D
Deli gibi hemde meraktayım belki renklide belli olur sen girdin mi ayrıntlı usgye
Yok cnm girmedim girmeyecegim galiba sen girdin mi cnm
Gobek deligimin altinda yan taraflarda ne az ne de cok bir ağrı oturunca egilince cok agriyor acaba yürüdüm diye mi oluyor
Kızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne tepki verdiniz nasıl anladınız paylaşır mıyız acaba
Valla biz yumurtlama tarihinde korunmistuk bir onceki ay kimyasal yasamistim. Sonra reglim gecikti umutsuz bi test yaptim hatta ben bakmadim bile sonuca esim haber verdi cift cizgiyi onceden korkumuz oldugu icin sevinmedik pek kalp atisina kadar temkinli davtandik cok sukur oglum bizimle insallah saglikli dogar
Kızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne tepki verdiniz nasıl anladınız paylaşır mıyız acaba
Kızlar benim çalıştığım ortam sıcak olmamasına rağmen bi kaç gündür acayip bunalıyorum ve terliyorum var mı sizde de böyle bi sorun ?
değişiyo canım bu, göbek deliğimin üstü solu altı sağı, hafif kasıklarıma doğru bazen ama genelde göbek kısmında şuanda ve bir hayli hissediyorumseLAMLAR kızlarr,
sizlere yine danışacağım bir konu var..
kızlar sizler bebekleri artık nerde hissediyorsunz, ben mesela bu hafta özellikle göbek deliğim çevresinde hissettim bir iki gün ama bugun yine kasıklarımda hissediyorum :18: normal mi bu?
neymiş ki o ya, merak ettim bende şimdi netten araştırayım bakayım, bilgisi olan kızlar varsa bilgi versin bakim önemli bişi buuu, aileye katkı gibi bişi sanırsamarkadasLar su hamıLeLere yardım adı aLtında 2500tL den haberı oLan var mı
bizimki süpriz oldu, 6 ay kadar bir süre bırakmıştık korunmayı ama denk getirmeye çalışmadık hiç, ben çok uğraştım ama çalışınca olmuyo ne yazıkki, uyduramıyosun akşamlarını, neyse senelik jinekoloji kontrolüm gelmişti onun için gittim doktora, smear testi vs yapıldı, sonra çocuk istemiyomusunuz siz hala dedi, dedik istiyoz ama denkte getiremedik bi türlü, oda bana şuanda süper bi yumurta gelişiyo bunu bi takip edelim biz, yumurta çatlatma iğnesi yapalım madem çalışıosunuz size gün ve saat vereyim ilişkiye girin dedi, bana komik geldi açıkçası ama hadi bakalım deneyelim dedik, sonra 2 gün arayla doktora tekrar gittim, yumurta olmuş artık, bugün vurul iğneyi dedi, koldan vuruluosun bu iğneyide ve üzerinden 24 saat mi 16 saatmi ne geçtikten sonra ilişkiye giriyosun, yaptık bizde hatta gecenin 4 üne denk geldi ( çünkü gündüz 4 te vuruldum iğneyi ) hehe çok komikKızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne tepki verdiniz nasıl anladınız paylaşır mıyız acaba
Allah ne derse o olur işte canım, Allah nasib etmiş demekki. Mutluluğunuz daim olsun inşallahbizim hikayemiz çok farklı eşim amelıyet olmuştu 1 hafta sonra kontrolu vardı o gun oğrendık belkı daha çocuk sahıbı olamayacaktık 4 gun ıcınde amelıyet olması gerkıyor dedıler anıden oldu kontrolune gıdecektık o gun adet gunumdu gecikmedı ve test mı yapsam acaba olur mukı dedım içime doğdu sanki sonra testte pozıtıf çıktı ınanamadık ağladık daha oncede bır bebegımızı kaybetmiştik son zamanlarda eşimin hastaalığıda anıden cıkınca yıkmıştı bızı .kızımız oyle bır zaanda geldıkı her şeyı unutturdu bıze eşime geçmiş olsuna gelenler bebekle ılgılımı dıye sordular bebegınız olur mu dıye sordular bu ev bebeksız olur ama eşimsiz olmaz dedım meğer ozaman ben 3 haftalık hamıleymişim takdır ılahı Allahtan...
günaydın kızlar :)) bu karın ağrısı ve mide ağrısı hep devam mı edicek ben bugunde kötüyüm
Gunaydin kizlar,
Yaa sabah cok kotu kalktim bgn icimde ole bir sknti ruyam cok gercekci ve kotydu ilk kez bebisle ruya gordum gogumda sonra bebegimi getirmiyorlar, yok bebek diyorlar.. Allah'im korusun olu dogmus goya(
Sinir bozmaya birebir insanlarla çalışmaktan nefret ediyorm yaa tepkide vermıyorum ama şiştim yani şiştimmmmmmmmmmmm
Gunaydin kizlar,
Yaa sabah cok kotu kalktim bgn icimde ole bir sknti ruyam cok gercekci ve kotydu ilk kez bebisle ruya gordum gogumda sonra bebegimi getirmiyorlar, yok bebek diyorlar.. Allah'im korusun olu dogmus goya(
Günaydın canım
Ben de gece çok kötü rüya gördüm rüyamda karnıma vuruyorlardı, ben de hareket etmeyince Allah korusun öldü sanmışım rüyamda
Sabah hala etkisindeydim. Sanırım bu aralar böyle rüyalar görmemiz normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?