2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne tepki verdiniz nasıl anladınız paylaşır mıyız acaba

Valla biz yumurtlama tarihinde korunmistuk bir onceki ay kimyasal yasamistim. Sonra reglim gecikti umutsuz bi test yaptim hatta ben bakmadim bile sonuca esim haber verdi cift cizgiyi onceden korkumuz oldugu icin sevinmedik pek kalp atisina kadar temkinli davtandik cok sukur oglum bizimle insallah saglikli dogar

inşallah canım sürpriz oldu yani ne güzel

Kızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne tepki verdiniz nasıl anladınız paylaşır mıyız acaba

bizim hikayemiz çok farklı eşim amelıyet olmuştu 1 hafta sonra kontrolu vardı o gun oğrendık belkı daha çocuk sahıbı olamayacaktık 4 gun ıcınde amelıyet olması gerkıyor dedıler anıden oldu kontrolune gıdecektık o gun adet gunumdu gecikmedı ve test mı yapsam acaba olur mukı dedım içime doğdu sanki sonra testte pozıtıf çıktı ınanamadık ağladık daha oncede bır bebegımızı kaybetmiştik son zamanlarda eşimin hastaalığıda anıden cıkınca yıkmıştı bızı .kızımız oyle bır zaanda geldıkı her şeyı unutturdu bıze eşime geçmiş olsuna gelenler bebekle ılgılımı dıye sordular bebegınız olur mu dıye sordular bu ev bebeksız olur ama eşimsiz olmaz dedım meğer ozaman ben 3 haftalık hamıleymişim takdır ılahı Allahtan...

bizde eşimle ilk bebeğimizi kaybetmiştik.ben adetime 3 gün kala eşimi hiç bir şey söylemeden tahlil yaptırdım pozitif çıktı.hissettim ciğer paremin orda olduğunu:) eşim sonucu almaya giderekn kızdı bana delimisin çıkmaz tahlilde yine ağlicaksın dedi.sonra da o ağladı zaten:))

Ben regl tarihime 5gun kala erken sonuc veren testlerden aldim çıkmadı.tabi ben ve esim umudu kestik. Sonra regl tarihimde test yaptım çift çizgiyi gördüm. Eşime söylemedim. Ertesi gun bi daha yaptim yine gördüm:))) 13 subatti esime hediye paketi yaptim testi.sevgililer günü hediyesi dedim . dayanamadım erken veriyorum dedim ve görünce o da şok oldu.

Kızlarr hepinizee günaydınn iki gün önceee sabahınn köründee inanılmazz bacakr arkası kramplarıyla uyandımm uyku sersemi ne olduğumu şaşırdımm sacede bağırabildimm ne bacağım diye bildim nede başka bir şey eşimm ben doğuruyorum sandı zavallım çok korktu ne yapacağını şaşırdı:)))))) hangi bacağıma cimcik atacağımı şaşırdım çok kötü bir ağrıydı 1 dk ya yakın sürdü. geçti derken baldırlarımın arkasına yer yaptı 2 günden beri zor yürüyorum tahmin ettiğiiniz gibi magnezyum ekslikliğinden hemen doktorumu aradım Magnorm diye bir ilaç verdi sandoz şeklinde suda eriyor baya bir faydasını gördüm umarım bir daha yaşamam çok ayakta kalmakta yapıyormuş kramp kendinizi çok yormayın derim benim gibi:))) son bişey muz yemeyi ihmal etmeyin kızlarr en çok muzda ve sodada varmış magnezyum bilginiz olsun istedim:))kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn krampsız günler dilerim:)))

Son düzenleme:
Kızlar benim çalıştığım ortam sıcak olmamasına rağmen bi kaç gündür acayip bunalıyorum ve terliyorum var mı sizde de böyle bi sorun ?

hamişlikte normal canım, terleme artıyor neyazık ki, normal insanlardan daha fazla çalışıyor vücut o nedenle sıcak basması ve terleme onlara göre daha çok oluyor bizde, serin tutmaya çalış kendini

değişiyo canım bu, göbek deliğimin üstü solu altı sağı, hafif kasıklarıma doğru bazen ama genelde göbek kısmında şuanda ve bir hayli hissediyorum

arkadasLar su hamıLeLere yardım adı aLtında 2500tL den haberı oLan var mı
neymiş ki o ya, merak ettim bende şimdi netten araştırayım bakayım, bilgisi olan kızlar varsa bilgi versin bakim önemli bişi buuu, aileye katkı gibi bişi sanırsam

