gibikixlar bebekleriniZ kime benzeyecek diye merak ediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?