bizimki süpriz oldu, 6 ay kadar bir süre bırakmıştık korunmayı ama denk getirmeye çalışmadık hiç, ben çok uğraştım ama çalışınca olmuyo ne yazıkki, uyduramıyosun akşamlarını, neyse senelik jinekoloji kontrolüm gelmişti onun için gittim doktora, smear testi vs yapıldı, sonra çocuk istemiyomusunuz siz hala dedi, dedik istiyoz ama denkte getiremedik bi türlü, oda bana şuanda süper bi yumurta gelişiyo bunu bi takip edelim biz, yumurta çatlatma iğnesi yapalım madem çalışıosunuz size gün ve saat vereyim ilişkiye girin dedi, bana komik geldi açıkçası ama hadi bakalım deneyelim dedik, sonra 2 gün arayla doktora tekrar gittim, yumurta olmuş artık, bugün vurul iğneyi dedi, koldan vuruluosun bu iğneyide ve üzerinden 24 saat mi 16 saatmi ne geçtikten sonra ilişkiye giriyosun, yaptık bizde hatta gecenin 4 üne denk geldi ( çünkü gündüz 4 te vuruldum iğneyi ) hehe çok komik o sabahta eşim bursaya gidecekti iş için, garibim kalktı görevi yerine getirdi duşunu alıp yola çıktı ben mışıl mışıl uyumaya devam ettim, sabah kalkıp duşumu aldım çünkü doktor hemen kalkma dedi, ne yalan söyliyim hadi ordan dedim doktora ve bi daha unuttum ben bunu, sonra reglim yaklaştı gittim bi koca ped aldım kendime, bekledim 1 gün gecikme oldu ki normaldede olurdu bende, hiç ihtimal vermedim bebiş olacağına, sonra dudağımda uçuk çıktı ki bende bu yaşıma geldim böle bişi çıkmamıştır, allah allah dedim vücudumda bişiler oluyo benim hayırlısı ve şüpheler başladı işte o an ve 3 gün daha sabrettim hala tık yok bende ama hiçbir hamişlik belirtiside yok bu arada, hiç umudum olmayarak erken gebelik testlerinden aldım hatta alırken yuh ne kadar pahalı boşu boşuna verdim bu parayı dedim içimden ve akşam eve gidince yaptım bide ne göreyim net iki çizgi, tabi şok ben, eşim eve geldi banyoda gördü ve oda şok, kimseye sölemedik yanlış olabilir dedik 3 gün üst üste test yaptık hep aynı sonuç, sonra milanoya gidicektik bide orda yaparız dedik onuda yaptık ve aynı sonuç, 10 haftalıkken doktora geldim bizi görünce hem şaşırdı hem sevindi, bi baktık bizim pıt pıt atıyo orda minicikkkk hayatımın süprizi oldu diyebilirm

Allah ne derse o olur işte canım, Allah nasib etmiş demekki. Mutluluğunuz daim olsun inşallah

günaydın kızlar :)) bu karın ağrısı ve mide ağrısı hep devam mı edicek ben bugunde kötüyüm

canım sana yiyecek olarak birkaç öneri vereyim, soğuk süt, çiğ sebze ve salatalık, soğuk su, soğuk meyve suyu gibi besinleri tüketme bir kaç gün, gaz illeti geldimi bi kaç gün sürüyo, ayaklarını sıcak tut, hamişlikten önce karnıma sıcak su torbası koyardım ve karnımın üstüne yatardım rahatlatırdı beni ama hamişlikte zararlı olabilir, bilemedim şimdi, yoğurt ye bol bol, soğuk gıdalardan uzak dur, ılık tüket herşeyi. bide bi kaşık kimyon yutabilirsen yut, iyi gelir, birde günde ikiyi geçmeyecek şekilde rezene çayı içebilirsin, bol bol hareket lazım onun çıkması için, saptıysa bi kaç gün ağrı yapar, onun yüzünden acile gittiğimi bilirim ben ayyyy fenaaa

Gunaydin kizlar,

Yaa sabah cok kotu kalktim bgn icimde ole bir sknti ruyam cok gercekci ve kotydu ilk kez bebisle ruya gordum gogumda sonra bebegimi getirmiyorlar, yok bebek diyorlar.. Allah'im korusun olu dogmus goya (

Gunaydin kizlar,

Yaa sabah cok kotu kalktim bgn icimde ole bir sknti ruyam cok gercekci ve kotydu ilk kez bebisle ruya gordum gogumda sonra bebegimi getirmiyorlar, yok bebek diyorlar.. Allah'im korusun olu dogmus goya (

Günaydın canım

Ben de gece çok kötü rüya gördüm rüyamda karnıma vuruyorlardı, ben de hareket etmeyince Allah korusun öldü sanmışım rüyamda

Sabah hala etkisindeydim. Sanırım bu aralar böyle rüyalar görmemiz normal

Sinir bozmaya birebir insanlarla çalışmaktan nefret ediyorm yaa tepkide vermıyorum ama şiştim yani şiştimmmmmmmmmmmm

hımmmm birileri sinirlenmiş, sinir yok, gerginlik yokkkkk bebişe dokunur böle şeylen yan etki yapar , kim o bunu yapan müdürünmü, patronun mu kim o gelelim hepberaber dövelim hahaha

Gunaydin kizlar,

töbe töbeee, bunlar azıcık totonuz açıkta kalmış türü rüyalar canım gerçekle bi ilgisi yok, herkes rahatlasın bakim, olmaz öle şey bebişler orda duruyo, arada tepikliyo ben burdayım diye, gerçek değil bu rüyalaaaarrrrrr hemen rahatlatın kendinizi, dünyaya dönün bakim, stres yapmayın böle abuk subuk rüyaları, totonuzu örtün gece, bu aralar böle şeyler normal hamişlikten oluyo, benim yerimede kociş rüya görüyo hehe, ben doğurmuşum ama beni bulamiyomuş hastanede heryere bakmış hiç bulamıyomuş dedim totonu ört gece yatarken hehe, sensiz bi yere gitmem ben merak etme, gitmezsin dimi diyo hala etkisinde rüyanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…